Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Mikehvas, tak for indsparket. Kommentatorerne mumlede faktisk om, at der kun var blevet vandet inde centralt, så det var kun 98 % taget ud af den blå luft.

- Det var en klassisk Glen Riddersholm-kamp. Han har både taktisk mod og evnen til at give Bo Henriksen-gejsten til sine spillere, men det virker som om han prøver på at være for clever når han møder Ståle Solbakken. Det lader til at han SÅ gerne vil udklassere nordmanden. Jeg må indrømme, jeg aldrig rigtig var bekymret. Altså, for andet end at Stephan Pedersen skulle skade Thomas Delaney inden Brügge-kampen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Og så kommer er der også Amankwaa, som er den hurtigste af dem alle, selvom de andre på ingen måde er langsomme.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af GammelBitterMand
Ja, Danny Amankwaa er desværre så hurtig, at han ikke selv kan følge med.
Batman Close. London W12.
Skrevet af TR1986
Amankwa ser jeg ikke som en starter p.t. Han mangler noget teknisk og taktisk for at komme op på de andres niveau. Men han er en okay joker at sætte ind.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af DjarlieAustin
Apropos styrker hos vores kantspillere, så er Kusk uden tvivl den bedste kontraspiller af dem alle.. Fabelagtigt drev med bolden.
Skrevet af elendil
Falk skulle aldrig ha klippet sit hår.. Jeg tror at styrken sad i hans garn..


Haha, den tanke har jeg faktisk også haft.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Er der nogen forlydender om hvorfor SA stod på mål i dag? Jeg har både været forhindret i at se kamp og op- og nedtakt, hvis der evt. er blevet nævnt noget der.
fck-medløber.
Skrevet af TR1986
Er der nogen forlydender om hvorfor SA stod på mål i dag? Jeg har både været forhindret i at se kamp og op- og nedtakt, hvis der evt. er blevet nævnt noget der.


Der skulle ihvertfald ikke være forlydener om at Robin Olsen ikke skulle være klar. Jeg tænker det er en blanding imellem at give Stephan Andersen noget kamptræning samt være helt sikker på at Robin Olsen er klar til på tirsdag.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Pascal
Lækkert med et godt Kusk indhop.
Ja ja er lidt Kusk fan....men alligevel.

Mod de ofte defensive hold vi møder især i Parken, så virker det imø langt bedre med en Kusk, hvis spil "flyder" bedre.

Og igen. Falk burde spille i venstre side hvor han i FCK og vel også i OB imø præsterede bedst.

Han er så oppe imod en Ståle "yndling" Toutouh som i dag så retfærdigvis gjorde det rigtig godt.Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af BlueAndWhite
Kusk har et sindssyge niveau på trods af sporadisk spilletid. Han burde få den højre kant fast.. Bedste omstillingsspiller vi har.. Hans overblik er sublimt, kold foran kassen og giver backen plads.. håber han starter tirsdag
Skrevet af Svoger
Det var altså pænt af AGFs målmand, at han lige tager et halvt skridt i den forkerte retning/lægger vægten over på forkerte ben, da Santander header til 1-0.

Og så er kritikken af at der fløjtes frispark mod Cornelius, da han scorer, ikke berettiget. Hvis der var blevet scoret mod os, og angriberen havde gjort som Cornelius gjorde mod deres forsvarsspiller, havde folk brokket sig over det manglende frispark.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TR1986
Jeg var faktisk på en måde lettet over at der blev dømt frispark imod Cornelius. Så skulle vi ikke høre på de tosser der siger at vi får dommerhjælp. Vi skulle nok score senere i kampen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Blastoid
Jeg er enig i, at det er skønt, at vi ikke ender med at skulle lytte på tudekoret oven på den duel, men jeg synes, at den er meget 50/50. Når man ser på duellen over hele løbet, så laver Backmann vel frispark først, mens Cornelius laver frispark til sidst, men så kaster Backmann sig, og der bliver fløjtet.

Men skidt, pyt. Det blev ikke kampafgørende, og det er fint. Det er dog vigtigt, at han rent faktisk sparker den køligt ind. Selvom den bliver underkendt, så holder han vel på en eller anden facon gang i sin stime, og for blot et halvt år siden var den gået stolpe ud.

Og hvis vores hjemmekampe med annulerede mål fortsætter med at føre til 2-0 sejre, så er fint tilfreds!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Mikehvass
@GammelBitterMand

Ja, det er sjovt nok med noget "insiderviden" engang imellem.
Et sjovt eksempel er at Midtjylland maler deres bane med grøn maling for den ser pænere ud på TV når den er i skidt stand, og FCK benyttede tydeligvis samme trick i CHL kvallen hvor alle spillernes hvide tøj blev helt farvet.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Som en siger inde i kommentarsektionen til kampreferatet: Vi sætter lige to mand ind til en samlet indkøbspris af over 30 mio. og afgør kampen.

Det er sgu en skræmmende bredde vi har. Og vi havde endda stadig Robin, Antonsson, Høgli og Gregus siddende på bænken, som alle formentligt ville spille fast i alle andre klubber (måske med undtagelse af Brøndby). Og det er uden at nævne Verbic, Okore og Boilesen, som slet ikke var i truppen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af repos
Kampen i går var godkendt. Vi er tålmodige, og bliver ved at skabe chancer. To indhoppere, der afgjorde kampen. Personligt er jeg yderst tilfreds med at se Kusk tilbage i målscorerens rolle.
Som andre er inde på, så tilbyder hans flødefod altså noget andet end konkurrenterne på det samme positioner. Kusk brænder ikke banen af i arbejdsraseri, og det koster formentlig hos Ståle. Til gengæld er han pokkers elegant, og så er han ret effektiv. Hans målratio er rigtig god, og han er vores største kreatør.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zanka
Det er lidt bemærkelsesværdigt hvor vilde, vi alle er med Kasper Kusk.

Ligeså er det, at jeg, efter hver kamp, klikker ind i tråden, i håb om at Matias har været her.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
DjarlieAustin. "Og mener du at jeg skal dokumentere min kritik af hans manglende 1-mod-1 aktioner? Nu har jeg set alle FCKs kampe, og det sker meget sjældent at han udfordrer"

- Ja selvfølgelig mener jeg da, at du skal dokumentere en påstand, der ikke er belæg for at ytre uden relevant nuancering. Jeg er naturligvis ganske ligeglad med, hvor mange kampe du ser FCK spille. Dette er FCK-tråden, vi ser alle sammen alle kampe. Jeg har vel godt 800 kampe på bagen som FCK-tilhænger, men det betyder af gode grunde ikke, at min virkelighed nødvendigvis er virkeligheden - så jeg må påvise helt konkrete påstande, hvis jeg finder nuanceringer eller modstridende holdninger ubetydelige. Jeg kan jo ikke bare opfinde en sandhed om en given del i spillet, og så forvente, den bliver omsat til faktisk sandhed.

Det giver ikke mening at sammenligne Ludwig Augustinsson med f.eks. Riza Durmisi. De to er vidt forskellige typer, og jeg er helt på linje med Ståle Solbakkens fokus på det defensive, hvorfor kun førstnævnte spillertype vil passe ind i systemet. Og at "trække" evner fra den ene og overføre til den anden, er jo bare tåbeligt. Jeg kunne da også godt tænke mig en venstreback der havde Oscar Wendts defensive evner, Niclas Jensens spilforståelse, Bryan Oviedos gennembrudskraft og aggressivitet i offensiven og Pierre Bengtssons indlægsfod - men det giver ikke rigtigt mening at tale om, for sådan en spiller vil vi formentlig aldrig komme i nærheden af.

Ludwig Augustinssons stærke side - og rolle i FCK ikke mindst - er ikke at udfordre 1-mod-1, men det betyder ikke, at han ikke kan eller må begive sig ud i det, og det betyder bestemt heller ikke, at han ikke gør det. Hvad jeg i øvrigt brugte noget tid på at nuancere snakken med - men som af årsager jeg ikke pt. kan forklare som andet end uvidenhed, blev afvist. Der skulle gå under 15 minutters spil ved førstkommende lejlighed (kampen i går), så var den sort/hvide-påstand skudt i sænk. Virkeligheden stadfæstede altså min nuancering af tingenes tilstand - ligesom den stadfæstede min nuancering af, at de manglende assister fra Ludwig Augustinssons side, i høj grad også må tilskrives de spillere, han fodrer. Andrija Pavlovic og Thomas Delaney skulle begge have scoret på svenskerens indlæg, og på en god dag havde Mathias Zanka og Andreas Cornelius også gjort det.

Det var nøjagtigt det samme forløb efter påstanden om, at FCKs backer ikke slår tidlige indlæg. Ved førstkommende lejlighed var det sket fra både den ene og den anden side, halvvejs inde i 1. halvleg. Igen, jeg afviser ikke at vores backer slår færre tidlige indlæg end "sene", men det er en anden snak, som er bundet op på det koncept, der praktiseres.

youkon. "Dine beviser kan jeg ikke være med på"

- Det er ikke mine beviser, det er virkeligheden. Det er ikke et udtryk for mine personlige holdninger, men derimod de faktiske begivenheder. Jeg har ingen følelser i klemme, hvis man kritiserer FCK - tværtimod - men det må gøres nogenlunde nuanceret og fair, hvis den skal tages seriøst. Det nytter derfor ikke at sige, at 19% af vores scoringer (da vi havde den snak), ikke var kommet efter vores backer afleverede på anden vis end "sene" afleveringer. Det er formentlig et tal som er højere i dag, eftersom Peter Ankersens assist til Kasper Kusk i går, tæller med i det samlede scoring/assist-regnskab. Igen (og endnu en gang), jeg afviser ikke der er mønstre i vores spil, som fordrer visse aktioner frem for andre, men jeg sidder ikke og finder på, at virkeligheden er en anden, end den er. Og det er sådan set det, jeg hele tiden har fundet vigtigt i denne snak.

Derfor reagerer jeg på den konstruerede sandhed, at Ludwig Augustinsson skulle være blevet dårlig og bare skal skibes afsted så hurtigt som muligt. Det er en urimelig anklage og en potentiel, begyndende hetz, der ligeledes er urimelig. Ludwig Augustinsson har været enormt god i denne sæson, som en langt vigtigere rolle for defensiven og i givtigt samarbejde med den position, der har været størst udskiftning på, venstre kant (Youssef Toutouh, Rasmus Falk og Benjamin Verbic har alle startet min. fire kampe fra den position i sæsonen som helhed). At han ikke har stormet derudaf med assister som i hans første tid i FCK, er ikke ensbetydende med, at han ikke er god.
Skrevet af Matias
Stephan Andersen: 9

---

Peter Ankersen: 10
Mathias Zanka: 9
Erik Johansson: 9
Ludwig Augustinsson: 9

---

Youssef Toutouh: 10
William Kvist: 9
Thomas Delaney: 10
Rasmus Falk: 7

---

Andrija Pavlovic: 6
Andreas Cornelius: 8

---

Kasper Kusk: 9
Federico Santander: 9
Danny Amankwaa: ub

---

Ståle Solbakken: 9
Skrevet af DjarlieAustin
Ja selvfølgelig mener jeg da, at du skal dokumentere en påstand, der ikke belæg for at ytre uden relevant nuancering. Jeg er naturligvis ganske ligeglad med, hvor mange kampe du ser FCK spille.


Findes der videoer med Ludwig som ikke udfordrer? Jeg tvivler. Findes der statistikker omkring hvor meget han Ludwig udfordrer? Jeg tvivler. Det er jo bare at se kampene.. Men for at det ikke skal være løgn, så udfordrede han rent faktisk en enkelt gang imod AGF.

Det giver ikke mening at sammenligne Ludwig Augustinsson med f.eks. Riza Durmisi. De to er vidt forskellige typer


Hvornår har jeg sammenlignet dem? Jeg siger netop at et mix mellem dem ville være genialt, da de har mange forskellige styrker. Så jeg ved ikke lige hvor du har det der fra..


annonce
0