Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bjau
Nej det er selvfølgelig rigtigt, men der burde være en god chance for det.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af Kipvits
jeg tror ikke vi nødvendigvis bliver seedet.


Vi bliver helt sikkert seedet i en evt. ELQ4.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Def-monk
Vi bliver helt sikkert seedet i en evt. ELQ4.


Er du helt sikker på det? Havde vi slået Jablonec i år, havde vi da ikke været sikre, eller husker jeg helt galt?
Skrevet af Kipvits
Er du helt sikker på det? Havde vi slået Jablonec i år, havde vi da ikke været sikre, eller husker jeg helt galt?


Jeg ved ikke hvorfor du bringer Jablonec kampen ind i billedet, men vi har en koefficient på omkring 24,000 point. Hvis alle seedede hold vinder, vil seedningsgrænsen ligge på omtrent 15 point i ELQ4 - Og det er i worst case, altså LANGT fra de 25 point som FCK har. Så du kan roligt regne med at vi er seedede, hvis vi skulle tabe i CLQ3 og ryge over i ELQ4.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Def-monk
Husker nok bare forkert i så fald.
Skrevet af Zymotic|Denmark|Ascension
Var der i øvrigt nogen, som så Martin Vingaards udtalelse til DR-Sporten igår? Fik han blot rodet sig ud i et vældigt uheldigt ordvalg eller skal der lægges mere i den kryptiske udtalelse? Han bør vel ikke være en midtbaneerstatning...
Skrevet af MorganF
Jeg så den ikke. Hvad sagde han?
Skrevet af Def-monk
Noget i stil med "hvem vil ikke gerne spille i FCK"

Han er kun interessant som breddespiller tænker jeg. han har noget erfaring og han er jo blevet omskolet siden sidst han var her.
Skrevet af cojafepo
hvis delaney ryger er vi meget tyndt besat på midtbanen..

Med forhåbentlig europærisk bold skal have den forventede erstatning til delaney. Og så en ekstra til midtbanen.

Vingaard kan spille forskellige pladser, er transferfri, kender klubben, kan nok fåes til en god løn og formentlig indstillet på en rotationstjans.


I mine øjne en god spiller til bredden, selvom han ike er en løsning som direkte afløser for delaney.


Danmark - FCK. England - Liverpool. Spanien - Valencia. Hvorfor kan danskere ikk glædes over dansk succes i EUROPA?
Skrevet af repos
Ha, det er fandme useriøst at nævne Vingaard. Han er fanden ikke engang en profil hos FCN. Det næste bliver vel, at I vil have TK hjem fra Holland.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Jeg bliver svært opstemt af Trencin og deres profiler.

Gino van Kessel - ST - 39 kampe - 23 mål - 8 assist - 2.991 min.

http://www.transfermarkt.co.uk/gino-van-kessel/profil/spieler/224052

Kingsley Madu - VB - 36 kampe - 1 mål - 4 assist - 3.114 min.

http://www.transfermarkt.co.uk/kingsley-madu/profil/spieler/262682

https://www.youtube.com/watch?v=U0Rvr2oQuZ4

Matuš Bero - CM - 37 kampe - 17 mål - 11 assist - 3.239 min.

http://www.transfermarkt.co.uk/matus-bero/profil/spieler/204047
København.
Skrevet af repos
Ja, sidst vi hentede fra Trencin, var det jo enormt godt.......
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Udfra den premis, så er det svært at finde mulige indkøb.
København.
Skrevet af repos
Nej, egentlig ikke, men det fortæller nok noget, om niveauet i den slovakiske liga.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af beesknees
Adi var trods alt ung da han kom, og sgu da angiveligt også have klaret sig rigtig fint i MLS siden. Så dårlig tror jeg altså heller ikke han var, jeg tror bare han var elendigt castet. CV så sikkert bare en stor stærk neger der lod til at kunne score mål og tænkte "Det sgu N´doye v. 2.0, ham køber jeg sgu!" Synes ikke man bør udelukke spillere fra den Slovakiske liga baseret på den handel. Især når vi nu har Verbic som kom fra den Slovenske liga. Flere handler ala Verbic-handlen ville være fint.
Skrevet af Steve Highway-61
Man kan ikke købe en erstatning for Delaney.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af peanuts
der ligger lidt materiale på Bero på youtube, han ligner en meget offensiv midtbane mand/ hængende angriber.

ok afslutninger, god til at finde huller i forsvaret, og en fin evne til at stå lige der hvor bolden dumper ned i forsvaret.

eller hvad man nu kan få ud af en sæson kogt ned til 6 minutter
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Bero har jeg også kigget på. Jeg synes han ligner en spiller til en tremands midtbane. Han kan i hvert fald ikke overtage Delaneys rolle hos os lige nu.
Vingaard er kamp uambitiøst. Toutouh spiller allerede rollen som multitool på den midtbane, og han har lagt en del fysisk på sit spil. Kvist, Keita, Delaney og Toutouh er fint i mine øjne. Med Falk der kommer og Amankwaa tilbage er det ikke meget vi skal bruge ham på kanten alligevel. Mister vi Delaney er det på en helt anden hylde vi skal kigge.
Mor, Maxø og med måske tiden Skovgaard er de eneste Interessante FCN spillere. Edit: og måske Lobotka, skal vi hente en midtbanespiller deroppefra så skal det være ham.
Skrevet af Schelden
Det jo helt gak-gak det der, repos.

Hvis du, udfra din premis, skal sige nej tak, når man har dårlige erfaringer, så vil følgende klubber være no-go; FC Utrecht, Gimnasia, FC Nuremberg, Cardiff, Silkeborg IF, AS Trencin, UD Almería, Molde FK, Valerenga, SC Heerenveen, Málaga CF, SönderjyskE, Fredrikstad, Odense BK, Halmstads BK osv.

Der er voldsomt mange flere, men det dem, jeg lige orkede at liste på ringe indkøb. Derudover kan vi, hvis ligaen i Slovakiet ikke er stærk nok, også fjerne Slovenien, Montenegro, Serbien, Bulgarien, Ungarn, Albanien, Bosnien, Makedonien osv. Alle på niveau med Slovakiet, ift. koefficients, er i hvertfald blacklistet.

Men du gør det jo meget nemt; størstedelen af de markeder, hvor vi har råd til at handle, er ikke godkendte. Men vi venter da bare på, at de er trætte af Antoine Griezmann i Atletico.

Vi må desuden også lige minde de dårlige ligaer om, at deres niveau er skræmmende lavt, og at de altså skal huske det, før de slår os ud i kvalifikationerne til de europæiske tunneringer. Ligeledes det tynde øl i de ligaer, som er placeret lige over os.

Fordelen ved at handle på markederne under os gør netop, at vi kan plukke de bedste spillere i ligaerne, eller i hvertfald har mulighed for det, og det kan vi oven i købet gøre til priser, som er langt mindre end hvis vi skal hente topscoren i enten Norge eller Sverige. I forhold til de eksempler fra Trencin, så kan det desuden nævnes, at Kingsley Madu var tæt på at skifte til Tottenham, men ikke fik lov grundet arbejdstilladelse. Men de har selvfølgelig heller ikke haft et fejlkøb inde som Fernando Adi, der fik knapt 700 min. på et vel tæt på historisk ringe FCK-hold i 13-14, hvilket resulterede i tre mål og to assist. Skandale. Intet mindre.
København.
Skrevet af repos
Altid fedt, når der går Pinkie i et indlæg. Al den ironi er fantastisk.

Min kommentar var bare en reminder om, at statistikker, ligesom youtubeklip, er utaknemmelige kilder, når det kommer transferaktuelle spillere.
Adi var håbløs for os. Hans teknik var elendig, og han var hentet på baggrund af et par scoringer mod IFK Göteborg.

Jeg kender intet til de nævnte spillere, men advarer blot mod at falde på halen over statistikker, uden viden om, hvordan de passer ind i Ståles koncept.

Jeg ser meget gerne, at vi er i stand til at hente gode spillere i mindre ligaer, som Benjamin Verbic. Problemet er, at vi historisk set ikke har været ret gode til den del, hvilket enten siger noget om vores scouting eller de pågældende ligaers niveau.

Det vigtigste er, at vi får spillere, der passer ind i systemet, medmindre de har nogle voldsomt gode spidskompetencer. Ståle vil gerne en klassisk 4-4-2 med zonemarkering, og ret stramme taktiske tøjler. Det kræver selvfølgelig spillere, der er taktisk stærke og har kendskab til den del af spillet.
Derfor var eksempelvis De Ridder, PPD, Pourie etc. fiaskoer, uanset hvilke klubber og ligaer, de så er hentet i.

Jeg medgiver gerne, at man selvfølgelig ikke kan udelukke hverken en klub eller liga på baggrund af tidligere transfers, men man kan sandsynligvis lære af hver enkelt handel.

Derfor har vi også haft relativt stor succes med at hente svenske spillere, da de er flasket op med 4-4-2, og dermed har let ved at finde sig til rette i systemet. Endvidere skal man kigge på lederegenskaber, som tilfældet med Ulrik Laursen, Tobias Linderoth, Marcus Allbäck. Den slags er uvurdeligt.

Hvis målet er at bevare det sportslige niveau, så ser jeg langt hellere, man ikke er voldsomt risikovillige, da afløsere for NJ og Delaney skal præstere fra første færd.
Gode eksempler er jo Robin Olsen og Erik Johansson, der gled direkte ind i startopstillingen, selv om man måske ikke på forhånd dansede jublende rundt.

Jeg ser sgu gerne, at vi hiver en transferkanin op af hatten, der viser sig at være den nye Zuma, men det er ikke just noget, vi har haft voldsom succes med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0