Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The Kid
Bendtner til FCK er jeg kæmpe fortaler for. Han passer perfekt ind i klubben, med sin kæmpe arrogance og attitude. Faktisk tror jeg netop hans attitude og vindermentalitet vil smitte af i truppen.

Han vil blive en kæmpe succes i FCK, ingen tvivl om det.

Hans tætte forhold til Hørsholt kommer nok også til at spille ind, når der skal forhandles til sommer. Jeg tror på han kommer hjem.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af repos
Jeg ved ikke helt med Bendtner. Hvornår har han sidst præsteret på klubplan?

Jeg frygter dog ikke, at han skaber uro i truppen, for han har vist altid været vellidt i omklædningsrummet. Hans problem er selvfølgelig, at han tosser rundt uden for klubbens matrikel, og det kan jeg ikke forestille mig, skulle blive bedre, hvis han kommer til København.

Det er jo ikke en ny Gronk, vi får hjem, der var gennemsyret af professionalisme i alt, hvad han foretog sig. Bendtner vil i den grad være en lottokupon, men byder chancen sig, så hælder jeg stadig til, at man bør forsøge.
Bendtner vil formentlig kunne trække folk i Parken, og så er han jo stadig Danmarks klart bedste angriber, selvom det desværre ikke siger alverden.

Man skal bare indstille sig på, at der følger dumheder i kølvandet, for når han endnu ikke har lært af sine fejl, så kommer han heller ikke til det fremover.

Den store fare er selvfølgelig, at man dermed går på kompromis med den professionalitet, der lige nu gennemsyrer spillertruppen. Ludwig, Kvist, Delaney med flere har jo skabt en kultur, hvor der arbejdes stenhårdt hver eneste dag, og hvor man ikke skejer ud, men sørger for at være gennemprofessional mht. alt uden for banen; træning, kost, mental forberedelse etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Der er chancen for, at Bendtner er past point of no return. At for mange år uden selvdiciplin og kontinuerlig spilletid har ødelagt ham.
Er det ikke tilfældet, så er han et scoop, hvis det sker. Han er den ENESTE spiller (jeg kender) der har kompetencerne til at erstatte NJ, har erfaring fra et højere niveau end FCK OG er i sin bedste fodbold alder.

Måske Ståle kender en anden, men jeg gør ikke.
Skrevet af Schelden
Den største udfordring med Bendtner er selvfølgelig hans løn.

Vi kommer ikke over de ca. 6 mio. om året, hvilket er 14 mindre, end han plejer at få.

Vil Bendtner gå derned, så skal vi selvfølgelig slå til.
København.
Skrevet af The Kid
Og tror vi har en træner som kan styre ham, og få det bedste ud af ham. Synes Ståles arbejde med Nico og Zanka viser, at han kan få det bedste frem i de individer som måske har lidt stjernehjerne.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af The Kid
Fin lille artikel om FCK´s forvandling gennem de sidste par år med Ståle ved roret. Derudover er der inkluderet et par statistiker omkring transfers og gennemsnitsalder i truppen.

Vildt nok at vi pt. besidder den yngste trup siden 1995 i FCK-regi.

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/solbakkens-fck-forvandling-fra-fejlfyldt-trup-til-guldfavorit
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af MorganF
Jeg synes Zanka er et fint eksempel, men Nicos nykker og manglende fightervilje er alt for ofte et ualmindeligt dårligt eksempel for de andre spillere på banen.

Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, at Nico kom til klubben under træner, der måske har ladet ham lege stjerne. Ja, der kan være tusind årsager, men det gør det ikke bedre.

Jeg elsker den professionalisme, som Delaney og Ludde står for, og jeg frygter, at vi giver køb på den ved at hive en spradebasse som Bendtner ind.
Jeg skal naturligvis -- endda med en vis glæde -- æde mine hårde ord, hvis han kommer og giver mig uret. Det bliver under alle omstændigheder spændende at følge transfervinduet og et scenarie med Bendtner i en hvid trøje.
Skrevet af Raoul Duke
Som flere skriver, så tror jeg at den største udfordring med Bendtner, er lønnen. Det har været den guidende faktor i alt hvad han laver. Han har låst sig pænt meget fast på, at han er 22 millioner værd om året. Det har i hvertfald ikke været det sportslige. Lad os så sige, at FCK sprænger budgetterne og Bendtner sætter forventningerne lidt ned og så signer ham til 10 mio årligt. Hvordan vil det så se ud, hvis han ryger ind i en ugidelighedsperiode og bruger mere tid på at piske taxaer i stedet for at spille fodbold? Det ville give kanon skidt stemning i klubben. Og hvis Ståle så smider ham på bænken som straf, så sidder der en helvedes masse inaktive millioner i lønkroner og krydrer røv. Men ok, Ståle er måske netop manden der kan få hans hoved ud af røven og begynde at tage sin karriere alvorligt. I så fald ville han jo være en stjerne i superligaen, men som også skrevet er, så kræver det nok at Bendtner også kan sætte sig op til en udekamp i Haderslev i regnvejr.

Skrevet af Bløde babser
10 mio på en potentielt tikkende mental bunke til en plads hvor vi ser rigtig stærkt besat ud.
Jeg tænker alene det giver mening hvis eksempelvis Santander sprænger alel rammer og bliver topsalg til sommer etc.
Ellers ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Khankar
Bendtners mentale tilstand er for utilregnelig for FCK. FCK kan kun blive aktuel for ham, hvis han står sidst i august og mangler en klub. Først da, kan FCK med god vilje sænke hans løn, hvis han ønsker at spille der.

Dog bliver det svært at for ham at finde en klub efter alle de negative historier om ham, og han skal nok ikke regne med at tjene, hvad han tror, han værd i en anden udenlandsk klub, hvis der da er nogen der vil have ham.

Som en sidebemærkning er det med alle vores nervøsiteter omkring Bendtners attitude in mente utroligt at forestille sig, at klubber som Juventus og Wolfsburg overhovedet har været interesserede i ham.
Skrevet af pyto
Jeg tror at en af årsagerne til at Bendtner altid har præsteret langt bedre på landsholdet end klubhold, er grundet selvtillid. På landsholdet har der altid været forventninger til at det var ham der skulle redde os, og ham der skulle score de afgørende mål, hvorefter han har gjort det.

De samme forventninger ville der jo være til ham i FCK også, hvor han kan få lov til at være den bedste.

Jeg kan sagtens se en idé i at prøve.
Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Keita fra start. Det bliver spændende, træls det er sådan et pis tidspunkt kampen spilles på!
Skrevet af Schelden
Absurd at Tverskov slipper for gult der.

- For pokker Corner. Øv!

- Corner og Santander spiller jo ligefrem godt sammen!
København.
Skrevet af Slettet(161027222501)
Syntes Santander var ganske fin før vinterpausen, dog en smule stationær .. men hold da op hvor er han god nu !
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Schelden
Toutouh gør virkelig sine medspillere gode.
København.
Skrevet af Steffen_M
Vanvittigt Delaney får lov til så tydelig med skub i ryggen, Randers spilleren har ikke en chance. :-O
Så desværre ikke på hvem, FCK fik indkast
Skrevet af GammelBitterMand
Hvordan er første halvleg gået? Det er jo et fuldkommen umuligt kamptidspunkt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
FCK sad rimelig voldsomt på det fra start og langt frem i halvlegen. Det bød bla. på en håndfuld hjørnespark, hvor Cornelius havde en, der skulle være sat ind. Zanka havde ligeledes en stor chance. Randers kom dog med til sidst, hvor de desuden havde et afrettet skud på stolpen.

Corner finder virkelig ind i de rigtige positioner, men kan ikke putte den ind.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Tak. Det sidste tror jeg gerne, hans mål mod AaB var heller ikke særlig godt placeret. Hvad med Keita, falder eller brænder han helt igennem?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Han har faktisk spillet ganske udemærket.

Tager de rigtige beslutninger og kommer først på meget.

Han får desuden fat i meget på låget.

- Toutouh lige haft en tilfældig chance, fra hjørne, på overliggen.

- Kadrii lige skudt på tomt mål fra 40 m. Desværre lige forbi.
København.
annonce
0