Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Bevares, de har fået ham for en slik. Men det er da bedre for alle end at han rådner op på reserveholdet for dernæst at drage afsted mod Island eller 2. division, når kontrakten udløber.
Batman Close. London W12.
Skrevet af quaz
Jeg tror også de har fået ham for meget få penge, måske eventuelt en videresalgsklausul, såfremt han skulle gennemgå en eksplosiv udvikling.
København
Skrevet af Emkay
Nogen der kender noget til AIK´s Ofori som vi bliver sat i forbindelse med? Tipsbladet omtaler ham som en Amartey-klon
Skrevet af Plankeværket
Her er linket.
http://www.tipsbladet.dk…n-i-sverige

Jeg synes mere og mere det ligner et salg og køb af en erstatning. Umiddelbart er det dog træls at ham her er lavere end Amartey, så er han mindre anvendelig i centerforsvaret hvor vi også mangler.

Generelt er de to gamle nisser lidt en hovedpine. Den optimale erstatning ved et salg af Amartey, havde været en tilsvarende dynamisk spiller, måske endda i en anelse mere offensiv udgave. Men der er ikke mange af dem, der kan spiller centerforsvar. Skal vi så hente to spillere for at dække ind for Nielsson-Anton og den centrale midt, eller skal vi stole på enten Wohlgemuth, Kris, Malthe eller Brandur til at kunne agere 3 valg på enten midtbane eller i forsvaret?

Pænt træls at der skal til at være den slags panderynker efter sæsonen er i gang, mens vi stadig ikke er spillet nok sammen.
Skrevet af repos
Godt med salget af Felfel. Det er godt for alle parter. Det var tydeligt, at han ikke var god nok til FCK.

Jeg kender ikke noget til AIKs ghaneser, men der skal selvfølgelig hentes en erstatning, såfremt Amartey smutter. Hvis 10 mio. euro står til troende, så er det sgu et imponerende salg. Det betyder selvfølgelig også, at AIK presser citronen.

Pelle er en stor skade efterhånden, og det er tydeligt, at vi ikke kan regne med ham fremover. Vi bør kigge på en permanent erstatning. Gerne en ung spiller, der kan stå i lære hos de rutinerede.
Jeg ser gerne, vi henter Bubacarr Sanneh i Horsens. Han er ung, er faldet godt til i Danmark, og har nogle voldsomme spidskomptencer. Et fysisk pragteksemplar og virkelig dygtig i hovedspillet. Så skal der selvfølgelig bygges på taktisk, men han kan formentlig hentes for små penge.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hausser
Hvad er jeres forventninger til fredag?
Skrevet af repos
Læs nogle sider tilbage i tråden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Emkay
@repos
fuldstændig enig i at vi bør satse på at hente Sanneh, han ser uhyggelig stærk ud.
så også gerne Bjørn Paulsen, han er alsidig og har et fighterhjerte
Skrevet af Hausser
Kan for det.

Syntes nu det er lidt svært at blive klog på, men det er kampen måske også.

Angående Sanneh, så har jeg nu svært ved at se han har niveau til FCK. Han har en eksplosiv fysik, men han er en del af et forsvar som har indkasseret 9 mål i 3 kampe og som ligger sidst i 1. division.

Fysisk er han et pragteksemplar, om end han godt kunne bruge 5 cm mere, men hvor god er han med bolden og til at forsvare?
Skrevet af Bløde babser
På rygteplan skulle en af de spillere vi kunne finde på at hente som erstatning til Amartey være Ebenezer Ofori.
Kender intet til ham, måske var det Ghaneser han var. Men han må være god når han hedder Ebenezer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Han er lige fyldt 20, var teenager da dette billede blev taget:
http://ghanasoccernet.co…-Ofori1.jpg

Vi skal altså ikke have en Joseph Minala- eller blot en Anthony Annan-historie rendende, som efter et par år er stagneret fuldstændigt og fysikken kommet på skrant.
Skrevet af Emkay
Det er så også det billede hvor han ser absolut ældst ud :) han ligner en knægt på mange af de andre billeder.
Skrevet af Matias
Jeg nappede det første af ham... har kigget de andre igennem efterfølgende, og selvom han ser yngre ud end på det første, google viser, så ligner han dæleme ikke en knægt.
Skrevet af Colanitre
Han ser sgu ikke for heldig ud på det billede. Man må håbe at klubben har styr på at han er den rigtige alder.

Cornelius er for i øvrigt blevet udtaget til truppen mod FC Midtjylland. Han er åbenbart tæt nok på kampformen til at Ståle tør udtage ham, pudsigt al den stund at NJ og Santander begge er stærke spillere og i form.
Skrevet af Plankeværket
Han var kamp dårlig i det jeg så af reservekampen. Men han kan vel altid lave lidt ballade har vi brug for en impact spiller.
Skrevet af Kipvits
Cornelius kommer nok ikke i kamp, men alligevel vildt at han - iflg. Ståle - kommer med til Herning i truppen. 4 mdr efter hans ankel var fuldstændig fucked.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Bløde babser
Ståle ved vel fint han ikke er i form og vil kun smide ham på banen i nødstilfælde eller hvis vi har lukket kampen tidligt, hvilket nok ikke sker.
Det interessante er så om grunden til han skal tage en plads på bænken er at det er bedre Cornelius på dette stadie er der end en eller anden SOE der alligevel aldrig vil komme på banen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg så reservekampen, og ja, han var bundelendig. Virkelig dårlig. Så meget, at jeg bemærkede, at det var ringere, end jeg havde forestillet mig. Altså, jeg tror på han nok skal komme tilbage, og jeg tror på, at han kommer til at nyde godt af FCKs transfervindue, denne sommer, men der er lang vej igen.

Fra samme kamp så jeg i øvrigt, at Kris Stadsgaard gjorde det hæderligt. Han burde altså bringes i spil, vores 2 x svenske glasben in mente.
Skrevet af Schelden
"Fra samme kamp så jeg i øvrigt, at Kris Stadsgaard gjorde det hæderligt. Han burde altså bringes i spil, vores 2 x svenske glasben in mente."

Jeg så kampen i baggrunden, og jeg bed mærke i, at ´kommentatoren´ mere eller mindre i hver anden sætning nævnte en god clearing eller lignende fra Stadsgaard. Hvis han virkelig kan komme tilbage på højt niveau, så kan han meget hurtigt, hvis ikke der bliver hentet en ind, få en vigtig rolle på første holdet.
København.
Skrevet af Bløde babser
Jeg er også spændt på Kadrii.
Da jeg så noget træning for 3 uger siden var han boldaktiv sammen med Stadsgaard, mens Cornelius stadig trænede alene med en fys.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0