Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Var det ikke hvad man gjorde med Daley Blind i Ajax, som gjorde at Boilesen selv havde lidt nemmere adgang til holdet? Mener Blind blev brugt som den defensive midt i deres 433 system.
Boilesen er mere en kantspiller end en defensiv mid imo, så synes ikke det er så oplagt med ham.

Under alle omstændigheder synes jeg det er en dårlig kamp at lave eksperimenter i, især med en spiller som Boilesen der endnu er relativt ny.

Jeg tror det bliver Toutouh som skal inde centralt, med Matic ved siden af.
Havde det ikke været fordi Matic spillede super godt, så ville jeg måske type-mæssigt foretrække at det var Toutouh-Keita, men Matic er varm og boldfast, det tør jeg sgu ikke sætte på bænken.
Keita er jeg ikke tryg ved, især ikke i en fordelende/ledende rolle..

Ankersen-Zanka-Johansson-Høgli
Falk-Toutouh-Matic-Augustinsson

Så kan Boilesen komme stille og roligt i gang i nogle superligae kampe med lavere intensitet og lidt mindre på spil.
Skrevet af Imperator
Hah præcis, FCK4ever :P Jeg er for langsom..
Skrevet af Def-monk
Så tror jeg hellere jeg ville gøre det i den anden side.

Så Høgli spiller HB og så skubbe Anker frem som kant. så spiller alle i deres "rigtige" side.

Robin
Høgli-Zanka-Erik-Ludde
Anker-Uros-Toutouh-Falk
Corner-Fede Rico
Skrevet af repos
Havde det været manager, havde jeg sat Boilesen ind på Kvists plads.

Så er jeg glad for, du ikke er manager. Tænkte du på manager for Ludogorets, så vil det selvfølgelig være en forklaring.

Boilesen i stedet for Kvist er godt nok en vildfarelse. Så hellere Keita ind. Han er trods alt en del af truppen, kender positionen, og det er en bedre løsning.

Jeg kan heller ikke se, Ståle skifte formation. 4-4-2 fungerer, og sider i skabet. Firebackkæden er formidabel, og den bør der ikke ændres på. Matic må bide til sammen med Toutouh derinde, og så må det blive Kusk eller Høgli. Omend jeg ikke er tryg ved Kusks defensiv, så har han jo trods alt kvalitet, og en ren katastrofe ender det næppe i.
Der skal rokeres mindst muligt, og spilles med færrest mulige spillere ude af position.

Måske Keita skal have chancen. Så ændres, der kun på en enkelt plads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Er Verbic egentligt dømt helt ude af returkampen ?


glem det valgt selv at finde det
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af FCK 4EVER
@ Imperator

Ikke langsom bare mere udførlig ;o)

@ Peanuts

Ja, Verbics skadespause blev sat til 2-3 uger af FCK, desuden udtalte SS følgende:

"- Man må altid regne med, at man har en skade. Han blev opereret før jul, og han er den, som har den dårligste grundtræning og ligger længst bag, så det er meget tvivlsomt, om han havde spillet fra start alligevel, siger Solbakken."


@ def-monk

"Så Høgli spiller HB og så skubbe Anker frem som kant. så spiller alle i deres "rigtige" side."

Det er også en meget naturlig tilgang at tage, så de spiller i deres respektive sider. Men nu har vi prøvet at have begge fremme på midten før og det har fungeret bedre med Ludde end med Anker (også forsøgt flere gange med Ludde naturligvis).

Anker er stærkere defensivt end offensivt, med Ludde er det omvendt, så derfor ville det nok fungere bedst at rykke Ludde op, så kan han stadigvæk slå sine indlæg og bruge sin fart på kanten. Ligeledes tror jeg at Ludde ville fungere bedre i spillet på midten end Anker som ofte virker lidt krampagtig når han presses og ikke virker til at kunne indgå i småspillet på samme niveau som Ludwig.

For Høglis side burde det være same-same, han kan spille begge sider og en af hans bedste præstationer for FCK er da også kommet som back i den "forkerte" side.

Og en side besat af Høgli og Anker lyder heller ikke som den mest opfindsomme...

Men vi må se, mon ikke den skaldede-general nok skal finde en løsning der holder :)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Def-monk
Men Ludde kan ikke sætte en mand. Ludde og Høgli i samme side ville ende som dødvægt rent offensivt tror jeg, da Ludde er mere afhængig af at blive sat op til indlæg, end Anker. Men jeg kan self tage fejl. Jeg tror bare ikke at Keita på nogen måde er klar til det her tempo, hvilket kræver noget rotation.
Skrevet af Saint
Det kan næsten kun blive 5-3-2.kusk er for offensiv, boilesen er ikke I formorden, høgli er langsom til ludos offensiv og keita er for uerfaren og uskolet.
(...)
Skrevet af Imperator
Håber godt nok ikke Ståle skyder både Cornelius og Santander af til sommer...
Synes godt nok det vil være at gamble med næste sæson..

Synes det er tidligt at han snakker om at de er svære at holde på, de kunne sagtens udvikle sig yderligere hvis de blev hos os, og til sommer vil de have hhv. 1½ og 2 år tilbage af kontrakterne.
Skrevet af Imperator
Jeg er næsten 100 på det ikke bliver en 532..
Skrevet af Fjer
Gregus er ikke i truppen til i morgen. Det er noget af et signal.
Keita må være væsentlig tættere på startopstillingen end man lige går og tror.
Skrevet af Blastoid
Erik Johanssons karantæne er faktisk en glimrende mulighed for at teste en forsvarskonstellation. Lukker man helt af i morgen, er det vel utænkeligt, at man beholder det centerforsvar og rykker Erik op på midten.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Saint
Jeg er næsten 100 på det ikke bliver en 5-3-2.


Nu når verbic er klar er det I hvert fald, men ellers tror jeg faktisk det var den mest sandsynlige løsning
(...)
Skrevet af Schelden
Når nu Benjamin Verbic er klar, så gør dét det hele nemmere, da han kan rykke ud på kanten.

Jeg tror ikke, han starter i morgen, men han kommer sikkert ind. Umiddelbart tror jeg faktisk, at det bliver præcis samme startopstilling i morgen som i EL, dog med Mikael Antonsson frem for karantæneramte Erik Johansson. Man kunne muligvis også lade Andrija Pavlovic starte inde frem for Andreas Cornelius, der spillede hele kampen i EL. Det ville i hvert fald give mening.
København.
Skrevet af Bløde babser
Var Ståle ikke ude at sige inden Ludo kampen at Verbic alligevel ikke var startet inde, da hans pga en anden skade ikke havde samme grundform som de andre?
Den grundform har han vel så ikke fået på plads mens han har været ude med den nye skade. Tror ikke vi skal forvente andet end måske et indhop fra ham.
Ærgerligt, for specielt i hjemmekampen i EL tror jeg han kunne være en vigtig taktisk brik. Ikke mindst hvis vi Toutoh kan risikere at skulle spille den centrale midt.
Kusk er i øvrigt sjov i denne sammenhæng. Fornemmer jeg der er en del andre end mig, der ikke rigtigt ser ham som en mand til de store kampe? Men måske Bif kampen er oplagt til at spille ham. Så har han også en kamp i benene inden den vigtige returkamp og med karantæner og Verbic ude er det langt fra utænkeligt at han får en rolle der.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af The Kid
I morgen:

Olsen

Ankersen - Antonsson - Zanka - Ludwig

Falk - Kvist - Matic - Toutouh

Santander - Cornelius

----

Der kunne være et par jokere i morgen. Her tænker jeg på Stephan Andersen, Kusk og Pavlovic.

Robin Olsen fik et slag mod Ludogorets, så derfor kunne man vælge at give Stephan spille tid, så Olsen er 100% klar til torsdag.

Kusk kunne erstatte Falk eller Toutouh, således han er i kampform til torsdag, hvor han formentlig får en rolle.

Pavlovic så god ud i reserveholdskampen hvor han lavede en flot kasse, og jeg tror stadig Ståle tror på ham i FCK. Corner og Santander skal nok få deres kampe. Santander var imo forholdsvis usynlig mod Ludo. Han var ikke dårlig, men Corner overstrålede ham bare (igen).

Jeg tror faktisk Ståle har flere forskellige startformationer i spil, da han simpelthen er nødt til at agere anderledes torsdag med Kvist ude. Mange af mulighederne er nævnt tidligere. Boilesen på VB, mens Ludde spiller VM. Keita i stedet for Kvist. Høgli på HB og Ankersen på HM. Jeg er selv ret varm på Keita inde centralt efter at have set træningskampene - især den sidste var han god. Dertil mangler han stadig taktisk konceptforståelse og Ståle stiller næppe op med Keita og Matic i sådan en vigtig kamp, uden at have spillet sammen før. Derfor kunne han prøve muligheden i morgen.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Svoger
Kid. Du får godt nok taget nogle gardering der.
Men hvorfor i alverden skulle Ståle spare Kvist mod Brøndby, når Kvist har karantæne på torsdag?
Havde det været mod Horsens eller lign bundhold, så måske, men Brøndby er vel det pt næstbedste hold i Suppen.
Der skal stilles i stærkeste opstilling muligt, på det her tidspunkt må spillerne ikke være slidt trætte. Det er ikke i morgendagens kamp, at der skal hentes kampform. Ikke før vi er midtvejs i anden halvleg og foran 3-0 i hvert fald.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nicodemus
Svoger:

Men hvorfor i alverden skulle Ståle spare Kvist mod Brøndby, når Kvist har karantæne på torsdag?


For at give den midtbane-konstellation der spiller på torsdag, noget spilletid sammen... Det vil i givet fald vise en uhørt nedprioritering af derbyet fra Ståles side. Ikke at han tidligere har overprioriteret resultater her... Men ligefrem at ville smide kampen om midtbanen, for at stå bedre på torsdag er jeg dog i tvivl om.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af The Kid
Haha, jeg er godt dækket ind, men holder meget fast i min startopstilling. MEN - jeg synes virkelig der er mange overvejelser for Ståle idag, derfor alle mine garderinger.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Svoger
Og jeg holder fast i, at det bliver stærkest mulige startopstilling på centrale positioner. Og at det skal det.
Brøndby er det næststærkeste hold i dk.

Jeg glæder mig for øvrigt til, at vi i foråret vil se 12 andre klubber, hvis fans ikke vil besøge os.
Bortset fra at de 8 af dem naturligvis alligevel ikke er relevante for suppekampe, da de alligevel ligger og roder rundt i en anden ´liga´.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0