Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Tvivler på vi får det helt vilde for NJ. Han er ikke landsholdsspiller, han er ofte skadet, og mangler at præstere sammenhængende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Tvivler på vi får det helt vilde for NJ. Han er ikke landsholdsspiller, han er ofte skadet, og mangler at præstere sammenhængende.


Og til næste år, hvor ham og Ståle åbenbart har aftalt han skal sælges, er han 25 og har 1 år tilbage af kontrakten..

Mellem 10 og 20 hvis jeg skal gætte.. Lige nok til at finansiere en fornuftig afløser..
Skrevet af Matias
Jeg tror heller ikke, vi får det helt store for Nicolai Jørgensen, mest fordi han kun vil have et år tilbage af kontrakten, når han skydes afsted. Der er ikke lige nogen alternativer til hans rolle, som jeg er blevet lun på, men det er helt afgjort én (rolle), som Ståle Solbakken har fokus på, så mon ikke man allerede er begyndt at scoute?
Skrevet af Schelden
Jeg forstår og deler din bekymring, Matias, da det indbringende beløb højst sandsynligt er tiltænkt at dække det underskud, som der pt. kalkuleres med. At der højst sandsynligt frigøres et mindre beløb til yderligere indkøb, er dog også sandsynligt.

Jeg mener så heller ikke, at der er behov for, at man går ud og henter en direkte erstatning, da vi, som du også selv siger, har både Kvist og Delaney til pladserne, som stadig er en, taget vores spillestil in mente, super stærk duo. Hvis der i tilfælde af salg bliver hentet en god tredjemand ind, så synes jeg faktisk det er ganske fint.

- Jeg er desuden spændt på, hvordan vi stiller i morgen, når nu Verbic stadig er tvivlsom og vores højre side stadig er fuldstændig anonym offensivt.

Mon det bliver magen til SønderjyskE-kampen i weekenden?
København.
Skrevet af Imperator
Hvis Verbic er ude, så bliver det vel bare NJ på kanten og Pourie og Santander i angrebet..

Er lidt mere i tvivl om højresiden..
Jeg kan bedst lide løsningen med Høgli på back og så Ankersen på HM, når nu det ikke kører med Kusk.
Men hvis jeg skal at gætte hvad Ståle kan finde på, så kan jeg næsten bedre forestille mig at han bare sætter en af CMerne derud.
Skrevet af peanuts
det er en europæisk kamp hvor der skal lukkes af, og som udgangspunkt bare skal videre, så tror at Ståle smider Kvist på højrekant, for defensivt har det ikke helt fungeret for Kusk og Ankersen.

med hensyn til et eventuelt salg af Amartey og økonomien så forventes der så vidt jeg husker et underskud omkring 15-25 mill. i år grundet de store investeringer i truppen, men har ikke kunnet læse mig frem til om der er indregnet EL gruppespil i det underskud eller om det bliver væsentligt større hvis vi ikke opnår kval.

men det er da klart at misser vi EL og der kommer en nedjustering på 25-35 mill. så bliver Amartey nok skudt af.

men tror personligt ikke at klubben har smidt et EL gruppespil ind i de økonomiske forventninger, slet ikke når man tænker på den shit storm ledelsen løb ind i da man indskrev forventninger om ChL gruppespil før man reelt havde kvalificeret sig dertil.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kipvits
Fedt de ikke lige har taget den sekvens med Ankersen om, det ser satme spøjst ud det der sker ved 2:20 i klippet!

http://www.fck.dk/#/nyhe…spoergsmaal

"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af repos
Jeg er sgu ikke tryg ved kampen i aften. Vores udgangspunkt er godt, og det handler om at få scoret det første mål. Kommer vi bagud, så er vi for alvor pressede, så lad os få lukket den kamp ned hurtigt
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er bestemt heller ikke tryg, og lige nu sidder jeg og forbander Nicolai Jørgensen for hans manglende overblik/vilje til at aflevere bolden til helt frie Peter Ankersen i modstandernes felt, ved stillingen 1-0.
Skrevet af Kipvits
Ingen karantænepoint til Zanka for hans volleymål i Haderslev.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af alevel
Snart tid til at gøre sig klar til at køre 100 km mod nordøst for at se bold og forhåbentlig en sejr.

Vh.
FCK siden 1992. Moderator er rottetilhænger
Skrevet af Barbuti
Jeg er heller ikke glad for denne kamp, skal jeg være ærlig at sige. Jeg så ikke kampen i Tjekkiet, men jeg fornemmer at det er et hold af kaliber, vi skal op imod. Absolut ikke et ueffent mandskab.

Vi skal for alt i verden køre den kontrolleret. Jeg husker en kamp oppe i Stabæk for nogle år siden, hvor vi efter 3-1 hjemme i første opgør ganske enkelt dræbte kampen ved at holde fast i bolden, trække tempoet helt ud og ikke give en centimeter til nordmændene. Det var IKKE spektakulært, men man sad med en dejlig rolig fornemmelse i hele kroppen, som jeg ellers sjældent har følt, når der har været Europakampe på plakaten i FCK regi. Ståle må for min skyld gerne køre samme stil i aften. Det skal han intet høre for.

Jeg sidder med en følelse af at vi faktisk kan komme langt i EL i år, måske helt frem til kvartfinalerne, hvis man virkeligt gav den fuld skrald. Jeg synes vi har en fantastisk trup, som kun bliver bedre efterhånden som vi får Corner, Bashkim og Danny tilbage. Kadri er naturligvis et spørgsmålstegn, men selv uden ham ser det virkeligt godt ud i midtbanen og angrebet. Bredden bagtil er jeg lidt bekymret for, men det er også det eneste svage punkt.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af elendil
Fedt de ikke lige har taget den sekvens med Ankersen om, det ser satme spøjst ud det der sker ved 2:20 i klippet!


Også et fint tidspunkt de vælger at klippe væk på. Efter han er blevet forskrækket, men før han slapper af igen.

Kom så, fætter Rico. Jeg spiller på pointtab i dag. Så er vi sikre på at gå videre.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Super......

- Hold op hvor er Kvist ligegyldig.
København.
Skrevet af TheRedScouser
Har Amartey altid sine shorts nede omkring knæene? Det ser da torskedumt ud, at han render rundt med hængerøv.
Skrevet af anonymbruger
Hold kæft en sløj omgang. Lige så god som Ludwig var i forået, lige så skod har han været i efteråret. Ikke et eneste godt indlæg.

Kvist på højrekanten med Amartey og Delaney i midten er simpelthen for defensivt hjemme mod et hold som Jablonec. Vi skaber jo intet.
Skrevet af Schelden
Enig.

Flå Kvist ud, eller byt ham med Ankersen.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Lige så irriterende det er, at spillet forsøges presset igennem i venstre side, lige så forståeligt er det, når man ser, hvad Ankersen og Kvist formår offensivt. Jablonec lukker vores normale spil på ydersiderne fuldkommen sammen - igen - det ville være rart, hvis Ståle fandt på noget andet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos
Well, det lugter langt væk af exit. Vi skaber ikke en skid, og spillet er meeeeeget langsomt.

Vi skal dumme os i løbet af anden halvleg, og lukke endnu et mål ind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
repos, helt enig i det første, bestemt ikke i det andet ...
Batman Close. London W12.
annonce
0