Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Come on, den sekvens der er jo helt håbløs. Cornelius er helt fri og bliver ved at være det mens NJ dribler frem og tilbage og frem og tilbage. Han er også helt fri, da NJ vælter at trille bolden ind i foden på den eneste forsvarsspiller i miles omkreds.

Han har oceaner af tid, har helt sikkert set Cornelius og dennes position, er helt sikkert klar over, at hans dribletosserier er ved at blive for meget, og ender med en alibiafslutning.

Var det Ailton havde jeg troet på det, men NJ er hverken dum eller blind.
fck-medløber.
Skrevet af Saint
Jeg har heller ikke genrelt indtryk af, at NJ og Cornelius ikke kan sammen og vi har i denne halv sæson set ligne situationer med NJ, så jeg tror mere den ligger på NJs attitude, fremfor han og Cornelius forhold.

Den attitude skal han i den grad pakke væk, når han skal til en større klub, det vil ikke blive tollereret.
(...)
Skrevet af Saint
Angående Remmer begynder det snart at blive lidt ambivalent, han har snart bevist at han har niveau til at spille fast for os, både på backen og centralt, uden fastspilletid, men stadig hænger han et mullehår efter de faste starter. Jeg håber virkelig han får chancen, jeg tror kun han bliver bedre hvis han får chancen og så har vi en rigtig stabil spiller.

Gad vide om Ståle overvejer at erstatte Zanka internt med Remmer til sommer.
(...)
Skrevet af repos
Det er jeg temmelig sikker på, Ståle ikke overvejer. Ståles udtalelser viser tydeligt, at han ikke ser Remmer som centerforsvar pga. højden. Så kan man diskutere, hvorvidt det bør være afgørende, men det er det åbenbart for Ståle.
Personligt synes jeg, det er et fjollet argument, for det er selvfølgelig kvaliteten, der bør være afgørende. Jeg tror dog heller ikke, at Remmer er god nok.

Gad vide, om Ståle heller ikke ville have satset på Fabio Cannavaro?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
er Remmer ikke vad at havne i det problem, at han kan dække mange pladser, men lige mangler de sidste 10-15 procent for at sætte sig fast på en plads, han mangler lidt speed som back, og han er ikke høj nok som stopper, groft sagt er han plan b/c/d der hvor der mangler en spiller en kamp eller 2
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Def-monk
Det er også sådan jeg ser det, peanuts.

Jeg tror bare ikke han bliver førstevalg nogle steder. Har svært ved at se ham nogle steder på vores hold. Men han er en perfekt trupspiller, fordi han dækker så mange positioner. Jeg synes han mangler nogle spidskompetencer udover hans indlæg.
Skrevet af Schelden
Kom så FC Midtjylland!
København.
Skrevet af Schelden
Så er den serveret til på mandag.

Det skal sikres der!
København.
Skrevet af SørensenCFC
Får vi så pokalen overrækt mandag i tilfælde af en sejr ?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Kipvits
nej.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af SørensenCFC
Hvorfor ikke? Er det kun i England de overlevere den når det er afgjort på hjemmebane ?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Barbuti
Er det ikke, om muligt, sidste hjemmekamp i sæsonen at man overrækker pokalen?

Jeg kan huske at jeg så FCK få overrakt pokalen på sidste spilledag i 2011, efter at man havde sikret sig titlen længe forinden.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Milo_dk
Uanset hvad vil en sejr nok udløse en eller anden form for festarrangement. Jeg glæder mig til de resterende kampe. Ikke så meget fordi jeg er overbevist om at vi henter en sejr på mandag, men fordi det er så usandsynligt, at det går galt, og dermed kan vi spille relativt frit de sidste fire kampe. Den tanke alene giver mig ro.
Skrevet af Bløde babser
Dejligt det bliver mandag. Lidt sjovere end i fucking Hobro.

Tror nok den bliver overrakt mod AGF - bliver også en fin afslutning med badedyr, sommerkamp og kram på banen fra Leo til alle børnene.

Nu håber jeg så Ståle gør det lidt anderledes and sidst han blev mester i god tid, hvor han forsømte at bruge de sidste kampe til at forberede sæsonen efter. Men dengang ville det også bare være at gøre det nemmere for Roland, denne gang er det at gøre det nemmere for Ståle.

Håber at se en masse til Keita, Amankwaa, Baskim og Verbic, mens de der smutter godt kan få lov at blive hjemme fra Esbjerg og Hobro.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Imperator
Mathisen også.
Hvis han fik lidt spilletid, så var det måske muligt at finde en anstændig lejer til ham næste sæson.
Skrevet af Milo_dk
Første aktion fra Emre Mor, hvor man ikke efterfølgende har fået et close up af hans agent. Imponerende.
Skrevet af Def-monk
Vi er godt nok ikke særlig imponerende.
Skrevet af Matias
Youssef Toutouh gør det godt i dag. Han arbejder stenhårdt for det. Ikke at han er lige elegant i alle hans aktioner, og han mister da også "for lette" bolde, men generelt gør han det godt. Det er fedt at se.
Skrevet af nonphixion
Zzzzzz.. For fanden hvor er FCN dog nederen.
Skrevet af Def-monk
Det begynder at se bedre ud. FCN bliver trykket i bund nu.

Kunne godt være sådan en kamp hvor Corner kommer ind de sidste 20 og så kommer målet. FCN har stort set ikke haft bolden i 2. halvleg
annonce
0