Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"Så er det selvfølgelig et problem, at han sløser mange af boldene væk igen"

- Det var et rigtig stort problem endda. For det gjorde, at der ikke blev lagt det tryk på modstanderne, som han, som våben, skulle kunne generere.

"Santin holder sig på et jævt middelmådigt niveau med ganske få lyspunkter, og han ligner mest af alt en mand, der skal sendes langt ud på bænken, når Nordstrand forhåbentlig vender tilbage i form"

- For det første: Når Santin modtog bolden, bakkede russerne. Det er der en grund til. For det andet: Nordstrand er ikke i nærheden af at kunne bidrage med det, Santin kan. Santin er vores - med længder - mest gennembrudsstærke angriber, og det er en evne der i høj grad er brug for, ikke mindst når der spilles internationalt. Nordstrand er en god og godt skolet spiller, som vi sagtens kan bruge i superligaregi.
Skrevet af frederiklindved
Det er vel ingen hemmelighed, at Santin besidder andre kvaliteter end Nordstrand. Desværre er der, i mine øjne, ganske langt mellem snapsene, og gennembrudsstyrken og den gode teknik ender ofte i det rene ingenting, hvilken vel også var tilfældet i går. Desværre.

Måske er det bare mig, der forventer for meget af ham, men jeg savner stadig en før-AGF Santin.
Skrevet af Matias
Jeg synes han har været god, det sidste stykke tid. Særligt hans evne til at flytte spillet, synes jeg er et stort aktiv for hele holdet. Han virker måske ikke helt så integreret i truppen, men ellers er der kun uskarpheden at sætte fingeren på. Hans fire mål i seks ligakampe indtil videre, er dog godkendt.
Skrevet af Hebs
Det var ikke verdens mest velspillede kamp, men for fanden hvor er resultatet vigtigt! Dejligt at være ´tilbage blandt stjernerne´ selvom det til tider kan give nogle gevaldige tømmermænd - som i dag!
Skrevet af fck-styrer
Hold fast hvor var det intet mindre end genialt!

Jeg har ikke set særlig meget af kampen, udover målet. Jeg sad på en sportsbar, hvor der blev vist "konference" fra Sky Sport. Hvilket enlig var en ret genial måde at se CL bold på. De fleste var Bremen fans og et par stykker Schalke fans. Men nøj hvor var det intet mindre end genialt da en af kommentatorerne pludselig råber "Tor im Kopenhagen", mit hjerte sad mildest talt oppe i halsen og da jeg så at Enjoy havde scoret blev der mildest talt jublet igennem fra min side, var så også den eneste ud af 15. Det var til stor fornøjelse for de andre og bartenderen synes jeg var så sød.

Men fuck hvor var det vigtigt! Det er jo simpelthen et adrelin kick uden lige!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Matias
Det tror jeg også det bliver på søndag, hvor vi tager imod Brøndby. De virker bedre end længe set, og det sammenholdt med, at vi også må siges at ride på en bølge, skal nok sikre en rigtig god og formentlig tæt kamp. Jeg håber ikke der bliver sparet på nogen af pladserne, om end det selvfølgelig godt kan svare sig, ikke at stille med spillere i startopstillingen, der er helt kvæstet ovenpå tirsdagens CL-kamp. Jesper Grønkjær f.eks. Men i forsvaret skal der så vidt muligt stilles med samme fire (Posh - Sølvi - Antonsson - Wendt) som mod Rubin Kazan. Det så godt ud for dem, i den kamp.
Skrevet af nurgle
Nu var det heldigvis tirsdag vi spillede. Der er trods alt 4 dage imellem og ingen midtuge kamp næste ude. Ingen grundt til at spare spillere.
Skrevet af Jonson10
Hey hey

Jeg har fået 2 billetter gennem en kammerat til kampen på søndag, det er på øvre C. Er der nogen som ved om det er neutrale pladser? eller måske kun fck fans der sidder der?
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Michele
De skal et smut til Viby på onsdag, men med Brøndby-kamp søndag og FCM-kamp lørdagen efter kan man nok godt regne med, at der vil blive begrænset med spilletid til de faste startere. Derimod kunne det blive en fin anledning til at se lidt mere til Kim Christensen, Larsson, Oviedo, Delaney, TK, Saban, Søren Frederiksen og Zohore - og sikkert også Hjalte. Så tager vi lige Zanka og Danni Jensen oveni, og så kunne det ligne en mulig startellever i Viby, der stadig burde kunne hive en sejr hjem uden at blive alt for stressede.
Skrevet af TBJ27
Jon... det er et FCK afsnit... så nok ikke lige det bedste sted at stå som BIF fan.
Manchester United Fc København
Skrevet af Jonson10
"TBJ27"

Satans.. var også inde og se CL kampen på samme pladser, og det virkede ellers mere neutralt.
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Galácticos v 2.0
@ Michele

Du mangler at nævne 1: Bolaños.
Når jeg dør skal min kiste være hvid som mit hjerte <3
Skrevet af Rogosjin
Jon... det er et FCK afsnit... så nok ikke lige det bedste sted at stå som BIF fan.


Du skal i hvert fald ikke tage BIF trøjen på, men hvis du kan græde/juble indvendigt så se dog kampen derfra og spar pengene på billeter til BIF afsnittet.

Jeg har selv overlevet at stå på FAXE tribunen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af TBJ27
Jonson, det nok bedre at at se om du ikke kan få billetter til tribune A som er familie tribunen.... Tag ikke fejl, C tribunen er for FCK nyderne, men yderne står på B. C er lige som gamle bessefar, et par gange om året vognver vi op med et brøl, ellers står den på vinter søvn resten af året :) dog er langt de fleste på C cool nok folk som tager tingene mere afslapet. Men at møde op i en BIF trøje er nok lige at stramme den en andelse ! hehe
Manchester United Fc København
Skrevet af Jonson10
Okay tak for hjælpen : )

Ja jeg må nok hellere lade trøjen ligge derhjemme så, hehe.
havde ellers fundet den gamle turbo bent trøje frem : )
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Cabra
eg har selv overlevet at stå på FAXE tribunen.

Var det ikke fedt at opleve lidt stemning og en god vokal:)
Skrevet af Sluca
Hehe - Atiba spiller højreback for PSV mod Sampdoria lige nu... :-)
Henrik Jensen: Sporting scorer ikke tre gange
Skrevet af nurgle
Det var da godt nok en speciel plads for ham
Skrevet af Khankar
@ Sluca

Seriøst? Det er noget af en måde at spilde en spillers egenskaber på.

@ Rogosjin

Jeg har selv overlevet at stå på FAXE tribunen.


Jeg har også oplevet Faxe tribunen, og selvom jeg er stor, stor FCK-fan, må jeg indrømme, at stemningen på Faxe tribunen er fantastisk.
Skrevet af Sluca
Se TV2Sport eller Onsides matchcentre.
Henrik Jensen: Sporting scorer ikke tre gange
annonce
0