Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Eneste malurt er vel at Pavlovic og Kusk ikke for alvor formår at sætte sig igennem i den slags kampe. Og så den nagende frygt for hvad der skal ske efter Delaney. Gregus er stadig bare en opgraderet TK.
Jeg stemmer for at Toutouh skal lægge 5 kilo muskler på henover vinteren og have en masse tackletræning, for ham tror jeg mere på derinde.
Og så er Keita sær. Fremragende mod Vendsyssel og elendig i går.

Zanka, Delaney, og Cornelius er simpelthen fantastiske.
Skrevet af repos
Keita var da ok i går. Synes egentlig også Kusk gjorde det fint.
Pavlovic mangler selvtillid, og det er ikke det nemmeste at komme ind i en allerede afgjort kamp.
Gregus var fint kørende igår, men han minder jo langt mere om Kvist end Delaney, og mistænker ham for at være fejlscoutet som erstatning for Delaney. Til gengæld erstatter han på glimrende vis Kvist, så det er en langt mere dynamisk spiller, vi mangler ved Delaneys afgang.
Delaneys løb ved 3-0 målet var blændende. På Tv bed jeg mærke i det, og man kunne næsten kalde målet, da bolden røg ud til Ludwig.

Og ja, Toutouh var fremragende i går. Det er i den slags kampe, han virkelig boltrer sig, men internationalt mangler han stadig noget. Men for pokker, hvor han vokser, og man kan ikke andet end holde af ham. Han leverer sgu stort set altid i Superligaen, og falder aldrig helt ud af kampene. Han også blevet ret god til at finde rum i feltet, og komme til scoringer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Oven i det så var Toutouh nede i flere glidende tacklinger - med succes. Det var helt vildt som han udstråldee overskud i nærmest alt, han foretog sig.

Kusk mangler tilsyneladende lidt, rent fysisk. De sidste 20 minutter virkede han mærket og jeg tilskriver nogle af hans dårlige beslutninger, når han nåede frem til feltet, til mangel på ilt.

Det var rart at få slået en fed streg under, at det var mere held end forstand, at taktikken "lykkedes" for Sønderjyske sidst vi spillede mod dem.

Keita lignede det, han er - en ungdomsspiller, der er oppe at snuse til førsteholdet, og som skal vænne sig til tempoet. Det er lidt synd for ham at vi vurderer ham som det kæmpe-talent, klubben selv har været med til at hype ham op til.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Jeg synes Keita var træg, langsom i handling og tanke. Men det er nok Riemers skyld. Havde han ikke skreget ham op for et lille år siden, så var jeg bare blevet positivt overrasket over det han faktisk kunne.
Det er mig en nærmest daglig glæde, SoE ikke råber om talenterne, men lader deres spillemæssige kvaliteter tale for sig selv. Det fjerner en masse unædigt pres og dumme forventninger.

Ja Kusk var ok. Men når nu Kusk er en af mine absolutte favoritspillere, jeg brugte 3 år før han kom på at håbe på ham og har udtalt, (hvilket jeg står ved var korrekt før sidste sæson) at han har spillet en bedre superligasæson end Nicolaj Jørgensen nogensinde har, så er ok ikke nok.

Jeg husker stadig hvordan han i den fordømte pokalfinale mod Aab invitere Bengtsson til at presse ham med en håndbevægelse, hvorefter han sætter ham totalt med en fin lille finte. Dét overskud og den tro på sig selv savner jeg i ham.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er tydeligvis en meget kalkuleret strategi ift. ungdomsholdene. Fx gør fck.dk lige så meget ud af old boys-holdet, som der jo trods alt ikke er så meget fremtid i. Jeg tænker i hvert fald, at der er klubber rundt omkring Storkøbenhavn, der skryder lidt højere, når deres ungdomsspillere og -hold gør det godt. Det er fint, at klubben fastholder at succeskriteriet er at de slår igennem på førsteholdet, ikke at de vinder en masse som ungdomsspillere.

Hvornår vi så ser nogle af de talentfulde spillere tættere på førsteholdstruppen kan man jo så kun gisne om. Det er et af de få steder, hvor vores utroligt stærke bænk er en hæmsko. Man sætter jo ikke Høgli på tribunen for at kunne give en uprøvet U19-spiller lidt spilletid i en kamp, der forlængst er vundet (som fx i går).
Batman Close. London W12.
Skrevet af peanuts
GBM@

synes egentligt at det er i situationer som igår, hvor kampen er afgjort efter 30 minutter, at man kan give de unge chancen, så kan det godt være at Høgli ikke får spilletid, men han er snart fortid hvor sympatisk han så er, så skal der også tænkes på fremtiden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af GammelBitterMand
peanuts, jeg er helt enig. Ståles "udfordring" er jo, at han ikke på forhånd kan vide hvordan kampen går. Havde han udtaget en U19-bænk, Sønderjyske havde scoret et heldigt mål og Ankersen var blevet skadet, havde vi jo overfaldet ham for at sætte Høgli på tribunen. Det er den slags luksusproblemer der følger med at have en absurd stærk trup uden skader.

Mesterskabet er tydeligvis (og selvfølgelig) vigtigere end spilletid til SoE-talenterne. Men det bliver interessant at se, hvordan det får indflydelse på muligheden for at rekruttere - FCN kan jo nærmest garantere spilletid på førsteholdet til alle ikke-invalide U19-spillere, der måtte skrive kontrakt. (Sådan lidt sat på spidsen ...)
Batman Close. London W12.
Skrevet af Zanka
Vi har en bred trup. Den skal bruges.

Det ville være uhørt ikke at give Tom Høgli, eksempelvis, de minutter, vi kan give ham.

Ham, Mikael Antonsson, Kasper Kusk mfl. skal simpelthen have de minutter.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af FCK 4EVER
Ang. Kasper Kusk:

Er der en venlig sjæl med taktisk forståelse som kan redegøre for hvad ideen bag Kasper Kusk ageren i SE kampen var?

Sad og så kampen med nogle venner og der var vild debat om Kusk og hans løb/placering på banen - vi bemærkede alle sammen at han konstant enten lå inden på midten eller søgte derind, mens YT på modsatte kant nærmest konstant lå limet til stregen. Og aldrig forsøgte Kusk sig op ad kanten, men konsekvent ind i banen - til trods for al den plads som SE overlod på kanten.

Er dette Ståles taktiske oplæg for Kusk (generelt, eller bare i denne kamp), eller har vi en spiller som konsekvent søger derind (forståeligt nok, han har kompetencer derinde) af egen drift? Vi kunne ikke blive enige i stuen...

Personligt kan jeg ikke forstille mig andet ned at det var Ståles kald - ellers var han vel blevet taget ud. Men hvad var ideen med ham inde centralt, han blev sjældent spillet og løb rundt som en der gerne ville agere playmaker men aldrig fik bolden - fint at trække ind, men når han uden bold løber rundt inde ved siden af Delaney og Kvist så virker det forkert... eller?

Sad med lidt samme følelse som med Silberbauer i starten - troede man fik en hurtigt spiller der kunne udfordre på kanten, i stedet får vi en spiller som konsekvent trækker ind i banen... dog uden Silbers succes, indtil nu.

Er det bare mig eller giver det mening for andre?
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Def-monk
angående Kusk.

Synes altid Kusk trækker ind i banen på den måde som han gjorde mod SJE. Men hvis det er taktiskoplæg, og mod SJE lignede det noget Ståle havde sagt, fordi jeg synes ikke Ståle som sådan havde fat i ham omkring det. Men han er jo tit i kampene, at finde på venstrekanten selvom han er højrekant.

En taktisk grund til det kunne være at Ståle mener at Ankersen kan bedre 1vs1 mod Dal Hende og ikke på samme måde som Ludwig er afhængig af kanten offensivt. Hvilket jeg egentlig ville give ham ret i. Dog bemærkelsesværdigt hvor meget bedre venstresiden så var, i forhold til højre.

Ellers ved jeg det ikke.
Skrevet af repos
Det kan da ikke undre, at Kusk trækker ind i banen. Det er jo netop derfor, han er placeret i højre side som venstrebenet. Det var hans force i AaB, og har været hans styrke hos os. Det samme gør sig jo gældende for Toutouh i den modsatte side. Kusk er bare mere udpræget, men Ståle vil jo have, at de yderste midtbanespillere åbner for vores backs.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Def-monk
Det kan da ikke undre, at Kusk trækker ind i banen. Det er jo netop derfor, han er placeret i højre side som venstrebenet. Det var hans force i AaB, og har været hans styrke hos os. Det samme gør sig jo gældende for Toutouh i den modsatte side. Kusk er bare mere udpræget, men Ståle vil jo have, at de yderste midtbanespillere åbner for vores backs.


Men der er da ret meget forskel på måden de gør det på. Toutouh er meget mere på kant højere oppe på banen og trækker ind omkring sidste 3. del. Kusk er meget tidligere inde på midten, Kusk også meget oftere i modsatte side end Toutouh f.eks.
Skrevet af Zanka
Kasper Kusk har, ligesom Rasmus Falk har på venstrekanten, en fuldstændig fri rolle i det offensive spil. Lige omvendt i det defensive. Det er specielt på dét område, Ståle Solbakken har udviklet sin stil siden sidste besøg. Det blev specielt udviklet under Peter Wettergren.

Min våde drøm er stadig, at Rasmus Falk og Kasper Kusk får bidt sig fast. Samtidig.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af quaz
Jeg tror at Falk og Kusk på samme tid bliver for offensivt. Ståle kan godt lide at have en hårdtarbejdende tovejsspiller som Toutouh, Amankwaa eller Verbic på den ene kant. En spiller som kender og følger systemet til punkt og prikke. Da højrekanten, hvor Toutouh ofte befinder sig kræver mindre støtte fra Delaney og Kvist, så kan de dække mere af for den mere frie rolle på venstrekanten. Hvis Delaney og Kvist skal løbe og dække af for begge kanter, så vil Delaney få en langt mere defensiv rolle også vil vi gå hen og spille noget der mest af alt minder om 4-2-2-2.

Falk og Kusk ville nok gå an i Superligaen, men Ståle ville aldrig gå med til det internationalt.
København
Skrevet af Def-monk
synes ikke Falk får nok ros for hans defensive arbejde. Han er en habil presspiller. Defensivt er der ikke langt mellem Falk og Verbic, med Toutouh som den klart bedste, mens Kusk er den dårligste defensivt.

I Superligaen burde vi kunne spille med hvilken som helst konstellation.
Skrevet af Zanka
Fedeico Santander udgået med skade i kampen mod Peru.

Han nåede dog en halv assist:

https://twitter.com/classyfootball5/status/796867373236031488
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Old123
Nogle der har kunne opstøve, hvor slem og hvilken skade, der er tale om til Santander efter landskampen i går?
Skrevet af Def-monk
En på twitter har skrevet noget om baglåret. ellers ikke noget. Der kommer vel noget ud fra FCK i løbet af i dag eller i morgen.
Skrevet af Zanka
Jeg har også set ham på twitter, men jeg tror ikke, at han ved noget konkret.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af repos
Lort med Santander.

Forøvrigt hørte jeg en ret vil statistik på The Guardians podcast. Vi er det hold i CL, der har tilladt færrest afslutninger indenfor målrammen. Seks afslutningen på vores mål i fire kampe. Det er alligevel ret vildt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0