Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
@Bjau

Ståle var i Hamarkammeraterne, og ikke i Hammarby.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bjau
Det er rigtigt, det var HamKam og ikke Hammarby :-)

Var lige et smut forbi Vikings hjemmeside og kunne umildbart ikke finde frem til Wiggen, måske var det mit halvhjertet forsøg eller deres kluntede hjemmeside. Men hvorom alting er kunne det være dejligt at få ham tilbage, som jeg husker det var der hurtigt tydelig offensive forbedringer efter hans tilgang tilbage i 08.

EDIT: http://www.viking-fk.no/latest-news/article/17gdo87beclm016v95fhlh6hkn/title/forelopig Her fremgår det at Wiggen kom til Viking i 15.

Hvor han også giver udtryk for at det godt kan blive halv svært at lokke ham væk.

- Stillingen gir meg mulighet til å jobbe med det jeg brenner mest for, utviklingsarbeid generelt og spillerutvikling spesielt. For meg har dette vært sentralt gjennom hele trenerkarrieren, sier Wiggen,
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af Matias
"... hellere en fyr, der kan fremlægge 7 timers videodokumentation for forbedrede offensive løbemønstre i 442 og succesfuld integration af unge spilleer"

- Enighed igennem ironisk distance kan selvfølgelig føles befriende let, men naturligvis er min holdning den, at en profil der brænder for lige netop dén opgave, og som har bevist at han kan varetage den (som Bård Wiggen), alle dage vil være at foretrække frem for et kært, nostalgisk gensyn, som måske, måske ikke, har den rette profil.

Som med spillerne, handler det ikke så meget om position, men om evner. En træner kan have erfaringer med mange andre formationer, det er selvsagt ikke det absolut afgørende.

"Jeg synes det er svært at se entydig fremgang i den strukturerede del af vores offensive spil"

- Der er ellers sket i særdeleshed én bemærkelsesværdig ændring. Vi spiller for første gang med "omvendte" kanter (altså højrebenet i venstre side, venstrebenet i højre side). Dette har givet yderligere plads til backerne, og tillader os bl.a. at stå højere på banen. Ståle Solbakkens opfindelse? Måske, men jeg tvivler. Jeg undrede mig i starten af Peter Wettergrens tid over, at man ville være bedre til at true i bagrummet - men det er faktisk blevet bedre gennem den ændring. Det er selvfølgelig en alternativ variant, men det er blevet bedre. Tidligere har det ikke været et prioriteret valg (at spille med omvendte kanter), da man i højere grad har satset på spillermæssigt flere muligheder for at komme til baglinjen. Det betyder selvfølgelig at man i kontrafaser kan stå lidt svagere ift. at trække modstanderne helt ud af geled, til gengæld står man stærkere i etableret offensiv, da mulighederne er flere. Og det er trods alt det, vi gør os mest i - den etablerede offensiv. I kampe hvor modstanderne vil knap så meget offensivt, er det derfor blevet bedre, hvilket ikke mindst kan aflæses af resultaterne på hjemmebane.

Yderligere har selve spillerudviklingen også været tydelig. Youssef Toutouh er blevet markant bedre, og lidt "følsomme" spillere som Kasper Kusk og Peter Ankersen har fundet ind i deres roller. Federico Santander ligeså. Alt kan naturligvis ikke tilskrives Peter Wettergren - det er jo spillerne selv, der skal kunne og ville udvikles - men det er relativt mange, som er vokset i denne sæson, hvor han har været en del af trænerteamet. Jeg kan selvfølgelig ikke pege på, hvad han konkret har gjort, men jeg kan se, at både spillet og flere spillere har udviklet sig henover sæsonen, og det var det, han blev ansat til at sætte i gang. Jeg må derfor antage, at han har nogenlunde styr på det, han foretager sig.

Ovenstående har taget form på relativt kort tid. Det forestiller jeg mig ikke, at Ståle Solbakken havde evnet alene, uden den rette profil ved sin side. Det er derfor vigtigt at der kommer en ny ind (hvad man da også arbejder på), for at fortsætte med at bygge på.
Skrevet af Schelden
Jeg er med i vognen hos Matias. Uden tvivl. Marcus Allbäck var og er en stjerne i FCK, men jeg føler absolut ikke tiden er til, at vi skal satse på et uskreven blad. Vi skal, foruden hente en ny stamme, have en mand ind, som man bare stoler fuldstændig på. Jeg nævner Bård Wiggen fordi jeg ikke kender andre, men det er sådan en type, vi skal have ind.
København.
Skrevet af Schelden
Det ser ud til at blive følgende i morgen:

Kaminski
Ankersen - Zanka - Remmer - Høgli
Verbic - Keita - Toutouh - Kadrii
Cornelius - NJ.
København.
Skrevet af MorganF
Jeg håber, vi får Keita at se fra start. Han har ikke haft nogle starter endnu, har han?
Skrevet af The Kid
Kunne også være spændende at se Marcus Mathiassen inde centralt i forsvaret, hvor Remmer så spiller den centrale midt sammen med Keita.

Forventer også spilletid til Amankwaa og Kadrii i morgen. Tror Nico starter ude.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Schelden
Der var ovenstående, der blev spillet til træning.

Jeg håber dog også på Kadrii på top.
København.
Skrevet af Matias
Der er mange der får chancen for at bevise, at de er vigtigt for truppen. Det er godt. Gad vide hvad det giver igen, hvis man spiller på et rødt kort til en FCK´er?
Skrevet af Plankeværket
Jeg var ikke ironisk, jeg synes nu heller ikke det lyder sådan?
Jeg er stadig så træt af det pamperi, man til tider så under CV, at jeg har svært ved at se ud over det. Derfor betyder argumenter omkring fck kultur og videreførelse af denne ikke stort for mig. Især ikke når Højer, Riemer, Ståle og Lange er der. Præcist hvor mange har man brug for til at videreformidle den særlige fck ånd ? En detalje er at den særlige ånd nemt giver sig udtryk i for megen selvfedme og hvilen på laurbærrene. Jeg tænker kræfter helt udefra er gode engang i mellem.
Vi har brug for den assistenttræner vi kan finde, der er bedst til offensivt spil i en 442. Er det så Mackan, er det fint. Men er der nogen af os der reelt ved hvad han er god til ?
Skrevet af Schelden
Der bliver snakket varmt om Flemming Pedersen fra Brentford, som vidst også tidligere har været i FCK. Kender ham ikke, men de snakkede om ham i Fanradioen, og der er et par på twitter, der også nævner ham.
København.
Skrevet af Sinclair
Flemming Pedersen tidligere træner i FC Helsingør 2005, inden han året efter fortsatte i FC Nordsjælland. Derefter en tur med Kasper Hjulmand til Mainz i Bundesligaen og senere til Brentford.

Kunne måske være en spændende mulighed i FCK.
Skrevet af peanuts
som jeg lige forstod på kommentatoren i kampen mellem Randers og FCM, så er der købt en ny spiller, skulle blive præsenteret her i dag
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af akka:D
Bud: Robin Olsen.

Skrevet af peanuts
Eller Marcus Antonsson som der er blevet sat i forbindelse med FCK her i dag
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af DMC
Det er Robin Olsen.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af akka:D
DMC

Gæt eller ved du mere end os andre? :/
Skrevet af Schelden
Det er jo en offentlig hemmelig, at de blev enige om en pris i sidste uge.

Så det passer sikkert fint med, at kontrakten er forhandlet på plads nu.

Hvis prisen på 4-5 mio. svenske kr. passer, så er det et latterligt godt køb.
København.
Skrevet af Schelden
Det blev så den forventede opstilling.

Specielt midtbanekonstellation bliver spændende at følge.
København.
Skrevet af jomic...
Ankersen er købt.
annonce
0