Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Jeg er helt sikker på man lige har ringet. Spørgsmålet om han ikke er en anelse for tyndbenet til at spille sammen med Kvist.

Amankwaa ser ganske rigtigt fantastisk god ud. Bashkim er klart nederst i dét heirarki, og jeg forstår ikke, at han ikke har fået mere tid i front, hvor udvalget er det tyndere.

EDIT, iøvrigt giver udlejning eller salg af Remmer mening på den måde, at det åbner en plads i truppen til en venstrebenet venstreback.
Skrevet af Schelden
Bashkim Kadrii ser jeg også meget gerne på toppen. Specielt fordi han hæmmer Ludwig Augustinsson voldsomt meget, når han spiller venstrekant, da han søger samme områder. Desværre er han nummer fire deroppe også, da de to oplagte er de to bedste angribere i Danmark, og den tredje er den dårligste, men absolut dyreste. Det hårde odds.

Nicolaj Thomsen kommer aldrig til at spille central midtbane i FCK. Slet ikke under Ståle Solbakken. På kanterne har vi, som nævnt, flere en hvad godt er om pladserne. Jeg tror ikke engang, man har ham i tankerne. Han er dog en fantastisk spiller, og jeg ville hellere end gerne bytte halvdelen af vores udvalg for ham.
København.
Skrevet af peanuts
kunne det ikke være en mulighed at leje Kadrii ud i næste sæson, selvom der bliver mange kampe her i efteråret, så vil der stadig blive hentet en erstatning for Nj, og så vil han vel stadig ligne 4 valg efter Santander, Corner, ny og eventuelt Falk.

han har haft 2 meget lange pauser ret tæt på hinanden, så han skal vel have en del kontinuerligt spilletid for at komme tilbage i topform, og det kan godt se svært ud med de alternativer som er i truppen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Jeg mener heller ikke vi i hverken trupppens eller Bashkim Kadriis egen, nuværende forfatning, vil have nævneværdig brug for ham på hans favoritpositioner; angriber og venstre kant. Han kan dog blive regulær erstatning på venstre back og højre kant, og så bør han have en plads i truppen.

Det er helt rigtigt, at han optager for meget plads, når han spiller venstre kant. Og som angriber har han ikke rigtigt profilen til FCK. Han er relativt eksplosiv (i hvert fald inden hans skade), men ikke på den måde en bevægelig spiller, og selvom han er fysisk stærk, er han ikke som sådan en targetspiller.

Han har ikke rigtigt kvaliteter som der kan trækkes på, ved vores typiske udfordringer. Det er ikke sådan at man sætter ham ind, og så ved man at der kan opstå noget gennem kendte procedurer. Andreas Cornelius kan have en årelang down-periode, men stadig have en berettigelse, fordi han rent faktisk kan true og skabe plads, hvis vi i løbet af en kamp ikke har kunnet score nok mål. Sådan forholder det sig ikke for Bashkim Kadrii (for den position i hvert fald). Han kan være fin at have i Europa-sammenhæng, hvor vi kører på omstillinger, men det er trods alt en begrænset rolle set over en hel sæson, ikke mindst fordi vi har andre spillere, som kan udfylde rollen; Benjamin Verbic, Rasmus Falk og Kasper Kusk.
Skrevet af Sir , moderator
"Der er allerede Kusk, Falk, Verbic og Amankwaa, og med sidstnævntes seneste indhop in mente, synes jeg, at det ville være ærgerligt."

Men Thomsen er vel bedre end både Kusk og Amankwaa og det er ikke det store man skal betale for ham. `Han vil sikkert hellere til udlandet, men spørgsmålet er hvilke klubber der kigger på ham.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Til det vi har brug for, mener jeg ikke han bedre end Kasper Kusk. Danny Amankwaa er reserve og gør det glimrende i den rolle - jeg er ikke sikker på man får overbevist Kasper Kusk eller Nicolaj Thomsen om det fede i sådan en tjans. Ikke på nuværende tidspunkt i hvert fald.
Skrevet af Plankeværket
Thomsen er ikke entydigt bedre end Kusk. Slet ikke i den rolle, der skal spilles i FCK. Samtidig har vi klaret indkøringen med Kusk.
Det er et fjollet sted at hælder kroner i, medmindre Verbic forsvinder.
Skrevet af Schelden
Der er vidst seriøs interesse fra Besiktas i Mathias Zanka.

Den umiddelbare pris siges at være to mio. euro.

Det bliver forhåbentlig ikke til noget.
København.
Skrevet af Svoger
Zanka for 15 millioner danske? Det tror jeg sgu ikke på, oven i NJ og Delaneys formodede afgange. Uanset der kun er et år tilbage af kontrakten.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Nej, det tror jeg heller ikke.

Ståle Solbakken har i hvertfald udtalt, han helst ikke sælger mere end NJ.
København.
Skrevet af Ko_lort
25 mio, så kan han tage hen til hvilket sted! Så kan vi hente Filip Helander som lige er rykket ned med Hellas Verona
Skrevet af The Kid
Ja, 3,5-4 EURO så sælger vi ham. Men ikke for sølle 2. Helander ville være perfekt i FCK.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Ko_lort
@The Kid
Fuldstændig enig! Synes også vi burde kigge på en back-up venstreback, gerne en sydamerikaner med høj fart, sådan lidt som Oviedo. Også selvfølgelig en ny angriber som kan skabe chancer selv og er mere bevægelig ift. vi allerede har en stationær angriber i Fætter Rico.
Skrevet af Plankeværket
Jeg har ikke lyst til vi sælger Zanka og henter Helander. Jeg vil gerne have Zanka spiller næste sæson ud. Måske, kan vi sælge Zanka til vinter når vi har været i et europæisk gruppespil. Og så må vi da gerne hente Helander.

Der hænger så ufatteligt pisse fucking meget på, at vi ender i et europæisk gruppespil næste år.
Den der karriereplan vi gerne vil sælge os på? Europæiske kampe er nødvendige.
Den der økonomi vi gerne vil have? Europæiske kampe er nødvendige.
Den der selvforstålse vi har? Europæiske kampe er nødvendige.
De der klubber i Europa vi gerne vil tættere på? Europæiske kampe er nødvendige.

Som jeg ser det, er det en langt større katastrofe ikke at komme i et europæisk gruppespil 2 år i træk, end det er ikke at vinde suppen 2 år i træk. Og suppen afgøres over året. Gruppespillet afgøres på 2 måneder i starten af sæsonen. Der skal stammen fandenfløjtemig være på plads.

Samtlige bud på sæsonens hold har Zanka, Delaney og NJ med. De ville også have haft enten Robin eller Stefan havde en af dem haft hele sæsonen på kassen. Den styrke skal vi seriøst ikke skille os af med for 3 gange 4 millioner euro, hvoraf de 6-9 alligevel skal geninvesteres.
Skrevet af repos
Enig i forhold til Zanka. Han må meget gerne blive, men Besiktas kan formentlig smide en del penge på bordet, og skulle det være tilfældet, så skal der handles hurtigt med at få en afløser ind. Helander kunne da være et godt bud, da han og Erik J. har spillet sammen i Malmø.

Men udover NJ, så ser jeg gerne, at man strækker sig langt for at holde på profilerne, så vi ikke skal brugen en kort opstartsperiode på at spille en ny stamme sammen. Det vil uvægerligt kommer til at koste, hvilket der ikke er råd til i Europa.

Pavlovic er man øjensynligt brændt ret varm på, og så skal der bare handles hurtigt, så han kan få opstarten med.

I øvrigt er det interessant at se, hvor NJ ender henne. Det bliver næppe en af de helt store ligaer, og spørgsmålet er, om han en type som eks. Ajax kunne finde på at går efter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg håber han ender i Italien. Som han også selv siger, så ville hans spillestil passe godt til stop and go bold som de praktiserer. Samtidig savner jeg danskere i støvlelandet, og en angriber med lidt italiensk kynisme ville være godt for landsholdet.

Er det ikke noget med at Berardi skifter tilbage til Juve fra Sassuolo? Han er da ikke såååå langt fra NJ i spillestil. Samtidig er klubben ikke for stor, men må få lidt krone at arbejde med.
Skrevet af Plankeværket
Skrevet af Moller
Det lyder som et fint skifte for Nicolai Jørgensen, selvom det er ved at være længe siden, at vi har haft danskere med succes i Serie A.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Plankeværket
Rigtig fint skifte. Og han får muligheden for at bo tæt på eller i Milano. Det passer nok den gode NJ ganske fint.
Skrevet af repos
Og hvis beløbet er 20 mio. kr. plus, så er det et ganske fint salg også.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0