Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg blev også først imponeret over Verbic. Men så slog det mig, at han har været to år i landet. Og så burde han trods alt kunne snakke mere dansk, end tilfældet er.

Så nu er jeg mere bare imponeret over, at han har gidet at forsøge at lære lidt dansk.

Prøv til sammenligning at find et interview med Younes Namli på YouTube. Han snakkede nærmest flydende hollandsk efter 6 måneder. Min hollandske kammerat fortalte mig, at det kun var kønnet på artiklerne (den og det), som han lavede forkert. Se det er imponerende!
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Colanitre
Verbic havde faktisk også et interview med YT efter mesterskabet sidste år som han prøvede at køre på dansk, så det er ikke første gang jeg har set ham tale dansk, men han er helt sikkert blevet bedre.

Det er også meget fedt at se to, der kæmper om samme plads, komme så godt ud af det med hinanden.
Skrevet af Talentet121
Det er virkelig sjældent, at man ser en "ikke-skandinavisk" spiller lærer dansk. Hvornår har man sidst set det? Rilwan Hassan ved jeg har lært dansk, men han har også det danske pas som mål.

Nu er Superligaen en "springbrætsliga", og udenlandske spiller bliver her sjældent mere end 3-4 år, hvilket begrænser grundende til at lære det danske sprog.

Men super fedt hvis Verbic har mod på at lære det danske!
Skrevet af corner
Nogen der kan fortælle mig hvordan all stars kampen endte?
Peace, love & Fck
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nogen der kan fortælle mig hvordan all stars kampen endte?


Den endte vist 4-2 eller 2-4. Så det på FCK´s IG story. Så skal ikke kunne sige, hvilket hold der vandt.

---

Det er underligt, at så få fodboldspillere har interesse i at lære sproget i det værtsland, de kommer til. Carlos Tevez er nok det værste eksempel. Så et interview med ham, da han spillede i City, og det kunne knap nok betegnes som et forsøg på engelsk. Og der havde han været i landet i i hvert fald 3 år. Lige med Verbic er undskyldningen naturligvis, at han ikke behøver, da han kan begå sig på engelsk.

Tilsvarende har jeg også undret mig over, hvorfor spillere fra andre lande ikke tager sig sammen og lærer at snakke engelsk. Santander fx har en drøm om at spille PL. Hvorfor har han så aldrig lært engelsk. Det ville da gøre det noget nemmere. Og Jovanovic fra AGF har vel haft en drøm om at spille i udlandet. Alligevel snakker han kun sit eget sprog.

Sorry. Ved godt det blev lidt off-topic.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af elendil
Jeg synes du er hård ved Verbic.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Mister vandt den kamp. Den ægte mister.
København.
Skrevet af NeverDefeated
Hvis Helsingborg ikke rykker op i Allsvenskan, så kan FCK meget vel blive destinationen når Andreas Granqvist skal hjem fra Krasnodar, ifølge hd.se. Der har tydeligvis været kontakt mellem parterne i vinters.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Skrevet af peanuts
skulle Erik smutte til næste sommer vil han sikkert være en fin spiller at få ind, han er dog ikke helt ung mere
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Sir , moderator
" Men så slog det mig, at han har været to år i landet. Og så burde han trods alt kunne snakke mere dansk, end tilfældet er."

Dansk er da vildt svært at lære, så at forvente at en fyr fra Slovenien (Slovakiet?) kan flydende dansk efter 2 år er måske lidt meget at forvente.

At en dansker lærer hollandsk hurtigt er måske knap så overraskende, da de to sprog har mange ting til fælles.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
http://bit.ly/2qvfF0t

Jeg kan ikke forestille mig, at Youssef Toutouh får lov til at skifte.

Så skal det være til vinter. Men er der nogle, der vil købe ham fri allerede nu så? Tvivlsomt.

Uros Matic er desuden udtaget til Serbiens landshold. Kan få debut.
København.
Skrevet af peanuts
tror det kommer til af afhænge af hvor langt Thomsen og Falk er i deres genoptræning/kampform, vinduet lukket vist nok først i DK 1/9 så der er noget tid at løbe på.

Men det kunne være fedt at få lov til at beholde både Zanka og Toutouh, minimum til og med 3 kval. runde i ChL

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Ja, den tanke har jeg også leget med. Det kunne være ret fedt.

Jeg er desuden vild med kommentaren fra ham ang. om det bliver Real A eller B-holdet.
København.
Skrevet af peanuts
problemet er jo at den nye tjekke er til U-21 EM i meget af opstarten
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Ja, det er lidt ærgerligt. Forhåbentlig ryger de ud så hurtigt som muligt.

Ellers når han ikke at få noget som helst ferie, før han skal i ilden.
København.
Skrevet af Matias
Da Jores Okore luftede sine tanker om en post-FCK-fremtid, fandt jeg det rimeligt, da han for det første ikke har fået den spilletid, han havde forventet, for det andet - og mere vigtigt - at Ståle Solbakken netop havde sagt til et par medier, at Jores Okores fremtid i FCK mildest talt er uvis.

Til gengæld synes jeg ikke det er rimeligt, når man som bærende spiller, efter halvandet år i klubben, og i en tid hvor flere faste startere, som har ´udtjent deres værnepligt´ allerede er afsat til anden side, presser klubben for selv at blive solgt. Og det er det, Robin Olsen gør her: http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/robin-o-jeg-er-klar-til-at-komme-videre/

Det kan godt være, at næste sæson, spille- og resultatmæssigt, bliver mindre sjov end denne, at det kan være tungt at skulle overtage ansvar fra ledere i truppen, der tager afsted osv., men det er det, kontrakten forpligter én til. Robin Olsen, Peter Ankersen og hvem der ellers kunne finde på at gå til pressen med deres tanker om at smutte nu, bør lades vide, at med mindre der kommer et Cardiff-agtigt bud på dem, er de i klubben minimum en sæson endnu, fordi der er brug for dem her, og fordi de selv har underskrevet en kontrakt med FCK, gældende for et antal sæsoner, som var attraktivt for dem, da de underskrev den.
Skrevet af repos
Hørt.

Har det også stramt med Robin Olsens udmelding, selv om det er fint nok at have ambitioner om udenlandsskifte. Halvandet år er godt nok ikke meget at rykke på, og det lader til, han glemmer, at FCK hentede ham ud fra en græsk blindgyde, og han nu er endt som førstevalg på Sveriges landshold.
En anelse mere ydmyghed vil være klædeligt.

Peter Ankersens facon var med et glimt i øjet, og det kunne jeg lettere sluge, ligesom der i hans tilfælde jo er en klar aftale om et udenlandsophold.
Igen blev han faktisk reddet ud af en suppedas i Østrig, og endt i langt større klubbers søgelys.

I det hele taget er det ikke så underligt, hvis skandinaviske spillere, der er gået en smule i stå i udlandet, har et ønske om et skifte til FCK. Det resulterer i sportslig succes, landsholdsplads og mulighed for et lukrativt udenlandseventyr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Først Youssef Toutouh også nu Robin Olsen.

Men hvis der er så mange interesserede i sidstnævnte, så må de jo smide et ordentligt beløb.
København.
Skrevet af corner
Kunne ikke være mer enig, Matias.
Peace, love & Fck
Skrevet af quaz
Jeg har det egentlig ganske fint med Robin Olsens udmelding. I min verden kan han sagtens undværes, da vi har en fuldgod erstatning på bænken. Robin Olsen opnåede noget ala det samme i Malmø, som han har i FCK.

Send ham bare til HSV.
København
annonce
0