Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ælkjaer
Er det ikke når han ser kampene hos sin søster? Eller er det en anden der har jinx´et
kampene så skammeligt flere gange?
Skrevet af quaz
Som jeg forstår det, er det ikke så meget sejrens størrelse, nærmere at spillet lykkes, og det gør det immervæk nemmere mod et seriehold end mod et hold på niveau. Det er en mulighed for at være kreativ i spillet på en anden måde, i en kamp mod spillere, man ikke spiller sammen med, og som giver bedre tid og plads til, at nye spilsituationer kan testes og lykkes.


Mange af de kampe Feyenoord eksempelvis spiller, er mod lokale samarbejdsklubber, hvor det er en del af aftalen at de får en årlig showkamp. Disse showkampe ligger ofte før den rigtige preseason starter, da de ikke er en del af opstarten til den nye sæson.

Det ville svare lidt til at FCK skulle spille mod B1903 eller KBs bedste hold.
København
Skrevet af repos
Har ingen søster.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Selvfølgelig kører vi med karakterer igen i denne sæson, Matias. Du (og Repos) gør det fremragende.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Hvad sker der for Ankersens afslutningsevner lige pludselig? Det er jo helt groteskt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Det er jo absurd, det der.
fck-medløber.
Skrevet af armand
er du åndssvag statsne på den kamp ser etbenede ud...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af elendil
Storslået af Zanka.
fck-medløber.
Skrevet af Manchester_United17
Pavlovic ser tændt ud, og skulle også have scoret!
Manchester United.
Skrevet af elendil
Det er sådan en kamp vi ender med at spille uafgjort. Dominerer stort og får for lidt ud af det. Scorer endelig til 1-0, går ned i kadence og indkasserer 1-1-målet.
fck-medløber.
Skrevet af Ælkjaer
Så længe den ukendte søsters fjernsyn er slukket, har vi en chance:-)
Mere præcist, så burde fck være foran med 2-3 mål.
Skrevet af elendil
Hold da op et fint mål.
fck-medløber.
Skrevet af Lasse W
Ja, det var godt nok langt over vanlig Superliga-standard, det mål dér.
Skrevet af elendil
Hvad laver CBerne? Nu har både Zanka og Johanson stormet op mod hjørneflaget i et angreb.
fck-medløber.
Skrevet af The Kid
Fantastisk kamp idag. Jeg tror det er nogenlunde den slags fodbold, som Ståle ønsker vi skal spille. Vi maser modstanderen fuldstændigt. God energi og højt presspil, samt gode kombinationer.

3-0 med håndbremsen lidt trukket i 2. halvleg. Storslået og vigtigt med tre point i første kamp, men endnu mere vigtigt at vi spiller flot og sammenhængende fodbold.

MoM må være Verbic og Toutouh.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af repos
Karakterer følger søndag formiddag, men min MoM er Verbic.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Så er der bedømmelse fra gårsdagens kamp.

Robin Olsen - 8: Holder niveau fra foråret, og virker bare så sikker i alt, hvad han foretager sig, hvilket i går var temmelig lidt.

Peter Ankersen - 8: Fik forbavsende meget plads, men forvaltede den ikke helt godt nok, og burde have fået mere ud af sin store chance. Indlæggene var af svingende kvalitet, men oplægget til det første mål sad i skabet.

Zanka - 10: Flot kamp af Zanka. Defensivt ikke sat på de store prøver, men til gengæld førte han bolden frem med stor autoritet. En enkelt blunder i kampens start, men ellers intet at udsætte på hans præstation.

EJ: - 8: Mere anonym i sin præstation end Zanka. Det blev ikke rigtig en kamp, hvor hans duelstyrke kom til sin ret, og derforhavde han egentlig ikke alverden at se til.

Ludwig - 8: Indlæggene savnede en anelse skarphed, men deltog godt offensivt, og tog virkelig mange løb. Samarbejdet med Toutouh fungerede godt. Blev overløbet en enkelt gang i anden halvleg, og han skal være opmærksom på løb på indersiden.

Kvist - 7: Havde ikke det store at se til, men havde et virkelig dumt boldtab ved 0-0, og det må ikke ske på den position. Hans afleveringer savnede ofte både fart og præstation, men defensivt havde han ikke de store problemer, og blev ej heller udfordret.

Delaney - 9: God kamp af vores anfører, der krydrede indsatsen med et fint mål. Hans evne til at komme i feltet udvikles konstant, og det er en stor kvalitet. Offensivt giver det minder om Peter Nielsen, der også var skarp offensivt. Delaney viste stort overblik, og fik fordelt boldene godt.

Toutouh - 10: Det var godt, rigtig godt endda. God arbejdsindsats, flot mål, og burde have lavet yderligere et. Han fortsætter sin udvikling, og Jeppe Brandrup blev kørt rundt. Der sneg sig sjuskefejl ind mod slutningen, hvilket forhindrer en højere karakter, men han bliver vanskelig at sætte af.

Verbic - 11: Bedste kamp i FCK-trøjen. Sloveneren var i sprudlende spilhumør, og der var enorm kvalitet i alt, hvad han foretog sig. Gode individuelle aktioner, godt overblik, og traf konsekvent de rette beslutninger. Største plus, udover målet, var hans evne til at finde mellemrummene hos Lyngby. Hold kæft, han gjorde virkelig virkelig ondt på de blåblusede.

Santander - 10: Stor kamp af vores førstevalg fremme. Han var en alt for stor mundfuld for Lyngbys forsvar, og han skabet så meget plads til Verbic og Pavlovic. Man kan selvfølgelig vælge at bedømme ham ud fra scoringer og chancer, men det betyder ikke det store, hvis han skaber så meget rum. Oplægget til Delaney var ligeledes perfekt. Stort overblik. Han er efterhånden alle pengene værd, og han skal godt nok sælges dyrt, hvis han skal væk. En klasseangriber.

Pavlovic - 9: Kampens positive overraskelse. Kendte ikke meget til ham, men det tegner lovende. Det venstreben sider godt på ham, og han var decideret uheldig med ikke at komme på tavlen. Han har et kort aftræk, og han og Santander ligner en ønskeduo. Han gik død i anden halvleg, men lovende debut.

Gregus - 8: Det så fornuftigt ud fra slovakken. Rolig med bolden, godt overblik, og en gudeaflevering til Cornelius i dybden. Alene den aflevering vidner om stor spil- og rumforståelse. Det er essentielt på den position. Jeg er ret sikker på, vi bliver glade for ham.

Corner - 6: Stakkels Cornelius. Det vil bare ikke lykkes for ham. Synes dog ikke, han dumper, og det er vanskeligt at komme ind i en kamp, hvor tempoet er gået fløjten. Der er ingen tvivl om, at han er klart tredjevalg, og det skal snart blive temmelig meget bedre, hvis han ikke skal skubbes længere ned i hierakiet. Der er intet, der fungerer.

Anton - UB: For kort tid, og for aktioner til det giver mening at give ham karakter.

Ståle - 11: Ramte den lige i røven med Toutouh og Verbic. Det var fandme godt set, og derfor en høj karakter. Desuden virker Santander og Pavlovic allerede velfungerende, og det skal Ståle have ros for. Han kan ikke sparke boldene ind selv, og sejren var, sikkert også efter hans mening, et par mål for lille.
I øvrigt ros for at pille Delaney og Zanka ud. Det er vigtigt at spare profilerne, og jeg håber, han forsætter med det mod Crusaders.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Ælkjaer
Jeg er enig i karaktererne langt hen af vejen. Peter Ankersens 2 assists synes jeg godt kunne have resulteret i et 9 tal dog. Og så har jeg Toutouh som en lidt tættere konkurrent som MOM. Jeg giver dem begge 10. Det unødvendige gule kort til Verbic trækker lidt ned.

Og i ren kådhed giver jeg 13 til ståle. Udelukkende for at have skabt en så uhyggeligt stærk trup. Igen.
Skrevet af repos
Verbic gule kort havde jeg inde i overvejelserne, men det er trods alt en omstilling, han bremser, og ikke et af helt dumme for brok.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Boreas
I det store hele enig - og dog. Med bl.a 2 målgivende afleveringer og det at ´gide´ spurte nærmest en banelængde i overtiden når kampen er lukket, så fortjener Peter Ankersen en bedre karakter end Ludwig.
annonce
0