Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg kan nu godt forstå dig. En spiller der er så dygtig og så vigtig for vores koncept, vil det ikke være til at holde ud, at miste efter blot et halvt år i klubben. Men det er jo vores lod som tilhængere, at gå med denne evindelige bekymring, og det skal spillerne ikke tage særligt hensyn til.

Der hvor jeg synes det kan være et problem, er hvis den ikke bliver lukket af Ståle Solbakken. Men det kan den jo også være blevet internt, og så er det bare Ludwig Augustinsson der udtaler sig benovet om interessen fra Liverpool. Det synes jeg der skal være plads til, så længe han viser, at han kan holde fokus på de opgaver han har gennem sin nuværende kontrakt. Alternativt sidder klubberne i disse dage i forhandling om en pris, mens man er ved at afsøge markedet for en erstatning. Det ville godt nok være ærgerligt, god pris eller ej.
Skrevet af CphGunners
FCK Arsenal
Skrevet af CPH-Hotspur
Hahahaha, det er fandme genialt!
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af repos
Hvis Liverpool virkelig vil have Ludwig, så får de ham også. Der skal selvfølgelig betales dyrt, når man tager hans betydning for holdet og kontraktlængde i betragtning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Din hemmelige ven
Hvis rygtet om, at han sælges for 2 millioner pund er sandt, så er det simpelthen for dumt... Det er jo fucking billigere end hvad vi har givet for Federico. MINIMUM dobbelt skal vi have, hvis han skal sælges nu.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af FCK 4EVER
"Hvis rygtet om, at han sælges for 2 millioner pund er sandt, så er det simpelthen for dumt... "

Det kan du nok med 95% sikkerhed være rolig på ikke sker - det ville slet ikke give mening for FCK, hverken sportsligt eller økonomisk. Og det skulle i øvrigt ligne FCK dårligt at lade en lovende spiller med kontrakt 4 år frem gå for så lidt, når man selv har betalt små 11. mill. for ham.

Skulle han gå, hvilket jeg ikke forventer medmindre der går Cardiff i LFC, så kommer Liverpool med garanti på den forkerte side af 30 mill. og nok også tættere på de 40 end de 30 - medmindre der indskrives meget fordelagtige klausuler ifht. videresalg eller præstationer.

Men jeg kan bare ikke forstille mig at Ståle er villig til at slippe denne guld-fugl på så vigtig en position, VB´s af den kaliber FCK er blevet forvendt med er ikke nemme at støve op i et prisleje hvor vi kan være med, eller hvor spilleren vil til DK. Nu har Sverige et par år til at producere den næste til os ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Din hemmelige ven
Så har Ståle selv været ude og afvise Liverpool rygtet
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Skrevet af FCK 4EVER
"Fyret CV afviste FCK-hyldest" - http://ekstrabladet.dk/s…est/5630028

Selvom jeg syntes han fortjente en afskeds hyldest, for sit samlede bidrag til klubben, så kan jeg nu godt forstå at han takkede nej sådan som det forløb i dagene omkring hans fyring.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
Nej det ville da være virkelig mærkeligt, sådan at komme ind og blive fejret i forbindelse med en fyring. Han har ganske rigtigt fortjent at blive æret for 20 års tjeneste, i den ene eller den anden rolle. At han ikke har været smadderdygtig i alle roller, betyder ikke, at man ikke kan takke ham for det positive bidrag, han trods alt har ydet. Men ganske rigtigt, det skulle være sket inden fyringen som et slags fejring af et jubilæum, eller efter hans afsked, havde han selv valgt at fratræde/fundet nye udfordringer.
Skrevet af quaz
Han virker nu også inderligt bitter.
København
Skrevet af Matias
Det er han måske, men jeg synes faktisk det er en helt forståelig beslutning - at afvise at blive fejret efter en fyring.
Skrevet af FCK 4EVER
Det er vel forståeligt til en hvis grad, det var en unødvendig kedelig måde at man skilte sig af med ham på, man burde have respekteret hans virker over de mange år nok til at have ventet med udmeldingen om hans afsked til sæson afslutningen, og ikke 4-5 runder før - dermed kunne man også have givet ham en mere værdig afsked.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Imperator
Man skulle have ventet med hele omstruktureringen af klubben, introduktionen af det nye "projekt" etc., bare fordi det ville være det mest rigtige i forhold til CV? Manden der skulle fyres fordi han ikke var god nok til hans arbejde..
Skrevet af Matias
Nej, skal man fyres, skal man fyres. Der er desværre ingen rigtig god måde at afslutte den slags på. Det vil jo altid være surt på en eller anden måde. Men det skal selvfølgelig gøres, når beslutningen er truffet - det andet synes jeg faktisk netop er uværdigt. I dette tilfælde gør det selvfølgelig, at det ikke har været muligt at tage den afsked med CV, som man måske egentlig kunne have håbet på.

For dem som ønsker klubben det bedste, er det dog klart, at det var det eneste rigtige at gøre. CV havde igennem flere sæsoner lavet ikke blot en del fejlskud, men også betydende fejldisponeringer, som med stor sandsynlighed har kostet klubben en kvart mia. kroner, og det er altså mange, mange penge i en klub som FCK. At han ikke blev strittet ud efter foråret 2012, er egentlig det mest tydelige bevis på den goodwill, han havde optjent.
Skrevet af FCK 4EVER
"Man skulle have ventet med hele omstruktureringen af klubben, introduktionen af det nye "projekt" etc., bare fordi det ville være det mest rigtige i forhold til CV? Manden der skulle fyres fordi han ikke var god nok til hans arbejde.."

Jøsses Imperator - jeg er bekendt med at du ikke har det store til overs for CV, fair nok - men dét her er sgu næste for dumt imo.

CV bliver fyret d. 28. april 2014, efter 30 runde af SL - du forsøger nu at foregøgle mig at det skulle have været en hindring for noget som helst, "omstruktureringen og nye projekter", såfremt at CV var blevet fritaget for sine opgaver d. 28 april men at klubben (af respekt for hans mange år og arbejde) havde ventet skide 13 dage til runde 32 var afviklet med at melde det ud til offentligheden således at man kunne have taget afsked med ham ved sidste hjemmekamp mod OB d. 18. maj i PARKEN.

Uha ja, det ville have væltet alle planer og sat alt omstrukturering på hold - give me a break noget gøgl. Det ville klæde dig bare at sige at du har så meget antiparti mod ham at du syntes det var en god måde at behandle ham på frem for nogle fordækte argumenter om at det skulle have været en hindring for noget som helst at gøre det anderledes.

Fyres det skulle han, absolut, men derfor kan man godt gøre det med et minimum af respekt og klasse, det syntes jeg ikke FCK slap godt fra.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Imperator
Det er da bedøvende ligegyldigt om det er 3 dage, 13 dage eller en måned.
Det er princippet i at man gør det der er bedst for klubben lige så snart det er muligt.
Når valget står mellem hvad der er bedst for klubben (som i bund og grund er et stort hjerteløst aktieselskab - ja velkommen til virkeligheden) og CVs følelser, så er valget ret klart.

Og jeg kan da iøvrigt meget godt lide CV, selvom jeg ikke synes han virkede specielt god til hans arbejde.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kan altså ikke se, at der er noget som helst i Augustinssons udtalelse, der indikerer, at tankerne allerede ligger hos en større klub. Han siger jo bare, hvad der er åbenlyst for enhver spiller i den danske liga, der kædes sammen med klubber i England, Spanien, Tyskland osv. Det er da spændende at læse, at nu er Liverpool interesseret i at købe én, men samtidig understreger han jo, at han har det godt i klubben.

Hvis man skal kigge mod Sverige for forstærkninger, så synes jeg at Lewicki virker som en spændende spiller, der passer godt ind i Ståles system. Han har vist, at han kan fungere i en 4-4-2 og kapere den fysiske del af spillet, selvom han er noget klejn af statur. Samtidig er han ganske god teknisk og i pasningsspillet, hvor han nok er et niveau over både Delaney og Amartey.

Skrevet af Svoger
At holde på CV +13 dage længere, ville også virke noget mærkværdigt i forhold til, at man vel forhåbentlig var i fuld gang med at planlægge kommende transfervindue.
"Nåh du har input Carsten. Well, vi gør lige noget andet."
"Om ikke du skal være med til drøftelserne? Nej, Carsten, vi har en super vigtig opgave du skal tage dig af nede i vaskerier."
Gentaget over 13 dage.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
32 mio for Ludwig. Jeg er ikke imponeret.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
32 mio. kr.? Det bliver et kæmpe nej tak herfra!
annonce
0