Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Haha, trådens titel er legendarisk. Kan nu godt forstå Johnny.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Called it.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Gider Matias eller en anden ikke sætte en enkelt sætning på de forskellige karakterer?
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Sæt dårlig eller jævnt dårlig efter hver enkelt.
København.
Skrevet af elendil
:)
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Humoristisk indslag eller ej, er jeg faktisk helt enig. Der var virkelig intet at komme efter, i den kamp. Sløj indsats over hele linjen, og dårlig / jævnt dårlig er egentlig ret rammende.
Skrevet af elendil
Det lyder som om det var den rigtige kamp at springe over.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Ja det må man sige... selv i en tre-sæsoners periode, hvor sejrene har været færre end tidligere, sad jeg og kedede mig bravt gennem hele kampen. Viborg er virkelig skidt kørende, og man var aldrig rigtigt nervøs, heller ikke selvom sejren blev smal og målet lod vente på sig længe. Hobro er er bedre end Viborg, om end allerede 6 point efter på sidstepladsen, og Esbjerg og AGF burde heller ikke kunne trues af dem (Viborg).
Skrevet af repos
Det var fandme ringe igår, selv om Ståle vanen tro forsøger sig med at tælle chancer. Selv det virkede halvhjertet fra ham, og så ved man, det har været skidt. Jeg er rystet over, at det tekniske niveau er så lavt. Pasningerne bliver slået ualmindeligt ringe, og igen igen spilder man en hel halvleg på ingenting. Det kan for fanden da ikke være så svært at sætte sig op til kamp en gang om ugen.

Det var sgu heldigt, at det lige præcis var Viborg, for mod ethvert andet hold havde vi ikke fået en sejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Man skal dog huske på at Viborg var uden Jeppe Curth og Serge Deble. Rukavina og Gero er godt nok ikke meget værd oppe foran. De har jo knap nok niveau til 1. division. Viborg fik deres muligheder på omstillinger, men de evnede slet ikke at udnytte det. Et hold med en lidt farligere offensiv havde scoret et mål.
København
Skrevet af Matias
Next up er Hobro om to ugers tid. Jeg har virkelig den største afsky for landsholdspauser, og efterhånden er jeg tilhænger af meget, meget større slutrunder, så man ikke behøver at spille kvalifikationsrunder for at løse billet til dem. Dvs. hvis Benjamin Verbic kan nå at blive klar til kampen, er det selvfølgelig fint nok, men det tvivler jeg nu på, at han kan - og så er vi låst med de to tunge i forreste kæde.
Skrevet af Bløde babser
Hobro næste gang bliver formentlig en lige så trist omgang som de sidste tre suppekampe har været.
Ligesom dem selv, Bif og Viborg vil de jo stå dybt og lade det være op til os at etablere angreb der kan spille gennem tætte kæder. Det kan vi ikke. Forvent et utal af håbløse indlæg og en kneben sejr.
Just saying.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts
synes at Ståle lavede en taktisk brøler ved at starte med Remmer og Toutouh, for selvom Toutouh lavede kampen eneste kasse, så var det sløjt hvad der kom fra den side, Remmer greb ikke chancen, og med Hobro skal vi have Kusk som starter, ikke at han er prangende i sit spil, men det bliver stadigt lidt mere kreativt
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Bløde babser
Højresiden fungerer ikke.
Jeg er tilbøjelig til at sige han skal lægge sig fast på en kombi og lade dem få de næste 5 kampe lige meget hvor håbløst det starter. Remmer og Kusk vil være min favoritkombi, da jeg tror Kusk vil have bedst af at have en bag sig han kan regne med defensivt og der røg Ankersen ud af ligningen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg synes Youssef Toutouh gjorde det rigtig fornuftigt i går - han bød ind med en energi, ingen andre orkede at trække frem fra repertoiret, han var pågående i både presspil og udfordringer, og han lavede en del defensive (tilbage)løb, som var med til at reducere størrelsen af de chancer, Viborg kunne have skabt. Ikke at det var super godt, for han lavede også en del fejl, det var bare - i mine øjne i hvert fald - det mindst ringe i går.
Skrevet af Plankeværket
FCK´s fanradio fik ikke ret i mange forudsigelser før kampen, men to ting rammer de dog. NJ er bedst i angrebet og vi skal have en løsning på den højre back/side.

Jeg kan simpelthen ikke se andre løsninger end den følgende.
NJ i angreb med Santander eller Cornelius. Toutouh på venstre kanten, Kusk og Ankersen på højresiden. Og lad så være med at skifte Ankersen ud i pausen eller andet pis. Remmer bidrager ikke med sikkerhed, og hans offensive niveau er pt så ringe som Ankersens - men der er markant højere til loftet i Ankersens tilfælde.
Samtidig skal vi simpelthen have Kusk til at fungere, der er så meget bold i ham, at vi må tage de tæsk det giver at spille ham ind med en fast back bag ham.

Hvis vi nu havde Høgli og en god højrekant i baghånden, så forstår jeg rotation, når alternativet hedder Santander+Cornelius i front og Remmer på backen, så forstår jeg det ikke.
Skrevet af Matias
I princippet enig, problemet består dog i, at den tid der desværre skal bruges, ikke haves. Ståle Solbakken må i den situation FCK står i, bruge den konstellation, han finder mindst ringe, ikke hvad han ser de bedste perspektiver i. Det er resultaterne nu og her, der tæller - havde FCK ikke vundet blot ét ud af de seneste fire mesterskaber, og havde FCM ikke kørt videre i sidste sæsons tempo, havde situationen muligvis set anderledes ud.
Skrevet af DMC
Matias, jeg er ret uenig med dig i vurderingen af Toutouh. Han hæmmede i den grad tempoet i opspillet og han gjorde Remmer ringere end han var. Han lavede flere opspilsfejl på Zanka-niveau, han varmede bolden unødigt og tog en del forkerte beslutninger i presspillet. Det er rigtigt at han efter sin scoring fik mere energi og lavede et par fornuftige tilbageløb, men indtil målet, havde han været den klart dårligste på banen. Da Kusk kom in på højrekanten blev opspillet i den side også markant bedre.
Jeg tror heller ikke altid medspillerne stoler på Toutouhs evner. Tre gange i kampen i går valgte NJ og Delaney den svære løsning i stedet for at aflevere dybt til en fri Toutouh. Det ændrede sig da Kusk kom ind.

Kampen i går var ringe, umådeligt ringe, og dem der stod ud som absolut de svageste, var Nexus-mafiaen Zanka, NJ og Toutouh. Det er som om en gruppe af yngre indfødte har svært ved at motivere sig mod mindre hold fra provinsen, og det udmønter sig i manglende indstilling og en arrogance evnerne ikke slet beretter til.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Fc-fan
Toutouh bliver aldrig en starter for os, fin til pokalkampe samt at komme ind til de lette kampe i superligaen, men det er svært at se at han skulle have en fremtid på hverken kanten eller midten.
Hvor er det dog i øvrigt ærgerligt, at Høgli er skadet, Kusk bringer langt mere offensivt end Toutouh gør, Toutouh bringer så en del mere defensivt, men Kusk ville kunne udnytte, at vi har ligaens bedste mand-mod-mand defensivt (nogen ville sige Agger, men jeg mener Høgli er stærkere her).
I øvrigt et fedt navn til tråden.
Skrevet af Matias
I 1. halvleg var Youssef Toutouh den eneste - absolut eneste - som gad. Det kan være halvlegen er blevet slettet fra hukommenlsen, da der (ellers) ikke skete en skid, og var den obligatoriske halvleg pr. kamp, vi nødvendigvis skal bruge på ikke at orke. Jeg er enig i at han ikke leverede super godt, hans energi alene trækker dog op.
annonce
0