Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Gregus "fejlen" er vel det eneste der skiller Ståle fra absolut topkarakter for denne kamp.
Imponerende som holdet kunne lade være med at lade sig løbe over efter deres scoring, æde sig tilbage i kampen og igen omstille sig en mand i undertal. Det er resultatet af meget dygtig coaching og det fortjene Ståle en meget høj karakter for.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Gregus opgave var vel ikke som kant, men derimod at kunne gøre banen smal, og dermed hjælpe centralt. Den del løste han bedre end Toutouh efter min mening. Dog manglede han selvfølgelig tryghed på position, hvorfor han ofte kom til at se dårlig ud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Jeg synes Porto kom for let uden om vores backs. Jeg var alt for opkørt til at være køligt analyserende under kampen, så det er muligt jeg blot mindes de sidste ti minutter, hvor hele holdet halser bagefter.
fck-medløber.
Skrevet af Bjau
Ståle har ofte i europæisk kampe, trukket backsne længere ind i banen fordi vi er overlegne i luft rummet. Det gjorde vi bla. med stor succes mod Barcelona. Så nogle af de nemme løb udenom vores backs kan måske tilskrives det. Men der var selvfølgelig også en del episoder hvor, specielt Ankersen, taber den direkte duel. Mon ikke det er en blanding af de 2 ting.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af elendil
Det kan sagtens være rigtigt. Vi var også overlegne på høje bolde. Jeg tror vi havde været i større problemer med flere flade indlæg/afleveringer.

fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg er meget, meget sikker på, at det er det, Ståle Solbakken ønsker fra sin defensiv. Som nævnt ville det i hvert fald ikke være første gang, holdet har praktiseret den taktik. Vi skal ikke til at konkurrere på småbold, mod hold der har sin force i den del af spillet, og derfor koncentrerer man sig om at lukke hullerne mere centralt, for at få modstanderne til at sprede spillet ud, således at det bliver på kanterne, at de får plads. Man kan jo på ingen måde holde sådanne modstandere fra chancer, og så er det bedre de får nogen, hvor vi har gode muligheder for at stå imod, end nogen hvor vi prisgives. Som ved målet f.eks., det var sgu meget godt spillet af dem, så snart de fik muligheden.
Skrevet af elendil
Joeh, altså, jeg kan godt forstå hvad I siger. Jeg synes bare Ludvig og Peter blev overløbet gange, hvor de i hvert fald skjulte det godt, hvis det var meningen de skulle lade manden slippe forbi dem.

Taktikken har måske været at lade backsne klare sig selv så godt de kunne, og så lukke af centralt, og på den vis blev backsne til en vis grad udstillet mod nogle offensivt dygtige pordogisere.

Som jeg husker det, altså. Hvis jeg kunne finde tid, kunne jeg godt tænke mig nogle gange at gense vores seneste kamp. Efter slutfløjtet, står den som regel lige så klart som detaljerne i en god bender gør dagen derpå.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg tror ikke det er planen, at modstandere bare skal køre forbi dem - jeg er dog ret sikker på, at man hellere vil løbe den risiko, end at der åbnes for småspil centralt.
Skrevet af Saint
Cornelius er vel kampens mest overraskende spiller, han var klart overlegen i forhold til porto spillerne og var den markante grund til at vi fik point, fordi vi faktisk ikke smed bolden væk, når vi slår de lange bolde op i banen.

Vi må håbe at Boilesen kan blive klar til vinter, for bliver han ved med at spille sådan her, så får vi et bud som vi ikke længere kan sige nej til.
(...)
Skrevet af Bløde babser
Har det altid lidt underligt med den første superligakamp efter en stor EC kamp. For mig virker det unaturligt hvis man kan være motiveret til en kamp mod Horsens efter sådan en kamp.
Heldigvis har vi jo en ok tradition for at tage tempo fra Europa med over i ligaen, men et eller andet sted frygter jeg altid en lad indsats dagen derpå kampmæssigt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg tror ikke det kommer til at have den store betydning. Synes egentlig Ståle Solbakken sagde det meget godt efter kampen mod Porto: Dem som ikke kan motivere sig til Superligaen, spiller ikke Champions League. Og selvom det kunne være endnu en stikpille til Kasper Kusk, tror jeg faktisk det er hans generelle holdning til det.
Skrevet af repos
Det bør i hvert fald ikke være tilfældet. NJ var vel den, der havde størst problemer med at omstille sig til de mindre opgør.
En kamp mod Bo Henriksens Horsens skal dog nok vise sig problematisk. Han får satme meget ud af en spinkel trup, og ACH kommer til at smadre igennem.

Det er det oprykkerhold, som jeg forventer, vi får størst besvær med. De er godt organiserede, de har et defensivt udgangspunkt, er stærke på dødbolde, og har ingen intentioner om at spille bolden rundt mod. Det kan næsten kun blive en uskøn kamp, nok på samme facon som når vi møder SE i Haderslev.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg forventer faktisk at vi fra nu af - efter vi løste billet til CL-gruppespillet og den turnering blev sparket så godt i gang - begynder at vise den slags overskud, der også blev vist i 06/07- og 10/11-sæsonerne. Jeg ved godt at truppen ser helt anderledes ud ift. personligheder, men jeg tror på, at den er klar til at tage næste skridt. Ikke dermed sagt, at superligaopgaverne så bliver lettere, men jeg tror der bliver frigivet noget energi og kvalitet ved at være en del af CL på den måde. Det er meget anderledes end i 12/13, hvor holdet trods deltagelse i CL, ikke virkede stærkt nok til at tage et skridt op.
Skrevet af Blastoid
Jeg er meget enig Matias. Det hænger utvivlsomt også sammen med, at vi i 12/13 ikke havde kvaliteten i bredden - det har vi immervæk denne sæson. Jeg har også en stærk tro på, at CL-kampagnen kommer til at smitte af, og vi løfter vores niveau i ligaen.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af The Kid
Helt enig, Matias.

Som der bliver nævnt i tråden, så bliver det spændende at se, om man kan tage det gode og hurtige spil med til Horsens.

Jeg kommer selv fra Horsens, så på den måde følger jeg ret godt med omkring klubben og spillere. Det er et spændende og dynamisk Horsens hold, og ikke ligeså kedeligt, som det Horsens man kendte for år tilbage.

Jeg glæder mig helt enormt meget til at se Andre Bjerregaard blive testet af vores to midterforsvarer. Bjerregaard har været sublim de sidste 4-5 kampe. Masser assist og to mål - det ene måske årets mål? Han er hurtig, fysisk stærk og nu begynder han at vise overblik, som han manglede førhen.

Derudover kan vi scoute lidt på Sanneh, som der har været rygtet til større klubber, deribland har han på dette forum været sat i forbindelse med FCK. Et monster i forsvaret og minder til dels om Okore.

Horsens er godt kørende, men jeg er nu ret sikker på en FCK sejr.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af DMC
Matias postulat eksemplificeres aller bedst af kampen mod OB weekenden før man mødte Barcelona på hjemmebane. Alle huske, med rette 1-1 resultatet mod spanierne, men kampen tre dage tidligere mod OB, som på det tidspunkt spillede i EL-gruppespillet og lå nummer 3 i suppen, står for mig, som den kamp i superligaens historie, hvor et hold har spillet bedst. FCK var i den periode på et uhyggeligt niveau, og de 5-0 som fynboerne løb ind i, kunne nemt have været langt større. Særligt Santin var grum i den kamp, men Kvist, Pospech, N´Doye og Bolanos gjorde ham rangen stridig. NB! Glemte helt Claudemir i pre party-dagene.

Kan Ståle får den samme frigjorthed og det samme tempo med fra CL til Suppen, så tror jeg på FCK henter rigtigt mange point frem til Jul. Er man med i Europa efter Jul, er jeg sikker på scenariet fortsætter.

https://www.youtube.com/watch?v=MmMtJZcRi74

http://www.superstats.dk/kampe/3777
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af DMC
Sanneh kommer aldrig til FCK, dertil er han alt, alt for dårlig på bolden. Sanneh ryger til MFF, Vestegnen, RBK eller den næstbedste række i Tyskland eller England, men han passer slet, slet ikke ind i Ståles verden - hovedet på blokken osv.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Sir , moderator
Schelden, har du mere end en profil pt?
Dette er en signatur.
Skrevet af Plankeværket
Er du sikker? Vi har trods alt hentet Okore?

Første kamp vi taber i denne sæson bliver på Bernanbeu i CL kvartfinalen!
Skrevet af Alle Achtung
"For mig virker det unaturligt hvis man kan være motiveret til en kamp mod Horsens efter sådan en kamp."

Lad os håbe for FCK at det ikke forholder sig sådan. I min verden ville det altså også være lidt af en falliterklæring.

God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
annonce
0