Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Jeg har ikke selv set ham, så der må jeg være svar skyldig.

Det er dog ret positivt, at knægten har været til stede, mere eller mindre, i FCK siden midten af 2014. Han må altså siges allerede at være integreret i FCK, og mon ikke også hans engelskkundskaber allerede nu må være absolut brugbare. Det kan kun være bedre end med Amartey.

For endnu engang at skifte emne:

Holdet starter træningen op, men hovedparten kommer til at foregå i Parken.

Er det kutyme?

http://www.fck.dk/#/nyhed/2016/01/11/holdet-traener-i-telia-parken
København.
Skrevet af Bløde babser
Syntes det er ekstremt spændende med ham en unge franskmand.
Hvis rygterne om ham passer kommer han ikke hertil. Hvis Monaco vil betale en masse for ham og PSG vil beholde, hvad skulle så få ham til at vælge os?
Som lejeaftale er det totalt ubrugeligt.

Men profilen med en ung meget talentfuld fyr eller en rigtig dygtig spiller der har underperformet andtesteds er lige hvad vi skal hente i dette vindue. Med Zanka og de to gamle svenskere er vi jo ikke sårbare hvis det ikke holder, så nu er tidspunktet for at tage en lidt mere risikofyldt profil ind.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Arsenal_love
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/holland/chokprisen-for-boilesen-tre-millioner-kroner/5906097

Hvis han kan koster 3-5 mio. synes jeg vi skal tage chancen med ham, perfekt afløser fot ludde hvis han altså holder sig skadesfri...
fck & arsenal
Skrevet af peanuts
så vidt jeg husker ville Boilesen ikke forlænge sin kontrakt fordi han vil prøve sig af i en større liga, så det ville nu godt nok være underligt hvis han så valgte at komme til KBH.

realistisk vil der måske blive tale om en lejekontrakt indtil hans egen udløber, og det sker kun hvis Ludwig bliver solgt, og der tror jeg der skal mange penge på bordet hvis det skal ske, men står vi og mangler en VB 31/1 så er det vel ikke umuligt
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Jeg vil ikke være særlig glad ved et salg af Ludwig, men det er helt ad helvede til, hvis det bliver Boilesen, der bliver hentet ind i sidste time. Han har ikke spillet regelmæssigt i over et år, og vi har et hårdt og kontant startprogram, der kan blive sindssygt afgørende for resten af sæsonen. Der skal ikke satses der - overhoved.
København.
Skrevet af Imperator
Jeg synes bestemt heller ikke Ludwig skal sælges midt inde i sæsonen, men hvis han bliver solgt, så kan jeg ikke se hvorfor Boilesen skulle være nogen særlig satset løsning?
Hvis han er skadesfri er han utvivlsomt mere end god nok, hvis han er skadet kan vi sende Høgli ind i stedet og det er vel ikke det værste..

Det ville være mere satset, imo, at hente en spiller hvor det er mere tvivlsomt hvorvidt han helt har niveauet, og det vil vel være tilfældet med stort set alle realistiske alternativer..

Men lidt en ligegyldig diskussion, Ludwig bliver ikke solgt nu og Boilesen er ikke interesseret i at spille i FCK..Skrevet af Arsenal_love
Nu var mere til sommer jeg mente, hvor han har kontraktudløb og et + ville være at vi skulle spille CL kval.
fck & arsenal
Skrevet af peanuts
at vi måske skal spille chl. kval til sommer hvis skabet kommer hjem, ændre ikke rigtigt på at Boilesen sigter mod en stærkere liga end den hollandske, eneste Chance for at han i sidste ende kommer til FCK, er at han står i samme position som CP, at alle andre muligheder er udtømte slut September eller starten af Oktober
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kipvits
Behrang Safari er ude i kulden i Basel, og har iflg. et svensk medie bedt klubben om lov til at smutte - Kunne han være noget for os? Han kan dække både midterforsvar, og venstre back, så han ville være en fin backup for Ludwig.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af peanuts
spørgsmålet er så om han gider at skifte en plads på bænken i Basel ud med en plads på bænken i FCK, hvor han skal være backup for Ludwig og Anton, Pelle, og Zanka i forsvaret, skulle der blive brug for en backup på VB så kan Høgli og Kadrii spille den plads, synes ikke der er grund til at smide 3-4 mill efter Safari om året når pladsen kan dækkes ind fra truppen.

skulle der komme et tilbud på Ludwig som klubben økonomisk ikke kan sige nej til, og her er nok snak om mange penge, så er det da muligt at han kan komme på tale.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Pascal
Jacob Busk solgt til Union Berlin for 2 mio.

Ganske udmærket.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Plankeværket
Det er isoleret set en god nyhed, men sammen med denne http://fchnet.dk/?p=2510 så undrer jeg mig lidt.
Der er en ret stor forskel på hvordan vores målmænd bliver omtalt, og hvordan vi bruger dem i klubben.
Det virker til at der er meget lidt tillid til unge målmænd, på trods af landskampe og meget rosende ord. Det kan selvfølgelig være bevidst, at man ikke ønsker unge målmænd, og når man ser de 3 målmænd Ståle har haft - og de tidspunkter de er skiftet på - (Jesper, Wiland og Stephan) så tegner der sig et billede af, at ro, erfaring og bundniveau er vigtigere end potentiale og eventuelt topniveau.
Det er egentlig det jeg foretrækker vores træner gør med målmandspositionen, men det gør alt andet lige ambitionen om 25% spilletid til SoE spillere sværere at opnå, når de kun kan spille på 10 og ikke 11 pladser.
Når man så ser på hvor velomtalte begge spillere har været, så håber jeg ikke det er en trend der spreder sig til resten af positionerne, for så bør vi skære ned på udgifterne til SoE med det samme.
Skrevet af Zymotic|Denmark|Ascension
Yes! Høgli forlænger med et helt år.
Skrevet af Def-monk
Ved ikke noget om Jespersen. Men Busk har jeg aldrig syntes var synderlig overbevisende.

Jeg tror det er på målmandsposten som de andre positioner. Hvis man er god nok/den bedste, så spiller man. Problemet er bare chancerne er ekstremt få, fordi der kun er en plads, og målmænd sjovt nok ikke kan spille flere positioner. Men hvis vi finder en keeper som bare er bedre end Stephan, så ryger Stephan på bænken, uanset om den anden er 19 eller 32. Men Stephan har bare været klasse siden han kom.
Skrevet af Imperator
Hvis man er god nok/den bedste, så spiller man.

Det synes jeg er en forsimpling. Der er en grund til at man også kalder talenter for udviklingsspillere, man er nødt til at investere noget spilletid i dem hvis de skal blive til noget.
Synes Ståle er håbløs når det kommer til at udvikle talenter, og hans tendens til at bashe dem i medierne hver gang der er mulighed for det er heller ikke noget der hjælper.

Det er selvfølgelig ikke kun op til Ståle hvem der bliver til noget, de må også selv gribe chancen hvis de får den, Jakob Busk har fx fået flere chancer og har virket meget usikker hver gang.
Men han kan stadig selvstændigt sætte en bremse for deres udvikling hvis han vælger ikke at give dem spilletid, hvis jeg fx var Brandur eller Remmer så ville jeg være en smule bitter på ham.

Måske vi skal droppe idéen om at vi selv skal udvikle dem, og mere systematisk få dem lejet ud så snart de er ved at være klar.
Så kan de komme tilbage, som Toutouh gjorde det fra esbjerg, med erfaring og selvtillid og måske være lidt bedre rustet, istedet for de bare rådner op på vores bænk.
Skrevet af Def-monk
Der er bare forskel på målmandsposten og alle andre pladser på en fodboldbane, især når det kommer til talentudvikling og spilletid. Der er kun én plads, og hvis du laver fejl, resulterer det som regel i mål. Jo længere fremme på banen du spiller, jo flere fejl kan du lave, uden det resulterer i mål. Derudover skal det tillægges at i de seneste år har FCK ikke rigtig haft råd til at gamble alt for meget med talenter, fordi vi skal vinde mesterskabet, men alligevel er breddespillerne i truppen egen avl, og har da også fået en del spilletid. Jeg forstår bare godt at man ikke spiller med Busk eller "giver ham chancen", hvorfor skulle Ståle dog det, når han har en af ligaens bedste målmænd.

Men jeg tror hvis der var en 19-20-årig keeper som de mente var bedre end Stephan, så tror jeg han spillede, men det har vi ikke.
Skrevet af peanuts
fedt at Høgli tager et år mere, han er bare indbegrebet af stabilitet ( hvis vi lige regner hans første 6-7 kampe fra ).

med hensyn til Jespersen så spiller og træner han jo nærmeste i vores baghave, og mon ikke han bliver fulgt løbende i forhold til hans udvikling, og det kan da være at han udvikler sig mere i 1 division end ved at spille i reserveligaen og u19
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af repos
Måske vi skal droppe idéen om at vi selv skal udvikle dem, og mere systematisk få dem lejet ud så snart de er ved at være klar.

Måske skulle man bare overveje, om talenterne er gode nok. Hvem skulle Brandur spille i stedet for?
Det giver jo ingen mening ikke at stille med stærkeste hold.

De gange Busk har fået chancen har han været elendig. Det samme kan siges om en del af hans præstationer på U/21-landsholdet, hvor han mildt sagt har været svingende.

Hvis ambitionerne er mesterskab og europæisk gruppespil, så kan man ikke samtidig give en masse tid til at vente på talenter. De skal slå til med samme, hvilket der jo også har været eksempler på gennem tiden; CP, Cornelius, Amartey, Ludwig, Zanka, Bo Svensson, og jeg har sikkert glemt en del i skyndingen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Repos

Er enig i at med Kvist, Delaney, Toutouh og Amartey i truppen er der ikke plads til Brandur. Han skulle så bare have været udlejet for et halvt år siden, han var inde i en god periode med landshold og mål i pokalfinalen, nu har han det seneste halve år, sammenlagt, fået mindre end en halvleg for os.
Remmer skulle også have været udlejet da man hentede Ankersen.

Synes ikke vi kan tage æren for Amartey og Ludwig, de slog begge igennem i Sverige og er købt for 2cifrede million beløb. Det er godt købmandskab, men har ikke så meget med vores talentudvikling at gøre.
Cornelius slog igennem under Ariel, det var vidst også Ariel der gav Remmer den første spilletid og under Ariel at Delaney første gang blev fast mand.

Jeg synes det er ok at give spilletid til en ung spiller der måske ikke er den bedste i truppen på hans position endnu, hvis man har en forventning om at han kan blive det indenfor en overskuelig fremtid. Han behøver jo heller ikke at starte, bare han regelmæssigt kommer på græs.

Måske Ståle er lidt undskyld i og med vi har haft en spillemæssig krise der stortset løber helt tilbage til 11/12 sæsonen.. Det har ikke været mange kampe vi har lukket i første halvleg..
Skrevet af Schelden
København.
annonce
0