Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller
Nicki Bille scorede 11 mål i 38 Tippeligakampe for Rosenborg og de virkede ærlig talt glade for at slippe af med ham.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af jomic...
Han har absolut intet at gøre i FCK. Du får en pakke a la Bendtner, en god utilpasset rodebutik, bare uden samme evner på fodboldbanen.
Skrevet af Matias
Vores koncept fordrer, at vi har en at sigte efter i feltet. En targetspiller. Så nytter det ikke det store, hvis denne i større grad end nu (hvor det allerede er for meget) skal rende rundt længere nede på banen, for at skabe plads til én, der ikke helt har evnerne til at udfylde den rolle, vi har behov for bliver besat.

Det kan være, det permanent kan blive Nicolai Jørgensen. Det er måske fint nok. Alternativt skal vi finde en Sibusiso Zuma-/Cesar Santin-type, som måske ikke er den bedste afslutter (det ville selvfølgelig ikke gøre noget, om han også kunne det), men som man kan ramme som den forreste del af midtbanen, og som egenhændigt kan og har teknikken til at løbe til de positioner, der enten åbner direkte for modstanderen eller giver mulighed for, at bringe spillet (og dermed medspillere) op i og omkring modstandernes felt.

Skal vi have en angriber i dette vindue, må det blive en direkte Andreas Cornelius-konkurrent. For den rolle skal vi have udfyldt, og Nicolai Jørgensen - om end han scorer fint med mål - har ikke profilen. Henter Ståle Solbakken og hans team en type, der er hen ad en Nicki Bille- eller Marvin Pourie-type, har man simpelthen ikke helt fanget alvoren. Jeg kan godt være bekymret for, at man qua Nicolai Jørgensens fysiske mål, anser ham som brugbart alternativ til targetrollen, indtil Andreas Cornelius bliver klar igen. Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at et par gode kanter kan supplere i så tilstrækkelig grad til vores offensiv, at det går alligevel, men det vil ikke skabe den dynamik, vi ellers har set konceptet kan generere, når det kører. Det sagt kan man selvfølgelig også være så heldig, at finde en type, der er endnu bedre end sydafrikaneren og brassaren, som derved kan skabe plads for en targetrolle, der ikke helt er besat af en targetspiller, men så skal man edderman´me være heldig, for den slags hænger ikke på træerne, i det prisleje FCK kan være med på.
Skrevet af Sir , moderator
"Alternativt skal vi finde en Sibusiso Zuma-/Cesar Santin-type"

Hedder han ikke Steve de Ridder?
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Nej. Steve De Ridder er ganske vist ganske god til at holde på bolden, men han har hverken på samme måde øje for spillet (som Cesar Santin) eller tempoet og eksplosiviteten (som Sibuso Zuma) til at løbe til de områder, der er farlige for modstanderne - derfor løber han ret ofte "i ring". Ganske vist med bolden på fødderne, men det er ikke rigtigt noget, der skaber noget.
Skrevet af DanishBhoy
@Moller

Nicki Bille scorede 11 mål i 38 Tippeligakampe for Rosenborg og de virkede ærlig talt glade for at slippe af med ham.


Bille scorede samlet 24 mål i 50 kampe for Rosenborg
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Moller
Ja, det er flot, at Bille har scoret en masse mål mod sekundahold i den norske pokalturnering.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Plankeværket
Cornelius er urørlig i truppen, så jeg tror ikke vi henter en med samme profil som ham, på en fast kontrakt.
Jeg er helt sikker på, vi lejer en med samme profil som ham. Det ville give mening.
At vi så, som i FCM godt kunne bruge 2 ensartede angribere så der altid var et alternativ på bænken er en anden sag.
Til den rolle ser jeg dog helst en Heine Fernandez / Peter Møller type. En rutineret fighter der kan leve med en sekundær rolle.

Og så skal vi i øvrigt have points i aften så vi ikke er med til en guldfest næste weekend!
Skrevet af akka:D
Mit største ønsker er at vi henter Markus Rosenberg. Selvfølgelig er han ikke den yngste længere og muligvis svær at få væk fra Malmø, men han er en type som altid laver mange mål ala. Allbäck.

Hente Rosenberg + en yngre angriber med lidt fart i støvlerne, som kan løbe bag forsvaret og true i dybden.
Skrevet af Imperator
Markus Rosenberg håber jeg også på..
Skrevet af elendil
Det gjorde jeg også, dengang han scorede mod os i Malmø i Royal League.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
"Hente Rosenberg + en yngre angriber med lidt fart i støvlerne, som kan løbe bag forsvaret og true i dybden"

Ståle Solbakken er, så vidt jeg ved, overhoved ikke interesseret i dybdeløbende angribere, da de slet ikke passer ind i taktikken. Det var, igen så vidt jeg ved, også derfor, at Vetokele røg afsted.
København.
Skrevet af beesknees
Det var næppe derfor Vetokele blev skippet afsted, i så fald havde Santin jo også været væk mange år før. Vetokele var bare ikke særlig dygtig taktisk.
Skrevet af Schelden
Nu blev en yngre angriber med blik for dybdeløb efterspurgt, hvilket jeg næppe tror Ståle Solbakken hverken vil eller kan bruge til noget. Santin kunne jo netop sætte sine spillere op, hvad Vetokele havde særdeles svært ved.
København.
Skrevet af Matias
Og bl.a. derfor, Fredrik Berglund og Marvin Pourie heller ikke fungerede i FCKs/Ståle Solbakkens koncept. Det har fungeret bedre med de angribere, der også kan begå sig som kanter. Sibusiso Zuma var f.eks. tiltænkt en rolle på højrekanten under Roy Hodgson, ligesom Cesar Santin blev hentet for den, på daværende tidspunkt, meget ofte skadede Jesper Grønkjær. Og nu altså Nicolai Jørgensen.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror man bliver skuffet, hvis man tror Ståle vil hente en spiller som Rosenberg. Han siger det jo faktisk selv, når han siger der ikke råd til at erstatte de skadede (Bashkim og Cornelius) og at han iøvrigt heller ikke har lyst. Det efterlader os med 4 angribere om et år, hvorfor jeg ikke tror andet end leje kommer på tale.
Medmindre man finder en løsning på De Ridder - så er der pludselig muligheder.

Hav et billede af Ibinok, der brænder i overtiden på Hjalte Park, iført den smukke hvide trøje, for øjnene, indtil transfer vinduet er lukket. Så slipper man for skuffelser.
Skrevet af Matias
Ja altså, jeg har jo som sagt på fornemmelsen, at man godt kunne finde på at forhøre sig om ham (Simon Makienok). Så kan det jo være, det kun er aktuelt som leje i en sæsons tid. Men lige nu mangler vi en med den profil - og der er ikke råd til at gamble med, ikke at have sådan en til rådighed, når den nye sæson har opstart. Vi skal simpelthen have det våben, at falde tilbage på. Eller ikke en gang blot det. Vores offensive koncept, med eller uden velfungerende kanter, er lagt an på det.
Skrevet af peanuts
jeg kan godt leve med Makienok på en lejeaftale, spørgsmålet er bare hvilken kampform, eller manglende kampform han kommer med, for skal han bruge de første 10-15 kampe på at komme i ordentligt form så fiser selve ideen lidt ud i sandet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Det er sandt, Peanuts. Det er eneste argument, udover at han bliver svært upopulær i Parken, som jeg kan se der taler mod et lejemål.
Vi SKAL jo have den type som Matias skriver, og han er tilgængelig. Jeg krydser dog alt der kan krydses for en mindre klam udgave med lidt mere speed.

Undskyld. Rettet!
Skrevet af Matias
Du skulle skamme dig, Plankeværket!
annonce
0