Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Untitled
Nej, for pokker da. Han koster da ikke i nærheden af 30. Han har to år tilbage og er up-and-coming. Det er nu han skal snuppes, og markedsværdien ligger næppe højere en 10. Men da vi er konkurrent skal der måske nok et par ekstra mill på bordet, dog ikke i nærheden af det beløb du nævner.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af quaz
Marcus Ingvartsen kan under ingen omstændigheder snuppes for 10 mio. Hvis han bliver handlet til FCK, så ville det blive den største transfer mellem to danske klubber nogensinde.
København
Skrevet af Untitled
Det kan godt tænkes vi skal højere op, men så er det måske heller ikke værd at smide penge efter. Jeg vil give mig lidt og mene at man godt kun smide 12-14 mill efter ham, men skulle han koste mere end det, er der bedre og mere etablerede alternativer.

Men altså, manden er 21 og har spillet sig opad over det sidste års tid. Tror I tillægger ham lidt for store evner. Og jeg kan se han officielt er anslået en værdi på €1.25 million.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Plankeværket
En ting mere, der gør vinduet spændende er løn. Vi siger farvel til Cornelius og Zanka, der ligger aller øverst i løn heirarkiet. Der bør seriøst være råd til at hente nogle fede spillere ind!

Mht Ingvartssen. Der er ikke en kinamandschanve for, at CV sælger ham til os, for mindre end 30 millioner.
1) CV har udtalt de ikke vil sælge til FCK og BIF hvis FCN vurderer salget styrker konkurrenten.
2) De sagde nej til noget der minder om 20-30 millioner for Lobotka i sommers.
3) Ingvartssen er ratet rigtig rigtig højt ifølge agenter og FCN. Et godt u21 em rykker ham tættere på 50 end 10 millioner.
Skrevet af MorganF
Untitled, hvis du kan handle Ingvartsen til FCK til sommer for 12-14 millioner danske kroner, så spilder du din tid på at skrive herinde, når du lige så godt kunne skrive din ansøgning til posten som chefforhandler hls FCK nu.
Ingvartsen bliver i Farum endnu et år, medmindre udlandet smider et kongebud til sommer.
Skrevet af MorganF
Btw, kan du huske hvor meget Mor og Amartey løb for? Cornelius som topscorer i samme alder? Vi får ikke Ingvartsen, hvor gerne vi end vil.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Ingvartsen for €1.25? Untitled må næsten være en troll, for det er da for langt ude at tro den slags. 21 år og nummer 1 på topscorerlisten. Hvis han ryger tii FCK er vi nok snarere oppe omkring de 35-40 mio.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Vi har indtil videre spillet 48 betydningsfulde kampe i år. Og vi mangler fortsat 9, hvis vi skulle nå pokalfinalen.

Jeg forstår derfor ikke, hvorfor spillere som Zanka og Ludwig har spillet hhv. 42 og 44 af de 48 kampe. Hvis ønsket i klubben er både at have en bred trup og samtidig indsluse unge spillere. Så kunne spillere som Kusk, Gregus, Okore, Boilesen og Pavlovic sagtens have fået markant mere spilletid, uden liga-titlen nogensinde havde været i fare.

Det kunne da godt ske, vi så ikke havde været ubesejret indtil nu, men måske havde vi så undgået nogle af alle de skader, vi har haft, fx både Corner og Santander hjemme mod Porto, ligesom Falk er ude de sidste 15 kampe af sæsonen.

Samtidig ville en lidt større rotation også åbne op for, at der kunne blive indhop til nogle af de unge spillere.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
"Synes jeg hører rygter om at Verbic er på vej væk. Noget der ved mere om det?"

Der var rygter om Brugge i vinters, men derudover ikke noget, tror jeg.

Det ville næsten være for godt til at være sandt, hvis vi kan komme af med ham til en OK pris.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg vil nødigt af med verbic som han spiller nu. Han var altså god sidste sæson, og nu er han endelig rigtig skadesfri. Han er god defensivt, meget bedre relationelt nu end tidligere og han har et rigtig godt offensivt drive når han er klar.
Skrevet af Bløde babser
Vil heller ikke af med Verbic nu. Han er ung, gør det fornuftigt og er en af dem der måske kan vokse og blive endnu bedre fremover.
Samtidig står vi overfor en relativ stor udskiftning i forvejen, så hvis Toutouh og Kusk i forvejen er på vippen af kanterne, skal han ikke også videre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
@ Untitled

Som andre nævner, så tager du fejl omkring Ingvartsen, men håber da du har ret. Kan han hentes for 12-14 mio. kr., så er det et scoop.
Men det kan han selvfølgelig ikke. Han ryger til udlandet for temmelig meget mere.

@ Delaney

Jeg er uenig i forhold til rotation. Ståles opgave er at skabe et vinderhold, og det gør han ved at spille en grundstamme tilpas meget sammen. Derfor skal der ikke roteres mere end højest nødvendigt, og en pokalturneringen kunne nemt have været smidt på den konto, som den blev i 2010/11-sæsonen, hvor vi røg ud til AC Horsens.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Hverken Maxsø, lobotka eller Ingvartsen ender i FCK til sommer, skal de hentes så bliver det om 1 år eller noget hvis de mod forventning ikke slår til i udlandet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Gastonion
Det er tre dygtige spillere, men hvis vi ikke kan få dem på en fri transfer er de ikke det værd. FCN tager som udgangspunkt en for høj transfersum ift. hvad spillerne kan bidrage med. Jeg holder på, at vores nuværende transfers fra øst-europa, Sydamerika og enkelte superligaspillere i stil med Falk er der vi kan optimere vores nuværende setup. Man skal også huske, at vi lige nu har meget talentfulde årgange på SOE, hvorfor der i den nærmeste fremtid sagtens kunne være fremtidige profiler. Det danske marked er i forvejen så småt, og vi har brændt os så mange gange.
Skrevet af Bløde babser
Marcondes er en nar
Marcondes har kikset hår
Marcondes er snart transferfri så FCN kan ikke sætte en ekstra høj pris fordi de ikke vil sælge til os og Bif.

Kan han mon være en løsning på vores mangel på en central midtbanespiller med mere offensiv dynamik og et alternativ til de tre angribere vi sikkert vil have med Cypriot, Santander og Pavlovic?

Han kan jo blive klippet og vi har brug for en mand de andre kan hade når Zanka smutter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Han er for offensiv, og han vil ikke til FCK, men. Var der plads og ville han så ja fucking tak. Jeg synes han er fremragende!
Skrevet af repos
Enig. Marcondes virker som rigtig dygtig mellemrumsspiller.
Men, pyha, han er svær at holde af.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Untitled
Den her plejer ikke at være meget off:
http://www.transfermarkt.com/marcus-ingvartsen/profil/spieler/269878

Men selvfølgelig, hvis det er fra DK til DK er den sværere at hive hjem.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af René Diff
Jeg har svært ved at se Marcondes passe ind i vores 4-4-2

Han trives i 10´er rollen, hvor han nærmest er angriber i deres system. Hvis Brøndby ikke havde sprængt banken for Mukhtar, ville han have været oplagt i deres system bag angriberne.

Marcondes er dygtig med enorm upside, og hans dødbolde alene ville være flere millioner værd. Jeg ser ham bare ikke som kant eller central i Ståles 4-4-2.

Skrevet af Gastonion
Hvem skulle Marcondes være bedre end? Han kan på ingen måde spille CM i det nuværende system. Jeg tror vores fløje er bedre defensivt såvel som offensivt. Spørgsmålet er så om han kunne fungere som angriber i vores system, og det tror jeg simpelthen ikke ville fungere uden en større omlægning af vores spil. Jeg ville for at være helt ærlig være lidt skuffet, hvis han var et reelt mål for klubben.
annonce
0