Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
Tror ikke på mange chancer med den betonopstilling. Der er jo ikke nærmest ingen kanter, og backerne bliver jo travlt beskæftiget. Hvor skal indlæggene komme fra?
Skrevet af Schelden
Thomas Delaney, forhelvede.

Iker Casilas er godt nok ringe.
København.
Skrevet af Schelden
København.
Skrevet af elendil
Det var sgu et flot mål. Vi er ikke uden chancer, men vi skal jo skabe mindst 80 chancer, hvis vi med rimelig sandsynlighed skal score.

Cornelius er god (igen) i dag.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts
det er nok bare forskellen, for et eller andet sted har vi haft de 2 bedste chancer, og Porto har lavet 1 på en personlig fejl, og så virker det til at Porto har taget lidt af gassen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Hunden2221
mon ikke Ståle skal tag Gregus ud ellers komme Fck snart til spille med 10 mænd
Skrevet af BlueAndWhite
gregus har heller ikke vist noget ind med falk eller kusk per omgående
Skrevet af SørensenCFC
Corner virker utrolig boldsikker. Har lavet mange gode aktioner.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Benzo
Kusk er ikke med, kant-alternativerne hedder Falk, Verbic og Amankwaa
FCM Liverpool
Skrevet af elendil
Det er godt nok også nemt for dem at spille sig igennem. Det ser jo ud som om de spiller mod FCN.
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
De bruger mange små tricks Porto. Holder hurtigt omkring FCkerne eller skubber osv. Det er smart, for det bliver aldrig dømt. Alt hvad de gør er sindssygt hurtigt.
Dette er en signatur.
Skrevet af BlueAndWhite
forstår ikke falk eller verbic ikke starter i stedet for gregus.. spil nu det spil man ved fungerer. Tabermentalitet at stille så tandløst op
Skrevet af BlueAndWhite
Det er det dårligste porto hold jeg har set. hvis man nu bare tør spille fodbold er de til at snakke med.
Skrevet af BlueAndWhite
Det er det dårligste porto hold jeg har set. hvis man nu bare tør spille fodbold er de til at snakke med.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Godkendt første halvleg, hvor det dog er irriterende, at vi laver sådan nogle dumme børnefejl. Porto har ikke spillet sig frem til en eneste mulighed, som ikke er kommet på baggrund af en fejlaflevering fra os af.

Samtidig har vi i momenter af kampen domineret, og vi har vel egentligt også produceret nok til et mål. 3 halve chancer til henholdsvis Corner, Federico og Toutouh. Lad os håbe at næste halve chance bliver sparket ind.

Til anden halvleg håber jeg vi skifter Gregus ud. Han har været dårligste spiller, og jeg så gerne at Verbic kom ind. Så kan vi skifte Falk ind når der er en 25-30 minutter igen, hvis vi stadig er baggud med en enkelt på det tidspunkt, og så bruge Amankwaa som sidste kort, hvis vi stadig mangler et mål - hans fart tror jeg kan være rigtig afgørende i den her kamp.

Jeg er dog fotrøstningsfuld - hvis det er alt Porto har at komme med, så er det bestemt muligt at tage et point med hjem! KOM SÅ!!! Forza FC!
Nordens største.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg har forståelse for irritationen over at Gregus spiller en defensiv højrekant med et gult kort, men på venstre side har vi jo medtaget en blind passager i Toutouh. Gregus går fint med i spillet på midten (hvor han til tider glider ind mellem Kvist og Delaney og fordeler boldene fint), mens Youssef primært smider boldene væk eller bliver overmatchet på hurtige bevægelser af portugiserne. Han er øverst på min udskiftningsliste.
Batman Close. London W12.
Skrevet af MorganF
Ja, jeg så også gerne Toutouh skiftet ud med Falk, men realistisk set bliver det nok Verbic for Gregus, så han ikke får et gult mere.

Jeg synes ikke, man kan sige, at Portos chancer kun sker på baggrund af vores fejl, når det er deres pågåenhed, der gør at vi laver fejlene. Særligt Delaneys, der fører til målet er jo primært fordi presset kommer så prompte.
Skrevet af MorganF
Dp
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
VERDENS BEDSTE TOYOTA!!!!!!!
Nordens største.
Skrevet af Sir , moderator
Klart bedste mand i dag. Flot.
Dette er en signatur.
annonce
0