Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af nonphixion
Hvis det her er niveauet, så bliver det sjovt på søndag, uden Erik og Zanka..
Skrevet af Schelden
Det er netop dem, der er pisse elendige.
København.
Skrevet af peanuts
omvendt nægter jeg at tro at dem som erstatter de 2 kan lave så mange fejl i en kamp som de 2 har gjort i dag
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg har igennem længere tid været træt af Ankersen. Godt nok laver han engang imellem gode ting, men alt, alt for ofte bliver det til håbløse indlæg eller skud langt over målet. Og set over en hel sæson, bør vi kunne forvente mere af en højre back.

Linus Wahlqvist ville være den ideelle erstatning. Men tror I, han er uden for vores rækkevidde allerede?
https://youtu.be/NyzgZNOTlL0
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Braumelaume
Han ser meget spændende ud - og sikke et skud han har!

Linus Wahlqvist har, hvad jeg kan støve op, været rygtet til Derby og Leeds, men Valencia har også været på banen på det seneste.
Skrevet af repos
Jeg kan også hurtigt lave en youtube med gode aktioner af Ankersen.
Han får alt for meget uberettiget kritik. Defensivt har han rykket sig meget under Ståle, og han er altid spilbar på backen, og tager løbene.

Indlægskvaliteten er heller ikke så ringe endda.

Og Vendsyssel i pokalen. Det kunne ikke være bedre. De skal selvfølgelig besejres, så vi kan komme i finalen for tredje år i træk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er ikke helt vild med Peter Ankersen, men jeg anerkender selvfølgelig, at han har fået et stort under Ståle Solbakken, og er nu ikke længere en spiller, man er nervøs ved. Endelig virker han glad for at være i klubben og glad for sin rolle, og det er jeg sikker på, er meget positivt for truppen generelt og holdet på banen.

Vendsyssel er selvfølgelig den bedste lodtrækning. Naturligvis skal man gå koncentreret til opgaven, men det bør være en sejr, der venter i den kamp.
Skrevet af peanuts
Ankersen er blevet bedre det sidste år under Ståle, og ser ikke den store grund til at gå ud og lægge 10-15 mill. for en ny back, så ville jeg hellere se en markant og kreativ forstærkning til midten, det mangler i den grad.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Colanitre
Personligt synes jeg Ankersen gør det godt. Han er ikke bange for at prøve offensivt og han gør det egentligt ganske udmærket defensivt.

Mit problem med ham er at når han kommer op på den sidste tredjedel af banen, så mangler han noget i tanke. Det virker ikke som om han sigter efter nogen når han laver indlæg (som Augustinsson gør det), og når han skal afslutte er det med 100% tjubang istedet for bare at placere den. Det irriterer mig at han ikke kan se det når vi har en spiller som Kusk, som placerer bolden hver gang han kan komme til det og i visse perioder har været meget succesfuld med det.
Det kan selvfølgelig være at han er blevet instrueret i det, men jeg tvivler.
Skrevet af elendil
Jeg tror nu også Kusk har en lidt bedre fod end Ankersen.

Jeg ville hellere have Pospech, men Peter har lært at forsvare for FCK, og han er altid med i offensiven, også i slutningen af kampene, og det tror jeg Ståle sætter pris på, ligesom højrekanten og angrebet forhåbentlig gør det.
fck-medløber.
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg troede at Falk var på vej tilbage men nu læser jeg han er ude for seasonen. Er der sket noget alvorligt med ham?
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Saint
Så blev Frederik Tingager rygtet til fck under OB kampen, den kaldte undertegnet allerede I november måned.
(...)
Skrevet af Slettet(072126190212)
Hvor har du hørt/læst det med Tingager? Jeg har også tænkt i noget tid, at han kunne være interessant. Og med tanke på hans beskedne rutine og sene gennembrud, er der formentligt en masse potentiale i ham endnu, da han er meget utrænet. Lidt samme historie som Erik Johansson.

Har Falk egentlig fået spilletid i pokalen endnu? Såfremt vi vinder, får han vel ingen medalje.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Saint
Under dagens Ob kamp.
(...)
Skrevet af CPH-Hotspur
Han blev da ikke rygtet til FCK, sagde Tøffe ikke bare, at han kunne have FCK-potentiale?

Frederik har dog været i Brøndbys ungdomsafdeling, er vist nok også Brøndby-fan, og virker også som en meget loyal og nede på jorden fyr. Han er selvfølgelig også ambitiøs, så det kan da være, at det trumfer klubfølelserne.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Schelden
Jeg hørte også kun, at det var potentiale til FCK.

Han har ganske rigtigt været i Brøndbys ungdomsafdeling, men det har eksempelvis Nicolai Jørgensen også været. Det tror jeg ikke betyder så meget. Som type kunne han sagtens være en ide, da han både er et monstrum af en forsvarsspiller, men han er samtidig udmærket med bolden. Jeg går ud fra, vi skal ud og hente en tredjemand til midterforsvaret, så han kunne være et bud. Spørgsmålet er, hvad han koster. Han har udløb i 2018.
København.
Skrevet af Schelden
Kamp mod FCN. Jeg håber virkelig på, vi ser en mindre trodsreaktion i aften, når man tænker på hvor hamrende elendigt, det har været de sidste par kampe. Over hele linjen. Både Kasper Kusk og Benjamin Verbic har været så latterlig dårlige, at det absolut ikke skulle undre mig, hvis Nicklas Røjkjær får minutter i den her kamp. Vi får se.

Robin Olsen
Peter Ankersen - Jores Okore - Nicolai Boilesen - Ludwig Augustinsson
Benjamin Verbic - William Kvist - Uros Matic - Youssef Toutouh
Federico Santander - Andreas Cornelius

Der er måske lidt tvivl om forsvaret, hvor Mikael Antonsson kan spille, og om højrekanten, hvor både Benjamin Verbic og Kasper Kusk må være i spil til startpladsen. Måske overvejes der at spille med Andrija Pavlovic, som rent faktisk har momentum. Hvor surrealistisk det end lyder.

Jeg har smidt mønt på FCN. Jeg tror, de vinder. Det vil i hvert fald ikke komme bag på mig.

- Det blev så Mikael Antonsson. Jores Okore har jo også ligget syg.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Odds på FCN-sejr virker i hvert fald urimeligt høje - jeg har set det til odds 8.0 for en FCN-sejr mod et FCK-hold, der ikke just har spillet prangende de seneste kampe, og som mangler stamforsvaret. Jeg overvejer at gå ud i foråret med en lunken øl, det er formentlig en bedre oplevelse.

Hjulmand snakker også om banen, har vi lavet en Sønderjyske her i foråret?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Han arbejder godt i dag, Federico Santander, og på en måde, jeg har savnet, hvor han går ned i banen og dueller mod modstanderens midtbane.
Skrevet af Schelden
En blandet start. Usikkert defensivt og lidt ideløst offensivt.

Hvis der er nogle, der har set William Kvist, så meld lige ind. Jeg leder stadig.
København.
annonce
0