Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Sidste gang vi satsende på en urutineret keeper var vist da Rune Pedersen var ung og talentfuld (før kontraktballaden med Don´en). Vi har ikke råd til at have en næsten god nok målmand rendende på førsteholdet (lidt ligesom vi heller ikke har det på de øvrige pladser - bare endnu mere udpræget).

Busk emmer ikke ligefrem af topkeeper-talent eller mentalt dræberoverskud, og han har brug for at spille fast i nogle år. Det skal ikke være i FCK på bekostning af Stephan, og det virker tosset at binde ham på en laaaaaaaang kontrakt for at leje ham ud i et par år i håbet om, at han kan blive den næste landsholdskeeper.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er 100% klar til at afskrive ham i denne omgang. Måske han kan få karrieren på køl og blive interessant om 4-6 år, men jeg tvivler.
Er der andet end hans alder og antal u landskampe der gør ham interessant?

Der er ingen fribilletter i FCK, slet ikke i den centrale akse og slet slet ikke i målet.
Skrevet af Din hemmelige ven
Helt enig i de to ovenstående kommentarer.

Man kunne evt lave en Real/Barca og sælge ham med en tilbagekøbsklausul. Det virker dog ikke særligt Ståleish...
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af Colanitre
Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg heller ikke Ståle har stor tiltro til ham længere. Han er da sikkert en ganske gennemsnitlig keeper på superliga niveau, men vi har altså brug for en som Stephan Andersen som formår at styre forsvaret og indgyde ro, fordi man ved at han tager den.

Andersen har reddet ret mange point til FCK gennem sæsonen, specielt når man tænker på hvor få mål der egentlig er scoret af os.

Busk virker ikke til at inspirere på samme måde, ej heller at have de vigtige pointgivende redninger.
Skrevet af Plankeværket
Forresten var Ludwig en fornøjelse i u21holdets ydmygelse. Det gik en halv time eller sådan, før det gik op for mig at den dygtige venstreback med de gode indlæg var vores egen Ludde :)
Skrevet af Matias
Hehehe, ja, det kan man komme til at glemme, når vores lige pludselig spiller mod vores. Men enig, han var rigtig god. Også defensivt synes jeg han gjorde det rigtig fint.
Skrevet af repos
Og fik vi samtidig slået fast, at Jonas Knudsen aldrig kan komme på tale som erstatning. Der er flere niveauers forskel.

Angående Busk, så kan jeg ikke forstå, man bliver ved med at tale om eventuel udlejning, se tiden an etc. Han bliver aldrig aldrig god nok. Han mangler jo i den grad spidskompetencer, og jeg kan simpelthen ikke se ham stå på Superliganiveau. Det er ubegribeligt, at David Jensen og Rønnow blev fravalgt til slutrunden.

Busk spreder usikkerhed hos sit forsvar, og jeg er en anelse forunderet over, at man stadig ser ham som en mulig keeper for os.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCK 4EVER
De herre - tak for feedback ang. J. Busk.

Der lader til at være en konsensus om at han nok ikke, på den korte bane, bliver den målmand som FCK har behov for. Jeg deler en god del af de analyser der er fremlagt, specielt om at han nok er en potentielt OK all-round keeper, men har mangler når det kommer til spidskompetencer som kræves af en 1. keeper i FCK.

Jeg har naturligvis selv kun haft begrænset mulighed for at se ham i aktion de 3-4 gange han har vogtet målet i officielle kampe for FCK, samt U21, hans præstationer i AC Horsens og i Norge kan jeg ikke bedømme. Har dog noteret mig han er blevet passeret en del gange i Norge, hvor han dog også spiller for ligaens bundprop med det svageste forsvar.

Selvom det ikke liggere i kortene at han bliver den næste 1. keeper i FCK så ser jeg gerne at man holder ham i de resterende 2 år af hans kontraktperiode, såfremt han kan udlånes næste sæson også - ingen mening i at have ham på bænken i København pt. Jeg er dog personligt ikke helt klar til at afskrive ham 100% endnu, "han bliver aldrig god nok" prædikat er dog for tidligt at spå om imo. - men det er måske nok mest fordi jeg gerne vil have at det lykkes med det unge talent.

"Sidste gang vi satsende på en urutineret keeper var vist da Rune Pedersen var ung og talentfuld "

He he, ja det er godt nok længe siden efterhånden, det var dengang Clement Clifford var i angrebet for Byens Hold.

NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
"... det var dengang Clement Clifford var i angrebet for Byens Hold"

- Ikke helt. Clement Cliford stoppede i klubben, før Rune Pedersen fik debut. Og dengang man satsede ved at give Rune Pedersen en halvsæson, for at bevise sit værd (og faktisk gjorde det hæderligt), havde vi Todi Jønsson, Sibusiso Zuma og Peter Møller i angrebet. Netop de fire var bagmænd bag en af de lækreste scoringer i Parken, Petter Møllers mål til 2-1 mod Farum (FCN). Udspark fra Rune Pedersen, lidt hovedstødsafleveringer mellem færingen og sydafrikaneren, før bolden havner hos Peter Møller, der smækker til med det kolde højreben, lige op i krogen. Boldene havde ikke ramt jorden fra Rune Pedersens udspark.
Skrevet af repos
Rune Pedersen gjorde det faktisk fornuftigt for os. Han stod bl.a. i hjemmekampen mod Dortmund, og, som jeg husker det, fik han dog lidt for hurtigt ambitioner om noget større, og han endte som en ordinær keeper.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCK 4EVER
Mig bekendt var Rune indlemmet i FCK truppen mens Clement stadigvæk var i FCK - det føler jeg mig nu rimelig sikker på, uden at være bastant - mest fordi jeg kendte dem begge to via uddannelse dengang (mener de var Team-Danmark studenter begge to i samme periode), at Clifford stoppede før Rune fik debut skal nok passe. (smuttede CC ikke i 1999 og Rune fik debut i 2000)

I øvrigt i super dejligt mentalt minde du lige fik linket til med det Peter Møller mål - det var en super kasse!

Og Rune var faktisk en ganske habil målmand, der ganske rigtigt fik lidt for høje tanker for hurtigt og forsvandt ud i glemselen... Han endte vist med at sælge forsikringer for Codan (så hut jeg hvisker).
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Slettet(351856201103)
som jeg husker det, fik han dog lidt for hurtigt ambitioner om noget større


Det lyder som Kenneth Stenild.

Ifht Busk så kan man jo bare se på U21 slutrunden for at se hans mangler. Hver gang der er en 1-mod-1 situation så er der stortset garanti for kasse. 4 gange talte jeg han lod bolden ryge igennem benene og i mål, og selvom der var større forsvarsfejl ved nogle af målene, så var det chancer som bedre målmænd havde forhindret var gået i mål.
Så selvom man i FCK har et solidt forsvar så har Stephan Andersen jo også en stor andel i det lave antal mål der er gået ind. Jeg tror roligt man kan regne med det dobbelte antal mål imod FCK hvis Busk havde været i buret.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Rogosjin
Rune røg hvist ikke så meget fordi han havde ambitioner om noget større, men fordi han krævede 10.000 mere i månedsløn end Østergaard ville betale. (hvilket dengang så noget dumt ud, især fordi konsekvensen var at gå ud og bruge millioner på en nulbon, men som sidenhen har virket fornuftigt i forhold til begræsningerne i måde han udviklede sig på).
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af quaz
Jeg kom lige tilfældigvis forbi det rumænske landsholds wikipedia og kan se at de har to ret interessante spillere som står uden klub i øjeblikket.

Den ene er Andrei Prepelita https://en.wikipedia.org…C8%9B%C4%83 som vi har mødt et par gange i vores opgør mod Steaua. Han er en teknisk dygtig offensiv midtbanespiller, som kan rigtig meget med bolden.

Den anden er Eric Bicfalvi https://en.wikipedia.org…ic_Bicfalvi
Han er en dygtig hængende angriber, som både kan score og ligge op. Han har gjort det rigtig godt for et midterhold i Ukraine. Han fik desuden debut for Rumænien imod netop Danmark tilbage i november.

Jeg ved godt at det er langt fra Ståles bord, men det er to spillere som kunne være gode til bredden.
København
Skrevet af Din hemmelige ven
quaz, kender ikke noget til spillerene, men gratis spillere med en hvis kvalitet vil vel altid være relevante i situationer som denne. Apropos gratis spillere, undredes jeg lige over at vi ikke har haft Mashamaite rygtet oppe og vende?

- http://www.bold.dk/nyt/a…-mashamaite

Nu kender jeg ikke til ham overhovedet, ud over at jeg måske har spillet med ham i Fifa en gang, men er det en spiller vi kan bruge? Han er 30 år gammel, ved godt det ikke er meget for en forsvarsspiller, men når de to svenskere også er oppe i alderen, er Zanka altså den eneste med noget perspektiv i. Det gør mig forresten meget bange, når de skriver at han også kan spille venstreback, da det måske puster lidt til Ludwig rygtet.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af Matias
Hvis Ludwig Augustinsson sælges, vil det være til en meget høj pris, og jeg er sikker på, at man i det tilfælde vil søge en lignende profil, hvad fyres fra artiklen ikke har - så lige på det punkt, tror jeg du kan tage det ganske roligt. Rygtet stammer fra spillerens egen agent, og den slags skal man altid tage med et gran salt. Desuden - Copenhagen - der er mange klubber i Copenhagen, Brondby, Nordsjaelland, Kopenhagen og hvad de ellers plejer at skrive og forveksle hele herligheden med.
Skrevet af Din hemmelige ven
Syntes også at det ville være en underlig signing, hvis det kniber med pengene, når man er så tynde på midten samt snart skal have en ny reservekeeper.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af Imperator
Ludwig
"Alle gode klubber er interessante, men samtidig har jeg det virkelig godt i København"

Det er ikke længe siden han også synes FCK var en god klub, men ens virkelighedsopfattelse kan selvfølgelig rykke sig hurtigt når man har lidt tur i støvlerne..

Synes Ståle skal bede ham om at holde hans kæft og koncentrere sig om hans kontrakt som han stadig har 4 år tilbage af..
Skrevet af Kipvits
Er det den tid på måneden imperator?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Imperator
Det blev det da ihvertfald.. Synes det er fuldstændigt mistimet af ham at begynde at snakke sådan..
Han er langt fra forrest i køen til at blive solgt, han har kun leveret et halvt år for os, og har som sagt 4 år tilbage af hans kontrakt..
Synes han skal klappe hesten, hvis Liverpool el. lign. er seriøst interesseret så skal han også nok komme afsted..
annonce
0