Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
En lille opdatering på seneste fanradio samt status på opstart:

Vi tager i starten af februar på træningslejr, i forbindelse med opstart, i Dubai, hvor vi bliver indlogeret på et abnormt lækkert område, som Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoums har givet adgang til. Der skal vi møde klubber som AIK, Malmø og et eller andet alternativt tredjerangshold, hvilket er ganske udemærket modstand. I fanradioen snakker de om moral mv. ift. at være tilstede i et land som Dubai. Personligt er jeg hamrende ligeglad.

https://www.youtube.com/watch?v=NomDO1lljCY

NAS Complex - Tag et kig!

Ift. til transfers så bliver følgende spillere nævnt:

http://www.transfermarkt.co.uk/kasper-hamalainen/profil/spieler/48016

http://www.transfermarkt.co.uk/pontus-jansson/profil/spieler/125314

http://www.transfermarkt.co.uk/alexander-milosevic/profil/spieler/171376

http://www.transfermarkt.com/perry-kitchen/profil/spieler/131183

Derudover nogle svenskere, som vi har snakket om, også Bendtner.

Premisen for indkøb er, alt andet lige, at der bliver solgt ud. Det har Ståle Solbakken vidst også udtalt. Dermed står vi i en situation, hvor vi højt sandsynlig skal hente en enkelt spiller, når, og hvis, Amartey får færdigbehandlet sin arbejdstilladelse i England, og vi får overført i omegnen af de 50 millioner.

Hvis vi går i rene gæt, som det jo er, så er spørgsmålet om det er en central midtbane, eller en centerback, vi skal ud og købe, da vi jo egentlig, i tilfælde af salg, stadig er ret voldsomt besat på samtlige pladser, når vi regner de skadede spilleres klarmeldinger med. Kadrii, Amankwaa, Stadsgaard, Pelle Nilsson og Verbic er alle mere eller mindre klar, når vi starter op, hvilket efterlader os med fem centerbacks, Mathisen, Zanka, Antonsson, Pelle, Stadsggard, og fire potentielle centrale midtbaner, Kvist, Delaney, Keita, Toutouh. Jeg synes egentlig, at den er lidt svær, da jeg som udgangspunkt ikke er tryg ved andre end Zanka i bagkæden, men samtidig godt kan se, at det er ret tyndt med kun Kvist og Delaney som gode alternativer på midtbanen. Hvem havde desuden set den med Zanka komme.

Af de nævnte spiller i fanradioen, så er de to svenske centerbacks ret spændende, og de er begge i situationer, hvor spille tid til en lavere løn må og skal være aktuelt. Jeg er, mest grundet alder, på Milosevic, men hvad der er realistisk osv., ved jeg ikke. Det er dog ret væsentligt at diskutere, da jeg ganske enkelt er decideret nervøs, hvis ikke vi får en helgardering for Amartey.

Der har også været en del snak om udlejninger og kontraktforlængelser. Det er fantastisk, at vores herlige nordmand beriger træningsbanerne i endnu et år, men det bør helt klart betyde, at Remmer skal ud og spille fodbold et andet sted. Det håber jeg. Et ophold hos i en klub i en af de bedste rækker i Norden ville være optimalt. Brandur Son har allerede vist sig mangfoldig og taget det store spring til Nordjylland, hvilket jeg ikke helt forstår, da han absolut ikke er garanteret spilletid der, men ham og FCK om det. Toutouh har været ude og snakke kontrakt - go for it. Der skal bare smide en masse år i hans kontrakt, og hvis han fortsætter sin formkurve, så bliver han også en slat millioner værd. NJ er helt sikkert fortid til sommer, og jeg er glad for, at han, alt andet lige, ikke ryger i dette vindue. Zanka har kontrakt til sommeren 2017, så han kunne meget vel også være fortid til sommer, da jeg ikke tror på, at han vil forlænge yderlige. Ligeså er Ludwig fortid til sommer. Det bliver generelt et møghamrende, men efterhånden hverdags, transfervindue.

Hvad mere er det at sige? Jeg glæder mig til, at vi kommer igang, og at vi forhåbentlig får bragt pokalen hjem fra det beskidte Jylland, men jeg må indrømme, at jeg er en smule nervøs for foråret. Hvordan står vi egentlig? Er det en opadgående spiral ift. spil og holdsammensætning? Vil Santander får sin gennembrud? Kan vi få andre end Kusk i top 100 på topscorelisten? Osv. En sejr over Aab og FCM i starten vil helt klart mindske den nervøsitet.
København.
Skrevet af Imperator
Nej det er bestemt ikke min fortolkning det er FCKs kategorisering, og den har jeg ikke noget at gøre med.


Jeg forholdte mig udelukkende til den citerede udtalelse at 25% af vores hold skulle bestå af SOE spillere.
Uden kontekst kan det sagtens fortolkes til at omfatte Cornelius også. Han er jo stadig fra SoE ligegyldigt hvor mange klubber han har været ude i efterfølgende.
Du kunne være en målsætning der betød at der til en hver tid skal være en hvis andel af truppen som er udviklet i klubbens eget akademi (uagtet alder og udviklingstrin i øvrigt). For at belyse hvorvidt det var realistisk niveau pointerede jeg at Kvist og Zanka, meget vel kunne have været SoE spillere såfremt SoE havde eksisteret da de var ungdomsspillere.

Hvis konteksten er den interne kategorisering, hvilket sagtens kan være (men hvordan skal jeg vide det med sikkerhed, når jeg blot har et løst citat at forholde mig til), er det selvfølgelig noget andet.
Det er klart at en spiller der er købt for omkring 30 mio. ikke skal evalueres som var han en ungdomsspiller.

Det virker til at du ikke har styr på hvad SoE er.

Det har jeg.

Så nej det er ikke mine subjektive holdninger,

Der er forskel på en holdning og en fortolkning. Jeg har ikke nogen holdninger om det her emne, men jeg kan jo være tvunget til at komme med en fortolkning, når udmeldelsen, som den står selvstændigt, er tvetydig.
Skrevet af Svoger
Hvis FCKs egen beregningsmetode er, at der skal være tale om 25 % af spilletiden fordelt på spillere fra SoE, der ikke må have været ude og siden er "vendt hjem" - så tror jeg endnu mindre på, at det nogensinde bliver muligt.

Må en spiller udlejes, og derefter fortsat tælle med?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts
Milosevic kunne godt være den transfer som Ståle snakker om, den som vil få fodboldkanmark til at lette lidt på hatten, det som måske kan snakke for en transfer er at Sverige som vi nok alle ved skal til EM, og 6 mdr. mere på bænken gavner nok ikke hans chancer for at komme med, kunne man hente dem begge eventuelt Jansson på leje ville det være perfekt, ved godt at de giver mange stoppere, men Anton lakker mod enden og Pelle har aldrig rigtigt været den forstærkning af holdet.

Kris er færdig senest til sommer og Zanka har kun 1 år tilbage til sommer, så det vil måske ikke være så skidt at få hentet et fremtidigt makkerpar ind nu, så Ståle ikke skal bøvle med det til sommer, samt finde en afløser for Nj og sikkert også Delaney.

Harmeet Singh er transferfri efter hans kontrakt er udløbet med Molde ?
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Nej, jeg synes heller ikke det lyder særligt realistisk, svoger.
Fra hvad man har kunnet se udefra virker det heller ikke som noget der har været en prioritet.

Måske hvis man ændrer målsætningen til 25% af spilletiden til spillere der er købt til klubben da de var 20 eller yngre, så ligner det mere hvad vi har forsøgt at gøre.

Mathiesen og Brandur må være de første der kommer til førsteholdet, som har været med i SoE som 13årige.. (så vidt jeg lige kan regne ud)
Så det er jo stadig en meget uerfaren talentafdeling vi har, der er vel håb om at man lærer og bliver bedre.
Jeg tror vi er nødt at udleje mere, vi er ikke afhængige af spillere som Mathiesen som marginal spiller, han kunne lige så godt spille første division som at som at sidde på bænken hos os.
Hvis han gjorde det godt i førstedivisionen, så var der måske en mindre superliga klub der vil leje ham året efter, skulle det gå godt, så kan han komme tilbage til FCK som 21 årig, og se om han har hvad der skal til.
Man burde gøre sådan med dem alle sammen, lej dem ud så godt som muligt i 2 år, og så se hvad man står tilbage med efter det.
Det der med at man venter på at de bliver gode nok, mens de spiller for reserverne, det lader ikke rigtigt til at virke.
Skrevet af Achilles
Alt andet lige er det mentale aspekt i reserveligaen heller ikke det samme som eksempelvis 1. division, hvor der rent faktisk er tale om betydende kampe.. Så hvis det øger kvaliteten på længere sigt, er det vel det bedste valg at lave lejeaftaler, set fra mit perspektiv.
Skrevet af Schelden
Enig. Få sendt alle reserver afsted.

En spiller som Remmer sukker jo efter spilletid.

Ståle har bekræftet et salg af Amartey på norsk tv.

Han breaker nu ikke så meget nyt, som aviserne ellers fortæller, da det de sidste to dage har været offentligt kendt, at det kun er arbejdstilladelsen, der mangler.

Erik Sviatchenko er røget til Celtic.

Havde han nu skiftet til FCK i sin tid, så var han sprunget sådan en mellemstation over.
København.
Skrevet af Svoger
Havde han nu skiftet til FCK i sin tid, så var han sprunget sådan en mellemstation over.

Han har nået et mesterskab med FCM, at spille EL med dem, og lønchecken i Celtic er nok bedre, end hvad vi kan betale.

Mon ikke han har det ganske fint med, at det ikke blev FCK.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dillen
Havde han nu skiftet til FCK i sin tid, så var han sprunget sådan en mellemstation over.


Hehe, københavnsk arrogance, herligt. Så havde FCK jo blot været "mellemstationen". Udstillingsvinduet er, om du vil det eller ej, noget bedre i Celtic end i FCK.
Skrevet af Plankeværket
Det er jo det vi skal være, en mellemstation til de 4 store ligaer for profiler fra hele verden.
Men en anelse held, så kan Ludde, Delaney og NJ ende i en af de 4 store ligaer også. Det kan ikke andet end at være noget fremtidige indkøb kigger efter. Fra FCM kommer man til SPL fra FCK kommer man til BPL. Jeg er med på der er en masse ubekendte, men jeg er helt sikker på det passer Ståle glimrende, med young and hungry strategien i baghovedet.

Apropos de 25 % og SoE. Man bør høre det afsnit af fanradioen, hvis man er interesseret i strukturerne i vores klub. Det var helt tydeligt, at også Ståle var interesseret i hjemmedyrkede spillere, og at det fremover skal være en betydelig del af truppen, sammen med unge profiler med et par års første holdserfaring og gamle støttespillere udefra.
Sidste år var vi i øvrigt tæt på, med meget spilletid til Amankwaa, Remmer og Delaney.
Skrevet af beesknees
Hehe, københavnsk arrogance, herligt. Så havde FCK jo blot været "mellemstationen". Udstillingsvinduet er, om du vil det eller ej, noget bedre i Celtic end i FCK.


Netop det der var pointen, men man læser vel hvad man har lyst til at læse.
Skrevet af Schelden
Ha ha.

Når. Så røg Amartey.

De næste dage bliver spændende!
København.
Skrevet af beesknees
Ak ja, vidste man sådan set godt ville ske da transfervinduet åbnede. Gad vide hvad prisen er blevet.
Skrevet af Schelden
Hvis man skal tro aviserne, så har alt mellem 50-60 mio. været nævnt.
København.
Skrevet af Plankeværket
Regnskabet er opjusteret med 34 millioner. Sådan traditionelt er betyder der, at der er 34 millioner til overs, når vi har sendt penge til Sverige, OG har afskrevet den værdi Amartey er opført med. Den værdi kender jeg ikke, og jeg gider ikke tjekke, men 34+ er også en brugbar gevinst.
Skrevet af Kipvits
Tager vi transfermarkt værdien på Amartey(2 mill€) og en videresalgsklausul på 15% til Djurgården, kan vi sætte et beløb ind på 60 mill. det giver 9 millioner til djurgården, minus hans værdi på 15 millioner - 36 millioner bliver tilovers. Han er solgt for omkring 58-60 millioner. Fint salg.

Edit: Jeg kan se der er flere forskellige regnestykker på ham herinde. Jeg ved ikke hvad for et der er korrekt. Jeg kan bedst lide mit, hvor han er solgt for 60..
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Plankeværket
50-60, alt efter hvordan Djurgårdens klausuler helt præcist er skrevet sammen. Det er brugbare beløb, et flot forløb og en god handel. Det er en anelse mere end Basel fik for egypteren til Arsenal.
Det lyder som om vi kan være godt tilfredse, nu håber jeg bare at de 20 bliver brugt på 2 forstærkninger.
Skrevet af Moller
Der skal vel hentes en central midtbanespiller. Tre mand til to pladser er risikabelt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af ChristianH.
F.C. København køber den svenske centerforsvarer Erik Johansson fra KAA Gent

^^

Det lyder som en fantastisk signing.
Edit: solid el. fornuftig er måske mere rammende en fantastisk*
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Plankeværket
Jeg troede et sekund det var den rigtige Erik Johansson og var ved at ryge gennem loftet af glæde. Det her er dog også helt ok. Stefan hedder han så. Edit.

God alder, god historik ift skader så vidt jeg kan se og generelt en god spiller tror jeg.
annonce
0