Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Rotter er klamt men helt enig i at samtlige folk ikke behøver tage stilling til det. Onside er nu altid af lav kvalitet.
Synes Zorninger gør det fint i interviews. Hvad fanden skal man svare til Camilla Martins ævl?
Dette er en signatur.
Skrevet af quaz
Nogle der kan komme med en kort opsummering til os, som ikke lige havde mulighed for at se med efter slutfløjt?

Har en familie, som savnede mig lidt til påskefrokosten..
København
Skrevet af armand
Men hun var køn engang og vist nok sportsmand, det er også vigtigt
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Matias
I meget korte træk, quaz, repos og andre, der ikke fik set kampen, var vi ret godt i kontrol i det meste af kampen og var simpelthen bare bedre end Brøndby. Bevares, de har et godt hold og laver gode ting her og der, men de blev bremset før de kom i feltet, og de fik ikke rigtigt skabt de store chancer. Der kom en del gode og hurtige sideskift fra vores side, hvilket var medvirkende til, at man stille og roligt rev Brøndbys fysik fra hinanden. Der blev derved mere plads i vores offensiv, og der kom ikke rigtigt de store modsvar fra dem, efter vi var kommet foran.

Jeg bedømmer ofte spillere efter, hvad (jeg forventer) de kan præstere i opgør som dette. Derfor bliver det gerne en slags målestok for bedømmelser for andre superligakampe. Her var hvad jeg så:


Robin Olsen: 8

- - -

Peter Ankersen: 8
Mathias Zanka: 10
Erik Johansson: 10
Ludwig Augustinsson: 9

- - -

Benjamin Verbic: 9
William Kvist: 8
Uros Matic: 8
Youssef Toutouh: 8

- - -

Andrija Pavlovic: 6
Andreas Cornelius: 10

- - -

Mikael Antonsson: ub
Nicolai Boilesen: ub
Jan Gregus: ub

- - -

Ståle Solbakken: 10
Skrevet af corner
Jeg er 100% enig i din spiller vurdering i dag, Mathias. Og det der med Rotterne, det var bare for klamt! Såg først i onside at det faktisk var rotter. troede det var nogle ølflasker el. lign. de stod og sparkede væk...

Hvad skal man gi af sanktioner, venner?
Peace, love & Fck
Skrevet af armand
sys mest af alt det var lidt latterligt, for mig virkede det også som om at onside studiet gjorde hvad de kunne for at tale problematikken op, frem for noget andet.

spillerne rystede generelt bare lidt på hovedet af det.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af elendil
Du er lige flink nok ved at lade Pavlovic bestå, synes jeg.

Cornelius dominerede Brøndby og deres fans fuldstændigt. Det bliver et stort tab til sommer.
fck-medløber.
Skrevet af armand
pavlovic er faktisk involveret i meget, synes jeg godt man kan sige - kombinationen af en type som ham og corner har der hele tiden ligget noget potentiale i som man har valgt ikke at forfølge. ståle undskylder ham med at han næsten ikke har spillet sammen med corner.

corner skulle self bare score for at få mere end 10, og vel sagtens score 2 for at få 13, men han må alligevel være tæt på 11 i dag. verbic´ mål var vel nærmest også hans.

robin er jeg lidt mere i tvivl om, han holder selvfølgeligt 0´et og jeg synes heller ikke han kan nå op til den i hjørnet der - men den savlende austins skud ser han noget usikker ud på og så bliver han altså også lidt rådvild i øjnene nogle gange når han skal af med bolden eller kommunikere til baglinjen hvor langt frem han løber.

rønnow fremstår som en klart bedre målmand på dagen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Rogosjin
H-bomb, run for cover!

Mht sanktion så skal det indgå som del i den almindelige bedømmelse der fortages af disciplinærudvalget.

Her spiller det også ind hvor mange episoder der tidligere har været i løbet af sæsonnen.

Er noget tilstrækkeligt kritisabelt til at være grundlag for en sag (bemærk at grænsen for det er sænket i forhold til tidligere år) så er standardsanktionerne således.

1.gangstilfælde - advarsel.
2.gangstilfælde - 10.000 kr.
3.gangstilfælde - 25.000 kr.

4.gangstilfælde og højere tages der individuel stilling til, ligeledes er standardsanktionerne ikke bindende og de kan fraviges såfremt disciplinærudvalget finder grund hertil.

Man kan diskurtere om rottekasteri, der alt andet lige har nogle særlige konnotationer er der hvor man skal fravige standardsanktionerne.

Mit gæt er at den var tiltænkt Boilesen så der er også en grad af personlig chikane indeover.

Men altså, jeg tænker at det mest af alt er bizart (og morsomt), mere end det er dybt problematisk.

Vi skrev engang i en forklaring til DBU at det var svært at kontrollere indsmugling af fyrværkeri fordi folk smulede det ind i røven (mit ordvalg samme indhold), jeg vil rigtig, rigtig, rigtig gerne se en lignede forklaring fra Brøndby om denne episode.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af armand
hæhæhæ rogo

jeg bemærkede at det var tam-rotter (hvid blis på maven) hvorfor der formentlig er 0% pest i dem.

det er vel en formildende omstændighed, altså vi er i banan-kategorien og ikke miltbrand eller kanonslag.

troels bechs pelsdyr kommentar er priceless, den udviser tilpas knastør arbitrær hovedrysten til at ingen kan komme efter ham for at udvise ligegyldighed, på trods af at det er præcis hvad han gør.

"at de kaster øl gør mig ikke noget, det er fint nok. rotter? aaah, det er lidt klamt, er det ikke?"

lul

edit: når nu det er tam-rotter, gad vide om de så har aflivet dem til lejligheden? de svin!
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Rogosjin
Siger du at der et eller andet sted på vestegnen stirer lille dreng op på sin far og fremstammer grådkvalt at Max er stukket af fra sit bur?

Det kan jo tænkes, og det vel også et godt tidspunkt for Danos forklare Per om livet og døden.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af armand
jeg tror det, og han har da vist taget sine 3 venner, johan, daniel og auri med også.

som en bizar udgave af løvernes konge er det jo the circle of life på vestegnen, i grunden meget poetisk.

hvad det var for et af de fire koryfæer der også blev foreviget til interviewet med nogle, ellers ret skarpe, supportere bagefter kan man så kun gætte på.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af MorganF
Jeg synes ikke, at kritikken af Robin er helt på sin plads. Kommentatorerne sagde også, at han så usikker ud på Austins hug, men jeg synes nu, at han klarede den godt. Det så ud, som om han ville tage den med to til den knækkede og han måtte tage den med 1. At han formåede at få den ned til sig selv - utilsigtet eller ej - er kun flot.
Jeg synes heller ikke han ser rådvild ud ved igangsætninger, men som regel er vores modstandere temmelig gode til at blokere for vores sædvanlige kontraer, så en hurtig igangsætning ikke er mulig. Her er det positivt, at han lige tøver en kende og ikke smider bolden væk.
Skrevet af quaz
Jeg synes heller ikke at kritikken af Robin Olsen er på sin plads. Han havde ikke så forfærdelig meget at lave, og han var der når det var nødvendigt. Jeg tror han bliver overrasket over afslutningen fra Austin, som kommer med høj fart og brækker i luften.

Frederik Rønnow er dog uden tvivl en mere spektakulær målmand, han har dog ofte også væsentlig mere at lave end Robin Olsen.
København
Skrevet af corner
Jeg er enig i at Robin såg sikker ud, selv om det er at modsige mit tidligere indlæg hvor jeg erklarer mig enig i Mathias` 8 tal. Vil gerne skyde det op til et 9 tal.

Som flere andre er inde på her, hade Rønnow væsentlig mer at se til end Robin, men det vidner bare om et KLASSE forsvar hele vejen rundt i Fck.

Synes ellers virkelig at det er og skyde sig selv i foden med den rotte-sag, da det bare vil gi pinlige øgenavne, også pisser man på den klub man nu mener at "støtte i medgang og modgang".

Kan godt være at det var rotter uden smitte risici, men helt ærlig?!

Har man nået et nyt bundniveau?
Peace, love & Fck
Skrevet af Costacurta83
Også enig med karakterer langt hen ad vejen. Ville nok have sat Matic lavere, da jeg synes, det går for langsomt, og spildprocenten er for stor. Håber dog stadig han kan lægge markant mere på fremadrettet
Skrevet af MorganF
Jeg må være ærlig og sige, at jeg langt fra synes, det er verdens undergang med de her rotter. Enhver form for kasteskyts er forkert, men rotter lander et eller andet sted mellem grisehoveder og knallerter på min liste over ting, der egentlig bare er lidt sjove. Jeg tror i grunden mest, jeg undrer mig over, hvordan man får idéen og derefter får dem med ind på stadion. Selvfølgelig er et par rotter ikke svære at gemme, men alligevel.
Det værste ved sagen er nok, at pressen nu fokuserer unødigt meget på den og dermed undlader at fokusere på spillet på banen.
Skrevet af Matias
Jeg hetzer ikke Robin Olsen, jeg er rigtig glad for ham som målmand for FCK. I går spillede han til et 8-tal, fordi han ikke havde det store at lave, og dermed ikke spillede en større rolle i kampen. Det der kom, tog han sig fint af. Men... ved tre tilbagelægninger (en i 1. første halvleg, to i 2. halvleg) bankede han hhv. bolden ud over sidelinjen og direkte op på den centrale midtbane, hvorfra Brøndby kunne sætte gang i et hurtigt angreb. Det er skønhedsfejl, men det er fejl. Derfor kunne det ikke blive til mere for ham i går.
Skrevet af Matias
Uros Matic spillede sig godt op i 2. halvleg, hvor han faktisk var god til at sprede spillet ud, og gøre de ting, hans midtbanemakker ikke gør sig så meget i, i offensiven. Jeg synes han spillede halvlegene til 6 og 9, og så rundede jeg op, fordi jeg er en flink fyr.
Skrevet af MorganF
Jeg er helt enig hvad angår Matic. Hans plads og de sko han udfylder taget i betragtning, klarer han det udmærket. Jeg er dog ked af, at han taber bolden så meget, men udover det synes jeg han lader til at være faldet godt i hak med Ludde og Toutouh. Hans afleveringer til Ankersen har dog lidt for ofte været for dårlige, altså ligget bag Ankersen eller bare været upræcise.
annonce
0