Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Nej, og spillere som Ankersen, Falk og Verbic har jeg meget svært ved at blive solgt.

En VIRKELIG worst case efterlader os med nedenstående til sommer

Mål NY - Stephan
H back Ankersen - Ny
V back Boilesen - Ny
C forsvar Okore - Anton
C forsvar Erik - Ny
H midt Kusk, Falk Måske ryger en af dem, men kun en af fire kanter
v midt Verbic, Toutouh Måske ryger en af dem, men kun en af fire kanter
C midt Kvist - Keita
c midt Gregus - Ny
Angreb - Pavlovic - Ny
Angreb - Santander ELLER Cornelius - Ny. begge bliver ikke solgt.

Det ser da ok ud. Maks 6 indkøb, mange er ikke til start 11-er. Den nye midtbane bliver nok hentet til vinter, så vi er nede på 5. Amankwaa, Bashkim og de mange unge er ikke talt med.
Jeg er 10000% sikker på, at vi ikke kommer til at opleve både Zanka og Erik eller både Cornelius og Santander bliver solgt. Medmindre der kommer silly money fra PL naturligvis. Men så mange så silly money tror jeg ikke på.
Skrevet af repos
Vi er jo ikke tvunget til at sælge, så tror ikke, det bliver slemt i denne omgang. Mon ikke, man har lært en hel del af åreladningen ved sidste CL-succes.

Angående modstandere i EL, så skal vi undgå de store landes hold; Man Utd., Celta, Villarreal, Gladbach, Rostov og Krasnodar.

Vi har hentet ca. 200 mio. kr. på CL-deltagelsen. Det er da en fin slat penge.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DanishBhoy
Hvis Cornelius eller Santander bliver solgt, er det så ikke meningen at hive Julian Kristoffersen op som erstatning?

Er godt klar over at hvis man sælger en af de to og en klasse spiller som man ikke kan sige nej tak til banker på døren og spørger om han ikke nok må spille for FCK så siger man ikke nej, men vil man aktivt søge en erstatning for "hver en pris"?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af repos
Tvivler på, han er god nok, og vi skal ikke hive unge spillere op, medmindre de er en-til-en erstatninger.
Hvis der smutter en af de to angriber, så skal der handles. Der bliver jo også handlet ind til midtbanen i vinterpausen, da man ikke vurderer Keita klar endnu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Repos@

inde på sidelinjen ligger et billede fra et sponsormøde hvor Hørsholt deltager hvor man kan se market pool estimeret til 13 mill. Euro og passer så har brugeren Kiwi regnet sig frem til at FCK pt har hentet små 250 mill. og det er uden indtægter fra Parken og kampdage
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Det tror jeg ikke. Han (Julian Kristoffersen) er ikke ret gode venner med bolden, og han er usikker i sine afslutninger. Noget hænger selvfølgelig sammen med hans erfaring på seniorniveau, noget kan trænes osv., men generelt er jeg ikke helt overbevist.
Skrevet af Alle Achtung
"inde på sidelinjen ligger et billede fra et sponsormøde hvor Hørsholt deltager hvor man kan se market pool estimeret til 13 mill. Euro og passer så har brugeren Kiwi regnet sig frem til at FCK pt har hentet små 250 mill. og det er uden indtægter fra Parken og kampdage "

Hold op det er f mange penge. Det forklarer så også meget godt hvorfor FCK ikke kan løbe rundt uden CL pengene...

Rigtig god kampagne af FCK i denne omgang.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Matias
"Det forklarer så også meget godt hvorfor FCK ikke kan løbe rundt uden CL pengene"

- I hvilken forstand mener du?
Skrevet af Bløde babser
Det tror jeg ikke. Han (Julian Kristoffersen) er ikke ret gode venner med bolden, og han er usikker i sine afslutninger. Noget hænger selvfølgelig sammen med hans erfaring på seniorniveau, noget kan trænes osv., men generelt er jeg ikke helt overbevist.


OG du har sikkert ret.
Man skal enten være ret tålmodig eller ramme den lige i røven som ung spiller hos os, for at komme ind omkring holdet for alvor.

Omkring Hørsholts udmelding om vi ikke sælger til vinter, så er jeg ikke sikker på det er klogt.
Det kunne godt være en god ide at være lidt kynisk omkring sine EL muligheder og tage et salg eller to - helst strategisk hvor der er en god spiller tilgængelig at hive ind i vintervinduet.
Vi står jo med at relativt nemt forår. Mesterskabet er mere eller minde hjemme på cruise control, så det er alene en EL kampagne der alligevel har svære forhold pga vinterpausen der er udfordringen.
Til gengæld står vi efter en kort sommerpause overfor nogle supervigtige CL Kvalkampe og en ny sæson hvor vi igen skal sikre vi er up-to speed i ligaen. Det vil da værre dummere at tage hele udskiftningen der.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Blastoid
Jeg er nu ganske fortrøstningsfuld, når vi snakker transfers. Ståle (og Johan Lange mener jeg) har snakket en del om, at der skal sikres kontinuitet, og vi ikke skal lande i samme situation som efter 2010/11 sæsonen. Delaney efterlader selvfølgelig et stort tomrum, men den centrale akse er stadig relativt intakt, og defensivt vil vi stadig stå stærkt.

Kvist-transferen har faktisk vist sig at være lidt af en genialitet. Han er fantastisk taktisk og god til at dirigere, og det kommer virkelig til at lette hele den overgang, som vi skal igennem.

Når det gælder forsvaret, så er jeg også overbevist om, at Okore bliver spillet ind i foråret (nok også Boilesen), og det vil nok gøre skiftet til sommer nogenlunde smertefrit, så den defensive stabilitet fastholdes - også hvis Robin skulle smutte og SA skal tilbage i buret.

Det er mere spændende offensivt. Kanterne er vi fint dækket ind, og jeg kunne godt forestille mig, at en Nicklas Røjkjær kunne få en rolle som breddespiller, hvis Verbic fx skulle ryge.

Santander og Cornelius slipper man nok i forskellige vinduer, så vi stadig har én stor, stærk angriber, som vi ved holder niveau, og så er det at spille en ny ind, mens man stadig har et sikkert kort på holdet. I min optik bliver hele den her frygt for, at holdet kollapser talt op på et niveau, hvor det ikke holder.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Alle Achtung
"Det forklarer så også meget godt hvorfor FCK ikke kan løbe rundt uden CL pengene"

- I hvilken forstand mener du?Ikke andet end det Hørsholt har udtalt.
FCK er afhængig af indtægterne fra CL - uden dem hænger det ikke sammen. Eller med andre ord - økonomien i Superligaen er ikke nok til at drive et hold som FCKs. Det er der intet nyt i og det var ikke et angreb ;-)

Om det lige er ordret må du ikke hænge mig op på :-)

God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Zanka
Ja, du har ret, Peanuts. Det er først vinter 18, hans kontrakt udløber.

Vi kan se på, hvem vi skal hente til den centrale, når vi rammer januar, da det jo er slået fast.

En bruger på Sidelinien har følgende:

Ebenezer Ofori, som er nævnt længere oppe i tråden. Som skrevet står, har han 1 år tilbage af kontrakten til sommer og burde kunne hentes uden at springe budgettet.

Rasmus Elm, som tidligere spillede for CSKA Moskva, men pga. sygdom drog tilbage til Sverige. Det lader dog til, at der er kommet styr på det, og han vil - i mine øjne - være et mindre scoop. Er 28 år, og besidder stor erfaring fra hollandsk og russisk fodbold.

Simon Gustafson, som er røget ud i kulden i PSV. Svensk landsholdsspiller, som tidligere gjorde sig meget positivt bemærket for BK Häcken for hvem han som central midtbanespiller scorede nogen og 20 mål og lavede 14 assists i 80 kampe. Han er endvidere kun 21 år. Fylder også godt med en størrelse på 185 cm.


Derudover vil jeg gerne smide Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Lasse Schöne, Sebastian Larsson og sidst, men ikke mindst, en joker som Stanislav Lobotka fra FC Nordsjælland.

Jeg er i tvivl om skadesituationen for Sebastian Larsson.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
"FCK er afhængig af indtægterne fra CL - uden dem hænger det ikke sammen. Eller med andre ord - økonomien i Superligaen er ikke nok til at drive et hold som FCKs. Det er der intet nyt i og det var ikke et angreb ;-)"

- Jeg tror sådan set heller ikke, din intention var at angribe FCK. For du har jo helt ret, FCK definerer bl.a. sig selv på deltagelse i europæiske turneringer, herunder også den økonomi, der følger med.

Grunden til mit spørgsmål er dog den, at jeg ikke er enig i, at Hørsholt (eller FCK) skulle have udtalt, at FCK på den måde er afhængige af sportslige forudsætningr, som deltagelse i CL (hver sæson eller en specifik sæson). Man opjusterede f.eks. budgettet, da man løste billet til CL-gruppespillet: "Straks efter pladsen i Champions League blev sikret opjusterede FCK sine forventninger fra et overskud på 44-55 millioner kroner til et overskud på 225-250 millioner kroner for 2016. De mange millioner revolutionerer ikke klubbens slagplan"

FCK har, så vidt jeg er orienteret, en forventning om at deltage i CL 1-2 gang(e) hvert femte år. Det er også det, strategien på transfersiden lægger op til: "Vi investerer ikke efter, at vi spiller i Champions League et enkelt år, men vi investerer langsigtet. At komme i Champions League har været en del af den plan, vi har lagt, og som vi nu har fået forløst. Men det er da dejligt, at pengene er kommet ind på kontoen"

http://dagbladetringskjern.dk/sport/FCK-direktoer-Champions-League-bliver-aldrig-hverdag-for-os/artikel/171607
Skrevet af peanuts
Larsson har været meget skadet i denne sæson, og fik sine første minutter i weekenden, han bliver 32 til sommer og ville før i tiden have været en klassisk FCK signing, men jeg ved ikke om han passer ind i den nye strategi omkring indkøb, om ikke andet så er det relativt kort tid han kan bidrage til holdet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Alle Achtung
Matias.

Jeg er enig med dig i at de ikke har behov for at deltage hvert år. Jeg mener dog han sagde at de skulle være med x antal gange over 5 år (som du også skriver)
Jeg mener det var tipsbladet der havde en artikel hvor han siger at de også økonomisk var afhængige af dette.

Jeg kan sagtens have læst forkert eller misfordtået det... :-)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Matias
Så længe Ståle Solbakken er ved roret, bekymrer "den store svingdør" heller ikke mig. Det er klart, at efter en successæson som denne, vil der ryge spillere. Det er ærgerligt, men det er klubbens lod. Og det er jo bl.a. også derfor, at klubben er attraktiv for (andre klubbers) gode spillere. Det er selvfølgelig ekstraærgerligt, når virkeligt gode spillere ryger - som Tobias Linderoth, Dame N´Doye og Thomas Delaney ryger, for de kan ikke uden videre erstattes en-til-en. Men igen her må det være, at sådan er det - så må Ståle Solbakken finde alternative måder, at gøre truppen ligeså stærk på, og det er jeg sikker på, han kan.

Hvis der var en oplagt kandidat til en plads, ville jeg nævne ham. Men det synes jeg ikke, der er. Lasse Schöne er således mit bedste bud på en erstatning for Thomas Delaney, vel vidende, at han heller ikke kan være den en-til-en (eller sågar langsigtede) løsning, jeg før talte om. Til andre pladser har jeg heller ikke på stående fod oplagte kandidater, men det regner jeg med, at klubbens sportslige ledelse har.
Skrevet af repos
Det er nemlig svært at udpege, og automatikreaktionen (også i mit tilfælde) har været at se på skandinaviske spillere. Jeg har dog svært ved at få øje på nogen oplagte, men Schøne er jeg helt enig i. Han er interessant, selv om han virker som en anden type end Delaney.
Jeg er dog optimist, da Kvist virkelig har vist sin værdi her i efteråret. Det er den gamle Kvist, og det åbner mulighederne for, at man kan søge en lidt mere offensivt orienteret type.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zanka
"Det åbner mulighederne for, at man kan søge en lidt mere offensivt orienteret type"

Hvis Ståle Solbakken er enig i det, så er den oplagte arvtager jo Youssef Toutouh.

Omvendt mister man så den bedste kant, vi har i truppen.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Matias
Måske kan Youssef Toutouh forberede på at spille central midtbane. Han har umiddelbart, hvad der skal til. Stor abejdsradius, følger taktisk oplæg, fysisk stærk. Men så skal han i højere grad end nu være en, hele holdet kan læne sig op ad, han skal kunne bære et større ansvar. Jeg afskriver det ikke, men det er ikke en helt let opgave.
Skrevet af Slettet(072126190212)
@Matias, når du nævner, at Toutouh skal blive en, hele holdet kan læne sig opad, lægger du velsagtens op til, at vi skal fortsætte præcist, som vi spiller nu, med to dirigerende styrmænd på midten.

Jeg tror unægteligt, vores spil kommer til at ændre sig en smule med afgangen af Delaney. Midtbanen i 2010/11 sæsonen fungerede som bekendt upåklageligt, og der var Claudemir, så hudt jeg visker, heller ikke ligefrem en type, hele holdet lænede sig opad. Så det kan godt lade sig gøre, at Kvist tager den rolle selv. I tillæg synes jeg faktisk, at Toutouh er en større leder på banen, end jeg husker Claudemir være.
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce
0