Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Hold nu op. Så er han helt klar til de europæiske gruppekampe til efteråret. Men hold da op det er et tab på den korte bane.
Men ja, så bliver han da her - og vi får set mere til Roerslev.

Gid vi kunne låne Høgli til jul.
Skrevet af Schelden
Ja, det jo spørgsmålet, hvornår han er klar igen. Det kan ende med, han er ude i starten af næste sæson. Det godt nok skidt. Pis og lort.
København.
Skrevet af Bløde babser
fire måneder herfra er slutningen af september. Det er halvdelen af efterårssæsonen. Så giver det jo sig selv omkring vi skal hente ind til den plads.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Ja, men det er op til fire måneder. Andreas Cornelius var jo nærmest klar på to.

- Tjekkede lige op på det. Det tog sgu over tre måneder. Jeg håbede, jeg havde ret.
København.
Skrevet af Def-monk
Med Ankersens skade ville det ikke undre mig hvis vi hentede en back. Jeg synes det var tydeligt i går at Roerslev trods alt ikke er klar til det niveau, selvom det heller ikke lige er den sjoveste kamp at komme ind til. Jeg ville i hvert fald ikke være tryg ved at spille med ham i europæiske kvalkampe.

Hvad angår kampen i går, lader det til jeg er den der er mest træt af vi taber i går. Jeg er sgu sur, og den har sat sige. Zankas udtalelser hjalp ikke.
Skrevet af Matias
Mads Roerslev er uden tvivl et stort talent, men for pokker hvor blev han overmatchet af et par gamle ræve i går. Jakob Poulsen og Jonas Borring fangede ham flere gange ude af position, og et par gange lykkedes det dem i tilgift at lokke ham ud af samme. Men han skal nok få det lært, det tror jeg på.

Uden Thomas Delaney er vores centrale midtbane for statisk og uden den nødvendige gennemslagskraft. Uden Thomas Delaney og William Kvist er vores centrale midtbane for statisk, uden den nødvendige gennemslagskraft, uden struktur, uden tydelighed og knap nok middelmådig.

Jan Gregus kan man godt se, er en god fodboldspiller, men om han nogensinde bliver god i FCK, kan man godt have sine tvivl om. Det er hverken teknisk eller taktisk, jeg synes det halter for ham, men derimod ved hans udtryk. Jeg tror ikke han har det rette mix af aggressivitet og kølighed for at spille i FCK.

Uros Matic kan virke som en ok spiller, fordi han løber meget og kommer i vejen for meget. Sagen er dog den, at han ikke er meget andet end det, og han virker derfor ikke som en spiller, som teknisk set er klædt ordentligt på til at være FCK-spiller. Taktisk har jeg faktisk også mine tvivl om han, men han kan måske lære rollen på den front, hvem ved.

Jeg er helt på linje med de af jer, som mener, at FCK bør tage et tab - også selvom det viser sig at være anseeligt - på den position, og hente en ´proven´ topspiller til pladsen. Det bliver dyrt, men ligeså sikkert er det bydende nødvendigt.
Skrevet af Schelden
Oscar Lewicki har kontrakt til jul 2017. Hvis han vil, kan det være en mulighed.

Omvendt ved jeg ikke hvor proven han er. Er også frosset lidt ude af Malmø, tror jeg.
København.
Skrevet af Alle Achtung
ville Kvist ikke kunne spille den back?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Schelden
William Kvist skal spille på den centrale. Ingen andre steder. Altid. Evig og altid.

Kampen i går viste med al tydelighed, at de to andre ikke evner det ansvar.
København.
Skrevet af Def-monk
Omvendt ved jeg ikke hvor proven han er. Er også frosset lidt ude af Malmø, tror jeg.


Han var anfører i går da Malmø mødte Hammarby. Men han blev vidst ikke brugt meget under Allan Kuhn, men spiller næsten fast i denne sæson med Pehrsson.
Skrevet af Schelden
OK. Tak for info. Også længe siden jeg har tjekket, må jeg indrømme.
København.
Skrevet af Def-monk
Kunne ikke følge så meget med i kampen. Men han blev i hvert fald skiftet ud da de jagtede udligningen - med AC. Ved ikke rigtig hvor god han er, og om han er for defensiv.
Skrevet af CPH-Hotspur
William Kvist skal spille på den centrale. Ingen andre steder. Altid. Evig og altid.

Kampen i går viste med al tydelighed, at de to andre ikke evner det ansvar.

Enig. Han giver ikke kun ro på midtbanen, men har en stabiliserende effekt på de to bagerste kæder.

Er Danny egentlig helt klar, og i så fald, kunne han være et friskt bud på backen til finalen?

Han har trods alt en del mere erfaring end Roerslev, og hans energiske og hurtige løb kunne være giftige mod Brøndby.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Matias
Jeg har opgivet at følge med i Thulani Sereros karriere, efter han led samme skæbne som Nicolai Boilesen, hvor for højt transferspil blev straffet med en "frozen out"-taktik af klubben. Han kan derfor godt være signeret til anden side allerede, men han er i hvert fald god, selv om han er lidt klejn. En Lebogang Phiri+, om man vil. Hurtige fødder, god teknik, god til at læse spillet (og lider derfor ikke under sin størrelse), hårdtarbejdende og fungerer fint både defensivt og offensivt. Kontrakten med Ajax løber vist et par måneder endnu.
Skrevet af Morten_buch
Det bliver Danny, der bliver back. Han har alle forudsætninger.
Skrevet af Bløde babser
Tvivler på Ståle hiver en mand der ikke har spillet i en evighed og ikke har pladsen som naturlig position, til at spille den back i pokalfinalen.
Mon ikke det bliver Boilesen eller en af de andre forsvarsspillere der ryger derover til kampen?
Det får vi måske svar på mod Lyngby, der skal vel eksperimenteres.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts
spørgsmålet er ikke om Ståle skal ud i en Kevin Foley manøvre, der skal spilles europæisk om 2 måneder, 2 runde mod et hold fra Færøerne eller Nordirland bliver nok ikke problematisk men allerede i 3 runde kan Rosenborg eller Malmø vente.

En rutineret rotte som kan spises af med en kontrakt på 1 år
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Talentet121
Det er netop derfor, at jeg elskede Amartey. Den alsidige ghaneser kunne både spille CM, CB og HB.

Det må give grå hår at være i Ståles situation lige nu. Men mon ikke at han smider Boile over på højre back? Danny og Roerslev er for usikkert imo.
Skrevet af Matias
Vi klarer den med Mads Roerslev. Det gør vi. Især i pokalfinalen, hvor alle de andre spillere også er ´på´.
Skrevet af Talentet121
Det er helt sikkert også en kamp, som vil vise, hvad han er gjort af. Hvis man som 17-årig leverer stabilt i en pokalfinale med den - forhåbentligt - bedste kulisse i dansk fodbolds historie, så kan man nå langt.
annonce
0