Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller
Er det ikke bare Ståle, der trykker lidt på varmluftsballonen?
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Bløde babser
Kusk træner angiveligt i FCK, men for sig selv og ikke med holdet.
Hvorfor han ikke bare får lov til at lærer sine nye medspillere at kende så tidligt som muligt aner jeg ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Der kan vel være flere årsager - at Ståle ikke vil rode for meget ved sammenholdet i den svækkede trup. Eller at Kusk skal have bygget noget fysisk træning på i første omgang. Eller at historien ikke passer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Drejer
Kusk er stadig på kontrakt i Twente. Kan måske være derfor.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af elendil
FCM-spillerne hopper nu i bussen mod Herning, hvor der er fest på Craizy Daisy.


Haha.
fck-medløber.
Skrevet af akka:D
Ifølge BT journalisten Søren Sorgenfri, så arbjeder vi hårdt på at hente Peter Ankersen. Der er dialog mellem parterne.
Bliver formentligt på en lejeaftale med købsoption.
Skrevet af Kipvits
Vi skulle jvf. Sorgenfri på Twitter være godt i gang med af hente Ankersen ind på en lejeaftale, med købsoption.
Er der nogen her der kender til Helander, og om det rygte overhovedet har noget på sig? Hvis jeg var Helander, der har spillet godt for Sveriges bedste hold, spillet Champions League, så ville et skifte direkte over Øresundsbroen i min optik være et skridt til siden, rent sportsligt. Jeg ved ikke om vi kan give mere i løn end Malmø FF. Jeg tror han kommer til en større liga. Desværre.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af peanuts
Ankersen på leje med option på køb virker som et fint match, slår han til er det bare at trykke køb på knappen, samtidig skal vi eventuelt ikke belaste dette vindue økonomisk med en transfer, selvom vi nok ikke får lov til at leje ham gratis samtidig med at der er noget løn der skal afholdes.

med hensyn til Helander så kan vi nok betale bedre, så er spørgsmålet om han vil mellemlande i FCK, lidt som Ludvig inden den står på større adresser.

Og lur mig om ikke Marvin får 6 mdr. i trøjen for at bevise sit værd.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Bløde babser
Kusk er stadig på kontrakt i Twente. Kan måske være derfor.


Deres sæson er slut og de har sendt ham videre, de er jo ligeglade. Specielt når han træner I FCK, bare ikke med Ståles trup.
Det eneste skulle været noget med forsikring, men så ville de vel ikke lade ham træne der overhovedet.

Og lur mig om ikke Marvin får 6 mdr. i trøjen for at bevise sit værd.


Har ståle ikke tidligere rimeligt tydeigt vist han bare ikke gider ham. Ser ham ikke med noget der ligner en fremtid i FCK.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Def-monk
Marvin kunne godt få en chance, hvis vi har problemer på angriberfronten. I hvert fald ind til vi får den angriber ind, som vi alle forventer kommer.

Med hensyn til Helander, mener jeg at have læst at hollandske klubber har været efter ham, hvis det er rigtigt har jeg svært ved at forestile mig vi kan få ham. Så skal det være fordi han hører godt om klubben fra andre svenskere eller sådan noget funky.

En lejeaftale med Ankersen er også at foretrække til at starte med. Selvom jeg godt kan lide Høgli, er han ikke god nok offensivt til kampene i superligaen, til gengæld kunne han være guld værd i europæisk gruppespil pga. hans defensive egenskaber. Men tror Høgli ryger til næste sommer når kontrakten udløber uanset hvad.
Skrevet af Imperator
Jeg synes også lige så godt vi kan benytte os af at vi har Pourie på kontrakt.. Han er altså fin at kunne skifte ind, og hvis alle de unge skal udlejes, så er der jo rigelig plads til ham...

Jeg ved ikke hvorfor Ståle skulle have et problem med ham, synes hans opførsel har været eksemplarisk i hans tid hos os. Ved godt at flere af jer synes han er en idiot, og det kan da godt være Ståle også synes det - på det personlige plan, men tvivler på det har noget at sige.

Overvejelser omkring typer og den slags, må vente indtil vi har en fuld trup igen..
Skrevet af peanuts
derudover skyder Marvin på mål modsat Ridderen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Men Pourie er jo ikke spillet ind? Som type passer han ikke ind, så han vil skulle lære en masse nye løbemønstre, der ikke falder ham normalt.
Enhver stationær boksangriber vil nemmere kunne lære at spille med Kusk, Verbic og Jørgensen bag sig end Pourie.

i mangel af bedre måske, men jeg tror ikke Ståle vil stille sig tilfreds med en løsning der er så langt fra optimal.
Skrevet af Def-monk
Men om ikke andet så burde vi jo beholde Pourié indtil den stationære angriber er sikret. Der er ingen grund til at lade Pourié gå for tidligt.

Pourié kan stadig være fin at have i truppen, hvis han kan indgå i samarbejde med de andre spillere. Selvom han skal lære nye løbebaner. Det er jo også noget som De Ridder har skulle, og han ligner ikke en som pt passer ind i Ståles spilsystem, men jeg håber virkelig at De Ridder falder til på et tidspunkt. Jeg kan sådan set meget godt lide ham.
Skrevet af Din hemmelige ven
P.t, med Corners skade in mente, er Sigurdarson jo reelt den eneste naturlige angriber vi har. Går ikke ud fra vi køber ham. Ind med en naturlig 9´er og så må vi jo nøjes med Pourie som backup. Syntes det er så syndt at bruge Nicolaj som targetmand, når han har så gode kvaliteter med bolden.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af GammelBitterMand
Pouriés problem var jo netop at han IKKE kunne indgå i samarbejde med de andre spillere. Han manglede "relationelle færdigheder", som det diplomatisk blev udtrykt.

Han er en klassisk fejl-scouting fra CV, og i de kampe, han fik, demonstrerede han på intet tidspunkt, at vi skulle satse på ham fremfor en tilfældig ynglingespiller.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Han er nemlig persona non grata i FCK. Det skulle undet mig meget om Ståle tager ham til nåde.
Samtidig et NJ argumentet unødvendigt. Den officielle holdning er at han er angriber. Jeg tror det er lige så uproduktivt at ønske NJ på kanten som det er at håbe på en central offensiv midtbanespiller.
Skrevet af Def-monk
Men man kunne jo håbe på at Pourié havde lært et eller andet i det Sønderjydske. Jeg synes i hvert fald det ville være ualmindeligt dumt at skille sig af med ham, før man har en anden i stalden. Så kan han sidde på bænken og blive sat ind når vi ikke gider kigge på De Ridder løbe rundt i midtercirklen.
Skrevet af GammelBitterMand
Bevares, håbe kan man altid. Men Marvin er god til at spille en slags fodbold, vi aldrig kommer til at praktisere. Så det virker lidt som spildt arbejde at forsøge at integrere ham, når han alligevel ikke kan det, vi har brug for.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Def-monk
Har jeg heller ikke sagt vi skal. Jeg siger bare det ville være dumt at sælge ham før vi har en i stalden. Lige nu kunne vi efter min mening godt bruge en type som ham. Lige nu er Sigurdarsson et spørgsmålstegn, men lad os bare gå ud fra vi ikke har ham næste år. Så har vi Ridderen som ikke er rigtig angriber, NJ og Corner (som er langtidsskadet). Og så mener jeg bare vi bør beholde Pourié til vi er sikre på vi har fået en angriber. Ellers er vi i problemer lige så snart NJ kommer til skade i 3. kamp.
annonce
0