Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jinx13
Mht transfervinduet tror jeg ikke rigtig, at der kommer til at ske mere indtil slutningen af august.

Principielt er truppen på plads og kampklar, men jeg føler mig overbevist om, at Ståle fortsat mener, at der er plads til yderligere forstærkninger. Her tænker jeg særligt den centrale midt og det centrale forsvar.

Tror derfor, at vores transfervinduet kommer til at ligne det samme som sidste år, hvor vi antalsmæssigt fik truppen på plads relativt tidligt, og så afventede hvilke wow-handler, der blev mulige i slutningen (i form af Okore og Boilesen).
Skrevet af quaz
Jeg tror det er lige omvendt. Jeg tror Ståle er tilfreds med sin trup, og der kun kommer tilgange, hvis der sker uventede afgange.

Jeg er dog enig i at midterforsvaret ser lidt tyndt ud, når/hvis Okore forlader klubben, men han er med på træningslejren, så jeg tror ikke han er 100% ude. Han får også spilletid i træningskampene. Zanka er eksempelvis blevet helt udeladt fra træningslejren.
København
Skrevet af Emkay
Tror vi er med i kapløbet om Vegard Forren, han er transferfri og vi har tidligere været interesseret i ham... Og Ståles far er hans agent... Han var jo klasse i Molde
Skrevet af quaz
Tvivler. Han røg ud af holdet til sidst i Molde, og kunne slet ikke komme på holdet i Brighton heller.

Han har slet ikke haft samme niveau siden han forlod Norge første gang. Det lugter mere af OB/AAB.

EDIT: Jeg kan se at han bliver sat i forbindelse med Rosenborg, så det er nok lige et niveau under, hvad FCK ville gå efter.
København
Skrevet af Jinx13
Andreas Granqvist kunne være et fint bud. Og ellers håber jeg stadig på Ragnar.
Skrevet af Schelden
Ståle Solbakken har udelukket en type som Frederik Tingager, fordi en spiller på den alder skal have kontinuerlig spilletid. Hvis man skal gå ud fra det, så bliver det en erfaren herre, som måske stiller sig tilfreds med begrænset spilletid, men omvendt får lidt i lønnen for bare at være her. Den beskrivelse kunne Ragnar Sigurdsson være svaret på. Problemet med det nuværende set-up er, hvis en af vores to venstrebacks kommer på skades og eller karantænelisten og vi samtidig har en enkel skade i midterforsvaret. Jeg bliver glad, hvis vi får tre reelle centerbacks. Og Jores Okore ikke er en del af den samling.
København.
Skrevet af Jinx13
Uden Okore har vi jo reelt tre centerbacks - Johansson, Luftner og Antonsson. Min anke går mere på, at vi kun har Antonsson 3. valg fraregnet Boilesen. Ham vil jeg gerne have ned som 4. mand.
Skrevet af Schelden
Som Mikael Antonsson har spillet, håber jeg ikke, Ståle Solbakken regner med ham.

Hans kampe i sidste sæson gav et tydeligt praj om, at han er ved at være helt færdig.
København.
Skrevet af peanuts
Andreas G er nok først aktuel til næste år når hans kontrakt udløber
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Jinx13
Well, og alligevel forlængede Ståle hans kontrakt med et år.
Skrevet af peanuts
og så længe Okore er i truppen tror jeg ikke der sker mere på den front.

min største frygt for den nye sæson er den centrale midt, bliver Kvist skadet så er jeg bange for at det kommer til at sejle i den grad, og ikke på den hyggelige måde op af åen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af quaz
De fleste hold vil vel få det svært, hvis deres anfører og muligvis vigtigste spiller blev skadet. FCK overlevede et forår uden Falk og Delaney, så kan man også klare sig uden Kvist. Så dårlige fodboldspillere er alternativerne altså heller ikke.
København
Skrevet af Plankeværket
Amartey til PL, NJ til Feyenoord hvor han bliver topscorer og vinder mesterskab, delaney og ludwig til Bundesligaen, Cornelius til serie a og Zanka til PL. Det er sgu nogle fine adresser man kommer til, hvis man bliver profil for FCK.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Spændende opstilling i dagens træningskamp, som må formodes at være det, vi stiller med, når de europæiske kampe begynder. Måske med Sotiriou i stedet for Pavlovic. Men særdeles interessant med Gregus i stedet for Matic. Det kunne godt ligne, at Gregus er kommet mere ind i varmen hos Ståle, specielt med en del starter mod slutningen af sæsonen.

Robin

Høgli - Erik - Boilesen - Pierre

Verbic - Gregus - Kvist - Yus

Pavlovic - Santander
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af EverywhereWeGo
Så er Zanka til lægetjek nu.. 30mil lyder det i engelske medier. Ikke dårligt
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg ved ikke, om man kan sige, at Gregus formåede at spille sig på holdet. Det var ikke imponerende. Men det var til gengæld heller ikke imponerende, hvad Matic leverede. I stedet for at vælge den, der spiller bedst, bliver det et valg mellem den mindst ringe. Er det i omegnen af 30-35 mio., vi har hængt op på de to spillere?

Af de 3 angribere synes jeg nærmest, Pavlovic og Sotiriou gjorde det bedst. Santander havde én god aktion, og det var i forsvaret, hvor han headede bolden ud af feltet.

Toutouh var usynlig, mens Verbic ikke havde sin bedste kamp men dog viste en masse gejst. Thomsen og Kusk gjorde gode indhop. Så jeg ville nok vælge Verbic og Kusk eller Thomsen og Verbic mod Zilina.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af quaz
Zanka er mere eller mindre done deal i Huddersfield angiveligt, sum i omegnen af de 30
København
Skrevet af Arsenal_love
har du evt. andre kilder end eb.dk & bt.dk?
fck & arsenal
Skrevet af quaz
Engelske medier skriver det også samt Huddersfield eget fanforum
København
Skrevet af Schelden
Man bliver sgu lidt stolt, når man ser, hvor vi sender vores spillere hen.

Det må virkelig give omverdenen et praj om, at et stop i FCK er det hele værd.

Så slipper man for at skifte til Celtic, Guingamp eller Brugge. Hvis man vel og mærke slår til.
København.
annonce
0