Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Def-monk
kraftedme på tide. Med de spillere vi har på banen skulle det være sådan et mål. Ros til Corner her fra!
Skrevet af Def-monk
Og god åbning af NJ ud til Remmer
Skrevet af repos
Det var ret ringe i går. Vi skabte ikke alverden, og disse derbyopgør er efterhånden en pinsel. Vi bliver 25% ringere end normalt, medens BIF bliver 25% bedre. Det falder tilbage på Ståle, der har en forunderlig evne til ikke at kunne ramme taktikken mod BIF.
Han var ude med riven efter de etablerede spillere igår, men her er jeg ikke enig. Bashkim var ikke ret god, medens vi fik et tydeligt bevis for, at Ankersen efterhånden er ret vigtigt for højresiden.
Cornelius var heller ikke ret god, og kom ikke til noget overhovedet. Det var skuffende, og Santander har i den grad sat sig på pladsen som targetspiller.

Delaneys mål redder lidt af æren, men jeg tvivler på, vi kommer i finalen. BIF er gode til at lukke af for os, og vi får svært ved at score i den omvendte kamp.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg synes både det var stamspillerne og reserverne der svigtede. Brøndby var simpelthen bedre til at komme først på bolden, at have tempo, energi og idé i spillet. Og de gjorde det uden at være overaggressive, som synes at være vores eneste modsvar til det oplæg. Og ja, det falder nemlig tilbage på Ståle Solbakken.

Baskhim Kadrii var ringe, det samme var Tom Høgli og Mikael Antonsson. Andreas Cornelius var heller ikke ret god. Det var Nicolai Jørgensen mildest talt heller ikke, Kasper Kusk lavede uhyrlige pasningsfejl og Federico Santander fik placeret sig skævt ift. sine medspillere hele tre angreb i træk. Det må simpelthen være rekord - sådan noget sker jo ikke en gang på serieniveau.
Skrevet af Raoul Duke
Bortset fra målet, synes jeg faktisk at Antonsson spillede en ok kamp. Selvfølgelig er mesterskabet første prioritet, men det virker ikke i fare lige nu, hvorfor pokalen vil være sød glasur på mesterskabstrofæet. Så fatter jeg ikke, at holdet ikke kan mande sig mere op. Det er på hjemmebane, mod arvefjenden som man kunne give et frydefuldt drag over nakken efter deres elendige præstation mod FCM. Men næææ nej. Der skabes uendeligt lidt og de personlige fejl står i kø hos stort set alle mand. Skal vi ikke kunne tæve Brøndby hjemme 8 ud af 10 gange, i de respektive holds nuværende forfatning? Selvfølgelig skal vi da det. Efterhånden er vi vel Brøndbys yndlingsmodstander og det er fandme weird.

Vores hold er i fremgang, men det er dælen dundreme ikke på plads endnu. Bliver spændende at se om Rasmus Falk kunne være en type, som kunne sætte holdet i gang i en kamp som i går. Og så ville det altså stadig pynte med en angriber, der rent faktisk kan score mål. Det er et vildt vindue vi går ind i til sommer.

Skrevet af Def-monk
Er der nogle der har læst noget om hvorfor brøndbys tilhængere gik amok til sidst. Umiddelbart ikke noget i kampen der var så sindsoprivende.
Skrevet af Bjau
Er der nogle der har læst noget om hvorfor brøndbys tilhængere gik amok til sidst. Umiddelbart ikke noget i kampen der var så sindsoprivende.


Det var vist noget med at Zanka gik i bar overkrop, og Hørstholt klappede af dem.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af ConCort
Jeg kan ikke forestille mig andet end at de mennesker ville skabe saa meget vold og uro som muligt uanset hvad. "Naa ja, det er jo egentlig et fint resultat og en dejlig eftermiddag, skal vi ikke bare tage hjem og lave aftensmad i stedet" er ikke en reel mulighed for de sjaele.
Skrevet af Schelden
Det er møg ærgerligt, at endnu en kamp overskygges af tåbelige fans, men jeg stiller mig alligevel i den kø, der ikke ved, hvad pokker man skal gøre ved det. Nu smadrer S12-tosser sikkert halvdelen af Brøndby næste gang.

Jeg må dog alligevel lette på hatten for Alpha og deres talsmand. Han skyder skylden på fans fra A-tribunen, sponsortribunen, som angiveligt skulle have kastet større vodkaflasker efter D-tribunen. Om det er rigtigt eller ej, vil jeg ikke tage stilling til, men, som sagt, må jeg lette på hatten for Alpha og dets forberedelse. Hvis nu noget skulle ske, så havde man både jernrør og golfbolde klar. Men man var altså ikke ude på noget.

Ift. kampen i går så var det tydeligt, at vi var langt fra en reel plan. Man vidste at Brøndby ville gå i SønderjyskE, men man havde alligevel ikke noget modsvar. Det gik absurd langsomt og selv de mest simple afleveringer lå forkert. Det var heldigvis bare pokalen, og jeg håber vitterligt ikke, at den tendens fortsætter i weekenden.
København.
Skrevet af Bløde babser
Nu hvor kampen er kommet lidt på afstand, er jeg lige dele af irriteret og fortrøstningsfuld.
Irriteret fordi det var så unødvendigt at spille en lige kamp mod et relativt tyndt Brøndbyhold. I anden halvleg viste man jo ret tydeligt, at selv på en dårlig dag hvor man prioriterede spilletid til spillere på kanten af holdet, var man et klart bedre hold da man gik helhjertet til sagen. Havde man startet kampen i gear, er jeg ret sikker på vi havde fået en komfortabel sejr.
Men samtidig er jeg også sikker på, at er vi klar fra start og alt det der, så er chancerne for to sejre i de kommende derbys ganske gode.

En ting der skræmte mig i går var hvor lidt vores indlæg til angriberne førte til. Med overtaget i anden halvleg og deres forsvar in mente, burde vi have haft en del store chancer på den bekostning. Klassisk FCK våben i en kamp der bare inviterer til det og alligevel fører det så lidt med sig. Absolut ikke godkendt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Ælkjaer
Er der nogen der kender noget til Jonas Wind fra u-17 holdet? Han har scoret 22 mål ud af 46 i ligaen, i 16 kampe. Det er sguda rimelig vildt
Skrevet af Schelden
Han er blevet fast inventar på et godt U-17 landshold.

Hans primære opgave er at fyre godt op under kometen Odgaard, fra Lyngby, som desuden også står for næsten samtlige mål på det ungdomshold. Han er, så vidt jeg ved, en meget adræt spiller, som har en ganske fin teknik og en udemærket hurtighed.

Derudover er han jo søn af den kære Per Wind.

Som vi allerede har vendt herinde, så er der en del på det U-17 hold, fra FCK, som vi skal holde lidt øje med. Specielt den defensive stamme fra U-17, 3/4 fra FCK, virker som noget spændende.

Noget helt andet er, at Kusk er skadet, og at han ikke vil være med på søndag.
København.
Skrevet af repos
Uden Kusk, så bliver det nok med Toutouh fra start. Det er fint, men kommer dog til at savne Kusks venstrefod.

RFC på udebane bliver formentlig ikke et festfyrværkeri. Colin Todds klassiske 4-4-2 mod Ståles ditto plejer ikke at give de mest underholdende opgør, og RFC kom igang mod OB. Kvist og Delaney skal ind og vinde midtbane, der bliver bliver nøglen til sejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Def-monk
et godt bud er 1-0 til en af holdene i dag. Håber at NJ føler han har noget at bevise i dag så han maltrakterer kronjyderne, men har mine tvivl.

Men er faktisk meget tilfreds med at Toutouh spiller i dag. Synes han leverer gode ting når han spiller. Bliver spændende om han også kan på højrekanten.
Skrevet af FirstPlace
Når der var så lige en Randers hånd på i eget målfelt, kan vi så trække dommerkortet efter kampen?
Skrevet af BJM
To hænder i ryggen fra Santander ophæver vel hånd på bolden... Frispark til Randers først der ikke bliver dømt..
Skrevet af Schelden
Den skal du nok lige vende med de fries eller Randers Freja FC.

Derudover en horribel halvleg.

Vi har ét godt angreb, som Toutouh desværre ikke få sat skud på. Derudover en masse fejlafleveringer og og dumme slåede dybdebolde. NJ trækker tempoet ud af bolden hver gang han får bolden, hvilket virkelig er belastende. Kvist formår, på trods af en defensiv rolle, at åbne huller foran bagkæden, som har givet nogle relativt farlige angreb mod os. Zanka står skide godt i bagkæden og header ganske enkelt alt væk.
København.
Skrevet af elendil
Det lyder som om det er fint jeg gik glip af første halvleg. Desværre går jeg ikke glip af anden.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Vi får ikke en krone for NJ.
København.
Skrevet af FirstPlace
Det var nu også mere for sjov.

Men helt enig, elendig første halveg.
Siden 6-2 sejren over AaB, der er det bare gået nedad. Total inspirerende fodboldspil, langsomt og forudsigeligt.
annonce
0