Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mate-sestan
Jeg tænker heller ikke at du skal holde din mund, så folk ikke bliver provokeret. Og jeg siger heller ikke at du kommenterer på stavefejl. Pointerer derimod, at fordi folk får formuleret sig snørklet så kan man jo godt opklare, hvad deres argument er i forhold til at køre på dem! Igen det er ikke en anklage, og ikke kun henvendt til dig, men blot en utrolig der foregår her!

Men det kommer jo selvfølgelig også bare for en type, der kæmper for at inkludere folk i sammenhænge, hvor jeg nogle gange synes de er nogle dræn! Og ja det er at slå hovedet mod en mur nogle gange ;)
Skrevet af Matias
".. jeg har argumenteret for læs: MIN HOLDNING hele vejen igennem. Matias prøver såment bare at skyde den ned"

- Det passer ikke. Du skrev (s. 326) at hvis man var af en anden holdning som dig, da måtte det være et udtryk for judasstil. Og det er altså det samme som at forsøge at overføre din klubære-logik til alle andre - hvilket også nødvendigvis er ensbetydende med, at din holdning burde være alles holdning. Paradoksalt nok følte du dig så forurerret over kritik af den udmelding, at du begyndte at råbe op om, at der ikke var plads til din holdning. Sådan, lige i kølvandet på, at du selv havde forsøgt at tage patent på den sandheden.
Skrevet af bruger
Nogen der ved hvad status på Cesar og Sölvi er? :)

Hvad jeg ved af, så er de begge med. Jeg håber naturligvis at begge er med. Enten Anton eller Zanka skal på bænken, ingen tvivl om det, for de var da forfærdelig ringe. Santin ryger ind på toppen og bidrager med 100 chancer mere på mål (eller ved siden af), om det så er nok er aldrig til at sige.
Skrevet af FCK 4EVER
Ganske underholdende læsning.... he he!

Selvom CCFC kunne formulere sig mere "konstruktivt" så er det da lige i overkanten af give ham sådanne verbale lussinger.

Det er da helt legitimt at ønske Duncan så langt væk fra FCK´s trup som han kan komme, uanset om det er pga. hans sportslige niveau eller fordi han har spillet for BIF - begge grunde er da fuldt ud valide. At argumentere for Duncan til FCK burde automatisk give en time-out i hjørnet!

FCK skal da så vidt muligt undgå at købe sig tidligere BIF spillere, og da aldrig direkte fra BIF, dette argument er da helt validt og at skose folk for at mene det modsatte og snakke om misforstået klubære er vel lige i overkanten - man kunne sige der var nogen der selv havde misforstået noget.

Det er da naturligt at FCK ikke handler hos BIF, medmindre det er en helt exceptionel god spiller alá Agger, i hvilket tilfælde en handel nok ikke er realistisk da udlandet nok ville trække mere.

Helt principielt er der naturligvis intet galt i at hente spillere i hvilket som helst klub, men en del FCK´ere vil da brække sig i lårtykke stråler hvis man begynder at hente spillere fra BIF til FCK - det ville da være en falliterklæring og bestemt gøre ondt på min "klubære".

Så kommer argumentet om at det ville være mere "ydmygende" for klubben der må sælge (BIF -> FCK), det kan der da være noget om, ændre dog ikke på at det til en vis grad i også ville være det for os.
Og ærligt talt, de FCK spillere der i de seneste 10 år har fundet vej til BIF finder jeg ikke ydmygende for os, uanset om det er direkte skifte eller efter et ophold i en anden klub - hvis BIF vil have det vi smider ud så fint, så længe det ikke går den anden vej.

Hvis MKD til vinter bliver købt fra BIF så vil jeg sgu være meget lunken omkring det - ikke kun fordi han i min optik ikke er god nok men også fordi jeg vil have meget svært ved at støtte helhjertet op om en spiller hentet i BIF. (Ad, bare tanken giver mig dårlig mave)

At det har forholdt sig anderledes og mere pragmatisk i FCK´s tidligere år, med CV og var der vist ikke en anden også? ændre ikke rigtigt på noget i dagens situation. FCK skal afholde sig fra at handle i BIF og hente tidligere BIF spillere så vidt som det er muligt.
At kalde det for misforstået "klubære" er ærligt talt lidt for meget af det gode - ære er i stor grad forbundet med følelser og følelser spiller vel i stor grad ind når man taler BIF kontra FCK på stort set alle niveauer.

Så pænt nej tak - ingen BIF spillere til FCK i fremtiden, skulle det betyde man går glip af en enkelt god spiller i ny og næ så fred være med det - indtil videre er vi jo ikke gået glip af noget vi ikke kunne undvære.

FORZA FCK - De stolte, de arrogante, de sublime!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
"... at fordi folk får formuleret sig snørklet så kan man jo godt opklare, hvad deres argument er i forhold til at køre på dem!"

- Igen: Jeg forholder mig kun til det holdningsmæssige indhold. Og det eneste jeg kommenterer, på den måde du har bemærket, er ved decideret latterlige udmeldinger. Såsom de, der pt. er omdrejningspunktet. Det har intet at gøre med, om en bruger i givet fald kunne have formuleret sig anderledes.

"... det kommer jo selvfølgelig også bare for en type, der kæmper for at inkludere folk i sammenhænge"

- Åh nej, hva´? Påtaget godhed er noget af det grimmeste, der findes. Og lad mig i øvrigt oplyse dig om følgende (ellers ret åbenlyse): Hvis man i godhedens navn inkluderer selv det dummeste, har det den ekskluderende effekt, at lade laveste fællesnævner råde.

"... men blot en utrolig der foregår her!"

- Hvis ikke her, hvor så? Selvfølgelig skal det kommenteres, når idiotien rulles ud. Så er det mindre vigtigt, om nogen føler sig trådt på. Så sensitivt et debatmiljø, fremmer intet. Og da slet ikke interessant snakke.
Skrevet af Matias
"... kunne formulere sig mere "konstruktivt" så er det da lige i overkanten af give ham sådanne verbale lussinger"

- Det er jo ikke af den grund, at jeg stiker lidt til ham. Det har jeg skrevet 5-6 gange efterhånden. Jeg har endda været så venlig at henvise til, hvad kommentarerne går på.

"Det er da helt legitimt at ønske Duncan så langt væk fra FCK´s trup som han kan komme, uanset om det er pga. hans sportslige niveau eller fordi han har spillet for BIF"

- Absolut. Men en holdning kan ikke overføres til andre, ved at forsøge at iføre den et påtaget FCK-loyalitetskodeks, som nødvendigvis skal have alles tilslutning. Og det er det, og kun det, jeg har reageret på.
Skrevet af mate-sestan
"... at fordi folk får formuleret sig snørklet så kan man jo godt opklare, hvad deres argument er i forhold til at køre på dem!"

- Igen: Jeg forholder mig kun til det holdningsmæssige indhold. Og det eneste jeg kommenterer, på den måde du har bemærket, er ved decideret latterlige udmeldinger. Såsom de, der pt. er omdrejningspunktet. Det har intet at gøre med, om en bruger i givet fald kunne have formuleret sig anderledes.

Hvis jeg lige skal tage fat i den påstand så er det netop hvad du har gjort vedrørende det jeg skriver om: "... det kommer jo selvfølgelig også bare for en type, der kæmper for at inkludere folk i sammenhænge".

Her mener jeg selvfølgelig ikke jeg kæmper en kamp a la de tre musketerer, hvor jeg modigt debatterer og sætter mit liv på spil!

Jeg mener at jeg kæmper med mig selv i sådan nogle situationer!
Jeg er bare af den holdning, at når folk ofte ytrer sig dumt, så vælger jeg mine slag!
Derudover så prøver jeg at arbejde med en livsfilosofi, der tager udgangspunkt i at prøve at holde mine fordømmelser tilbage! OG NEJ her påtager jeg mig ikke godhed, men prøver derimod at sige, at grunden til jeg skrev i første omgang var blot for at pointerer at man ikke behøver udstille folk selvom de er værd at udstille!

Skrevet af SCHAAP
Og jeg som troede dette var en FCK-tråd...
Skrevet af mate-sestan
"Selvfølgelig skal det kommenteres, når idiotien rulles ud. Så er det mindre vigtigt, om nogen føler sig trådt på. Så sensitivt et debatmiljø, fremmer intet. Og da slet ikke interessant snakke."

Puha hvis det SKAL kommenteres når idiotien rulles ud, så når du da ikke meget andet end at sidde ved tastaturet hele dagen ;)
Skrevet af Matias
"Jeg mener at jeg kæmper med mig selv i sådan nogle situationer!"

- Arh, det kunne da kun du vide.

"... første omgang var blot for at pointerer at man ikke behøver udstille folk selvom de er værd at udstille!"

- Så langt er jeg med. Men nu var det jo mit indlæg, der blev ebsvaret, samt min bruger der bevidst blev påduttet en holdning, jeg ikke har. Derfor mine kommentarer.
Skrevet af mate-sestan
Ja sorry... Jeg missede lige et enkelt ord! :)

Nej fair! Jeg prøvede bare at finde frem til hvorfor den taktik skulle i brug da jeg synes den er noget drastisk!

Men lad os lige for alles skyld synge en fællessang så alle har en god følelse i kroppen når vi forlader vores små skærme ;) (IRONI - bare lige så alle misforståelser ryddes af vejen :)
Skrevet af Stinson
Det er en fantastisk spændende snak, jeg er så fokuseret, at jeg ikke rigtigt får lavet mit arbejde.

Jeg stjæler nu tråden en smule, og forsøger med noget optakt til imorgen;

Kampen mod Lyngby spilles imorgen - lørdag kl. 15:00 og tv-transmiteres direkte fra Canal 9 (meget internationalt forresten at stave det med C)

Jeg tror at vi gør brug af rotationsprincippet imorgen og stiller op således:


Wiland
Posh - Zanka - Anton - Wendt
Claudemir - Hjalte - Kvist - Bergvold
Zohore - Damen

Det kan så konkluderes, at vi ikke har den bredeste trup, fordi dette må efterlade følgende på bænken:

K. Christensen
P. Larsson
T. Kristensen
T. Delaney
J. Grønkjær
C. Santin
M. Vingaard


Jeg tror Lyngby giver os kamp til stregen, men kan ikke holde det fysiske niveau i alle 90min. Vi henter en pligtsejr på 3-0.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af mate-sestan
Med den opstilling du tegner Stinson, så kunne det være frækt, hvis Ståle turde give Oviedo chancen!
Mest fordi han ville være spændende at se, men Lyngby har nok gjort det så godt at Ståledrengen ingen chancer tager.
Skrevet af bruger
Stinson .. udemærket opstilling. Enig i at truppen ikke er bred nok. I sær på midten halter vi med både Kvist og Hjalte, som har et laaaaavt bundniveau. Men også i forsvar og angreb kunne vi sagtens tilføje nye spillere.
Midterforsvaret er, i mine øjne, et ømt punkt. Larsson er ikke god nok. Zanka og Anton kan gøre det ok, men har i EU kampe vist at der er brug for udskiftninger på deres pladser. Sölvi er udemærket, men har allerede vist, at han er til at tale med.
Angrebet halter. To kvalificerede angribere, Damen og Santin, som desværre brænder ALT for meget (har jeg sagt det før?).
Jeg kunne sagtens se at Lyngby kommer foran efter 10-20 min. og så hiver vi en 2-1´er hen mod slutningen af kampen. Dog ser jeg hellere dit bud på 3-0 ske.
Skrevet af SCHAAP
Det kunne være spændende at se Bergvold over en hel kamp. Jeg tror på en måde, at Ståle godt kunne finde på at sætte Claudemir op som hængende angriber og så måske en Martin Vingaard på højrekanten.
Skrevet af CCFC
Bergvold udtaler i hvert fald selv han mangler kamptræning, så man finder nok ikke et bedre tidspunkt eller en bedre kamp at give ham de minutter han nu kan holde til :)

Håber vi for engangsskyld ikke er langsomme startere - 2-0 ved pausen, lets go!

Coventry City siden 97/98
Skrevet af FCK 4EVER
"- Absolut. Men en holdning kan ikke overføres til andre, ved at forsøge at iføre den et påtaget FCK-loyalitetskodeks, som nødvendigvis skal have alles tilslutning. Og det er det, og kun det, jeg har reageret på."

Hvor forsøger han det Matias? Han mener at det er Judas stil og en kæmpe gåde, men ingen bliver da pålagt at skulle tilslutte sig. Hvad er der galt i det - det er da en holdning mange FCK fans ville nikke genkendende til.
Ved endnu en gennemlæsning er det da klart at det er dig der side stiller Judas bemærkningen med at han vil pålægge andre en bestemt holdning.

Nu kan det være jeg har misset en vigtig del af jeres indbyrdes meningsudveksling?, i såfald beklager jeg (gik tilbage til side 326),

Men han skriver: Han er Brondby mand, og vil altid være det. Det har intet at gøre med, om han er i Celtic nu eller bliver lejet ud til Inter. Det er mig en kæmpe gåde hvorfor så mange herinde overhovedet vil røre nogle af deres tidligere folk!! Det er da KÆMPE judas stil!

Han har en skarp holdning som i øvrigt deles af rigtig mange FCK fans - omend judas ikke er ordet alle ville bruge. Men for mange ville det at hente BIF spillere til klubben da være en forrådelse af klubbens "sjæl" og fansenes hjerter.
Det er Peter Møllers tilbagevenden til FCK da til-dels også bevis på....

Igen - set på hvad manden skriver kan jeg ikke se han fortjener de verbale lussinger du deler ud, fint du er uenig, men vi er næsten derude hvor det ligner du tryner en der ikke deler din holdning - og det er her du selv køre af sporet:

Han skriver lidt opgivende (efter at været hevet rundt i manegen) - "Jeg er tydeligvis den største ignorant i denne tråd, fordi jeg ikke vil have en spiller udelukkende af den grund, at han har optrådt for Brøndby IF"

Du svare:

- Det er naturligvis på sin plads, at rose dig for din selverkendelse. Jeg håber at du en dag vil komme på andre tanker, således at dine holdninger ikke vil forblive domineret af en forskruet og misforstået klubære, der ikke giver hverken mening eller er udtryk for andet end dobbeltmoral (husk nu hvor vores sportschef har spillet - inden han kom til FCK (alt hvad der har hans godkendelse (herunder samtlige spillerindkøb), bærer Brøndbys navn)).

Overstående er helt ude i skove matias - hvis man ser bort fra den yderst nedladende bold-aristokratisme i den første del - formår du at lige pådutte alle de FCK fans der frabeder sig BIF spiller (af følelses/ære betonet argumenter) at de er "...domineret af en forskruet og misforstået klubære, der ikke giver hverken mening eller er udtryk for andet end dobbeltmoral", for dette må naturligvis gælde alle der ikke vil se BIF spillere i FCK ikke?

Og du for i flint over en judas bemærkning, for så at smide sådan en gang knold selv ;o)

Du ikke engang forsøger at argumentere for dette du konstatere det bare - men OK vi FCKere er jo arrogante ;) . men hvorfor giver det ikke mening og hvad er misforstået? - og langt mere interessant hvad er så den "rigtige forstået klubære"? dette du jo vide nå du kan konkludere at noget ikke er det.

Og så får du også lige smidt en artikel-abe, tilbage og øv dig på artikelforummet til ham - men helt ærligt: (husk nu hvor vores sportschef har spillet - inden han kom til FCK (alt hvad der har hans godkendelse (herunder samtlige spillerindkøb), bærer Brøndbys navn))
Det er da på artikel forum niveau det der - må man nu ikke være i mod BIF spillere i FCK fordi CV har spillet i BIF? og alle spillerindkøb bære BIF´s navn – dobbeltmoral? (direkte stupidt, ja undskyld, skrevet for en debatør af din statur).

Come lige on.... der er intet misforstået eller forskruet klub-ære i at frabede sig eller være direkte imod at FCK henter nuværende eller tidligere BIF spillere.

Debattøren der smed judas kortet gav udtryk for sin holdning, ikke nødvendigvis det samme som at alle skal have den holdning, hvilke du tolkede det til!

Det er FCK og klubben til ære at den ikke henter spillere fra ærkerivalen, og sådan må det meget gerne fortsætte - at du ser anderledes på det er din sag - men din pragmatiske bold-tråds logik er ikke den fremherskende blandt den store FCK fanskare!

Ja, du kan nok fornemme at jeg bliver sgu lidt harm når du får stemplet os FCK fans der lader hjertet bestemme en god del, som "domineret af en forskruet og misforstået klubære, der ikke giver hverken mening eller er udtryk for andet end dobbeltmoral" Hvad fanden bilder du dig egentligt ind knægt ;)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Svoger
"...domineret af en forskruet og misforstået klubære, der ikke giver hverken mening eller er udtryk for andet end dobbeltmoral"


Nu har jeg jo tidligere pointeret at jeg har set mig gal på Dunken - men jeg tør da fint sige at det er en følelsesmæssig holdning, der intet fornuft ligger bag. Jeg vil heller aldrig kunne argumentere for det, blot konstatere at "sådan har jeg det med det!"
Så det er helt sikkert en forskruet tankegang der ligger bag - og da jeg er nået til det trin i selverkendelsen, kan jeg også godt se, at Dunken potentielt nok kunne have ageret fin back-up i et halvt eller helt år.For øvrigt, hvad blev der egentlig af "Fraktion 32"? Møller nævner dem i sin biografi, men de eksisterer da vidst ikke længere. (Googlede dem lidt for et års tid siden vidst). Blev de bare for "gamle" til at gide gamet mere?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FCK 4EVER
"Nu har jeg jo tidligere pointeret at jeg har set mig gal på Dunken - men jeg tør da fint sige at det er en følelsesmæssig holdning, der intet fornuft ligger bag. Jeg vil heller aldrig kunne argumentere for det, blot konstatere at "sådan har jeg det med det!"
Så det er helt sikkert en forskruet tankegang der ligger bag - og da jeg er nået til det trin i selverkendelsen, kan jeg også godt se, at Dunken potentielt nok kunne have ageret fin back-up i et halvt eller helt år."


Jeg skal ikke argumentere mod at du kan have en forskruet tankegang Svoger ;)

Men nu er fodbold altså en sport der vækker følelser i folk og det er nok også disse følelser der holder folk interesseret i sporten - mit tilhørsforhold til FCK er baseret på følelser ikke på gennemtænkte argumenter.
Desuden kan jeg ikke se at, i fodboldens verden, fornuft og følelser skulle være modstridende (ifht. det du skriver om Dunken).

Og stop så det Duncan fis - det er jo blasfemi ;)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af CCFC
FCK4EVER: Glimrende indlæg - forventer at Matias igen tager snakken op på et "højt sprog" men hvad fanden. Det er meget muligt der er folk herinde der mener jeg har udtrykt mig forkert og/eller brugt et forkert ord (Judas stil), men hvorom alting er så er du SPOT ON mht. saglighed kontra følelser når vi snakker fodbold. Nu har jeg ikke postet forfærdeligt meget i den her tråd inden mine indlæg der førte til denne diskussion, men læser man indlæggene uden at vide de fleste af os brænder for samme klub, skulle man BESTEMT ikke tro det. Matias, du er glimrende til at argumentere, og jeg er måske mindre god fordi jeg lader følelserne sidde uden på tøjet - indrømmet. Nogen af os lever og ånder for den her fodboldklub, og ikke alle kan finde ud af at se bort fra hvor folk har spillet mht spillerhandler
Coventry City siden 97/98
annonce
0