Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jelleman666
Tak for kampen. I har et forrygende fysisk stærkt hold. Man savner (kommer til at savne) noget x-factor (Zuma/Zidan) hos jer, det er lige britisk nok, men bortset fra en kampafgørende 10´er, så er i dæleme godt besat.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Def-monk
Man savner (kommer til at savne) noget x-factor (Zuma/Zidan) hos jer


Meningen må umiddelbart være at den x-faktor (hader det udtryk), skal komme fra Verbic, NJ og Kusk. I går var det nærmest umuligt at få noget til at spille ordentligt med en mand nede. Verbic kunne jo nærmest ikke løfte benene til sidst. Men fysisk ser vi godt nok voldsomme ud. Tror ikke der bliver lavet mange mål på os i det her forår.
Skrevet af Schelden
Når. Tak til Farum.
København.
Skrevet af The Kid
Fra Tommy Thailand

"Tommy mistænker FC Midtjyllands computer-talentspejder for, at have surfet porno i arbejdstiden.
Deres potientiale-database lader til, at være inficeret med den slags virus kun hardcore gangbang-urinsex i dårlig opløsning, kan være skyld i.
De ligner et hold nervøse kordrenge på vej til ypperstepræsten for, at modtage Jesu legeme. Og lem."

Lækkert at både AaB og FCM tabte, når nu vi "kun" fik et point. Guldjagten er sat ind.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af beesknees
Lader lidt til at FCM fundamentet begynder at falde fra hinanden. Det minder mig lidt om da Roland Nilsson tog over efter Ståle. Man har kunne køre videre på den tidligere sæsons momentum, men skidtet falder stille og roligt fra hinanden når man mister nogle profiler/kulturbærere og den nye træner ikke har nok kvalitet. Det kan selvfølgelig vende endnu for dem, men tror det næppe.
Skrevet af Schelden
Det blev så BIF, hvis vi går videre.

Orker næsten ikke flere derbys.
København.
Skrevet af elendil
Tror du Steinlein stiller sig i spidsen for FCM resten af sæsonen?
fck-medløber.
Skrevet af beesknees
Jeg sad faktisk og nød tanken lige efter jeg havde skrevet mit indlæg.
Skrevet af Matias
Der skal ikke meget til, før sådan et hold igen finder melodien - men det ser, indrømmet, noget mærkeligt ud, det der sker for tiden i FCM. Jeg havde regnet med, at de havde en noget stærkere stamme. Det skulle ikke gøre mig det fjerneste, om vi kan tage guldet på denne måde, fordi de andre hold heller ikke helt kan finde melodien - eller man kan jo vælge at se det sådan, at FCK, AaB, FCM, Sønderjyske og Brøndby er nogenlunde lige stærke, og er vi så lige en anelse mindre sårbare end de andre, så er det fint.

Jeg gruer i øvrigt ligesom jer andre for, at Thomas Delaney smutter til sommer. Han bliver langt sværere at erstatte, end Nicolai Jørgensen. Bevares, sidstnævnte bliver et hyr i sig selv at finde en substitut for (med mindre man får kløerne i Nicklas Bendtner), men den bærende spiller på den centrale midtbane, har vi efterhånden et par skræksæsoner som beviser, hvor svækkede vi bliver, når denne forsvinder. Tobias Linderoths og William Kvists exit blev efterfulgt af sæsoner med kaos og manglende styring i motorrummet. Det er næsten ikke til at holde ud.
Skrevet af Matias
Jeg gider heller ikke flere kampe mod Brøndby, end dem i ligaen. Ja det skulle da lige have været pokalfinalen, det kunne have været fedt nok. Men generelt er den turnering altid en jeg lidt går og håber på, at vi ikke spilder vores fokus på - kan man nå finalen, så fint, det plejer at være gode kampe (altså finalerne), men resten er noget lort.
Skrevet af repos
Problemet med FCM virker til at være centreret omkring Jess Thorup. Han aner ikke sine levende råd, ser det ud til. Profiler som Sisto og Pusic virker frustrerede, og hvad vil man med dyrt indkøbte Kadlec?

Jeg håber sgu godt nok, Delaney tager et par år mere hos os, men det virker utopisk.
Uanset, hvor lovende Keita er, så tvivler jeg på det kan bære som en del af rygraden på holdet. Kvist skal helst et niveau op, men det så dog bedre ud, både mod FCM og AGF, så det kan give forhåbninger om stabilitet.
Forsvaret fik meget ros mod AGF, men Kvist leverer et enormt arbejde, hvor han lukker rummene for modspillerne. Man skal ikke underkende Kvists taktiske styrke, for han er en klog spiller, der dog ofte bliver lidt usynlig, da hans kvaliteter ikke er med bolden.

Min våde drøm som afløser for Delaney er Oscar Lewicki, men det er desværre nok ikke spor realistisk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Forskellen på Kvist i foråret indtil videre og Kvist i efteråret, er overskuddet og at han har fundet tilbage til det der virkede første gang han var her. Hårdt arbejde har han altid leveret, men det lader til at vinterpausen har givet ham tid til at afstemme med vores forsvarsspillere og Delaney - hvorfor hans arbejde bærer mere frugt. Han udviser også et større overskud, det er tydeligt i og med han er begyndt at vende med bolden. Godt nok er det ikke noget teknisk under, men det var noget vi så meget sjældent i efteråret (men meget i hans bedste perioder før udlandet), det virker bare i superligaen når han vender med bolden væk fra presset.

Udover at FCM er på vej ind i en generel krise (nok ikke kun en pointmæssig krise), så skal man heller ikke underkende salget af Sviachenko, ligesom med FCN da de skilte sig af med Okore og Bjelland. I superligaen, når niveauforskellene i ligaen ikke er større end de er, er det defensive fundament ekstremt vigtigt og betyder i langt de fleste kampe forskellen på 1 og 3 point. Hvorfor vores egne mest succesfulde mandskaber også alle har været bygget op af en solid defensiv. Det er også tydeligt at der i den forbindelse findes to udgaver af Brøndby, det hold med Agger og det uden.
Skrevet af Schelden
Oscar Lewicki kunne være pisse fedt.

Han står dog, alt andet lige, i en situation alla Delaney, hvor noget større, uden for Skandinavien, kalder inden for den nærmeste fremtid. Sommer 17 senest. Man kan dog håbe.
København.
Skrevet af Schelden
Oscar Lewicki kunne være pisse fedt.

Han står dog, alt andet lige, i en situation alla Delaney, hvor noget større, uden for Skandinavien, kalder inden for den nærmeste fremtid. Sommer 17 senest. Man kan dog håbe.
København.
Skrevet af Schelden
Oscar Lewicki kunne være pisse fedt.

Han står dog, alt andet lige, i en situation alla Delaney, hvor noget større, uden for Skandinavien, kalder inden for den nærmeste fremtid. Sommer 17 senest. Man kan dog håbe.
København.
Skrevet af Schelden
Oscar Lewicki kunne være pisse fedt.

Han står dog, alt andet lige, i en situation alla Delaney, hvor noget større, uden for Skandinavien, kalder inden for den nærmeste fremtid. Sommer 17 senest. Man kan dog håbe.

- Hvis I er i tvivl, så synes jeg Lewicki kunne være pisse fedt.
København.
Skrevet af Def-monk
Min våde drøm var ham der Ajer, selvom jeg ikke regnede med det var realistisk, og han valgte så Celtic så han kan lege med Svia.

Kender ikke ham Lewicki synderlig godt, men spillede han ikke to gode kampe mod DK i EM-playoff?

Er der andre bud på spillerindkøb, selvom det er tidligt?

FCM ligner et hold i opløsning! de virker modløse og uden gnist osv. Og Jess Thorup ligner ikke en mand der kan ændre det. Mener også flere herinde sagde at Thorup var et dårligt valg da han blev ansat.
Skrevet af TR1986
Oscar Lewicki tror jeg næppe Malmø vil slippe til sommer. Han har godt nok kun kontrakt med Malmø frem til den 31.12 2017, men Allsvenskan bliver jo spillet ifølge kalenderåret og jeg tror de ser ham som en vigtig brik til at vinde mesterskabet i den her sæson. Hvis Sunderland rykker ned, så tror jeg Sebastian Larsson søger andre græsgange. Selvom ham naturligvis ikke er billig, så kunne jeg sagtens se ham i FCK på en tre-årig kontrakt. Han vil især blive værdifuld for os i de europæiske kampe. Jeg tror/håber at der er ved at være et generationsskifte på vej i forsvaret. Antonsson/Nilsson kan passende finde en klub i Sverige at slutte karrieren i, og så kan vi hente en yngre spiller til det centrale forsvar.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
tænkte egentligt også på Sebastian Larsson, det vil også give en ny trussel ved standart situationer, og så har han vel stadig et godt skud fra distancen, og så er han heller ikke totalt over the hill rent aldersmæssigt.

og så vælter han sig heller ikke i spilletid.

Ofori fra AIK har også løbende været rygtet til FCK.


derudover er jeg lidt usikker på om der er nok mål i Santander, Corner, Falk og Kadrii, når NJ bliver skudt af her til sommer.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Jeg mindes af have kaldt FCMs udvikling for længe siden. At det er så markant havde jeg dog ikke turdet drømme om. Udskiftningen fra Macho til Fissefod er ENORM, som alle eksperter og Thorup også kan se nu korthuset falder sammen, og generelt har deres erstatninger været dårligere og og deres handler for mange.
Sammenligningen med FCK 11/12 ligger lige for. Eller FCN 13/14, hvis man vil være hårde ved dem. Ækonomien og ambitionerne i FCM er dog anderledes, så jeg tror ikke deres nuværende forfatning betyder vi ikke skal slås hårdt med dem de næste par år.
En eller anden dag spiller Duelund og Pusic vel, og så bliver de farligere.
annonce
0