Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SørensenCFC
Ankersen klart dårligste mand i dag.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Schelden
Ja, Matias, det rigtigt. Det var mest af alt et kompliment.

De var først på bolden, ventede på berøringen, lagde sig. I de pressede situationer.
København.
Skrevet af Saint
Ankersen klart dårligste mand i dag.


Langt fra, den tager Gregus. Jeg var ved at blive sindsyg i første halvleg over hvor mange gange han står fejlplaceret og oversatser, han kan jo slet ikke forsvar på en kant.

Det er i sig selv rimelig barbarisk fra Ståle, at lade Ankersen spille en kamp hvor både Gregus og Kusk skal spille foran ham, så er det ligesom op af bakke.
(...)
Skrevet af Saint
Det positive vi kan tage med fra kampen er at Boilesen klart er en stjernespiller der tydeligvis stadig kan spille bold, og at vi røger ud på en klar offday hvor flere spiller bare spillede under niveau.

Jeg sidder enlig ikke med følelsen af vores normale niveau, nødvendigvis ville have tabt kampen, men at flere spillere bare ikke var klar på dagen og det vil ske for alle hold på et eller andet tidspunkt.
(...)
Skrevet af Matias
"Virker dog bare dumt. Der er næppe brug for to centerforsvarere i FCKs felt når alle de andre er fint dygtige til at holde i bolden og spille den rundt. Måske derfor de får klø i Æresdivisionen?"

- De har tabt to kampe i ligaen, nøjagtigt som PSV og Feyenoord. De manglende point skyldes nærmere en sløv, offensiv sæsonstart, men det skal man nok have fulgt lidt med i, for at vide, så du er selvfølgelig undskyldt.

Der kan altid rettes kritik mod en filosofi, og i sidste ende er det kun vinderen af turneringen, der har ret. Sådan er det. Ajax spiller sådan her, angreb er det bedste forsvar, og så kan man vælge at blive rasende over det, sprutte og kalde dum, men det er nu engang deres måde at spille på. Du kan få ro i sind og krop når/hvis Ajax ryger ud til et andet hold i turneringen, men i dag, i dag var dette en taktik, deres modstander ikke kunne stå imod. FCK havde simpelthen for travlt med at afværge og overleve, til på noget tidspunkt at få gang i sit basisspil.
Skrevet af Sir , moderator
Jo jo filosofi osv, men synes du ikke det er lidt mærkeligt at lade ham den mørke centerforsvar løbe op i 86´ min foran 2-0, når der ikke er tale om en dødbold. Jeg sprutter skam ikke, jeg undrer mig, og JEG synes det virker dumt og overmodigt. Havde jo været katastrofalt hvis FCK havde fået en omstilling. Gætter på at fyren bare er ung og uskolet, han kan simpelthen ikke have fået at vide at han skulle løbe derop på det tidspunkt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Nicolai Boilesen var nemlig rigtig god i det centrale forsvar. Han er ikke fysisk så dominerende, som vi har været vant til længe, men han er dygtigt skolet, og en "tænkende" spiller. Alene det at han kan læse spillet, gør at jeg er mere tryg ved ham som makker til Erik Johansson, end Jores Okore.
Skrevet af elendil
Ajax må have vandet banen med Loctite. Det var sgu da utroligt, så sløve FCK var. Johanson var pivringe, Santander var pivringe, Boilesen, Verbic og Cornelius var OK, resten var dårlige.

Øv, en dum måde at ryge ud på.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Altså, fra de tider hvor Ajax begyndte at blive vist regelmæssigt i tv, kunne jeg se Danny Blind tage nøjagtigt de samme ture i sammenlignelige situationer, Frank de Boer efterfølgende, Zdenek Grygera, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen siden. Selvfølgelig kan man have en klogere, mere kalkuleret taktik, og måske har Peter Bosz ikke været tilfreds med Davinson Sanchez´ sidste, offensive aktioner, men jeg tror det er svært at pille Ajax ud af Ajax - man har faktisk prøvet et par gange, og det har ikke været en succes. Jeg har accepteret det, vel at mærke med den viden, at det betyder, at Ajax ikke kommer til at vinde de internationale turneringer, sådan lige med det samme.
Skrevet af Sir , moderator
" Jeg har accepteret det, vel at mærke med den viden, at det betyder, at Ajax ikke kommer til at vinde de internationale turneringer, sådan lige med det samme."

Sådan må det så være. Det er ellers nogle virkelig spændende spillere og man forestiller sig at dette hold kan være sindssygt vildt om 2 år, hvis man kan holde på de fleste af dem. Der har de nok også lidt mere taktisk snilde.
Dette er en signatur.
Skrevet af repos
Fortjent sejr. Vi mangler offensive våben på dette niveau.

EL-tråden bliver sikkert et fint studie i mindreværdskomplekser.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Gaggen25
Vigtigt at være stolt af holdet stadig. Møder er hold der er alt alt alt for gode på dagen.. Giver ingen mening at pege fingre af nogen. Skal vi slå Ajax, som de spiller idag, skal vi have flere spillere fra den hylde Ajax henter spillere fra. Af de 11 startere gjorde ankersen det fornuftigt, udover et par dumme boldtab, men derud obver var der ingen af de 10 startere der var i nærheden af at have en niveau til at spille med.
123
Skrevet af Sir , moderator
Tror det gjorde ondt på Jonas at I drillede ham tidligere.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Med til historien omkring Peter Ankersen og fejlene, så skal det nævnes, at han jo rent faktisk kommer i de situationer, fordi han prøver at gøre noget offensivt. Kollegaen på modsatte back lavede ikke ret mange fejl, fordi han reelt ikke kom i nogle situationer. Uden at have tal på det, så tror jeg Peter Ankersen er over dobbelt så meget på modsatte halvdel. Jeg vil ikke forsvare hans børnefejl, som han også får lavet, men jeg vil gerne kreditere ham for rent faktisk at tage chancerne offensivt. Han er jo også medvirkende til vores eneste (halv)åbne chance.
København.
Skrevet af repos
@ Sirc

Ja, det tog han åbenbart lidt nært. Han cykler i hvert fald rundt i kamptråden.

Der er sgu en del, der åbenbart har ventet længe på et FCK-nederlag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Selvsamme Mr123 føler sig i hvert fald ovenpå i kamptråden. Det skal have have lov til.
København.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Drillede mig? Jeg er ikke helt med. Mener du ift Monaco-angriberen? Jeg tog det ikke som drilleri, og hvis det var, så fangede jeg det ikke.
Det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg holdte med Ajax i aften, men har også haft et blødt punkt for dem stortset al den tid jeg har fulgt med i fodbold. Det er et fedt hold, med en fed stil.
Det har dog intet at gøre med at det er sjovt at stikke til nogle af de FCK´ere der ofte har travlt med at trolle i artikleforum når det gælder superligafodbold, og køre en eller anden påtaget arrogance overfor andre danske hold. Jeg finder ikke nogen speciel glæde i at FCK er røget ud, jeg kan godt glædes på dansk fodbolds vegne, ligesom jeg også synes det var fedt at FCK slog Ludgoretz ud.

Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Matias
Jeg vil også vælge at være glad for kampagnen i de internationale turneringer. Det har været fornemt! Der mangler offensive strenge at spille på, Ståle Solbakken har nok troet så meget på fysikken og strukturen, at dette ikke har været prioriteret i vinterens transfervindue, men det vil jeg gerne vædde på, at bliver til sommer. Jeg tror på både en ny kantspiller og en ny angriber, som kan byde ind med nogle færdigheder, vi ikke allerede har.

For en gangs skyld fantastisk ekspertpanel i tv. Eller, de plejer at være gode, det er bare sjældent de kommenterer mine hold. Men både Mikkel Bischoff og i særdeleshed Lars Jacobsen satte fokus på mange af de ting, vi også har snakket om herinde. Det er befriende at lytte til. Ikke mindst fordi, at når det bliver udtrykt i medierne, vil det blive et tema, FCK vil blive holdt op på.
Skrevet af Schelden
Discovery/Eurosport gør det generelt rigtig godt, synes jeg. Modsat Viasat.
København.
Skrevet af Kipvits
Uanset hvem man holder med skal man ikke være fodboldekspert for af se at vi blev spillet ud på røv og albuer i aften. Vi kunne sagtens havde endt med en ordentlig snitter. Hvis man skal sige lidt positivt om aftenens kamp skulle det være om Boilesen. Et imponerende indhop, jeg kunne godt se ham være ny makker til Johansson i centerforsvaret til næste sæson. Så må man hente en ny vb. Nyt nyt nyt
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
annonce
0