Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Ja det tror jeg. Igen, jeg foretrækker Amartey på den defensive midtbane, men jeg ser simpelthen ikke en midtbane med Kvist og Amartey. Der bliver for meget boldflytteri. Det er kun i tilfælde af at vi henter Kvist at jeg ser vi er nødt til at sætte Amartey i forsvaret. Så kan vi prøve at at hente Zimling til midtbanen. Ham har jeg også tidligere ønsket til FCK. Han passer helt klart bedre sammen med Kvist.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
jeg ved ikke helt med Zimling han er sikkert inde for vores økonomiske råderum med hensyn til pris, men shit han har været plaget af skader de sidste 2-3 år, det vil være en chance at tage og bliver sikkert ikke billig i løn.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Amartey i forsvaret ville være spild..

Jeg ser Amartey som første mand på midtbanen, og det er så bare spørgsmålet hvem der skal være rundt om ham.
Han kan både være den offensive og den defensive, og synes iøvrigt han er væsentligt bedre end Delaney i det offensive (DHV).
Både Delaney og CP er defensive makkere, og Toutouh er skadet og fandt aldrig helt niveauet.
Jeg synes slet ikke kvist bør være i overvejelserne, det kunne være langt mere spændende med en rigtig kreativ midtbanespiller. Ham Celso Borges Repos/Matias nævnte på et tidspunkt tror jeg er den helt rigtige type, der må være andre som ham derude. Deportivo er vidst løbet med originalen.
Det er måske ikke sådan en vi skal bruge mod Randers på udebane, men vi trænger altså til at kunne gøre vores strategi mere offensiv og det har vi slet ikke spillerne til lige nu.

Hvis man skulle hente Kvist så skulle det være hvis der kom et fornuftigt tilbud på Delaney.. Men det virker ikke så oplagt lige nu..

NJ -De Ridder - Amankwaa- Verbic (-pourie) er hvad vi har tilgængeligt af brugbare angribere og kantspillere næste sæson som det ser ud lige nu.
Som jeg ser det mangler vi 2 kantspillere og to angribere mere end det.
De Ridder har vist tegn på at bedre sig, men han er bare ikke den rigtige type til at være makker med NJ, og synes stadig der er et godt stykke vej fra bedre til godt nok.
Hvis vi siger vi nøjes med at hente Kusk og Makienok (bare for at sige nogen) så sidder der stadig kun Amankwaa og De Ridder ude på bænken (og det er kun når NJ ikke er skadet), og det er ikke meget backup til 4 positioner. Der er brug for 2 mere.
Forhåbentligt får vi Cornelius og Bashkim tilbage, men det er jo ikke til at vide hvornår og i hvilken tilstand.

Det bliver 5 spillere.. Desperate times, men jeg tror det er hvad der skal til... Med vores transfer succes så bliver det ca. 2 spillere som er rigtigt gode, 2 som bare er fyld og 1 der ryger lige på reserveholdet.

Hvis truppen så bliver for stor så kunne man jo passende leje de unge ud.. Amankwaa tror jeg også ville have rigtigt godt af et år i en mindre superligaklub, der mangler noget selvtillid og erfaring og det får han ikke på vores bænk.

Forsvaret er fint som det er, det synes jeg bare vi skal lade være, en ekstra talentfuld vb ville jeg dog ikke have noget imod. Måske vi skal have en ny reservemålmand hvis Wiland finder en ny klub.
Skrevet af TR1986
Amartey i forsvaret ville være spild..


Det ville først og fremmest være spild med Kvist og Amartey sammen på midtbanen. Så hellere løse problemet med det samme, og sætte Amartey ned i forsvaret. Det er også derfor jeg er lunken ved Kvist i FCK. Selvom jeg er fan af ham.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Det ved jeg nu ikke om jeg synes.. Tror godt det kunne fungere med Kvist og Amartey centralt, synes bare det vil være en kedelig midtbane.
Jeg kan godt se ideen i kvist, eller snarere jeg kan godt huske det virkede sidst han var her, men det er ikke den vej jeg håber vi går, det er mere kreativitet end kontrol vi mangler..
Skrevet af peanuts
hold nu op et amputeret hold vi stiller med mod Esbjerg, håber at Ståle vælger at stille med NJ og Rurik på kanterne så vi ikke skal ud i noget alternativt.

og skal man tro fotbolldirekt.se så har Stuttgart allerede fået et nej fra FCK i forhold til Ludwig
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Jeg sidder allerede med lidt nerver for sommertransfervinduet. Amartey, Ludwig og vel egentlig også NJ er store salgsobjekter, som kan resultere i endnu et absurd hektisk transfervindue.
København.
Skrevet af Dumbledore
De tre spillere må så også tilsammen indbringe mindst 150 millioner kroner. Det kunne vi nok finde en erstatning eller to for.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Plankeværket
Det gik jo pisse godt sidst vi brugte en masse penge. Jeg tror de alle sammen bliver. Bedre er NJ heller ikke, og de to andre har været her for kort. Et salg af NJ er mest sandsynligt og siden han ikke længere spiller kant, så kan han bedre erstattes.
Iøvrigt tror jeg vi stillet med islandske kanter og ridderen sammen med NJ i front. Det er i hvert fald bedre end det vi stillede op med i Esbjerg.
Skrevet af Matias
Ludwig Augustinsson kan vi roligt - roligt - afvise bud på indtil sommeren 2017. Han vil ikke blive mindre værd i den periode, og vi har ham kontraktmæssigt til sommeren 2019. Han er et usædvanligt talent, der har lige dét mere i potentialeposen end f.eks. Oscar Wendt og Pierre Bengtsson, og han skal naturligvis være en af de sten, det kommende FCK skal bygges på. Skal han ud inden sommeren 2017, må et bud i øvrigt hedde 35+ mio. kr., ikke 25 mio. kr. Forudsat han holder niveau og fortsætter udviklingen selvfølgelig.

Daniel Amartey er jeg fint bekendt med har fungeret som centerforsvarer, men jeg ser ham ikke på den position. Og da slet ikke i FCK, hvor Zanka, som er mindre chancebetonet i sit spil, end ghaneseren, giver Ståle Solbakken panderynker, aggressionsanfald og pacemakerbanken, når han leger en anelse for meget med ilden. Desuden er hans arbejdsiver nøjagtigt det, vi har brug for på den centrale midtbane. Så skal vi bare have en, som kan være fast makker til ham, som har mere ro i sit spil og et bedre overblik. William Kvist ville være en god en af slagsen. Daniel Amartey er langt mere offensivt indstillet, end han gives kredit for, og yderligere er vores motorrum historisk set ikke der, hvor vores chanceskabende spil skabes fra. Det var det ikke med Hjalte Nørregaard og Tobias Linderoth, og det var det ikke med William Kvist og Claudemir (for at tage fra de to bedste FCK-sæsoner). Bevares, offensivt kom der meget godt fra begge duoers fødder, men det var kanterne, backerne og angriberne, det primært kom fra.
Skrevet af repos
Stephan A. har forlænget, hvilket er glimrende. Ham er jo fuldstændig tryg ved, og modsat Wilands sidste par sæsoner, så redder SA points til holdet.

Underligt at skulle møde Esbjerg igen allerede, men udgangspunktet er ens for begge hold. Vi virker slidte, og Ståle må ryste posen.

Mht. Kvist, så er jeg helt på linje med Matias, og har givet udtryk for Kvists brugbarhed før.
Vi behøver en dirigent på midten, der kan lægge pres på modstanderne, og som er Ståles forlængede arm på banen.
Amartey vil være glimrende at have ved siden af Kvist. Ghaneseren har offensive kvaliteter, og afslutter gerne udefra. Med Kvist som makker vil han vokse endnu mere.

Den eneste deciderede playmaker, vi har haft, har været Van Heerden, og Ståle bygger primært offensiven på på kanterne med de offensive backs.
Derfor er det vigtigt, at vi finder de rette folk her, hvilket kunne være NJ og Verbic, samt får handlet ordentligt ind til angrebet. Lige nu lider vi under, at vores angreb ikke fungerer, så der skal købes en helt ny angrebsduo.

Ståle vil dog nok bruge NJ fremme, og så bliver Kusk aktuel på kanten. Jeg vil også være fint tilfreds med Kusk og Verbic på kanterne, så længe den centrale midtbane er Kvist og Amartey.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Sådan skal et professionelt frispark begås. Sådan, Ridder.
fck-medløber.
Skrevet af mate-sestan
Endnu engang beviser Gislasson, at han spiller med skyklapper og uden omtanke. Hvis man ikke vinde den sikkert på forreste stolpe, så må man aldrig forlænge den ind mod mål! Katastrofe endnu engang efter et stærkt kiks i forsvaret. Det bliver endnu en ørkenvandring i dag.
Skrevet af elendil
Mon ikke vi får lavet et par mål. Vores spil flyder jo.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Hr. Nilsson havde et par udemærkede indgreb i starten, men nu er han faldet tilbage til sit normale niveau. Gislason er som regel ligegyldig på højre kant, men når han bliver flyttet rundt, går det som regel helt galt. Jeg er lidt bekymret for dommerens "europæiske" linje, der er et par af vores spillere, der som bekendt ikke håndterer det så godt i modgang.
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos
Puha, en stinker. Vores to islændinge samt Pelle er helt til rotterne. Bjørn gider jo slet ikke. Det er ren arbejdsvægring. Det her hold skriger på kvalitet.

Esbjerg er langt bedre. Deres centrale midtbane overmatcher ganske enkelt vores.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Vi må da kunne stille med en anden end Per. En eller anden.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Hvad med ham der Olof. Kunne vi ikke bruge ham?
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Det er så usselt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Puha. Delaney får ondt i hovedet i morgen.
fck-medløber.
annonce
0