Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
8) Køb en mere bevægelig angriber fra en hylde vi ikke normalt ser

8) Lej Emre Mor i Dortmund...
Skrevet af repos
Fin defensiv kamp i går, men hvis vi skal længere i Europa League, så skal der godt nok bydes ind med mere offensivt. Vi kan jo ikke blive ved med at forlade os på, at modstanderne laver selvmål.
Ludogorets var bedre end os i går, men vores forsvar reddede os.

Keita var forøvrigt rigtig god.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Dén tænkte jeg også godt over. Men spørgsmålet er om cunt faktoren er FOR stor. Og så ser jeg hellere køb end leje. Vedkommende skal jo sælges for 100 om 3½ år.
Skrevet af Schelden
"Køb en mere bevægelig angriber fra en hylde vi ikke normalt ser"

Det er sjovt. Vi snakkede en del om, at vi savnede Bashkim Kadrii eller for den sags skyld Igor Vetokele i går. Når Andreas Cornelius vinder så mange dueller, og heder den videre, som det var tilfældet i går, så er der plads til en mindre og meget hurtig dybdeløber. Det ville virkelig have været et dødbringende våben i går.

Omvendt ville vi ikke rigtig kunne bruge ham i Superligaen, hvor modstanderholdet alligevel pakker sig ned i eget felt. Der er det nok mest optimalt at kunne tryne dem i feltet og vente på, at de fejler. Det er måske også nemmere, hvis man kun skal dække op for et monster.

Jeg siger desuden pænt nej-tak til Emre Mor. Han er vidst et belastende menneske.
København.
Skrevet af Plankeværket
Igor eller Bashkim er ikke helt det jeg gerne vil have. Jeg vil have en bedre udgave af Santin.
En spiller der er så god teknisk, han er en opspilsstation, som er hurtig nok til at være farlig i omstillinger, som kan noget på egen hånd og som ikke er elendig i feltet.
Luis Suarez light.

Det et meget at bede om, men vores offensiv er simpelthen gået i stå med de 2 store, og har været det internationalt set længe. Så nytter det ikke vi defensivt er i top 20 i verden, når vi offensivt ikke er i top 200.
Skrevet af Imperator
Han er vidst et belastende menneske.


Han er også en dejlig fodboldspiller..

Hvor kunne det være legendarisk at få både ham og Bendtner, fans ville valfarte fra hele landet til vores usle udebaneafsnit, bare for at få lov til at stå og buhe..

Skrevet af Schelden
Nej, det var nu også bare med fokus på i går. Forstår godt, hvad du mener, Plankeværket.

Det er dog, som du selv siger, tæt på en helt umulig opgave, da han, hvis han kan alt det, ikke er på en hylde, hvor vi kan få ham. Det vil i hvert fald kræve et flot stykke arbejde. Muligheden ligger nok enten i Østeuropa eller i Sydamerika, hvis de skal være til at betale.

Ham Jonathan Cafu fra Ludogorets blev, jf. transfermarkt, hentet for under én mio euro i São Paulo, og han er vel lidt alla det, du søger, er han ikke? Selvom han ikke solgte sig selv særlig godt i de to kampe. Ikke desto mindre har han været rygtet til både PL og Serie A og fine stats.
København.
Skrevet af Matias
"Hans udtalelse i Tipsbladet om at Hareide måtte have hans gamle nummer siden han ikke har hørt noget er sgu også genial"

- Haha, sejt.
Skrevet af La Mir!!
Ham Cafu er da fra en anden hylde. Faktisk en helt anden hylde.
http://www.football-italia.net/96298/lazio-working-10m-cafu
Daje!
Skrevet af Plankeværket
Præcist, og nogen af de offensive spillere der ender i Brugge, Ludogoretz, Celtic, Red Bull Salsburg osv kan vi godt fiske også.
Det kræver måske lidt ekstra løfter og i signon posen, men muligheden er der. Så kan jeg godt leve med at vedkommende ikke er perfekt afrundet, vi har simpelthen så meget brug for noget andet offensivt fra en af vores angribere.
Skrevet af Schelden
Hvem har sagt andet, La Mir?

Jeg er meget enig, Plankeværket. Man savner klart et alternativ på toppen.
København.
Skrevet af peanuts
Viktor Fischer og Andreas Bjellande til sommer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Han siger, at når Ludo kan skaffe den slags profiler, så kan FCK også. Og han har ret, det kræver bare man er lidt risikovillig - og det kan man godt være så længe fundamentet er så fabelagtigt som det er nu.

Keita og Matic har aldrig spillet sammen før og har tilsammen ikke 5 hele førsteholdskampe for FCK før i går. Og alligevel var det rimeligt. Det er altså godt arbejde af dem og Ståle.
Skrevet af Bløde babser
Fik kun set lidt af kampen pga en dumt placeret arbejdsmiddag. Men en dejlig kedelig forestilling når de er bedst. Godt arbejde. Med en helt ny midtbane der inkluderede praktikanten, er det mere end godkendt at man kan kontrollere så meget at kampen ikke ryger ud af hænderne.

Nu vil jeg gerne have Apoel igen. Det var en fornøjelse at slå dem ud sidst, så det vil jeg elske at gøre igen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Jeg håber også, at vi trækker APOEL. Klart min ønskemodstander.
København.
Skrevet af repos
Jeg var i hvert fald imponeret af Keita. Han var rolig med bolden, og viste faktisk også glimrende blik for spillet fremad. Han spillede bolden fint mellem kæderne, og ham kan vi sagtens få meget glæde af.

Jeg orker ikke Manchester United i lodtrækningen. Irriterende hold, irriterende fans osv. Lyon, Roma, Krasnodar og Rostov magter jeg heller ikke.

Ønskelodtrækning:
Genk, Gent og APOEL. Olympiakos, Ajax og Anderlecht kommer i næste geled.

De to tyske hold samt Besiktas og Celta vil ikke være godt.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TheSnake
Jeg har lavet en rangering af de potentielle modstanderhold (fra lettest til sværest) i Toutouh-artiklen, men den ser lidt død ud derinde, så tager den op her i stedet. Jeg synes selv at 50-50 forholdet først tipper over til modstanderens side omkring Celta Vigo, mod holdene 1-7 er det enten lige eller FCK-favør.

1. Gent
2. Genk
3. APOEL
4. Anderlecht
5. Ajax
6. Krasnodar
7. Rostov
8. Celta Vigo
9. Olympiakos
10. Mönchengladbach
11. Besiktas
12. Schalke
13. Lyon
14. Roma
15. Manchester United
Skrevet af MorganF
Ja, jeg har også en mægtig lyst til APOEL igen. Det var satme nogle intense kampe.
Skrevet af Schelden
Der er jeg nok mere pessimistisk.

Jeg ser os kun som meget svage favoritter mod APOEL, Gent og Genk.
København.
Skrevet af repos
@ The Snake

Rostov og Krasnodar vil vi på ingen måde være favoritter imod. Det er to stærke russiske hold, og dem vil jeg godt nok gerne slippe for. Men hellere Krasnodar end Rostov, der virker skræmmende.

Og, mod APOEL, Genk og Gent bør vi være favoritter. Mod de resterende er vi underdogs.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0