Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JakobFC
Jeg kan godt følge dig Matias og det er måske sværere at lære Ståles taktik og system end fx Ajax´, men nu er der jo lavet kæmpe store investeringer og der bliver lagt enormt meget arbejde i netop at skole ungdomsspillerne, så de er køreklare taktisk når de rykkes op. De lærer det vel ikke hvis ikke man smider dem i ilden på et eller andet tidspunkt...
Og når der bliver brugt tid og ressourcer på at integrere spillere som Aaquist, Frederik Bay, Julian Kristoffersen og Brandur, mens stortalenter som Røjkjær, Victor Jensen og Jonas Wind holdes på ungdomsholdene så bliver man en kende frustreret.
Skrevet af Plankeværket
Jeg forstår frustrationen over Julian og jeg deler den. Med resten af de spillere du nævner forstår jeg ikke hvad du mener. Kun brandur fik en nævneværdig chance af de tre og det var pga skader i massevis. Det er dog så længe siden han og aaquist var i truppen jeg ikke kan se hvad det har med denne sæson at gøre? og de små minutter Bay har fået kan jeg ikke se gøre nogen indvirkning på de andre du nævner ?
Skrevet af JakobFC
Det jeg mener er egentlig blot, at hvis de spillere jeg nævner kunne optage en plads i truppen og ovenikøbet spille kampe, så er det lidt hul i hovedet at nogle af alle de store talenter vi har haft de sidste to år, ikke allerede blev rykket op eller havde en fast gang i truppen i den forgangne sæson.

Victor Jensen er bedre som 17 årig end Frederik Bay og Julian Kristoffersen nogensinde bliver, så hvorfor har han rendt rundt og spillet u17, når man kunne se, hvor overlegen han var? Jeg ved godt man rykkede ham op i u19 i vinters, men hvorfor ikke bare rykke ham direkte op i førsteholdstruppen, når han var så stort et talent? Nej, så hellere hente en skadet Nicolai Thomsen...
Skrevet af quaz
Fordi tro det eller ej, så spiller mange andre faktorer ind end blot præstationer på u17/u19.

Det kan være at Ståle har vurderet at Victor Jensen ikke har fysikken med sig på nuværende tidspunkt, det kan være at han mentalt ikke er modnet nok. Han var end ikke fast mand på det hold, som spillede Youth League i efteråret.

De billeder jeg har set af ham, så ser han meget klejn ud. Det giver ikke mening at smide en dreng på 170cm og 50kg ind og spille seniorfodbold, han vil blive savet midt over.
København
Skrevet af JakobFC
Det var jo så hele den problematik jeg startede med at pointere - at Ståle altid vægter fysik højere end teknik og talent. Målt på fysikken var vi jo også en del stærkere end Ajax, men de spillede os jo fra hinanden, så måske er fysik ikke alt...
Skrevet af quaz
Jeg er bare ikke helt enig i din påstand. Victor Jensen er netop fyldt 17, end ikke i Ajax er der mange spillere som får fast spilletid i så tidlig en alder. Bare lige til sammenligning, så fik Dolberg først debut som 18-årig.

Jeg er helt overbevist om at Victor Jensen ville blive rykket op i førsteholdstruppen i næste sæson, hvilket nok også er grunden til at man ikke valgte at forlænge med Julian Kristoffersen. Nu skal Victor Jensen så spille et år på Jong Ajax, hvorefter han bliver rykket op som 18-årig, præcis om Dolberg.

Matthijs de Ligt i Ajax er en helt exceptionel sag, hvor Ajax har været tvunget til at hive ham op grundet skader, også har han præsteret langt over forventning.
København
Skrevet af JakobFC
Du har måske ret lige i Victor Jensens tilfælde, men nu er han heller ikke den eneste som jeg hentyder til.

Fx er en spiller som Røjkjær ideel at have som reserve til kanten, men her har vi jo 5-6 spillere der står foran.
Når nu vi har været så stærkt besat på kanterne, havde det så ikke været ideelt at have ham som fjerde/femtevalg i stedet for at hente en spiller som Nicolai Thomsen?

Nu bliver han sandsynligvis rykket op i år, men i mine øjne er det et år for sent og det er netop der jeg mener at spillere som fx Julian har fået en plads, der kunne være tilfaldet et af de større talenter. Hvis Røjkjær havde fået et år med førsteholdet nu, så havde han nok været mere klar til at spille kampe i superligaen allerede fra denne sæson. Så havde man nok heller ikke været så bange for at give slip på spillere som Kusk og Toutouh i dette transfervindue, når de hellere vil væk...

Som jeg også nævnte længere oppe i tråden, så er det også kedeligt og kortsigtet at vi altid skal have en gammel CB som fjerdevalg, fremfor at hive en spiller som Luca Racic op som gardering. Det handler ikke om at jeg synes at de her spillere skal være førstevalg, det er mere et ønske om at de er tættere på førsteholdstruppen fremfor spillere der ikke har nogen fremtid i klubben på længere sigt.
Skrevet af CPH-Hotspur
Når nu vi har været så stærkt besat på kanterne, havde det så ikke været ideelt at have ham som fjerde/femtevalg i stedet for at hente en spiller som Nicolai Thomsen?

Thomsen har jo et særligt talent, han kan dække både kant og midt, og han var skadet, så han kunne fås for kun 5 mio. Man skal også tænke på, at klubben skal tjene penge, og man har måske tænkt, at det ville være for dumt ikke at slå til. Han kan potentielt få en del spilletid, når han dækker to pladser, talentet er stort, så han kan sandsynligvis sælges dyrt i fremtiden, når vi har fået ham på ret køl igen. Det er egentlig bare godt købmandskab.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Saint
Jeg forstår ikke det her diskution, vi fik det samme for cornelius, som vi vil få for victor hvis han slår igennem for ajax. Altså skulle han være eb potential ballon´o´dor talent for at man kunne få mere for ham I superligaen.
(...)
Skrevet af repos
Diskussionen er jo ikke, hvorvidt salget var flot eller ej. Alle er vel enige om, at selve salget var indbringende.
Derimod drejer det sig om, at Victor Jensen skulle have været indlemmet i førsteholdstruppen tidligere, og fået spilletid, og på den måde give ham incitament til at blive hos os i stedet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Helsingør rykker op! Selvom det måske gør ligaen lidt dårligere niveaumæssigt, da VFF trods alt har et godt hold, tror jeg, det kan komme os til gode.

Helsingør har ikke en bred nok trup til Superliga. Og de har vel heller ikke penge nok til at gå ud og lave kæmpe forstærkninger (formentligt på 1-årige kontrakter i tilfælde af nedrykning). Så de kunne passende leje nogle af vores talenter, som så kan få Superliga erfaring. Og Løns lader til at være en rigtig dygtig træner, så det er ikke det værste sted at sende dem hen.

De kan få Røjkjær, Racic og Hjulmand på lån. Vi må hellere selv beholde Wind... Just in case.

Mon ikke Helsingør også kunne være en kommende destination for Kristoffersen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af quaz
Sjovt med Helsingør i Superligaen, de har en række gamle FCK-talenter i form af Tobias Christensen, Frederik Bay og deres helt store profil, Mads Aaquist.

Der er absolut en god forbindelse mellem FCK og FC Helsingør, så det kunne være et godt sted for nogle af de unge.
København
Skrevet af JakobFC
Sjovt med Helsingør i Superligaen, de har en række gamle FCK-talenter i form af Tobias Christensen, Frederik Bay og deres helt store profil, Mads Aaquist.


Ja de kan da faktisk stille et 7 mands hold af tidligere FCK talenter:)

Aris Vaporakis

Frederik Bay
Vito Mistrati
Mads Aaquist
Morten Bertolt
Pierre Larsen
Tobias Christensen

Og med en FCK legende som Lønstrup bag roret, så kan det ikke andet end at blive et sympatisk bekendtskab.
Skrevet af Imperator
Vi bør virkelig prøve at få udlejet 2-4 unge spillere til Helsingør, det er så oplagt lige nu.
Giv dem Keita, og så ellers send hele vores u19 hold til prøvetræning hos lønstrup og så må han se hvem han kan bruge.
Måske man kunne lave en ordning hvor Helsingør kan berettige sig til en del af videresalgssummen, hvis vores spillere får spilletid.
A la 5 procent divideret ud med spilletids procent pr. år i Helsingør..

Det kunne være en super sexet løsning synes jeg, det er win-win for begge klubber.
Skrevet af Imperator
Der er i det hele taget mange ting FCK og Helsingør kunne hjælpe hinanden med..
At have en rugekasseklub der spiller i superligaen og som kun ligge 30 min væk, det kunne være ´the missing link´ i vores talentudviklingsstrategi, og gøre at vores talenter pludselig kan se en klar vej til succes.
Helsingør står i en situation hvor de skal hæve deres niveau, og ikke kun på banen, uden at have alverdens midler at gøre det med.
Vi kunne sende et par træner talenter i praktik i Helsingør, spille træningskampe imod dem, og Helsingør kunne få adgang til noget af al vores know-how og låne vores faciliteter hvis der skulle være behov for det.
Måske de en dag skal spille kval til EL, så kan de låne parken fx.

Jeg har været tændt på ideen længe.. Synes det kunne være så genialt..
Skrevet af Bløde babser
Danmark ligger nummer 10 over lande i performance nu hvor den netop afsluttede UEFA sæson er gjort op. Det kan vi jo godt tage tæt på hele æren for.

Vi ligger nummer 54 af alle hold. Desværre står vores 14/15 og 16/17 sæsoner længe endnu. Men den sæson vi smider næste år 12/13 er langt fra umulig at overgår.
Faktisk kan man sige vi med dette års performance er sikret fornuftig seedning de næste 4 år frem, med mindre vi fucker eventyrlig meget op de næste to år.
Det må alt andet lige også give ro omkring budget, da usikkerheden omkring kvalifikation er begrænset. Det er alene UEFA´s regler vi skal kigge efter. De kan selvfølgelig også være en katastrofe for os.

54 FC København Den 6.6600 7.7600 3.5800 2.1000 17.7000 37.800
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DolGun
@Imperator

Ideen er fin, og jeg ville være fortaler, hvis ikke Helsingør skulle i superligaen nu.

Der skal ikke kunne forekomme tvivl om noget som helst - hvis du forstår, hvad jeg mener? :)
I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af Schelden
Aboubakar Keita bliver i Sverige året ud. Det passer mig fint.
København.
Skrevet af Bløde babser
Fint med Keita.

Er lidt spændt på at se den centrale midt kabale.
Sammen med midterforsvaret der jeg er mest i vildrede. Er Thomsen og Toutouh en del af det mix?
Stoler Ståle nok på Gregus og Matic til at han tør tage chancen med de to som alternativer til Kvist.....tænk hivs Kvist brækker sit ben.

Der går nogle rygter på twitter om Piere Emil Højbjerg....rygter der siger omkring 45 mio. Så alene den pris gør det useriøst.
Men tanken er egentlig meget fin hvis prisen altså var i FCK niveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sir , moderator
Det ville godt nok være overraskende hvis PEH ikke kunne finde noget bedre/større end FCK. Det er dog en kedelig deroute hans karriere har taget.
Dette er en signatur.
annonce
0