Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Hvor finder vi elleve nye spillere, der rent faktisk gider være med?
København.
Skrevet af elendil
Fy for helvede. Ståle burde fyre træneren og sætte sig selv i trænersædet sæsonen ud.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Hvor er det pinligt at se på. Ganske enkelt.
København.
Skrevet af repos
Kæft, hvor er vi dog ringe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af akka:D
Har de opgivet mestreskabet?? Hold kæft vi er til grin..
Skrevet af peanuts
nej man kan jo næsten frygte at NJ ikke bliver solgt til sommer, og FCK ender med at forlænge hans kontrakt med nye 5 år.

Kors hvor er det elendigt, og så lave Santander en kasse det var fint
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Ja, tak!

Kom så med noget vilje!

Ift. NJ, så kan man da håbe på, at han ikke når bussen hjem.
København.
Skrevet af Ælkjaer
Så håber jeg for dommerens skyld, at han er kørt også. Ellers brokker NJ sig til ham resten af aftnen, vel.
Skrevet af Schelden
Vi har Kvist på kontrakt indtil 2045. Åh gud.
København.
Skrevet af Def-monk
Det er godt nok svært at forestille sig at nogle klubber skulle gå ud og lægge mange penge for NJ. Man skulle tro hans motivation var i top for at promoverer sig selv, men han har spillet mange dårlige kampe i træk. Men alle er dårlige igen i dag. det er godt nok sølle at glo på
Skrevet af Arsenal_love
Hold da op, hvor er jeg er bare træt af Nicolai Jørgensens negativ attitude.
Han opfører sig jo som en lille forkælet 13 årige dreng fra Hellerup, der ikke har fået den nye Iphone 6 af sine curlingforældre. Håber han bliver sat af på en mark en ødet sted i Jylland, også kan han komme tilbage igen når/hvis han gider at spille fodbold igen.
fck & arsenal
Skrevet af Def-monk
Jeg er godt nok ikke særlig positivt indstillet til derbyet på søndag.
Skrevet af Matias
Beskæmmende så udtalt arrogancekulturen i FCK er. Jeg troede egentlig Ståle Solbakken var garant for at komme den til livs, men han er selv blevet en del af den, på hans helt egen facon. Siden den strålende kamp hjemme mod AaB, er vi gået fra uinspireret til uinspireret. Det er jammerligt at være vidne til. Der så lidt idé, så lidt at læne sig op ad, så lidt vilje og så lidt engagement. Alt dette akkompagneret af en ækel, forkælet opførsel fra især Nicolai Jørgensen.

Robin Olsen: 9
- - -
Peter Ankersen: 7
Mathias Zanka: 10
Erik Johansson: 8
Ludwig Augustinsson: 6 (jeg mener han slipper sin mand uden at gøre sin makker, Erik Johansson, opmærksom på det ved Randers´ mål. Det var så, så skidt).
- - -
Youssef Toutouh: 6
William Kvist: 6
Thomas Delaney: 9
Benjamin Verbic: 7
- - -
Federico Santander: 7
Nicolai Jørgensen: 5
- - -
Andreas Cornelius: 6
- - -
Ståle Solbakken: 5 (det hold her er bare ikke parat til opgaverne for tiden, og kampen mod Randers var ingen undtagelse - det peger i direkte retning mod træneren)
Skrevet af repos
Jeg er også enormt træt af attituden. Kampen mod AaB var åbenbart et vendepunkt, men desværre i negativ forstand. Mig bekendt blev, der ikke hængt guldmedaljer om halsen på spillerne ved den lejlighed.

Ståle irriterer mig også, og det er forunderligt, at man igen og igen falder i samme fælde. Spillet er fantasiløst, og det fungerer jo tydeligvis ikke på banen. Hvor er ideerne og gnisten?

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Dét, der undrer mig mest er, at vi har en gruppe spillere, der ikke har vundet en skid i årevis, men alligevel føler og tror på, at det kan køres hjem på cruisecontrol. NJ er i en klasse for sig, og han er vel også der, hvor man bør overveje, om man skal starte inde med ham. Han skulle eftersigende have været ligeså doven under opvarmningen som sidste kamp.

Verbic gør, som Ståle også nævnte i nedtakten, en masse fremadrettet. Han prøver at gå direkte. Det er forsåvidt ganske udemærket, da vi ikke har andre spillere, der ynder at gå den vej, men han skal simpelthen blive en klogere fodboldspiller. Dum er ikke ordet. Hvis ikke jeg husker helt galt, så er det også på baggrund af en fuldstændig håbløs skudfinde/træd i bolden aktion, der gør, at han får pillet bolden fra sig og Randers løber ned og scorer mod i decimeret FCK. Derudover så skal han lægge sit temperament lidt på hylden. Man har fornemmelsen af, at hvis blot én aktion mere var gået i mod ham, så var der gået Jablonec i den.

Ift. Augustinsson. Har han lavet én eneste assist i foråret?

Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis dét, han, eller Ankersen for den sags skyld, skal måles på, men det er alligevel en lille smule skræmmende hvor lidt, de to rent faktisk kommer frem til. Ludwig har, så vidt jeg husker, kun et reelt indlæg i går, hvor Ankersen har et par, ringe, indlæg. Det undrer mig meget. Specielt fordi vi tit og ofte har en masse plads på kanterne.

Sidst, men ikke mindst, så har vi Kvist. Leder, mentor, stabilitet, defensiv balance, kulturbære og pis og lort. Mange ord kan tapes på ham, men gevinst er fandengalme ikke et af dem. Han er så absurd ligegyldig, at han får mine tanker hen på Grindheim. I går valgte jeg, at følge Kvist lidt tæt, hvilket jeg i den grad fortrød efter blot ti minutter. Manden er værdiløs. Hans opgave er netop at sikre fuldstændig defensiv stabilitet og videre bringe en usammenlignelig balance ind på holdet. Derudover er det accepteret og kalkuleret med, at han ikke bidrager voldsomt på modstanderens banehalvdel. Problemet er bare, at han ikke tilnærmelsesvis fuldfører sin opgave. Hvis ikke vi havde haft Delaney, så havde Randers haft motorvej igennem. Jeg tæller, i hvertfald, en håndfuld clearinger fra Delaney, hvor Kvist er fanget ude af position. At du, Matias, vælger at bestå ham, er, i mine øjne, voldsomt overvurderet.

Spørgsmålet er altså, om han overhoved har en værdi for holdet?

Endvidere står Toutouh efter kampen og snakker for, at han helst vil spille derinde, og at han også synes, han har forbedret så meget defensivt, at det kan lade sig gøre. Jeg er efterhånden tilbøjelig til at lade det ske. Dét på trods af jeg har været modstander af ham derinde før.
København.
Skrevet af ConCort
Til trods for skuffelsen over praestationen mod Randers (og generelt siden Aab fornemmer jeg), er der nogen tvivl om at hvis ligaen spidser til vil FCK kunne gaa op i et hoejere gear mentalt? Det virker som om at de spiller paa det niveau (de mener) der er noedvendigt for at de vinder mesterskabet - de var jo overlegne mod alle de naermeste konkurrenter og har stadig 7 point forspring.
Skrevet af repos
Det er stadig utilfredsstillende af helvede til, at man ikke kan udvise mere gejst find til at gøre det lige præcis det nødvendige. Hvad fanden er det for en tilgang til sin metier?
Det er muligt, at vi vinder mesterskabet, men det sgu ikke, fordi præstationerne har været til det, men derimod fordi konkurrenterne har skiftes til at snuble.

Vi spiller godt i hver fjerde kamp, men det er åbenbart tilstrækkeligt for både spillere og træner, for der sker ingen forbedringer.
NJ er et kapitel for sig i den forbindelse. Han udtaler selv, at det er hans vindermentalitet, men så kan man jo undre sig gevaldigt over, at han ikke gør mere for at vinde. Hans attitude er ulidelig, og hjælper ikke holdet på nogen måde.
Hvis bare hans præstationer var gode, så kunne han til en vis grad retfærdiggøre sine udbrud, men nu er det bare et studie i idioti.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DMC
Jeg synes det er påfaldende, hvor nemt andre hold har ved at bremse FCK´s offensiv. Stil backs lavt og lav dobbelt-opdækning på kanten, så man tvinger FCK til at spille den ind gennem feltet. Specielt fordi det er blevet påpeget mange gange og ofte på sidelinien eller her, at FCK mangler spillere der kan tage styrringen fra den centrale midtbane og finde mellemrummet, og samtidig mangler man en angriber der kan løbe i dybden. Det skulle være NJ, men han vil åbenbart KUN spilles i fødderne og skabe mirakler alene, så han kan sælges til en top5-liga.

Delaney er en fremragende motor og to-vejs-spiller, men han er ikke et kreativt omdrejningspunkt, og Gud ved, at Kvist ikke skaber meget frem i banen.
Når modstanderen står lavt defensivt, så er FCK´s spil for langsomt og for nemt at dæmme op for. Det er også grunden til, at der er så stor forskel på resultatet og spillet mod AaB, og så de resterende kampe i foråret. AaB kan ikke stå lavt, og det bekommer FCK godt.

Ståle bør derfor være på markedet efter en kreativ to-vejs-spiller, som erstatning for Delaney. Claudemir havde det i sin første sæson, og det er det man mangler. Det, og så en spiller der kan finde løbene i mellemrummene, og løbe omkring Santander, når han bruges som opspilstation.

Jeg frygter dog, at man henter endnu en kontrollerende to-vejs-spiller og fortsætter den nuværende migræne stil. Desuden er jeg også oprigtigt bange for, at Ståle mener, at Toutouh er god nok til den rolle, skulle man få brug for kreativiteten (hvilket man reelt har i 35 kampe om året mod danske hold!).

Jeg frygter også, at man forsøger at erstatte NJ, med en NJ-type, i stedet for at tænke i retningen af en Santin-type. Falk er i øvrigt ikke købt ind som angriber, skal man tro Ståle, så derfor er man på markedet efter en erstatning for NJ.

Åhr, hvor bliver jeg dog deprimeret, når jeg tænker på de muligheder Ståle vil forspilde til sommer!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Bjau
Jeg frygter også, at man forsøger at erstatte NJ, med en NJ-type, i stedet for at tænke i retningen af en Santin-type. Falk er i øvrigt ikke købt ind som angriber, skal man tro Ståle, så derfor er man på markedet efter en erstatning for NJ.


Hvis man skal tro Ståle, så sagde han i fan radioen i fredags, at de er på udkig efter en hurtig angriber, det lå lidt i kortene at det var en Santin type.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af Schelden
De beskrev det vidst som en Ailton med hjerne.
København.
annonce
0