Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pascal
"Tager jeg fejl?"

Din fejl ligger måske i, at du ikke har fået gjort FCK til dit barns fritidsaktivitet.

Det gør enhver anstændig latte-far, der selv er ordentligt opdraget.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af elendil
Haha. Vi ser skam fodbold, men ungen er ikke rigtig selvkørende endnu (2.5 år), og der er jo nogle basale ting man skal lære, udover fodbold. At svømme, fx. I hvert fald når man bor på en ø, og ikke i det væmmelige Midtjylland.
fck-medløber.
Skrevet af repos
@ Matias

Jeg tager mig af karaktergivningen.

Når lige hjem tids nok til at se kampen. Den skal bare vindes, så vi kan sætte FCM under ekstra pres. Vild kamp i Herning igår, hvor jeg fik set anden halvleg.

Med vores program in mente, så er Randerskampen én, der skal vindes. Angående startopstillingen bliver det interessant, om Anton droppes og Amartey smides ned bagi, hvilket giver plads til Kvist og Delaney.

Verbic er med i truppen, og så må han være klar. Derfor ser jeg gerne han spiller fra start, og så det bliver Santander og NJ i front.
Positivt, at det lysner på skadesfronten, hvilket giver muligheder undervejs i kampen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Cool, min kalender siger familiesøndag, så hvis jeg får set den, bliver det ikke live.

Mht. angrebskonstellationen, er jeg egentlig ret tryg ved alle tre kombinationsmuligheder (FS+AC, AC+NJ, NJ+FS), men selvom Andreas Cornelius ikke har spillet helt godt i de sidste par kampe, synes jeg han plejer at spille nogle rigtig gode kampe mod Randers. Måske står det hold/deres koncept godt til ham, hvilket 4 mål i 7 kampe kan være et vidnesbyrd om.

Er Benjamin Verbic klar til at spille, skal han selvfølgelig det - jeg kunne nu også forestille mig, at Ståle Solbakken lægger lidt stille ud med ham (giver ham en halv times tid), som han så ofte har gjort, når spillere meldes klar fra en skade. Netop en spiller som ham på bænken, kan give os gode muligheder i løbet af kampen. Det kan dem han erstatter selvfølgelig også, så...

Det mest interessante er nemlig, hvordan den centrale midtbane kommer til at se ud i dag, for jeg tror det bliver derigennem, vi kan stække Randers´ offensiv. Jeg ville vælge de fire pt. bedste, selvom det betyder, at Daniel Amartey kommer til at spille ude af position i det centrale forsvar. Jeg er ikke helt tryg ved Mikael Antonsson for tiden.
Skrevet af Schelden
Jeg håber ligeledes på Zanka-Amartey.

Godt nok kommer der typisk flere hjerneblødninger, men oftest er de hurtige nok til selv at få clearet igen. Når Antonsson laver kage i den, er skaden sket. Han ser desværre usandsynlig sløv ud!

Jeg er ikke sikker på, at han starter med Verbic inde. Omvendt blev der, så vidt jeg husker, meldt ud, at han egentlig var spilleklar i sidste weekend, men at man valgte at være på den sikre side, og derfor ´spare´ ham.

Det bliver en usandsynlig grim kamp, der sagtens kan give massevis af kort. Jeg glæder mig dog til at se, om vi, som vi har talt om, er blevet så overlegne fysisk, at vi moser dem hele vejen til storebælt - også kaster dem i!
København.
Skrevet af Def-monk
Jeg er tror vi smider point i dag. Men det bygger ikke på noget som helst faktuelt. Randers er inde i en dårligere periode, og vores spil bliver modsat bedre og bedre (med undtagelse af pokalkampen)

Men nu har vi chancen for at lægge afstand til FCM, og så ville det være typisk at vi ikke udnytter det.

Jeg håber godt nok vi vinder! Også så vi kan sætte noget pres på de der midtjydere, så vi kan vise at hvis de dummer sig, så straffer vi dem prompte. Plus det måske ville fjerne noget pres i truppen og løsne lidt op.

Men jeg har ikke en god følelse i dag. Men jeg bryder mig generelt ikke om at spille mod Randers.
Skrevet af Schelden
"Men jeg har ikke en god følelse i dag"

Sådan har jeg det før hver evig eneste kamp.
København.
Skrevet af peanuts
Randers er vel bare et bøvlet hold at spille imod, de kommer med en fin fysik og til tider også fin fodbold, når det så er sagt så har vi vundet 11 ud af 16 kampe på hjemmebane, så det er en kamp som skal vindes, også set i lyset af den mindre krise FCM er inde i.

men ja der skal mange gode kampe til før at de sidste par års migræne/beton bold bliver udvisket.

SA

Ankersen - Zanka - Amartey - Ludwig

Kusk - Delaney - Kvist - NJ

Corner - Santander

Anton ser virkeligt ud til at være ramt på alder i forhold til hurtighed, og er ikke sikker på om han kan holde Ishak og Lundberg
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af KaptajnKaffe
Oppe omkring 6 gange pengene igen på en Randerssejr... Alle siger vi er kæmpe favoritter.

Jeg bryder mig ikke om det... Fokus nu.
Skrevet af Plankeværket
Jeg har en god følelse. Vi vinder med 2 overskydende og lukker maks 1 ind. Randers er halv skidt kørende og vi vinder i Parken.
Det et længe længe siden jeg har haft den sikkerhed på vores vegne.
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke en skid på dig, Plankeværk. Jeg nøjes med anden halvleg. Forhåbentlig bliver det ligesom i sidste uge mod Sønderjyske.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
SA
Ankersen - Zanka - Amartey - Ludwig
Kusk - Kvist - Delaney - Toutouh
Santander - NJ

En smule overraskende med Toutouh fra start.
København.
Skrevet af SotD
Godt sparket ind... Men også lidt sløj reaktionsevne fra keeperen. Han må have set bolden sent.
Silkeborg IF
Skrevet af peanuts
hold nu kæft hvor er Kusk på vej til at blive et super indkøb
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af beesknees
Ærgeligt at Santander ikke header den ind! Lækkert hovedstød.


EDIT: Han må nøjes med endnu et assist i stedet
Skrevet af GammelBitterMand
Toutouh vælger for første gang i sin karriere afslutningen i stedet for endnu en sparkefinte - og han scorer!

Sjovt nok er jeg ikke mindre bekymret selvom vi nu er foran med to uden at gøre sig for alvor umage.
Batman Close. London W12.
Skrevet af KaptajnKaffe
#HerGårDetGodt

Nu ikke for meget svinger i valsen.

Jeg kan nærmest ikke huske en kamp i denne sæson hvor vi ikke har lukket mål ind. Jeg lægger pessimismen på hylden hvis vi til gængæld kan lægge et rent lagen i skuffen.
Skrevet af quaz
Toutouh!! Hvor er det dejligt at se ham sprudle.
København
Skrevet af Pascal
Klasse af NJ....

Flot sat op.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af KaptajnKaffe
Hvorfor sidder jeg her og ikke i Parken?!

Vores flotteste kamp i sæsonen, uden sammenligning
annonce
0