Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Det kunne godt lyde sådan på kommentaren fra Ståle Solbakken.
København.
Skrevet af Renshaw
Vi har angribere for 70 mio. kr. i Pavlo, Santander og Corner. Det ville vel ikke være retfærdigt overfor nogle af dem at signe Bendtner nu?javascript: insert(´underline´);
FC København
Skrevet af armand
Nogen der har fulgt ham i forrest? Manglende succes på det niveau lugter ikke af selvfølgelig klasse i fx superligaen.

Thumbs up for Ajax benchmarken, fed læsning!
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Imperator
Vi har angribere for 70 mio. kr. i Pavlo, Santander og Corner. Det ville vel ikke være retfærdigt overfor nogle af dem at signe Bendtner nu?j


Halvdelen af de millioner forsvinder jo til sommer når Cornelius bliver solgt.

Jeg tror ikke Bendtner bliver nogen succes i Norge, hvis han havde det i sig at tage sig sammen, så var det allerede sket.
Den eneste grund til at jeg så et lille håb for ham i FCK var pga Ståle..

Det kan godt være han får en masse spilletid i starten, deres niveau er så lavt at en halv-fed småberuset Bendtner stadig vil være første mand på holdkortet..
Men hvem kan holde ud at arbejde sammen med sådan en mand i længden, han kommer til at rage sig uklar og ryger på reserveholdet som straf, og så er det præcis samme historie som de andre steder han har været..

edit. Er dog glad for at han ikke tog en anden dansk klub.. Og han skal da have held og lykke i det norske..
Får helt ondt af ham når jeg læser artikel-trådene om skiftet, hold kæft hvor er folk dog små..
Skrevet af DMC
Som jeg har skrevet tidligere, så er jeg 100% sikker på, at Ståle så alt hvad han havde behov for at se sidste sommer. Bendtner har sikker håbet på en kontrakt i FCK, men fik også at vide, at det ikke kommer til at ske. Hele situationen med selvtræning og træning med U-19 indikerede jo, at Ståle ikke så en fremtid i FCK - med di ambitioner Ståle har for holdet - for en mand på 29 år, der ikke havde vist noget på banen i 4! år, og som kun havde haft succes på landsholdet i en 4-3-3 formation.

Jeg må være ærlig at sige, at jeg oprigtigt er lettet, og at det passer mig fint at vi ikke skal spekulere mere over Bendtner. Fictor Fischer derimod, ham vil jeg gerne se i FCK, også selvom han aldrig har haft succes i en 4-4-2. Han kunne om nogen være en ny Santin, og så vil han passe perfekt til FCK´s strategi, med at hente unge danskere ind, for at reboote karrieren i trygge rammer.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Bløde babser
DMC

Er også sikker på FCK ikke ville Bendtner.
Undrer mig bare over at Rosenborg så tager ham. De har lige været forbi os og de kender vel Ståle godt nok til at spørge ham til råds. Han har vel fortalt dem idt af det der har gjort at FCK ikke ville røre ved ham.
Det hænger så ikke helt sammen at de stadig har taget ham.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Alternativt kan Ståle Solbakkens vurdering ikke overføres 1-til-1 til Rosenborg, som tror på, at de med deres set-up kan få arbejdet Nicklas Bendtner i den rigtige retning. Det betyder ikke, at Såle Solbakken vil have taget fejl af Niclas Bendtner ift. FCK, bare at det ikke er sandheden for alle.
Skrevet af Schelden
Jeg kunne sgu godt tænke mig at vide, hvad de har fået ham ned på i løn. Også på en tre-årig.
København.
Skrevet af repos
Victor Fischer kunne være spændende, men han skal godt nok også acceptere en gevaldig lønnedgang, og han slår mig som typen, der har en alt for stor selvforståelse til en retur til Superligaen.
Middlesbrough er dog uden tvivl en blindgyde for ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Matias,

Det kan du sige - men mon Rosenborgs setup er væsentligt bedre end FCK´s når det kommer til at få styr på en gal mand?
Alle ved jo, at knækker man koden og får gjort en seriøs spiller ud af ham, vil han være et scoop for hold på vores hylde.
Men han har prøvet steder hvor der ingenting andet sker end hans fodbold ( Wolfburg, Nottingham og nu Trondheim). Hans bedste fodbold var vel egentlig i Arsenal, hvor der sker en masse.
Jeg er med på RBK må tro de har noget der kan tæmme ham. Men jeg tror bare de overvurderer sig selv, hvis de har hørt hvad Ståle nok ikke vil røre ved, for derefter at tage ham med forventning om de nok skal kunne styre det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg har ikke noget svar på det, heller ikke på hvad fremtiden byder. Men jeg kan konkludere, at Rosenborg har set stort på anbefalinger - om de har fået nogen, som taler imod ansættelsen af Nicklas Bendtner - og jeg vil mene, at det kan de potentielt have gjort ret i, eftersom en virkelighed for en person eller klub, ikke nødvendigvis er det for en anden.
Skrevet af repos
Han kan vel næsten ikke undgå at blive en succes i Rosenborg. Når Gytkær, med sit begrænsede talent, kan losse mål ind deroppe, så kan Bendtner heller ikke undgå det.

Jeg havde gerne set, vi tog chancen med ham, og det piner mig, han ender i Rosenborg af alle klubber. Kun BIF eller FCM havde vel været værre.

Spørgsmålet er, om Bendtner ser det som et springbræt, for jeg kan ikke forestille mig, han bruger tre år deroppe. Om ikke andet, så er det vel et forsøg på at sparke gang i landsholdskarrieren igen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Uanset om det er Ståle Solbakken eller Nicklas Bendtner selv, der har peget fingeren nedad i forhold til et skifte hjem til Danmark, så tror jeg, det har været med tanke på, at København og Danmark netop ikke giver ham den ro og fred, som han eftersigende har efterspurgt, og nok får i Rosenborg og Norge. Dét tror jeg, er det springende punkt.

Han har skrevet under på tre år, men træneren deroppe siger selv, at han sagtens kan se ham skifte allerede efter en sæson, hvis det hele ellers går, som man håber på i begge lejre. Jeg er dog stadig en smule chokeret over, at man har kunne betale hans løn og eller hvor langt ned, han antageligvis er gået ned i løn. Det er næsten det mest overraskende for mig.
København.
Skrevet af peanuts
Schelden har en fin pointe, var Bendtner kommet til København, ville han vel permanent have en telelinse placeret 30 centimeter oppe i den nederste del af ryggen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Præcis det, kan være en del af vurderingen: Københavner ikke et match for Nicklas Bendtner, Trondheim kan bedre være det.
Skrevet af Bløde babser
Helt ærligt og 100% for egen regning. Hvis han har sagt noget om ro i Norge som grunden til ikke at tage til København, så er det lejlighedstilpasset bullshit.

Den med at blomstre et sted hvor der er stille, kedeligt og roligt, så han kan koncentrere sig om fodbold er jo prøvet og virkede hverken i Wolfburg eller Nottingham.
Hvis han fik muligheden for at blive konge af København som 29 årig, ville han da elske det i forhold til at skulle indstille sig på Trondheim. Ydmygelsen ville også være langt mindre, da alle jo kan forstå man vil sin hjemby- og klub, men fucking Norge bare udstiller en karriere der er spildt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
Syntes jeg så dem tale om de kun forventede han var der et år, så skulle han sælges videre.
Men springbræt....til hvad?
Han er 29 år og han har vel allerede brændt alle broer i de ligaer (hovedsageligt engelske) hvor han havde et rimeligt navn. Hans alder og historik gør vel, at det skal være en ualmindelig desperat køber der skal på banen, hvis det skal være springbræt til ret meget.
Måske et skridt til siden (FCK, Celtic, Belgien etc). Men springbræt op hvor han sikkert stadig selv mener han hører hjemme virker ikke realistisk.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
København er langt fremme ift. de fristelser, der kan få Nicklas Bendtner ud af kurs, meget længere fremme end Trondheim. Det betyder ikke, at han kommer til at leve i anonymitet fra nu af.

Men jeg misser egentlig pointen med snakken. Rosenborg har ikke lyttet til Ståle Solbakken, og dette er overraskende, som i dårligt. Jeg tilskriver Rosenborg at kende Rosenborg bedre end nogen andre gør det, og jeg anser det derfor som sandsynligt, at Nicklas Bendtner bliver en succes i det norske. Om det sker vil tiden vise. Hvad andet er der i den snak?
Skrevet af MorganF
Jeg er enormt glad for, at han ikke er kommet til København. Han har intet vist i mange år, og jeg tror, at han ville være gift for truppen. Han ville garanteret se sig selv have en førsteplads foran vores nuværende angribere i kraft af sit navn, og det dur bare ikke her.
Jeg har det fint med, at han er havnet i Rosenborg, ligesom jeg ville have det fint med at se ham i Brøndby eller FCM, fordi det kun betyder én ting: at Solbakken har fundet ham for let.
Vores affald kan jeg fint afse til Vestegnen eller andre steder, hvor lugten ikke generer nogen.
Skrevet af Bishop
Bendtner har ikke vist noget i mange år, det er rigtigt, men han har godt nok også været uheldig med skader, der synes at tegne sig et billede af at hver gang han er ved finde noget minder om en rytme så bliver han skadet og så går det lige som sin sørgelige gang derefter.

At blive fast mand på et hold der genre scorer 2,2-2,5 mål per kamp, kan meget vel være det der skal til for at få gang i Bendtner, hvis han vel og mærke ikke ligger ud med en række dumme skader.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0