Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Pavlovic visser rigtig fine takter, nå spillet sker på han premisser, men p.t spiller vi ham ikke rigtigt og han ikke en makker der skaber plads til ham.
(...)
Skrevet af peanuts
tiltrods for at Pavlovic er relativt stor så er hans spidskompetence ikke at plukke de høje bold ned, med Corner/Santander ved siden af bliver han bedre, han har nogle forcer i sine dybdeløb som der skal arbejdes med, han ryger lidt for mange gange i offside, men det handler vel også om at han skal spilles rigtigt.

Jeg tror stadig på at han i foråret vil blomstre op
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af kim1a
Kasper Kusk leverende igen i superligaen når han får chancen, er det ikke 5 scoring på de få kampe han får?
Vi kom til at diskutere om det måske har betydning for hans indskifter/reserve status at han leverer uden at have fast spilletid - altså at det næsten gør han altid er reserve fordi Solbakken ved han kan levere hvis han får chancen, og derfor bruger man minutter på at holde f.eks. Verbic (som var rigtig god i går) igang da han ellers falder for langt ned hvis han sidder udenfor i 4-5 kampe?
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af repos
Problemet med Kusk er, at han defensivt ikke arbejder hårdt nok. Hans returløb er ufatteligt dårligt. Mod Porto var der især en situation, hvor det var helt horribelt. Den slags gider Ståle ikke se på, og det kan om noget få Ståle op i det røde felt.
Jeg forstår ikke, at Kusk har så svært ved at lægge den del på sit spil. Det virker nærmest som arbejdsvægring.

Jeg til gengæld vild med Kusk offensivt. Han touch med venstre fod er eminent, og så han målfarlig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Et andet problem er, at han har grebet spillet for lidt. Ståle forventer de offensive esser er involveret i meget spil, og ikke kun er farlige i glimt. Mængden af aktioner betyder meget. På det parameter har Kusk ikke præsteret nok i år.
Skrevet af FCK 4EVER
"Problemet med Kusk er, at han defensivt ikke arbejder hårdt nok. Hans returløb er ufatteligt dårligt. Mod Porto var der især en situation, hvor det var helt horribelt. Den slags gider Ståle ikke se på, og det kan om noget få Ståle op i det røde felt.
Jeg forstår ikke, at Kusk har så svært ved at lægge den del på sit spil. Det virker nærmest som arbejdsvægring."


Spot on!
Tvivler på at han får nogen reel fremtid såfremt han ikke får adresseret dette issue, for der er bare ikke plads til en defensiv nul-bon på Ståles hold, uanset hvor god han til tider er når han trækker ind i banen - hvilket er lækkert, men omvendt bekymrende at han virker ude af stand til at tække til baglinjen og slå et indlæg ind i feltet.

Må indrømme at jeg lidt frygter at han er for ensidig i sit offensive spil - håber dog at time proves me wrong.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Def-monk
Kusk er også overraskende dårlig til at få sat Anker i scene. Det var ikke bare i går, men det er noget jeg har lagt mærke til de seneste gange han har spillet.

Ifht Andrijas dybdeløb, så er han faktisk den spiller i Suppen der er dømt flest gange offside med 24. Deble nummer to med 21.
Skrevet af peanuts
bliver hans dybdeløb afstemt så kommer han også til væsentligt flere chancer, det tager nok lidt mere tid end vi måske havde regnet med, da det ikke lige har været prototypen på en angriber i FCK de sidste par år
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Zanka
Minder Andrija Pavlovic egentlig ikke lidt om Dame N´doye fra første sæson?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Bjau
Jo, det synes jeg egentlig også. Det køre ikke for ham i øjeblikket, og jeg er da selv skyldig i at bande ham langt væk engang imellem. Men jeg har ikke afskrevet ham endnu. Det ville være historieløst. Det er bare ikke altid let at falde direkte ind i Ståles system, og opblomstringer efter 1-1.5 år er der rigeligt af eksempler på.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af MorganF
Hvis ikke min matematik er helt gal, så betyder Horsens´ nederlag her til aften, at vi er sikret slutspil til foråret, uanset om vi får point i resten af kampene i grundspillet.
Skrevet af Gatto
Hvis man går og mangler noget FCK-relateret at lytte til, kan jeg varmt anbefale dagens podcast i anledning Superligaens 25-års jubilæum med Holmstrøm og Hans Bjerg-Petersen som gæster.

Holmstrøm får på vanlig udiplomatisk facon sagt nogle sandheder om DBU, Bjerregaard, BIF og Hans Bjerg - meget underholdende alt i alt.
Skrevet af Khankar
Har du et link til den podcast?
Skrevet af Khankar
Tusind tak!
Skrevet af Matias
Andrija Pavlovic og Dame N´Doye? Hvordan minder om? I spillestil? Den eneste klare fællesnævner mellem de to, er deres manglende mål. Men Dame N´Doye var god stort set fra dag 1, uanset hvad andre - især Brøndbyfans, som endnu ikke havde gået så lang tid i guldtørke, at de var begyndt at gå så stille med døren, som tilfældet er nu - måtte have sagt.

Dame N´Doye bragte power, vilje og stor arbejdsradius, og han lærte hurtig mønstrene og konceptet at kende. Han var god. Han scorede ikke så mange mål, men han var god. En sammenligning med ham ville være Federico Santanders første halvsæson i klubben. De fleste af os kunne se, at han var god, selvom målene manglede. Han skabte plads, arbejdede hårdt og var i det hele taget fokuseret og tilstedeværende. Ligesom Dame N´Doye.

Andrija Pavlovic kan man også sagtens se kan spille fodbold, men han er ikke vanvittigt arbejdsom, han skaber ikke plads til sine medspillere, han er ikke vanvittigt god at spille bolden op på - endnu i hvert fald - og han udstråler ikke, som de to andre, en tro på sig selv om, at det nok skal komme, gennembruddet. Og mht. hans profil, så er han netop hentet til at dække det hul, Nicolai Jørgensen efterlod, og Cesar Santin inden ham. Så vi har kørt 7-8 sæsoner med en angribertype, som den han skulle dække - det er derfor ikke helt nyt for FCK. Sagen er blot den, at han ikke kan klare opgaven. Endnu. Det kommer forhåbentligt. Og sagen er også den, at FCK spiller anderledes end før - vi er ikke længere så afhængig af en kreativ angriber. I Thomas Delaney har vi en central midtbanespiller, der kan ganske meget på den front (hvilket er usædvanligt for FCK), og i særdeleshed kantspillerne kan meget på egen hånd, hvorfor et tungt angreb (med Andreas Cornelius og Federico Santander) faktisk giver rigtig god mening. Desuden er førnævnte Andreas Cornelius blevet bedre med bolden på fødderne, så det tomrum man kunne frygte ville opstå efter Nicolai Jørgenses exit, er udeblevet. Det er dog ikke hans direkte afløsers fortjeneste.
Skrevet af Saint
Ret spot Matias.

Et andet problem er, at han har grebet spillet for lidt. Ståle forventer de offensive esser er involveret i meget spil, og ikke kun er farlige i glimt. Mængden af aktioner betyder meget. På det parameter har Kusk ikke præsteret nok i år.


Den her uge har jo lige præcis været perfekt til at illustrer Kusk i FCK. Han kamp i Lyngby og det første kvarter mod Viborg var han forfærdelig og dræbte både sin side fuldstændig med for mange ideløse dribler og for langsom spil. Derefter banker han bolden ind og bliver lidt mere farlig uden at være imporne.

Og det er Ståles hovedpine, Kust laver rigelig mål per min, men derudover bidrag han alt for lidt både defensivt, men også offensivt.
(...)
Skrevet af repos
Pavlovic og N´Doye har stort intet til fælles andet end deres position på banen.
Jeg husker bl.a. hvordan han tog ansvar ret hurtigt, og på et tidspunkt endda agerede sweeper under en kamp. Det var ret underholdende, men vidnede også en spiller med stor tiltro til egne evner.

Damen var desuden meget langt fra topformen, da han ankom. Pavlovic har ikke samme manglende form, men til gengæld kæmper han med selvtilliden. Han startede ret godt i første kamp mod Lyngby, men det forløsende mål kom ikke, og det er egentlig forfulgt ham rester af efteråret.
Hans mål mod APOEL giver dog stor kredit, så lidt ros skal han have.

Pavlovic skal bestemt ikke afskrives endnu, for han har nogle tydelige kompetencer; et godt venstreben, god til at vende i små rum og kommer i feltet.
Han er åbenlyst ingen targetman, og der kommer han jo til kort, hvilket var tydeligt mod Porto. Kampen mod Viborg så jeg ikke, men i luftspillet mod Mikkel Rask vil han selvfølgelig havne i problemer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lagoni
Dame N´Doye var god stort set fra dag 1


Mener at kunne huske at det var en meget rusten spiller i fik i sin tid? En del af forklaringen på det sort/hvide billede mange har af N´Doyes tid i klubben, kan vel findes i den forskel der var på en godkendt start og så han tid som en af de bedste angribere i SL nogensinde?
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Bjau
Som spiller er de selvfølgelig langt fra hinanden, men jeg synes godt der kan drages paralleller til begges start i klubben. Doye ville og Pavlo vil, uden at det rigtigt lykkedes, at der så er stor forskel på profilen, N´Doye kunne bringe en sindsyg fysik, skal ikke ligge Pavlo til last, det er han ikke hentet ind til. Jeg husker med tydelighed da Nedre C buhede af N´Doye efter at han havde spillet "dårligt" i et par måneder og efterfølgende brændte et par direktøre, mod et eller andet ligegyldigt jysk hold. Det var satme flovt og jeg ligger mærke til de samme tendenser på C rettet imod Pavlo, hvilket er synd og historieløst.

Den største forskel på de 2s start må være at N´Doye kunne bringe noget fysik, faldt okay ind i systemet og trodsalt fik puttet nogle mål i æsken, hvor Pavlo ikke har fundet sig selv tilrette fysisk og psykisk ikke falder ind i systemet på samme måde.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
annonce
0