Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
måske man også har sat sig unødigt karikeret, i begge lejre.

ser personligt gerne at der er en eller anden andel af danske spillere og alternativt skandinaviske. jeg tror måske også jeg heller til at det gerne må være kernen.

men har intet problem med at man tilfører udenlandsk kapacitet på diverse poster.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Slettet(072126190212)
I den Mediano-podcast, jeg henviste til på forrige side, nævner Sune Smith-Nielsen vigtigheden af at have lokale spillere på førsteholdet. Det skaber et meget stærkt link mellem byen og holdet, at københavnerne kan se lokale unge gutter rende rundt på holdet. Og da vi har en stor tradition for at have skandinavere på holdet, er dette også en gruppe spillere man kigger efter.

Det ville være fedt, hvis vi havde en dansk træner. Men det skal selvfølgelig ikke betyde, at vi går på kompromis på kvaliteten. Og jeg tror ikke man skal underkende vigtigheden af, at nøglespillerne på holdet er danskere.

De sæsoner, vi har haft den stærkeste defensiv, har det været med en defensiv kerne, der kan kommunikere på samme sprog:
- Christiansen, Hangeland, Gravgaard, Linderoth
- Wiland, Zanka, Antonsson, Kvist
- Olsen, Zanka, Johansson, Kvist (og Delaney)

Toutouh nævnte endda i et klip på FCK-tv, man sagtens kan se forskel på Delaney og Matic/Gregus. Han nævner, at skandinaviske spillere typisk er meget mere vokale end ikke skandinavere.

Jeg gik gerne lidt på kompromis med den suveræne sæson, vi har haft, hvis det indebar at minimum 5 fra starteren fra danskere og derudover et par skandinaver. (Vi skal selvfølgelig stadig vinde mesterskabet og gå i europæisk gruppespil). Sjovt nok har denne suveræne sæson været med et nærmest uhørt stort antal danskere, hvilket nærmest beviser min pointe - at det er vigtigt med en national/regional stamme.

Jeg ville fx elske at se Ingvartsen i truppen i stedet for Sotiriou. Og Maxsø i stedet for Lüftner.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af peanuts
Delaney@

Problemet med de 2 du nævner ( Ingvartsen og Maxsø ), er at de ikke er aktuelle for FCK for nuværende, Maxsø sagde nej sidste år da han kunne skifte på en fri transfer, og Ingvartsen med CV som sælger bliver alt alt for dyr for FCK.

Problemet er at mange af de danskere som kan forstærke FCK allerede spiller i udlandet, eller som med Maxsø og Ingvartsen enten er for dyre eller vil til udlandet.

Jeg er helt med på den ide om en skandinavisk profil, men nogle gange er det ikke muligt hvis niveauet skal holdes
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Hvor søren vi finder en superdygtig sportsdirektør henne er noget uklart.

Ja, den er svær.. Hvis jeg skal gætte så bliver det Lange.. Det er ikke super sexet, men kan ikke se hvem det ellers skulle blive.. Det er imo heller ikke den værste løsning.. Det værste ville være en eller anden udenlandsk karriere-sportsdirektør, som intet ved om FCK, og som bare skal have et par sikre mesterskaber hos os inden de skal videre til en større klub.. Det er nok at det er præmisserne for vores træner, vores sportsdirektør skal helst være en vi kan regne med mange år frem..

David Nielsen er oplagt som ny træner, og hvis vi kan få ham ind før ståle forlader os, så ville det være helt perfekt.
Skrevet af Ælkjaer
Ståle udtaler følgende til Ritzau:

- Dette hold toppede på en måde et år for tidligt, og vi kæmper fortsat hårdt for at holde på to-tre spillere, som meget gerne vil af sted og også har fået tilbud.

Det er alligevel meget interessant tænker jeg. Mine tanker går på Erik Johansson, Toutouh/Verbic og Santander.
Nogen der ved noget?
Skrevet af peanuts
Ståle har jo før været ude og sige at han kunne sælge hele holdet hvis det var, så ser egentligt ikke noget nyt i denne udtalelse.

Og kommer der en engelsk klub med silly money og smider et stort beløb efter Santander, så er det ikke umuligt at han bliver solgt eller Erik for den sags skyld, men igen så skal det nok være til grov overpris
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Ælkjaer
Det er nu mere det med, at der er 2-3 spillere der meget gerne vil afsted. Det lyder alligevel lidt voldsomt. Vi ved allesammen at Ankersen luftede ideen. Jeg tænker bare på hvem de andre er.
Men så længe Der bliver lagt gode karriereplaner for de enkelte spillere, som det virker til i øjeblikket, er jeg nu heller ikke synderlig urolig.
Skrevet af Schelden
Jeg tænker umiddelbart Robin Olsen, Federico Santander og måske Youssef Toutouh.

Peter Ankersen fik spoleret sin lille drøm ved skaden. Uden tvivl.
København.
Skrevet af Bløde babser
Altså, hvis man har en stamme med følgende, kan det godt være man ikke er på 100% næste år, men man starter med et solidt fundament:

Olsen
Høgli/Ankersen - Johansson - (Ny mand) - Boilesen
Verbic - Kvist - Matic - Toutouh
Santander - Pavlovic

dertil lægges:
Kusk
Falk efter skade
Thomsen efter skade
Gregus (kan ryge tror jeg)
Høgli/Ankersen
Ny angriber
Bengtsson
Antonsson

Det ser fornuftigt ud og stammen kender jo system og alt det der - det ville heller ikke undre mig hvis man sent i vinduet kigger på om der skulle falde en midtbanespiller med noget lidt extra ned til os, hvis Matic ikke stepper op i juli/august.
Så har vi to spændende i Falk og Thomsen, der kommer tilbage efter skader. Hvor lang tid skal de bruge og hvad kan Thomsen i FCK.
Bengtsson kender det hele. Så det er jo bare en ny angriber og midterforsarer der skal læres op. Resten kan det de skal.
Det vi kommer til at savne er noget topniveau. De troede vi ikke at Cornelius skulle give os i år, og jeg tror sagtens det kan vokse nedefra.
Blandt andet vil det ikke undre mig hvis der er noget af vores Jugoslavere der bliver profiler. Hvis ikke, er der noget der skal evalueres på der.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
Gad vide hvordan fordelingen af indsats og input er i forhold til den nye strategi med karriereplaner, rettidig omhu osv. Jeg tænker på hvor meget der kommer fra Lange og hvor meget der kommer fra Solbakken. Udefra set virker det rigtig godt, og giver en dejlig ro omkring det hele.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
For at komme ordentligt i gang efter så stor en åreladning af spillere, er det vigtigt, med en defensiv, som fungerer og giver luft til offensiven, og jeg vil i den forbindelse erklære mig ganske tryg ved Robin Olsen på mål, William Kvist som afskærmning på midtbanen, og en forsvarskæde bestående af Tom Høgli - Erik Johansson - Nicolai Boilesen - Pierre Bengtsson.

Jeg tror, det bliver med den opstilling i defensiven, at de første kampe spilles. Det skal vi nok kunne komme i et europæisk gruppespil på.
Skrevet af Sir , moderator
Hvis ikke der kommer er bud fra London, Paris, Madrid, Berlin, Hamborg eller Barcelona er det vel ikke helt sikkert Zanka skifter. Han er åbenbart temmelig kræsen med hvilken by han gider befinde sig i.
Dette er en signatur.
Skrevet af ConCort
Det er godt nok en noget begraenset liste, mon ikke han skifter til en klub i en anden by alligevel. Han er dog en underlig stoerrelse saa hvem ved, men jeg tror ikke det bliver til en klub i en af de byer.
Skrevet af Saint
@Matias

Tror nu vi lige vender de to backs, men eller er jeg helt enig. Selvfølgelig med den mulighed at Luftner er så god, at han tager pladse centralt for boilesen, som så skubbes ud og erstatter Bengtsson eller Høgli.
(...)
Skrevet af Slettet(072126190212)
Det burde ikke være nødvendigt at skrive det. Men måske det er dig, der burde vende dig en omgang, @saint ;)
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Matias
Hehe, Delaney har skrevet det allerede... jeg ser helst Tom Høgli på højreback og Pierre Bengtsson på venstreback.
Skrevet af Bløde babser
Jeg ser helst at midterforsvaret med den nye mand er så stærkt at Boilesen ikke skal tænkes ind der, men kan tage venstre back.

Jeg syntes han var en af vores bedste den anden dag og nogle af de ting han laver i hans mand til mand med bolden er høj klasse. Hvis han så kommer over i sin naturlige side hvor han ikke nødvendigvis skal ind i banen, tror jeg han vil være et gear over hvad Bengtsson nogensinde kommer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Han lavede bestemt gode ting, mand mod mand, men han kunne ikke dække af på kanten, og det var et rigtig stort minus. Det forstår jeg ikke helt, hvorfor der ikke er blevet bidt mere mærke i. Mod hold der har bare nogenlunde kanter (det har Brøndby ikke), bliver vi rendt over ende, med ham som højreback.

Men ja, helt sikkert, har vi fået en tjekke, der fra dag 1 bare går direkte ind på pladsen i det centrale forsvar, uden det går ud over defensiven, så vil det da være at foretrække. Jeg tror nu det tager lidt tid, og i et program, hvor der ikke er plads til ret mange fejl, før man er ude af nogle vigtige turneringer, tænker jeg, at den anden konstellation er mest sikker. I forhold til denne sæsons begyndelse, er det folk der kan systemet i søvne, vi kommer til at mangle, og derfor er defensiven den, der først skal prioriteres førstat få på plads.
Skrevet af Plankeværket
Hvor er det fedt med al den spilletid til keita!
Skrevet af Arsenal_love
Men spiller Keita godt der over, er der nogen der ved det?
For halmstad er ligger jo til nedrykning lige pt.
fck & arsenal
annonce
0