Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Pifter de ikke generelt, når FCM har den mere end to minutter?
København.
Skrevet af Martinovic
Synes det lød som om det var specifikt mod Sisto, når han har bolden.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(161027222501)
imo bedste halveg i laaang tid.. første presset sidder perfekt .. Erik og Zanka er hvor de skal være .. Ankersen har fået en assist ... jeg er begejstret
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Schelden
Selv når Verbic har scoret, ligner han en, der kan springe i luften.

Vigtigt mål dog.
København.
Skrevet af ConCort
Virkelig fed kamp for den neutrale seer. I skal dog nok vinde det mesterskab, hvilket utvivlsomt er det bedste for dansk fodbold, men endnu vigtigere er det at i slaar AGF. Jeg haaber Staale har nok Riddersholm had til at saette spillerne op.
Skrevet af Schelden
Ja, det er fedt, at der bliver spillet fodbold mod begge mål.

Ift. at sætte spillerne op, så håber jeg kulissen er nok. Fuldt hus.
København.
Skrevet af Schelden
Er vi ved at have Stephan Andersen klar?
København.
Skrevet af repos
Det er fandme også idiotisk af Kvist. Pusic med ryggen mod mål, og så smider han hænderne i ryggen på ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kipvits
Skidt af Robin Olsen. Den første så han måske for sent, men mål nr 2, på nøjagtig samme position, nøjagtig samme sted i målet, den skal han fandeme holde.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af jomic...
Hold nu kæft en åndsvag kamp.
Skrevet af Schelden
Ja, enig. Helt igennem idiotisk.

Den skal dog stadig ikke gå ind.

Shit en kamp.
København.
Skrevet af Kipvits
Vanvittig kamp! Nu kan FCM da ikke komme tilbage??
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Schelden
Hvis vi bliver ved med at lave sindssyge frispark, jo.
København.
Skrevet af MorganF
Jeg må sige, at jeg er imponeret over, at jyderne ikke giver op.

Jeg er også ovenud lykkelig over, at der er så mange mål i vores offensive folk i dag. At det så til dels også kan tilskrives utroligt ringe forsvarsspil af dem i de fjollede farver, vil jeg lade være med at tænke yderligere over.

Det ville virkelig være en perfekt afslutning, hvis Corner kunne få lov til at prikke den ind også.
Skrevet af Liv'pool
@MorganF

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på denne dragt, da du begyndte at kommentere på fjollede farver.

http://dbastatic.dk/pictures/pictures/7b/5a/2b10-e72d-418d-b7cb-f880c4f5be58.jpg?preset=vipgalleryprimary

Tillykke med sejren.
Skrevet af GammelBitterMand
Deres sidste mål er mindst lige så meget NJs skyld - han springer utilgiveligt væk fra sin plads i muren, og bolden sejler ind hvor han skulle dække. Ulideligt fed kamp, hvor jeg hele tiden havde fornemmelsen af, at der var større chance for rødt kort end point til FCM.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Saint
Utrolig at Cornelius ikke brokker sig mere over sit gule kort...
(...)
Skrevet af Pascal
En dejlig sejr.

I morgen må træningen meget gerne bla indeholde, hvordan man stiller en mur ved frispark...Det er åbenbart nødvendigt.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Rogosjin
Det var fint med 3 point, og at vi for en gangs skyld scorede mål, og jeg burde nok egentlig lade det være ved det og glædes, men som anden halvleg skred frem blev jeg mere og mere rasende over hvordan vi gang på gang var ved at smide den, og FCM fik forbandet meget plads at spille på.

Jeg er ikke til den her slags gøjlerkampe hvor det hele sejler, i hvert fald ikke når følelserne er solidt invisteret i udfaldet.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
Fedt vi vandt, virkelig fedt vi vandt, så vi ikke skulle ud i en potentiel gummibenssæson som 11/12. Vores udekampe (som vi har 4 af i de sidste 6 runder) og vores 2. halvleg i dag, viser med meget stor tydelighed, at vi er til at ryste - og havde vi ikke vundet i dag, ville der være begrundet frygt for, at vi ville smide 4-5-6 point som mod FCN, dengang vi sidst "skulle" vinde mesterskabet, men tabte det alligevel.

Holdet viste at det er bedre end de hjemlige konkurrenter - uanset hvilke - når holdet og spillerne er opsat. Det var de i dag fra kampens start. 1. halvleg var vores bedste i denne sæson, hvor intet, intet, intet blev givet til vores modstander. Samtidig var vi klar i offensiven, med tempo, løb for boldholderen, skarpe indlæg, aggressivitet og stor variation i angreben. Det var flot.

Til gengæld var 2. halvleg ikke god, på trods af 3 scorede mål. For vi viste usikkerhed, og vi fik vist, at forskellen på at være bedre end alle andre og ikke at være det, ikke er ret stor, og i høj grad handler om indstilling. Uden den rette indstilling er det ligegyldigt med de procenter, vi rent fodboldmæssigt er bedre end de andre.

Robin Olsen: 6
- Stod sin første ringe kamp. Tæt på dumpet, men så alligevel ikke, da han trods alt også havde nogle fornuftige indgreb.

- - -

Peter Ankersen: 9

Mathias Zanka: 9

Erik Johansson: 9

Ludwig Augustinsson: 10

- Om forsvaret generelt: Jeg synes faktisk det fungerede ganske godt, og de to frisparksmål synes jeg ikke man kan laste bagkæden for.

- - -

Benjamin Verbic: 9
- Ham kunne FCM fandeme ikke lide at have med at gøre. Han er teknisk god, aggressiv og hurtig, og det fik han sat en tyk streg under i dag. Han gjorde ondt på dem.

William Kvist: 7
- Betydelig forskel på hans 1. og 2. halvleg. Han var fantastisk som støtte for både Thomas Delaney og forsvaret i 1. halvleg, men svigtede og manglede koncentration og tempo i sine aktioner med bolden i 2. halvleg. Dumt, dumt frispark ved stillingen 4-2.

Thomas Delaney: 13
- Sammen med Nicolai Jørgensen var han den eneste der ikke sænkede sit niveau i 2. halvleg. Han var virkelig, virkelig god i dag. Tobias Linderoth-god. God i duelspillet, god til at fortjekke, god i både sine defensive og offensive løb uden bold, god i begge felter ved dødbolde, igangsætter med mange glimrende sideskift og dybdeafleveringer samt selvfølgelig en kriger foran vores bagkæde. Ej hvor var han god i dag. International klasse, simpelthen.

Youssef Toutouh: 8
- Egentlig gør han det ok, han er bare ikke helt oppe at ringe sammen med resten af holdet. Han tager lidt for mange berøringer, er en anelse for upræcis ved sine afleveringer osv. Til gengæld er han en ændret spiller ift. for et par sæsoner siden. Der troede jeg ikke rigtigt på ham, men Ståle Solbakken har fået arbejdet godt med ham, for han har udviklet sig til at være en habil og pålidelig holdspiller, som man kan stole på leverer et stykke hårdt arbejde - og det er absolut ikke dårligt at have på et hold som FCK.

- - -

Federico Santander: 10

Nicolai Jørgensen: 9
- Ja, han scorede to mål, men han var ud over de to aktioner ikke voldsomt god, og den store styrke hos vores forreste to, lå hos hans paraguyanske makker, som tog alle de nødvendige slagsmål.

- - -

Christoffer Remmer: ub

Baskhim Kadrii: ub

Andreas Cornelius: ub

- - -

Ståle Solbakken: 10
annonce
0