Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Bliver det 2-2 er det ALENE Stålels skyld.


Selvfølgelig er det også spillernes skyld hvis det skulle ske. Men vi kører den hjem på rutinen. 3 point og videre.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Dumbledore
Der røg en forsvarer for en længere periode.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Achilles
Og endnu en skade i midterforsvaret.. Vorherre til hest, mand..
Skrevet af TR1986
Og endnu en skade i midterforsvaret.. Vorherre til hest, mand..


Det kan dog vise sig at være held i uheld hvis det tvinger Ståle til at hente en stærk forsvarsspiller.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af DMC
TR, nej, jeg synes faktisk Ståle lavede tre gigantiske taktiske brølere, der næsten kostede et point. Han bevist medaktør tydelighed, at Amartey, Delaney og Kvist ikke skal spille samtidig, at Toutouh er den mest overvurderede spiller i truppen og at Verbic er markant bedre på kanten end i angrebet. Det frygtelige er, at han med garanti ikke selv har opdaget det!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis de tre skal spille samtidig, skal det i hvert fald ikke være med Amartey som højre kant og Toutouh som den fjerde midtbanespiller. Jeg ved ikke om Kvist har fået førstevalg på en plads (ligesom NJ), men det havde været mere oplagt at smide ham derud.

Vi mistede overraskende meget, da Marvin blev skiftet ud. Hans defensive arbejde er rigtig fint - det kan være, han har taget nogle noter i det jyske.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Halil
Hvordan spillede Kvisten?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Imperator
Som om han nægtede at give op før han havde 2 gule kort..
Skrevet af GammelBitterMand
Han er helt indstillet på at blive husket som den rigtige CP. Ham sidste år var bare en billig kopi.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Det går ikke, at Ståle Solbakken kører et socialt projekt sideløbende med det sportslige, han er ansat til. Og det er snart den eneste forklaring på, hvorfor eksempelvis Youssef Toutouh får så relativt lang snor og mange minutter på banen.

Om kampen generelt: Vi så lovende takter fra vores offensiv. Meget lovende takter. Det var helt befriende at sidde med fornemmelsen af, at det ikke udelukkende var hård fight fra den centrale midtbane, der skulle bane vejen for boldbesiddelse og plads på kanterne. Vi har nu seks offensive spillere på banen ad gangen, som alle har kvalitet - og det er fandeme svært for vores (liga-)modstandere at dæmme op for.

Jeg tror sgu jeg vil give karakterer efter den gamle 13-skala igen i denne sæson. Ja, det må være på sin plads, her i denne optimismesæson. Der kommer ikke lige kommentarer på hver enkelt i dag.

Stephan Andersen: 8
- - -
Peter Ankersen: 9
Per Nilsson: 8
Mathias Zanka: 7
Ludwig Augustinsson: 8
- - -
Kasper Kusk: 6
Daniel Amartey: 7
Thomas Delaney: 8
Benjamin Verbic: 8
- - -
Marvin Pourie: 8
Nicolai Jørgensen: 10
- - -
William Kvist: 6
Youssef Toutouh: 5
Marcus Mathiesen: ub
- - -
Ståle Solbakken: 8
Skrevet af TR1986
Ser fornuftigt ud Matias.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Jeg er meget enig i dine karakterer, Matias.

Toutouh er og bliver aldrig andet end en ganske fin reserve, som skal have sine 10-15 minutter i diverse Superliga-kampe samt spilletid i pokalen. Hvis han kan indfinde sig med det, og kun det, er han et fint aktiv, synes jeg.

Pourie viste desuden gode takter igen i dag, som giver os en rigtig god position ift. taktiske ændringer under kampene. Det er faktisk lidt af en befrielse, at vi slipper for at bringe spillere som Felfel og Becri i spil, når vi nu har Pourie, NJ og Santander klar. Når Cornelius bliver klar, er det lidt af et luksusproblem, som bliver lidt tricky at løse. Måske Pourie kan have spillet sig så meget ind i varmen, at man kan hente et acceptabelt salgsbeløb på ham. Ellers er dette højst sandsynlig den sidste sæson for NJ i FCK.
København.
Skrevet af TR1986
Ja lækkert at se at Pourie har været lidt bedre end forventet i de første kampe i sæsonen. Han er ikke en spiller jeg ønsker på den lange bane, men i overgangen til Santander og Cornelius kommer ind på holdet, er han okay at have. Nicolai Jørgensen ryger formentlig til næste sommer. Så kan vi forhåbentlig hente Bendtner hjem til den tid. Men nu må vi koncentrere os om den her sæson. Det er startet okay. Ikke fremragende, men vi bliver højst sandsynligt bedre i løbet af sæsonen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Jeg synes det er nogle gavmilde karakterer, Matias. Første halveg var god, anden halveg var dårlig, hvis jeg ikke synes fremgår af dine karakterer.

Ståle havde nogle elendige taktiske dispositioner.
Zanka kostede næsten 2 mål.
Ankersen tabte hovedstødsduellen ved deres mål, da han ikke er vågen på Mikkel Vestergaard.
København
Skrevet af Svoger
Esbjergs mål er rigtig flot headed ind. Om Ankersen virkelig kan forventes at gøre mere, er jeg ikke entydigt overbevist om.
Esbjerg ramte os i et hurtigt angreb, hvor vores venstreside svigtede, således der var en mindre motorvej som oplægger til Esbjergs mål kunne udnytte.

Jeg er for øvrigt enig i de kritikere, der påpeger 8 nok er for flink en karakter til Ståle. Udskiftningen af Kusk frem for Kvist syntes at slå alt kontrol og offensive evner ud af holdet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg synes også umiddelbart det er lidt pæne karakterer, og Ankersen havde jeg i hvert fald ikke som næstbedst på holdet.

DR er i øvrigt gået all in på den med den langhårede Ståle, som man kan se af billedet til nedenstående artikel (som godt nok er fra engang i maj):
http://www.dr.dk/sporten…-til-august
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Jeg giver ikke karakterer baseret på perioder eller halvlege i kampen, men derimod en samlet vurdering. Jeg er enig i at Mathias Zanka havde to enormt dårlige aktioner, til gengæld overses tilsyneladende hans virkeligt gode samarbejde med den defensive midtbane, som han havde et meget velfungerende samarbejde med, når midtbanen pressede på boldholdende modstander. Det var rigtig godt, som om der var en usynlig elastik mellem kæderne, som bl.a. gjorde, at der ikke blev de store, frie områder på vores banehalvdel, at spille bolden ned/hen i - og det var Mathias Zanka, der styrede det show.

Ståle Solbakkens hold vandt sæsonåbneren mod et hold, som har mange strenge at spille på. Endda på udebane. Holdet fungerede rigtig, rigtig godt i 1. halvleg, mindre godt i 2. halvleg, hvor dispositionerne fejlede, og dette trækker ned. Men en middelgod karakter, til en træner, som kan se sit hold vinde mod stærk og en etableret ligamodstander på udebane, er naturligvis helt på sin plads.

Peter Ankersen spillede en fremragende kamp, hvor han holdt igen når han skulle (hvilket Kasper Kusks 1. halvleg betød de fleste af de første 45 minutter) og kom med frem, når lejligheden bød sig. Han var defensivt stærk gennem hele kampen, og jeg mener ikke han kan klandres for målet, selvom han ikke kom op til duellen, der førte til det. Det var et godt mål, og havde Peter Ankersen "buset" på Esbjerg spilleren, for at komme først på indlægget, havde der været risiko for, at han havde efterladt bagerste stolpe helt nøgen.

Kampen var langt fra perfekt, hvilket et gennemsnit på 7,6 da også afspejler. Men at mene at dette skulle være udtryk for en vurderingsmæssig gavmildhed, efter en sæsonåbner på udebane mod en modstander, som har en god trup, med en egen trup fuld af nye spillere og stadig en del skader at trækkes med, er lige vel forkælet. Vi havde tabt en kamp som denne, de sidste to sæsoner - det gjorde vi ikke i år, vi var både bedre og mere effektive end vores modstander, og det skal selvfølgelig afspejles i vurderingen.
Skrevet af Imperator
Jeg synes det virkede som en kamp vi havde vundet komfortabelt med 3 - 4 mål hvis blot der var nogen der havde tabt en roofie i Ståles vanddunk i førstehalvleg..

Jeg kan godt se idéen i at skifte Kusk ud, fordi han så ganske rigtigt skidt ud, men der var jo ikke alternativerne til det på bænken.. Istedet begiver man sig ud i udskiftninger for at skulle forsvare vores 2-0 allerede fra starten af 2. halvleg, og det var hvad vi kom til.
Jeg synes vi var meget heldige med vores 3 point, det virkede ærlig talt som et kapløb med tiden hele 2. halvleg.
Ved Pourie - Toutouh udskiftningen havde jeg lyst til bare at slukke for skærmen, men kunne ikke få mig selv til det fordi jeg ikke var sikker på den ville holde..

Jeg synes 8 er meget gavmildt for ståle, ihvertfald hvis det er for hans dispositioner under kampen (hans udskiftninger og den energi holdet kom ud med i 2. halvleg). Han skal selvfølgelig have kredit for at have samlet et godt hold, og lave den rigtige startopstilling, men under kampen var han mere skade end gavn.
Skrevet af Matias
Jamen det er jeg da meget enig i, Imperator, men Ståle Solbakkens opgave, som træner, op til en kamp som den i går, ligger (i modsætning til spillerne) primært i forberedelsen, ikke gennem de 90+ aktive minutter. Hans hold vandt åbneren 2-1, på udebane mod en stærk og etableret ligakonkurrent, endda med en del nye på holdet, og med et spil i en af halvlegene, der ikke, offensivt, er set bedre i meget lang tid. Jeg synes også, det var dårlige dispositioner, men hans hold holdt hjem, og der var noget mere positivt end negativt at tage med fra kampen - derfor den middelgode karakter.
Skrevet af elendil
Jeg synes det er fine karakterer. Jeg håber Matias holder fast i karaktergivningen hele sæsonen.

Marvin og Verbic må næsten være otte med pil op. Selvom Verbic forsvandt, da taktikken skiftede, og selvom det langt fra var alt der lykkedes, var han aggressiv og modstanderbeskæftigende. Marvin gjorde det også fint og var ofte hvor han skulle være.
fck-medløber.
annonce
0