Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller

Men godt, at AaB viste vejen. Så følger de andre.


Uha, Halil, sikke noget vrøvl!

Det er selvfølgeligt AGF, der viste vejen med en kvartfinale i Europa Cuppen for mesterhold.(At det så skete i 1960/1961 er en mindre detalje)
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Drejer
Folk må kalde mig Jørgen hvis FCK ikke køber ny angriber inden d 31.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Drejer
Min Ønskepulje:

Barcelona
Panathinaikos
FCK
Cluj

Vil være rigtig stor med Barcelona... Men skal jeg tage de fornuftige briller på, ser jeg heller Milan fra 1 lag
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af repos
@ Matias

Hvilket indtryk fik du af Stadsgaard?

På Tv virkede han imponerende. RBKs klart bedste spiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
I modsætning til repos er jeg glad for, at vi ikke kan trække Ajax. For det første har mine to hold mødt hinanden rigeligt, og for det andet er Ajax noget bedre kørende, end de har været i lang tid. De kan godt komme til at gøre ondt på pot 2-holdet.

Jeg har ikke lige kigget på hvilke faktisk lodtrækningsmuligheder, der er, men sådan i forhold til de fire lag, håber jeg på følgende:

Arsenal
Panathinaikos
FCK
Zilina (men Twente eller Cluj ville også være ok)
Skrevet af Svoger
Nej nej - vi skal have United. Dem har vi før vist vi kan slå på hjemmebane. En fremragende kamp, hvor vi virkelig kontrollerede mod United for øvrigt.


Og mere seriøst - Antonssen havde (igen?!) et par koncentrationssvigt. Mest grelle, og det der lige står forholdsvist klart for mig, var hvor Anton fint kunne have spillet bolden til en anden. Men hvor Prica alligevel får presset Anton, og pillet bolden fra ham.
Jeg husker ikke om det er en liggende Anton, eller en af de andre, lige kommer foran Prica alligevel, og får bolden.

Den slags fejl havde jeg måske kunne forestille mig Zanka lave. Det har han mere eller mindre lavet før, så vidt jeg husker. Blandt andet overfor Jesper Lange, hvor Esbjerg dog vidst også scorede på det. Men jeg forventer sgu ikke Antonssen laver den slags, det bør han have for meget rutine til...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af andib
@Matias

Må man spørge hvorfor Arsenal fra 1. seedningslag?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Bløde babser
Herlig aften i går, svært ikke at være lidt fraværende i visse situationer på arbejder i dag (Som nu:-)).

Generelt var forsvaret fint. Ståles nye ide med fire midterforsvarer vil jo være fuldstændigt umuligt for alle andre end Hangeland at score hovedstødsmål på.
Prospec gik kold til sidst, hvilket skabte lidt ravage derude. Men hvor skal han bare have kredit for alle de gange han var med fremme på højrekanten. En grund til midtbanen kunne fungere så godt var jo, at de altid kunne skifte side over til ham og derved skabe ubalance på RBK´s midt.
Sølvi var bjørnestærk i forsvaret. Hans klart bedste kamp for FCK. Men er jeg den eneste der er lidt bange for ham som spilstation? Jeg sidder med en frygt for at han laver en dum fejlaflevering hver gang han har bolden, for det virker ikke for sikkert når han skal deltage i spillet når FCK er i boldbesiddelse. Det var heldigvis parentes i går, men dette indlæg er jo også bare lidt løse observationer.

Midtbanen var de store helte i går. Hele vejen rundt. Claudemir har indtil videre været bedre end Atiba. Kvist vokser i rollen med anførerbindet, Vingaard får ikke alt til at fungere fremadrettet, men har fået tilføjet meget mere defensivt end da han var i EFB og Grønkjær var den gamle Gronk, selvom der måske var lidt længere pauser mellem hans bedrifter.

Angrebet var den dårligst fungerende kæde. Begge spillere får skabt plads så midtbanen kan skabe alt det de skabte, men N´Doye er jo stort set ikke med i andet end hans hovedstød og Santin kan i sin nuværende form ikke ramme en ko i røven med en badebold fra en meters afstand. Man kan frygte at N´Doye stadig mangler noget når vi kommer ud over superliganiveau, på den anden side, var RBK så egentlig over superliganiveau i går?
Santin bliver bedre med lidt flere kampe og formentlig lidt mere konkurrence, for min røv er en vandflyver hvis ikke der bliver signet en ny angriber inden vinduet lukker.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
Jeg håber nu ikke vi bliver til AaB, uagtet at de overordnet set gjorde det godt. Det idiotiske tjubangfodbold de præsterede mod fx Villareal var måske nok underholdende at se på, men...
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg synes Kris Stadsgaard var rigtig god. Pågående og med et ok overblik. Jeg ser ham dog ikke som et emne i FCK. Antonsson og Sølvi synes jeg er minimum på niveau med KS (jeg er sikker på, at havde det været en af dem, der spillede for Rosenborg, ville vi have også bemærket den præstation de havde lagt for dagen), og han virker ikke som et potentielt køb til bredden. Desuden tror jeg at klubber i større ligaer, er mere attraktive for ham.
Skrevet af Farfán
Er enig i at N´Doye var væk i går, men han kan altså noget som skaber vores spil. Jeg lagde mærke til, hvor god han er at spille bolden op på. Hans tæmninger med brystet, har høj klasse. Synes ikke vi som i gamle dage, bare taber bolden med et langt udspark fra Wiland. Selv som N´Doye spillede i går, ville jeg foretrække ham fremfor Ailton. Det fedt vi endelig har en angriber, der fylder noget offensivt. Men hvis han dog bare kunne lære, at drible lidt bedre(tænker den frie situation med Stadsgard).
96 kg og 198 cm
Skrevet af repos
Stadsgaard virker bedre ved jorden end vores øvrige forsvarsspillere. Vi vil få store problemer i CL, når vi møder hurtige angribere. Vi så det sidste år mod Marseille.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Sölvi´s agressivitet kompenserer vel tildels for hurtigheden. Jeg var virkelig imponeret over hans formået igår. Pospech er vel det største defensive problem lige nu.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Matias
Ja det må du da gerne, andib. Jeg anser Arsenal for det mindst gode hold fra det lag. Ikke at vi vil have ret store chancer imod dem, men trods alt bedre end mod de andre.
Skrevet af Drejer
@ Matias

Syntes Milan vil være det bedste hold fra 1 lag.. Tror bestemt de er til at snakke med i Parken..


Er ikke enig i at Zilina vil være et godt hold at trække.. Syntes de så rigtig skarpe ud.... Cluj kender vi fra sidste år.. Både på godt og ondt...
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Farfán
@Drejer


Sparta Pragh er jo et lorte hold. Det så vi selv sidste år, de har ikke fordoms niveau. Så tror det svært, at sammenligne på det grundlag. Dog sker der meget i slovakisk fodbold pt., så helt dårlige er de ikke. Jeg mener Twente må være en drømmemodstander. Twente har stortset solgt alle deres profiler fra sidste år - og virker slet ikke i gear.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Matias
Mjae, men det ligner at Antonsson har et bedre overblik og at Sølvi er fysisk stærkere. Jeg vil gerne have bedre spillere til FCK, men KS slår mig ikke som en markant forstærkning. Han vil nærmere være på niveau med Antonsson og Sølvi, og så er der jo ikke megen idé i at hente ham. Jeg er med på at vi kan bruge hurtigere (centrale) forsvarsspillere.
Skrevet af Farfán
Hehe ser på sidelinien, at de studser over Erik Solers besøg. FCK var jo linket til Maccoumba Kandji tidligere på sommeren. Egentlig en meget sjov tanke, når Soler også er gammel agent.
96 kg og 198 cm
Skrevet af SCHAAP
Jeg drømmer stadigvæk om Annan til FCK, men det er nok desværre utopi...
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg anser Arsenal for det mindst gode hold fra det lag. Ikke at vi vil have ret store chancer imod dem, men trods alt bedre end mod de andre. "

Jeg vil bestemt mene at Milan vil ligge endda KLART bedre til jer, da de ikke spiller så hurtigt. Vi har det generelt virkelig godt mod hverken/eller-hold, som FCK i virkeligheden er.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0