Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg synes netop ikke det er bekymrende. Hvis man laver et fejlskøn og henter en spiller, der ikke tilfører den værdi, man havde forventet, er det bedre at tage konsekvensen af det, så snart man opdager det, i stedet for at klynge sig til håb om forandring, som med Ailton. Jeg håber derfor, han bliver solgt til sommer. Til FCN måske.
Skrevet af Schelden
Sådan kan man selvfølgelig også se på det. Hvis vi antager, de har mistet troen på ham.

Han var vel også et relativt lille, økonomisk sats, så nok ikke så svært at afskrive.

Lige modsat med Andrija Pavlovic eksempelvis.
København.
Skrevet af peanuts
dog vil det give lidt ekstra travlhed i det kommende vindue hvis man helt har mistet troen på Okore, for så skal der vel hentes 2 nye ind, da Anton og Erik er 2 for lidt.

tror nu at Okore bliver om ikke andet så i efteråret
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Schelden. Jeg er selvfølgelig enig med dig i, at det er bekymrende, hvis Jores Okore stadig er den, der er udset til at være erstatning for Mathias Zanka. Men det tror jeg ikke, han er. Da der kom et attraktivt bud på sidstnævnte i vinters, udtalte Ståle Solbakken, at det blev afvist pga., at man ikke selv kunne nå ud og finde en erstatning for ham. Og man har helt sikkert en masse centrale forsvarsspillere på sin liste, åbenbart bare ikke den helt rette. Det tror jeg bl.a. det, man vil bruge foråret på.

Mht. om Jores Okore bliver kalenderåret ud, så tror jeg peanuts har ret. Det andet er ønsketænkning fra min side. Jeg kan godt lide Jores Okore, jeg synes han virker sympatisk og til at have god indstilling, jeg synes bare ikke hans fodboldmæssige kvaliteter passer til FCK, og derfor hellere før end senere, bør finde ny arbejdsgiver.
Skrevet af Schelden
Jeg håber så inderligt, du får ret, Matias. Virkelig.

Ståle Solbakken virkede heller ikke afvisende over for et større indkøb til positionen i optakten.
København.
Skrevet af Schelden
Benjamin Verbic skal ikke lave meget forkert, før han ryger ud i pausen, tror jeg.

Hold op en sviner, han fik der.
København.
Skrevet af Matias
Uros Matic fatter ikke det der med, at når man er gået forbi en mand, er det ikke ensbetydende med, at denne ikke kan hente dig igen. Det er jo i hver eneste kamp, han viser prøver på det. Han går med bolden på fødderne fint forbi en mand, sænker så tempoet, løber enten direkte ind i næste modstander eller lader den første modspiller komme tilbage og tackle bolden fra ham. Gad vide hvorfor han ikke forstår det.
Skrevet af Schelden
Ja, det har jeg også lagt mærke til.

Går mange gange fint forbi første modstander, hvorefter det løber ud i sandet.

Derudover sidder bolden generelt for langt fra ham. Træk på flere meter.

- Rigtig flot angreb. Der manglede Andreas Cornelius bare.

- Og der gjorde Uros Matic så det rigtige. Aktion -> Slutprodukt. Desværre ind i en mand.
København.
Skrevet af Matias
Hans overblik ser ikke ud til at være ret veludviklet. I det hele taget er han mere fysik og løb end taktisk snilde, hvilket er et betragteligt minus ift. Thomas Delaney, som havde begge dele. Det er selvfølgelig heller ikke en let opgave, at skulle overtage fra en af FCKs aller bedste midtbanespillere nogensinde.

Min anke er i den henseende, at det ikke rigtigt burde være en undskyldning for FCK. På den anden side set kan jeg selvfølgelig sagtens acceptere, at ikke alle spillere kan blive erstattet 1-til-1.
Skrevet af Schelden
Jeg håber og tror på, man kigger efter en CM, hvis man vurderer Aboubakar Keita for let.

Uanset hvad håber jeg på, man køber en. En mere dynamisk type. De tre, vi har i truppen nu, virker til alle at have det bedst som seksere og ikke ottere. Uros Matic tager ikke de der løb, der bryder vores kæder og forstyrre modstanderens. Det kan han selvfølgelig lære, men jeg er usikker på, om vi har tid til at vente på det. Jan Gregus kan noget med bolden, de to andre ikke kan, men det sker primært fra en dybdeliggende rolle. William Kvist gør det, han skal, men heller ikke mere. Derudover bliver han ikke yngre.
København.
Skrevet af Schelden
Selvom det er skidt, vi ikke er kommet foran, så har det vel egentlig været en udmærket halvleg. Federico Santander vinder sine dueller, og med lidt mere held, så får Andrija Pavlovic banket en af dem ind. Benjamin Verbic spiller sig op, og det er meget positivt, han slipper bolden hurtigt. Den centrale midtbane har vi vendt. Ingen trussel offensivt. Peter Ankersen må gerne indstille sigtekornet til anden halvleg. For mange fejlafleveringer. Der er masser af plads i frimærkerne, som specielt Andrija Pavlovic har udnyttet.

Mere tempo. Om ikke andet mere konstant. Mere skarphed på angriberne. Hvis ikke det sker, så ligner det, vi må vente på Youssef Toutouh ikke orker at spille bolden mere, og han selv banker den i kassen.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Det var rimelig skarpt af Pavlovic. Så skal tempoet bare fortsat op.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Han har spillet godt i dag, Andrija Pavlovic.
Skrevet af Schelden
Fedt mål. Og kroner en masse gode aktioner med en scoring.

Jeg bliver sgu ekstra glad, når det er ham, der smider bolden i kassen. Han er en fed fyr.

Så scorer han fandme igen. Hvad skal det ikke ende med.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Og så gør han det sørme igen. Fint mål.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Han laver hattrick i dag.
Skrevet af Blastoid
Tingene går hans vej pt. det er skønt, men jeg synes også, at det har peget fremad de seneste mange runder - og den her evne til at vende på kanten af feltet og sparke kvalificeret på mål har han altså vist fra de første kampe, så det er stærkt, at de begynder at gå ind. Han kan måske blive helt god i vores system :)
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Pascal
Lækkert mål...og så lige Pavlo...

Så kan der senere tilføjes endnu et mesterskab på kontoen med en SønderJyske sejr.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af GammelBitterMand
Godt kaldt, Matias. Selvom det 95 % er Toutouhs fortjeneste.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Youssef Toutouh er en dejlig dreng.
København.
annonce
0