Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kim1a
Har Verbic ikke været skidt kørende i de CL kampe der er spillet? Jeg forstår ikke at han bliver ved med at være valgt til kanten, men det kan være jeg ikke fanger hans defensive arbejde på TV.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af repos
Verbic virker en anelse kyst i CL-kampene. Sejren til Porto var fin for os, for Brügge bør være hægtet af nu. De har to udekampe, medens vi har to hjemmekampe.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Lortekamp synes jeg. Det er da sikkert fint nok at vi kun taber 1-0 på udebane til de engelske mestre, men der er jo så mange nuancer i det her, at man (i hvert fald jeg) blev enormt irriteret over både kampforløb og resultat.

1) De engelske mestre er Leicester. Spiller for spiller har de et bedre hold end FCK, men der er undtaget deres 2-3 aller største stjerner ikke ret stor forskel. Ift. FCKs spil og behov vil jeg f.eks. hellere have Robin Olsen som målmand end Kasper Schmeichel.

2) Der var utallige fejl i defensiven. Peter Ankersen fulgte op på en defensivt dårlig kamp mod Silkeborg med at begå lignende fejl mod Leicester - altså hvor han simpelthen undervurderer situationerne / sin direkte modstander. Det går langt over min fatteevne, hvordan dette overhovedet kan lade sig gøre i en CL-kamp. Sådanne fejl kan jeg blive rasende over. Mathias Zanka laver en fejl som nogen nok vil kalde en typis Zanka-fejl, hvor han smider bolden direkte ind i fødderne på en modstander - jeg tror dog primært den skyldtes den regnvåde bane, om end det stadig ikke er godt nok. Men han snorksov ved målet. Det var - alvorligt talt - 2-3 skridt han skulle have taget i retning af den forreste stolpe, så var situationen aldrig blevet farlig. Erik Johansson og Ludwig Augustinsson så heller ikke for gode ud i situationen. William Kvist lavede to fejlafleveringer (af dem jeg talte) ved opspil, hvor han simpelthen ikke var opmærksom på, at der kom en mand frem og pressede ham. Det er edderman´me dårligt. Der kom takket være Leicester selv ikke noget farligt ud af situationerne, men det kunne William Kvist jo ikke satse på.

3) Vores fremadrettede afleveringer var mangelfulde på tre måder: a) De savnede fart (det var rædderligt at se på), b) de savnede retning (ofte lå de lige på eller bag modtageren, som dermed ikke kunne bruge at være i løb til noget), og c), de kom ikke i tide - William Kvist (ham igen (han var dårlig i går)) ventede flere gange alt for længe med at aflevere ud på kanten. Han forsømte i øvrigt også mod slutningen at løbe frem i banen med bolden, så spillet kunne åbnes lidt - i stedet ventede han på at medspillerne ville løbe sig fri - hvilket han burde være for klog til at tro, at det ville ske på den måde, eftersom han stod stille med bolden og modstanderne blot kunne holde deres markeringer.

4) Leicester stod fint i centerforsvaret og vi fik ikke helt udfordret dem på indlæg og høje bolde. Måske er de bare for gode i den del af spillet. Derfor irriterer det mig, at vi ikke kunne udfordre på skud udefra. Ikke mindst for at tvinge deres defensiv frem for derved at skabe plads. Det burde vi simpelthen have spillerne til - men vores centrale midtbane gjorde intet væsen af sig i den forstand, og kun en enkelt gang gjorde vores kanter (det var Youssef Toutouh). Rasmus Falk gjorde det på andre områder fint da han kom ind, men det er en anden snak.


Robin Olsen: 9. Ikke fordi han havde meget at lave, men han var sikker i sine indgreb, og spredte ro til forsvaret (måske for meget ro). Han var pånær en enkelt gang god i sine igangsættelser.

- - -

Peter Ankersen: 6
Mathias Zanka: 8
Erik Johansson: 8
Ludwig Augustinsson: 7

- - -

Benjamin Verbic: 7
William Kvist: 6
Thomas Delaney: 8
Youssef TouTouh: 8

- - -

Federico Santander: 7
Andreas Cornelius: 7

- - -

Rasmus Falk: 9
Jan Gregus: ub
Andrija Pavlovic: ub

- - -

Ståle Solbakken: 7
Skrevet af Zanka
"William Kvist (ham igen (han var dårlig i går)) ventede flere gange alt for længe med at aflevere ud på kanten. Han forsømte i øvrigt også mod slutningen at løbe frem i banen med bolden, så spillet kunne åbnes lidt - i stedet ventede han på at medspillerne ville løbe sig fri - hvilket han burde være for klog til at tro, at det ville ske på den måde, eftersom han stod stille med bolden og modstanderne blot kunne holde deres markeringer."

Ovenstående er, for mig at se, essensen af problematikken i går. Vi formåede aldrig at sætte Leicester under pres med bolden. Tværtimod. Det gik absurd langsomt, og Leicester-spillerne kom altid på plads. Jeg er ikke sikker på, vi bevidst formår at fange dem i ubalance én eneste gang i løbet af kampen. Thomas Delaney og William Kvist var overmatched af Drinkwater og King, og de formåede ganske enkelt ikke at sætte vores spil på deres halvdel. Det var ulideligt at se på. Tæt på samtlige 60% af vores boldbesiddelse i første halvleg var fra vores halvdel og op til midterlinjen. Mathias Zanka prøvede at slå den skarpe bold op igennem kæderne, men det gik, som bekendt, galt 9/10 gange.

Derudover synes jeg gamleplanen med at losse høje bolden op på vores to angribere var decideret hjernedød. Nu er jeg ikke sikker på, holdet er klar over det, men Leicester har to ret så ordinære centerbacks, som kun har én fucking spidskompetence. Duelspillet i luften.

Carsten Werge og Jan Mølby snakkede om, at Leicester-spillerne så dovne og lade ud. Jeg har det lige modsat. Vores spillere løb ganske enkelt ikke nok for hinanden. Flere situationer hvor vores centerbacks prøver at trække op i banen, fordi vores midtbane var statister, stod samtlige offensive spillere og gloede. Jeg er overrasket over, Ståle Solbakken ikke fik flere højlydte hjerneblødninger.

Jeg er desuden ved at være godt gammeldags træt af Benjamin Verbic. Han minder mig mere og mere om Rurik Gislason. Masser af gode førsteaktioner, for så at pisse lortet væk bagefter. Vi ser forhåbentlig Rasmus Falk i CL fremover.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af FCK 4EVER
Ak ja, det siger en del om ens forventninger til egen klub, samt hvilken størrelse Leicester er, at man kan være små-skuffet over et 1-0 nederlag til de forsvarende PrL-mestre.

Alt i alt er indsatsen godkendt, men man ærgrer sig over måden hvorpå Leicester score. Dog sidder jeg tilbage med en klar fornemmelse af at hvis samme Leicester-hold møder op i PARKEN så er der point til FCK, for noget imponerende fodboldhold er de bestemt ikke.

Til trods for at Leicester overlader bolden meget til modstanderen, så var jeg alligevel en smule imponeret over hvor meget spil FCK havde i 1. halvleg - dog alt for få chancer. Havde man vidst at de ville være så tamme så kunne man fint have startet med Falk frem for Verbic på højrekanten.

Samme Verbic er dog ved at give mig lange boller - der er, på ChL-niveau, ikke råd til de fejl og bolde som han smider væk. Ludde var også en smule for presset til tider, det var lige før man troede at vi havde fået Oscar Wendt tilbage på den plads. Ankersen var for ringe defensivt og Zanka virkede usikker i nogle situationer og sov vist "lidt" ved målet.

Man har fornemmelsen at FCK kunne have fået mere ud af den kamp, men til trods for Leicesters mangler så havde vi nu ikke selv så meget offensivt, så... alt i alt stadigvæk positiv omkring muligheden for europæisk bold i PARKEN efter nytår.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er pænt uforløst efter i går. Men Falk var fremragende.
Skrevet af hodja
@FCK 4EVER

Jeg tænker, at det ville være skuffende, hvis ikke der er europæisk bold efter nytår.

Brugge er jo HELT væk! De virker på ingen måde som er hold, der kommer til at tage point fra andre end (muligvis) FCK, og det er jo som bekendt ikke nok for dem.

Om FCK kan snuppe 2. pladsen bliver super spændende. Med lidt held er I med i det gode selskab efter nytår.
Skrevet af hondacrx142
Falk spiller da meget bedre i venstre side. Så kan Kusk tage højre, så er der ca 100% størrer chancer for at vi scorer et mål.
Skrevet af quaz
Falk spiller da meget bedre i venstre side. Så kan Kusk tage højre, så er der ca 100% størrer chancer for at vi scorer et mål.


Ingen af dem har den nødvendige fysik i Europa. Det giver fint mening at Falk kommer ind sent i kampen, hvor kampen er lidt mindre fysisk og taktisk, hvilket giver ham mere plads. Falk ville ikke gøre det lige så godt, hvis han startede inde. Verbic har derimod den nødvendige fysik, og er vel ifølge Ståle stærkere defensivt. Jeg kunne dog godt se Falk starte inde i hjemmekampen mod Leicester, hvor vi kommer til at sidde på spillet, omvendt så er han altså bare guld værd at kunne sætte ind i de sidste 20-30 min.
København
Skrevet af BlueAndWhite
Meget enig med Zanka. gameplanen om indlæg mod 2 hovedstøds langsomme spillere er hjernedød.. toutouh burde have spillet cm og så falk og kusk ind. man skal kunne lave stikninger forbi en skadet wes Morgan og en langsom huth
Skrevet af elendil
Jeg har lige plaget mig selv med highlights. Hvor er det ærgerligt, vi ikke får point. Det er garanteret det ene point vi mangler til jul.
fck-medløber.
Skrevet af Zanka
Ja, elendil, det skulle ikke undre mig, hvis du får ret.

Til kampen mod OB på søndag er Mathias Zanka tilbage i truppen. Ligeledes er Kasper Kusk stadig i truppen, men om det er fordi Danny Amankwaa er småskadet, eller om det er fordi Kasper Kusk rent faktisk har overhalet ham, ved jeg ikke. Under alle omstændigheder under jeg stadig Kasper Kusk succes, og jeg håber også, at han starter inde i weekenden.

Jores Okore sættes af pga. Mathias Zanka. Ham ser vi nok først mod Jammerbugt.

Robin Olsen
Peter Ankersen - Mathias Zanka - Erik Johansson - Ludwig Augustinsson
Kasper Kusk - William Kvist - Jan Gregus - Rasmus Falk
Andreas Cornelius/Federico Santander - Andrija Pavlovic
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af peanuts
Amankwaa er fortsat ude på ubestemt tid grundet det vrid han fik i knæet, det er lidt surt at han konsekvent bliver sat tilbage grundet skade
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Bløde babser
Hvordan var det nu det var med Okores skadessituation da han kom?

Syntes der er gået ret lang tid. Var han total lirekassemand da han kom?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Zanka
Han var vidst ikke skadet, men derimod i en katastrofal form.

Der blev snakket om, at han ville være klar efter den netop overstående landskampspause.

Man må antage, at Ståle Solbakken er mere tryg ved at have Mikael Antonsson siddende som førstereserve. Som sagt tror jeg først, vi ser Jores Okore fra start, i øvrigt sammen med Mikael Antonsson, i pokalkampen mod Jammerbugt. Det er nok også meget godt at vente.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Zanka
Ludwig Augustinsson og Jan Gregus ude med sygdom.

Den var værre.

Bashkim Kadrii og Jores Okore hentet ind.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af GammelBitterMand
Findes der dokumentation for, at Kehlet nogensinde har fløjtet et lille frispark til fordel for Cornelius?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Zanka
Hvor er vi dog forudsigelige.

Langsomt, ideløst og middelmådigt.

- Der kom så et godt angreb!
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
Findes der dokumentation for, at fuld blæs på mandehørmsretorik fra kommentatorerne, værdsættes af flere end 100 mennesker?

Æk´ så maj´d peez dér, mayn! Come on, bare vider´ i livet, mayn.
Skrevet af Zanka
Rigtig, rigtig flot mål af Benjamin Verbic!
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
annonce
0