Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Kusk har rigtignok et rigtigt farligt boldtab, men han skaber også kampens eneste åbne chance med et fuldstændig formidabelt indlæg fra stående! Hans indlægsfod er generelt uhyggelig stærk fra den højrekant!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af pibbles|FCBayern

- Irrelevant, da DBU ikke er med i sagen. Det blevet også skrevet lige efter.


DBU har ansvaret for afholdelsen af turneringen, hvorfor det er dem der har ansvaret for kampene og dermed også dem der skal godkende kampprogrammet. Så det passer ikke helt. Så han har så en point i at formanden har viden om deadlinen.

- Igen irrelevant, da han allerede afkræfter det i samme afsnit.


Afkræfter hvad? Før noget kan afkræftes, så skal det jo bekræftes.

Men det jeg reagerede på var, at du synes det var en mærkelig artikel, hvorfor jeg så lige ville slå fast at det var en leder. Og der er verdens til forskel.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Heltenkelt
Blastiod: Min kommentar gik på Ankersen. Jeg kan ikke huske at have set ham lave et vellykket indlæg.
Skrevet af BjarkeGelsted
Der var ikke klokkeklart straffe, det er en vurdering om han har armen i en naturlig position. Jeg synes det var en 50/50 situation, men jeg ville nok have dømt den.

Jeg ville så også have givet et straffe / frispark på kanten af felten til modstanderen i en situation hvor fck får frispark.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Plankeværket
øvøvøv. Kvist og centerforsvaret var dog eminente defensivt. Og Cornelius, i et eventyr havde han scoret på den der. Helt og aldeles fremragende præstation af ham dog. Den fysik er absolut vanvittig !
Skrevet af repos
Det var egentlig som forventet. Selvom Werge og Frimann havde travlt med at tale Leicesters forsvar ned, så gjorde de det enormt svært for os. De matcher vores fysik, og så bliver det svært at komme til de helt store chancer.
Falk fandt aldrig mellemrummene. Helt forståeligt, for der var ikke meget plads.

Defensiven var overbevisende. Leicester blev hold fra fadet, og i fire CL-kampe har vi lukket to mål ind, og ikke givet mange chancer væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zanka
Jeg prøver igen: Hvad er det, du ikke forstår, Pibbles?

Det er godt nok tredje gang, men nu prøver jeg, fordi jeg er et godt menneske, at tage dig helt i hånden, så du ikke falder på rumpetten mere i denne omgang. Hold fast, ven.

Først og fremmest så er en leder stadig en artikel, selvom du bliver ved med at vrøvle om noget andet. Det er, som navnet antyder, en ledende artikel, som, hvilket du har ret i, fokuserer på en mere subjektiv vinkel. Så er første del på plads.

Jeg synes det er en mærkværdig journalistisk opbygning, fordi han, for at bringe mere kraft til premisen, bringer punker, som ikke er relevante. Hvad der er relevant og ikke relevant er selvfølgelig subjektiv, og det har du selvfølgelig ret i. Nedenstående er dog alligevel lidt underligt at bringe:

"FOR LIGE AT gøre sagen endnu mere pikant hedder formanden for DBU’s turneringsudvalg Benny Olsen – og ja, han sidder sørme i bestyrelsen for Parken A/S – altså moderselskabet for FC København – så det kan næppe være manglende kontakt-info …

Nu er det ganske vist primært en sag mellem Divisionsforeningen, hvor FCK-direktør Anders Hørsholt sidder i bestyrelsen og tv-stationerne, at få fordelt kampene."


Her kan du se, at han først bringer et afsnit, hvor han forsøger at bringe en såkaldt pikant vinkel på, men som jo er fuldstændig irrelevant da DBU absolut intet har med sagen at gøre. At du så vrøvler om, at det er dem, der står for afholdelsen af tunneringen, er hamrende morsomt. Han ved det desuden godt, hvorfor han lige husker at bringe afsnittet efter.

"PS: Man kunne jo også mistænke Ståle Solbakken for at bruge planlægningen som en redningsplanke, hvis kampen mod Leicester ender med en sportslig fiasko. Heldigvis har nordmanden meddelt, at spillerne er friske og i god form, så den duer heller ikke."

Her prøver han igen at støtte op om premisen med, at det er Ståle Solbakken, der har dummet sig, og at han i det hele tager bare skal stikke piben ind. Det gør han ved at bringe hypotesen om, at vi nu sikkert skal høre på, at det er divisionsforeningen, der er skyld i, at FCK ikke kunne forberede sig optimalt, hvilket resulterede i et nederlag. Problemet er bare, at Ståle Solbakken allerede havde slået fast, at det ikke var en undskyldning.

Men får fornemmelsen af, at han har siddet med et klart formål ift. at bringe så meget slag og kraft ind, men ikke har kunne finde nok substans, og derfor har måtte ty til tossede og, som sagt tre gange nu, mærkværdige vinkler.

Står du stadig op, Pibbles?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
En kollega sagde her til morgen, at Leicester kun var gode, da vi lod dem blive det. Jeg mener det i værste fald var lige omvendt. FCK var kun gode, da Leicester spillede under den standard, de normalt ligger på. Vi havde overordentligt svært ved at skabe store chancer mod dem, og i 2. halvleg havde vi i perioder sågar overordentligt svært ved blot at få bolden ekspederet ud af potentielle farezoner. Ganske vist blev Erik Johansson og Ludwig Augustinsson taget på sengen et par gange, men ellers var det defensivt ok, sådan, der blev sat de rigtige tacklinger ind, holdet stod godt osv., men når man havde erobret bolden blev der handlet febrilsk, da Leicester satte tryk på.

Offensivt var der særligt én del i oplægget (det må det have været), der fungerede. Det var da den centrale midtbane eller centerforsvaret slog afleveringer til frimærkerne. Leicester stod for højt med deres backer og vi har hurtigere spillere på kanterne, hvilket gav muligheder til begge backer og kanter, særligt venstrekanten var god. Desværre var vi ikke helt skarpe nok, i særdeleshed ikke ved indlæg - Peter Ankersen fejlede stort et par gange, mens de indlæg der havde bedre retning og højde (fra begge backer), blev snuppet af Leicesters midterforsvar. Det var selvfølgelig ikke godt nok, da det var tydeligt, at der var trænet på det. Ligeledes var det ikke godt nok, at vi ikke fik mere ud af de muligheder (andetsteds), der trods alt opstod. Muligheden til Federico Santander i 1. halvleg - hvor en Leicester-midterforsvarer laver en ordentlig brøler og mister bolden i en situationer hvor hele hans hold er foran ham - som skulle have tilfaldet Andreas Cornelius, da sidstnævnte ville have været hurtig og venstrebenet nok til at kunne komme til kvalificeret afslutning, reposten (igen) til Federico Santander i sidste minut, de to "frie" skud som William Kvist tog uden for feltet, Peter Ankersens skud med venstrebenet på kanten af feltet i 2. halvleg og i særdeleshed Benjamin Verbic skudmulighed med det gode ben, i fri position inde i feltet i 2. halvleg. Nej hvor var det sidste skidt.


Robin Olsen: 9

- - -

Peter Ankersen: 7
Mathias Zanka: 10
Erik Johansson: 10
Ludwig Augustinsson: 9

- - -

Rasmus Falk: 7
William Kvist: 9
Thomas Delaney: 9
Benjamin Verbic: 9

- - -

Federico Santander: 8
Andreas Cornelius: 9

- - -

Youssef Toutouh: 9
Kasper Kusk: ub

- - -

Ståle Solbakken: 8
Skrevet af repos
Brügges nederlag i Porto betyder også, at vi stort set er sikret europæisk deltagelse efter jul.

Skal vi videre i CL, så kræver det dog nok sejre i de sidste kamp. Leicester er formentlig videre inden kampen i Porto, hvilket betyder, at de nok ikke giver den fuld gas.

Jeg kan dog sagtens leve med EL-deltagelse også, og det kunne være fint med en god lodtrækning, og et lille forårseventyr i Europa.
Det er jo tidligere set, at hold som Basel og Sparta Prag har spillet sig langt i EL, så forhåbentlig kan vi også.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det ville i hvert fald være en overraskelse af de helt store, om Club Brügge i næste runde tager til Leicester og vinder. Og det skal de for at kunne overhale os. Ligeledes skal vi tabe hjemme mod Porto (hvad der er større sandsynlighed for) - spiller vi uafgjort mod Porto, skal Club Brügge vinde begge sidste to CL-kampe og have +6 i målscore for samme, herunder en 4-målssejr mod os. Det sidste scenarie bliver ikke virkelighed, det er jeg helt overbevist om.

Jeg tror stadig at vi kan tilkæmpe os andenpladsen. Jeg mener at vi har en reel mulighed for at spille på vores styrker mod dem - fysikken i både presspil og feltet. De er (sikkert) bedre boldspillere end Leicester, og dermed også en større trussel mod noget, der ikke bekommer os ret godt - hurtigt kombinationsspil - men jeg tror faktisk på, at vi kan være det stærkeste hold på en forhåbentlig bidende kold efterårsaften i Parken. Om det så vil være nok til at gå videre på andenpladsen, er selvfølgelig ikke til at sige, men jeg tror virkelig på, at der vil være noget at spille om også i sidste spillerunde.
Skrevet af Bløde babser
Spiller vi "kun" aufgjort mod Porto er der stadig noget at komme efter. Vi skal vel så "bare vinde i Brugge og Porto må ikke vinde sidste kamp. Det er jo langt fra umuligt. Brugge uden noget at spille om, er vi favorit mod på udebane, men den anden er naturligvis lidt mere tricky.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Zanka:

En leder er en rubrik som avisen kan komme med sin mening omkring et bestemt emne og skal ikke forveksles med en artikel, som skal være objektiv og se en sag fra forskellige synspunkter.

Før i tiden, så handlede lederen mere om avisens politiske partis holdninger, men da partierne ikke længere er avis-branchen så er avisen et selvstændig medie.

Men for at vende tilbage til din kritik af lederen, så har du jo din mening om den og det er fint. Men slap nu for fanden lidt af. Hvad bliver du så fortørnet over?

Han nævner nogle faktorer, som han synes er vigtige. Nemlig at FCK skulle have haft viden om deadlinen i og med, at formanden sidder i DBU. Det er helt sikkert en tanketorsk fra FCKs side, også er der vel ikke mere i det? Så kan der sgu heller ikke koges mere suppe på den lille fjer.

Og jeg sidder ned, for det er bedre at være afslappet end at flyve rundt i rummet af raseri.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Zanka
Jeg tog dig i hånden, pibbles, men du fattede ikke noget.

Slå desuden lige leder op - du bliver overrasket over, hvad det rent faktuelt er.

- Slå lige rubrik op, når du nu er igang.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Zanka
@Matias

Nu har jeg efterhånden set en række kampe med Lasse Schöne, og jeg må, selvom det jo nok stiller et skifte til FCK usandsynligt, give dig ret i, at han har gjort mine ord om ham til skamme.

Arbejdsom og generelt en rigtig god balancespiller.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
Det er han nemlig. Han er relativt hurtig, især over korte afstande, god spilopfattelse, god teknik, slår gode afleveringer - også i dybden, løbestærk og en holdspiller. Det han mangler er en anelse fysik (ikke at han er en pushover, slet ikke), han er ikke imponerende i hovedspillet og han har ikke Thomas Delaneys (og det er dennes plads, han er interessant i forhold til) vildskab, hvad der er vigtigt, at en del af de bærende spillere i FCK har. Jeg ser ham rigtig gerne hentet til vinter.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Zanka:

Du fatter slet ikke sammenhængen mellem DBU eller formanden, hvilket gør det besværligt. Jeg ved ikke, hvor du mener, at der ikke er sammenhæng.

Lad mig i stedet tage dig i hånden.

Formanden for FCK sidder rigtig nok i turneringsudvalget. Her bliver det påpeget, at FCK har alle informationer omkring deadlinen for ønsker omkring kampplanlægningen. Og her drager han ikke DBU ind i sagen, men nævner, at der sidder en højtstående person i FCK som har viden omkring lige netop dette.

Hvis du ikke kan se relevansen i det, så tænker du ikke særlig meget over, hvordan tingene hænger sammen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Zanka
Tror du, det er sandsynligt, Matias?

Hans kontrakt udløber til sommer 17, men hans niveau må da vække interesse hos klubber udenfor Danmark. Måske ligefrem en forlængelse på et år eller to. Eller hvad?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
Man har i hvert fald fundet en opstilling på midtbanen, som man stoler på (med Lasse Schöne, Davy Klaassen og Hakim Ziyech), og den vil man måske gøre noget for at beholde. Jeg vil dog sige så meget, at Lasse Schöne er den udskiftelige part i det trekløver. Det var slet ikke meningen, at han skulle have spillet pladsen. Først var det Riechedly Bazoer, som ikke har gjort det godt i denne sæson, så forsøgte man sig med en Jan Vertonghen-løsning, hvor en venstrebenet defensiv blev kørt i stilling til en plads på midtbanen ved at placere Jaïro Riedewald der - og nu har man altså Lasse Schöne der. Jeg tror man satser på yngre kræfter og på en mere "traditionel" 6´er. Evt. ved at finde en i klubben (der er et par stykker, der ville kunne tage den plads), hente en gammel kending eller en helt udefra. Så mit svar er, at ja, jeg tror det er muligt for en dansk klub, at hente Lasse Schöne.
Skrevet af viv
Får få mdr siden haglede kritikken ned over Andreas C, også fra FCK fan og mere end berettige, men sikke en udvikling han har været igennem, og på mange punkter, tror FCK senest til sommer får et monster bud på ham ..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Plankeværket
Måske, men der ryger maks en af Pavlovic, Santander og Cornelius. Jeg tænker Santander nok alligevel over hele sæsonen viser sig mere interessant for udlandet.

Det sagt, så er han fremragende for tiden.
annonce
0