Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
De er selvfølgelig dumpet ved bare at entrere banen!
Skrevet af Svoger
Ankersen som kant og Høgli skal købes fri af sit skifte. Bliver løsningen for næste sæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Nå, så skal vi trækkes med FCN i slutspillet. Ville hellere have haft AaB, dem har vi det lidt bedre med.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg havde lige en idé om, at karakterne var fra 0-10.

Mit forsigtige bud på karakterer:

Robin Olsen: 7 (viser enkelte usikkerhedsmomenter, bl.a. friløberen til allersidst i kampen. Ingen chance ved målet)

Peter Ankersen: 6 (viser godt engagement, men intet lykkedes rigtigt)

Mathias Zanka: 7 (holder mestendels SIF fra chancer. Enkelte dårlige bolde fremad. Formår ikke at skabe den fornødne ro i bagkæden).

Nicolai Boilesen: 8 (meget på det jævne, ligesom Zanka, dog uden de dårlige afleveringer)

Ludwig Augustinussen: 6 (forsøgte fint, men havde intet at skyde med. Når han endelig kom i en fin situation, sparkede han med sin helt uduelig højre, og chancen løb derfor ud i sandet).

Kasper Kusk: 5 (var helt usynlig. Havde et par udmærkede defensive aktioner, men bolden gik helt i stå, når han fik den i offensiven)

William Kvist: 5 (svært at se, han er viceanfører. Gik på ingen måde forrest, og var helt usynlig)

Uros Matic: 8 (kæmper fint, men holder for længe på bolden og kommer ikke rigtig frem til så meget. Dog et godt mål)

Benjamin Verbic: 7 (forsøgte og kæmpede som en af de få. Det lykkedes dog ikke rigtigt for ham)

Federico Santander: 6 (var mildest talt usynlig. Havde han ikke ligget og ømmet sig et par gange, sparket et frispark lige i benene på muren og scoret et mål, ville man ikke vide, han havde været på banen).

Andreas Cornelius: 8 (kæmpede fint for det, men havde svært ved at få det til at lykkes. Jeg synes han i flere situationer med Simon Jakobsen blev snydt for frispark. Målet var godt headet ind).

EDIT:
Nu er jeg så alligevel kommet til at give fra 0-10.

Det er vist godt, Schelden også giver karakterer, for det er jeg sgu ikke god til!
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Det blev til tre point i en kamp, som på mange måder står tilbage som noget af et mysterie. Vi havde 45 minutters træning med bolden i første halvleg, hvor vi ikke gav noget væk, men heller ikke skabte noget. Nogle vil måske påstå, at Silkeborg egentlig ikke ville have noget i første halvleg. Vi er tæt på 70% flere gange. Anden halvleg var en mindre katastrofe fra ende til anden. Vi formåede ikke at sætte pres på boldholder, og når vi endelig fik bolden, så kunne vi ikke sætte afleveringer sammen. Dem, der ikke kunne se kampen, skal være glade for, de gik glip af den anden halvleg. Ikke desto mindre scorer vi de eneste to gange, vi er i nærheden af deres mål i anden halvleg, og sikrer en fin sejr. Det er vel nu, jeg skal sige; tre point, videre.

Robin Olsen: 7

Han så meget usikker ud på defensive standarder, og blev taget på sengen i sidste minut på skovtur. Heldigt, at de ikke får scoret der. Hvordan de brænder den, ved jeg sgu ikke. Han har en enkelt redning på et langskud, som han tager flot og, modsat kampene mod Ajax og FCN, får skubbet ud af banen frem for lige ud til modstanderen. Derudover ikke meget med.
________________________

Peter Ankersen: 7

Hans assist reder ham fra et sekstal. Han var virkelig ikke særlig god i dag, og det var hverken defensivt eller offensivt. Han har flere absurde boldtab, hvor han enten ikke formår at få kontrol over den, eller spiller den direkte i modstanderens fødder, og har, udover sin assist, kun ét, sølle indlæg i åbent spil. Fik også sin del af skideballer af Mathias Zanka.

Mathias Zanka: 7

Spiller udmærket. Prøver flere dybde bolde til angriberne, men ikke meget held i de aktioner. Pakker Nicklas Helenius fint ned, og vinder de fleste af duellerne. Han har dog et par sjuskefejl, som vi kender dem, og mod en bedre modstander havde de måske kostet.

Nicolai Boilesen: 8

Burde måske have samme karakter som Mathias Zanka, men han formår alligevel at få mere ud af det, han har. Han manglede noget i højden på Nicklas Helenius, hvilket var noget Silkeborg prøvede at udnytte, men han formår alligevel at presse ham i samtlige dueller, uden at han laver frispark. Det der med at gå i ryggen, uden at gå rigtigt i ryggen.

Ludwig Augustinsson: 7

Han får samme karakter som Peter Ankersen, som ellers lavede en assist, fordi han rent faktisk kommer frem til indlæg. At de så var af ringe kvalitet i dag, trækker ham selvfølgelig ned fra en eventuelt højere karakter. Han står fint defensivt i dag, og laver ikke mange fejl. Blev heller ikke rigtig presset.
________________________

Kasper Kusk: 6

Det er tragikomisk at jeg skal rose hans defensiv. Jeg tror ikke, der var nogle, der fandt ud af, at han var på banen overhoved. Han var ikke i nærheden af noget offensivt, udover en tilfældig nedfaldsbold, som han skyder på stolpen. Har dog et par udmærkede situationer defensivt, som er medvirkende til, at han ikke dumper.

William Kvist: 8

Jeg synes han spiller en rigtig god første halvleg, hvor han klarer alle sine opgaver fint, og samtidig kreerer vores største chance i åbent spil, som Benjamin Verbic skulle have betalt på. For pokker en lækker, lille aflevering af ham. Anden halvleg taber han pusten sammen med hans kollega, hvor de ganske enkelt taber kampen mod midtbanen.

Uros Matic: 8

Han spiller en udmærket kamp, som han også får krydret med et flot mål. Derudover er han god til at skifte bolden fra side til side hurtigt, og det var essentielt for specielt Ludwig Augustinsson og hans frie positioner. Jeg kan godt savne, at han prøver at brage den mod målet, når han får den lidt udenfor feltet. Omvendt orker han nok ikke Ståle Solbakken, hvis den ender på parkeringspladsen. Han tager stadig nogle vilde beslutninger på egen halvdel, men hvis vi vil have kreativitet, så er det nok noget af det, man skal leve med.

Benjamin Verbic: 6

Han prøver virkelig. Måske for meget. Man har opfattelsen af, at han kan gøre noget målfarligt, når han får bolden, men hans fodboldhjerne følger ikke fødderne. Derudover lidt rust i fødderne. Bedst symboliseret ved den missede chancesituation med William Kvist. Han tager konstant de forkerte beslutninger, og det er meget konsekvent for ham, synes jeg. Desværre. Når han skal spille den fremadstormende back fri, løber han mod mål og omvendt. Når han skal sparke, spiller han den ind i en klump. Har lidt Danny Amankwaa-syndromet. Den fysisk umulige opgave at drible igennem en mand.

________________________

Federico Santander: 8

Han scorer, men har derudover ikke meget. Hans karakter afspejler måske ikke helt hans indsats, men han havde ganske enkelt ikke noget at arbejde med. Lidt umulige dybdebolde og høje bolde, men derudover absolut intet. Man kan kritisere ham, og hans kollega, for ikke at kunne gå ned i banen og sætte noget kreativt igang, men det forventer jeg ikke, at de to kan.

Andreas Cornelius: 9

Han får en bedre karakter end Federico Santander, fordi han er en trussel dybt, og ligeledes er ham, der får duellerne på de omtalte umulige bolde. Derudover har han også en assist. Jeg overvejede kort at give ham 10, men han er ikke meget med i kampen. Igen fordi angriberne ganske enkelt ikke blev fodret med noget.
________________________

Tom Høgli: UB

Svær at vurdere, da han ikke nåede meget. Omvendt laver han en assist.

Youssef Toutouh: UB

Vil jeg heller ikke vurdere. Har én aktion. Den var fin, men ikke noget ellers.

Jan Gregus: 7

Har flere fine, offensive aktioner, men samtidig to-tre hjerneblødninger defensivt, som gav Silkeborg chancen for at komme tilbage i kampen. Det var ham, der lagde assisten til første mål, som var rigtig flot. Godt set, men også voldsomt elendigt af Dennis Flinta, som ophævede en tyk offside på Andreas Cornelius. Nu hører jeg så, han havde været nede og ligge, og det giver derfor lidt mere mening, hvorfor han hang så meget.
København.
Skrevet af Matias
Skide godt arbejde!
Skrevet af GammelBitterMand
Fire sjællandske hold i top seks, så det ser ud til at bussen ikke behøver det store service-eftersyn til foråret. Hvis resultaterne flasker sig i første runde af slutspillet, vil det kun være Brøndby, der matematisk har en chance for at indhente os. Imponerende at man i den situation kan tillade sig at være irriteret over at Brøndby ikke smed point til Lyngby og at vi skal spille på plastikbanen i Farum igen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Rogosjin
Jeg havde lige en idé om, at karakterne var fra 0-10


Så giver det lidt bedre mening du vil starte dem på 5, men 13-skalaen er nu den Matias har anvendt ret konsekvent.

Anyhow, de snakkede i radioen om der måske var straffe til FCK i første halvleg.

Var det tilfældet eller ej?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af elendil
What Matias said.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Der var straffe til Andreas Cornelius, det er jeg slet ikke i tvivl om efter at have set den i 3-4 replays.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg syntes bestemt det var straffe. Det var ikke et voldsomt straffe på nogen måde, men Corner bliver dog skubbet med hånden inde i feltet af Simon Jakobsen.

Hvad angår karakterer, er det sidste spil, jeg har spillet CM0102, og der blev der givet fra 1-10. Karaktererne var dog også på 6 fra kampens start.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af armand
hvis i ikke har læst hinandens karakterer synes jeg sgu det er klasse, at i er så enige - det vidner om en eller anden form indsigt.

det, eller synkron uvidenhed, self :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af armand
lige for at runde den af med det talenthalløjs, det er ikke fordi at jeg synes det giver mening at stræbe efter en "ajax-model" - det ville være helt sort.

ej heller en FCN model, ud over at jeg ikke kan lade være med at tænke det bunder i en eller anden forklædt nærighed med hele deres pro-ungdoms retorik, er det også bare røv irriterende at høre på hele deres next-gen bavl, af grunde som jeg ikke helt har styr på og som ganske givet, ikke kan forsvares. et kig på deres "røde mur", eller hvad den hedder, tribune til enhver given hjemmekamp er også næsten det eneste argument man behøver fremsætte i mod.

guderne (er ellers rimelig tæt på ateist, men de kan alligevel noget de udtryk der) må vide det heller ikke skal være en dortmund model, verision 19,03 revision B.

jeg har nok bare et naivt håb om at man kan lave sin egen vej, fordi det i bund og grund giver mig en anden stolthed at der løber en gut som cornelius rundt, kvist eller delaney. det er klub følelse og romantik på det aller værste plan, åh jo, men sådan har jeg det bare - john terry er også "the one redeeming quality" ved chelsea FC, ikke at han ikke er en klovn, men det er ikke pointen.
skal man absolut suge en eller anden, anden klubs tilgang kunne jeg få lyst til at nævne den eneste anden klub jeg følger nogenlunde tæt, tottenham. de har de senere år været dygtige (og heldige) med at suge og dyrke unge spillere, 3-5 år tidligere end FCK gør det, fra lavere ligaer og fase dem ind med låne ophold og spilletid, der gør at de har en stamme og noget kultur, som også er ganske urealistisk at opnå i FCK inden for nogen overskuelig fremtid, men som man godt kunne stræbe efter - de har i hvert fald også formået at forene økonomien med det.

det er helt sikkert sjældent, meget sjældent. men jeg synes det drejer sig om at gøre det til en mulighed, hvor usandsynlig den så end er, at en spiller som cornelius kan få det forløb han havde i 2012 under ariel jacobs - han gik jo efter danske standarder fuldstændig supernova for en 19 årig angriber.
ville det, hånden på hjertet, kunne lade sig gøre under ståle solbakken?
det er igen det her med at talenterne skal være der, og jeg fornemmer godt at j. kristoffersen (for at tage den mest direkte sammenligning) ikke er nogen lysende stjerne, men det er nogle gange nogen sære forløb med de her angribere og jeg er ikke sikker på andet end at han havde fået spilletid i AaB, hvor der vist nok lige har været en camerouniansk (nej rolf, det tror jeg så ikke det hedder) angriber som jeg i hvert fald ikke havde rangeret som markant bedre, for 6 måneder siden.

det er ikke det vores bedste svar på royalty i tråden (det forlorne H!) mener, når han snakker om risikovillighed, men det kunne sagtens overføres til emnet - og det er fandeme ikke meget risiko vi snakker i den nuværende superliga situation, men det kræver selvfølgelig at man tør undlade nogle signings alla høgli (jeg elsker ham også) og antonssen ver. 2.0 og minimum 2 vilkårlige kant-signings.

men mon ikke man også har set det fra ledelses gangen, opjusteringen af talentskolen med kontinentets anden dårligste navn (goddaw goddaw nordsjælland) er formentlig et udtryk for det samme, selvom man kan have sine anelser om "økonomi > klubfølelse" i den henseende.

man kunne også se det som rettigdig omhu, det er ikke ret meget man kan trække ud af slingrekursen ude i betonfabrikken de sidste 10 år, men en ting der står tilbage er, at der over 10 årige perioder vil være udsving i alle magtbalancer (rangers fc, alle tyske klubber undtagen bayern, hele den engelske subtop osv) og hvis ikke de havde haft deres ungdoms afdeling at trække på her de sidste 5 år, så var de vel som minimum rykket ned, og måske også helt til danmarksserien?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af repos
Så kun højdepunkterne fra kampen i går, og det var fint, vi kom tilbage.

Nu venter så slutspillet, der for vores vedkommende ikke bør blive spændende.

Vi bør gå all-in på pokalen, og sikre os den tredje titel i træk. AGF hjemme bør selvfølgelig besejres, og mon ikke deres fokus udelukkende er på overlevelse.

Eneste minus ved i går er, at vi nu skal trækkes med Marcondes i to kampe yderligere. FCN skal vi nok få problemer med, for de virker til at have ramt en stime, og så skal vi op på lortebanen i Farum.

Til gengæld slipper for en tur til Randers, hvor vi ikke har vundet siden august 2012, så det var glædeligt.

Godt, at Matic kom på tavlen i går, men selv om han får ros af Ståle, så er jeg stadig ikke overbevist. Kvist og Matic virker for gråt centralt, og blev udstillet mod Ajax. Vi mangler dynamik derinde, og det må Ståle være opmærksom på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(072126190212)
I forhold til at have en venstrebenet spiller på højrekanten, der kan trække ind og afslutte, er Kasper Fisker fra Randers så en mulighed? Eller er det FOR uambitiøst? Kusk kan tydeligvis ikke klare opgaven med både at skulle forsvare og angribe, og det lader til, at han for tiden selv har store problemer med angrebsdelen.

Fisker derimod er en arbejdshest (stik modsat Kusk), han har en fantastisk sparketeknik og en rigtig god teknik.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Sådan noget må du ikke engang spøge med, delaneyforpresident.
København.
Skrevet af jomic...
Så skal vi også hente Johnny Thomsen tilbage til backen.
Skrevet af peanuts
Så hellere Marcondes selvom han nærmer sig fisse-Mike i hade status.

skal der hentes fra den danske liga kan jeg kun se 5

- Maxsø
- Lobotka
- Ingvartsen
- Mukhtar
- Duelund
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Han har vel en pointe i at Kasper Fisker ville være mere brugbar i truppen end Kasper Kusk er for tiden..

Men mon ikke vores scouting afdeling har en mere sexet løsning på tegnebrættet..
Det håber jeg sgu..

Håber lidt at Amankwaa kommer tilbage her i foråret, og spiller nogle gode kampe.. Hvis han sætter sig på pladsen, så kunne det fandme være fint..
Skrevet af Slettet(072126190212)
Så hellere Marcondes selvom han nærmer sig fisse-Mike i hade status.

skal der hentes fra den danske liga kan jeg kun se 5

- Maxsø
- Lobotka
- Ingvartsen
- Mukhtar
- Duelund


Nu er der dog ingen af dem, der udfylder den rolle, som jeg nævner, Fisker kan udfylde.

De er selvfølgelig alle spillere, der ville være interessante i FCK, men det er vel i særdeleshed på højrekanten, at vi mangler en venstrebenet spiller, mere end vi mangler en spiller noget andet sted på banen.
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce
0