Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
De sidste 60 minutter behøver du vist ikke give karakterer for, Scheiden.
fck-medløber.
Skrevet af Costacurta83
Svært at huske hvornår vi sidst har set så ringe ud. Falk og Ankersen ville pynte på holdet.
Mest bekymrende er, at vi ikke kan sætte modstanderen under pres. Nøj hvor vi mangler en Delayney på den centrale...
Skrevet af Bjau
Var der nogen der kunne finde midtbanen i anden halveg? Jeg forsøgte forgæves at få øje på Kvist og Matic. Det var til gengæld spændende med de 2 nye i forsvaret, som udgjorde vores 6-2-2.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af Schelden
Jeg så kampen med et halvt øje, elendil, så jeg kan ikke retfærdiggøre karaktererne.

Men har Matias virkelig forladt os?

Vi skal passe på med at male fanden på væggen, men indtil videre er de fælles svagheder, vi har drøftet herinde, været virkelighed. Der mangler ganske enkelt lederskab i samtlige kæder. William Kvist skal seriøst tage sig sammen, ellers må man også overveje, om Uros Matic skal overtage sekseren, og Jan Gregus så tage pladsen ved siden af. Førstnævnte skal dog tage sig sammen i al almindelighed. De sidste to kampe har desuden også givet en indikation af, at vi pt. står med det svageste back-setup i mange, mange år. Forhåbentlig kan Peter Ankersen fortsætte fra hvor han slap, da han fik skaden, men jeg ved ikke, hvor lang tid der reelt går.

Egentlig er vi tilbage til det repos nævnte. De spillere, der skal overtage nøglerollerne, i bedste fald er middelmådige. Vi har altså erstattet tre af vores bedste spillere med spillere, der ikke er i nærheden af deres niveau. Vi skal derfor hænge vores hat på, at det her virkelig bliver sæsonen for Benjamin Verbic, Federico Santander, Nicolai Boilesen mfl.

Jeg malede så fanden på væggen alligevel. Ikke desto mindre: Michael Lüftner kan blive god.
København.
Skrevet af peanuts
Robin 10
- sikker i sine indgreb gav ro og hev et par gode redninger op af ærmet de mange gange det brændte på foran målet

Pavlovic 4

- havde et par nærgående forsøg i 1 halvleg, hvor Kusk burde have scoret på en ripost.


og så er det nok det, hvis det er niveauet så håber jeg ikke vi kommer i ChL, men omvendt så bliver det så heller ikke et tema
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af MorganF
Har det virkelig været et helvedesår? Han er kommet til klubben med håb om spilletid, men er blevet fundet for let ved hver eneste vejning. Så har han fået at vide, at han skulle videre, og har nu fundet et sted, hvor han spillemæssigt passer ind.
Skrevet af EverywhereWeGo
Forhåbentlig kan vi bruge kampen på onsdag til at spille et hold endnu bedre sammen. Spørgsmålet er bare om Høgli og Boilesen har energien til endnu en kamp.. De så godt nok smadret ud hele 2. Halveg. Verbic synes jeg også har brug for en pause og indtil videre har kun Gregus været tilfredsstillende inde på midtmidt.. Håber vi får Thomsen igang hurtigst muligt og så skal Toutouh tage sig sammen
Skrevet af Schelden
Det er lidt vildt, at man allerede nu snakker om, at spillerne er trætte.

Jeg ikke vild med ideen om, at William Kvist højst sandsynlig ender med at spille endnu en uge med midtugekamp. Dét virker ikke optimalt. Omvendt tør jeg heller ikke gamble i midtugen, og give ham en pause. En udekamp mod Randers i weekenden vinder vi dog ikke anyway. Pierre Bengtsson kan tage venstrebacken, og Michael Lüftner kan tage pladsen i det centrale. Det kan kun blive bedre på venstrebacken.
København.
Skrevet af repos
Er på ferie, så fik ikke set kampen mod AaB, men det lyder umiddelbart ikke opløftende. Den centrale midtbane ser ud til at være decideret tomgang, men det er jo forventet, når Ståle ikke selv kan se problemerne derinde. Vel at mærke problemer som gentagne gange er blevet påpeget herinde.
Man kan jo ærgre sig over, at han tilsyneladende ikke kan få øje på den manglende dynamik på midtbanen, og som jeg skrev for en uges tid siden (eller mere), så vil vi i Suppen alt for ofte komme til at overlade initiativet til modstanderne på den centrale midtbane.
Noget siger mig, at det var tilfældet mod AaB. Og et point hjemme er en elendig start, og Ståles undskyldninger er til at brække sig over.
Køb for helvede ordentligt ind i stedet!
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af The Kid
Nu skal vi ikke gå helt i panik efter 2 kampe, hvor vi endnu ikke har tabt. Vi vidste på forhånd, at især denne halv sæson ville blive svær. Som jeg ser det, så er det ikke spillermaterialet den er gal med, men derimod nogle helt centrale spillere, som først skal lære Ståles ret låste spillesystem.

Det ville decideret være dumt at "sprænge banken" med et stort navn. Dette tror jeg simpelthen ikke er løsningen på vores spillemæssige nedtur.

Vi er lidt i en opbygningsproces, hvor de nye spillere kræver tid til at falde ind.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Bløde babser
Nu skal man ikke over analysere og alt det der. Men fik da antydningerne af nogle svar i lørdags. Sikke en rædselsfuld kamp.
Matic var elendig. Han ser ud af en masse fordi aktivitetsniveauet ikke fejler noget. Men han bringer ikke ro, han bringer det modsatte. Gregus bør lige nu være langt foran. Hvis ikke en af dem de næste par uger viser mere, er det IMO vigtigste sted at forstærke os inden vinduet lukker.
Thomsen var ikke inde i kampen da han kom ind, han er stadig et åbent spørgsmål.
Jeg var egentlig glad for Boilesen i første halvleg, hvor jeg syntes vores venstre side var OK og klart bedre end vores højre side. I anden halvleg var det dog helt til hundene og Boilesen var ikke god defensivt, hvilket vi fik syn for da AAB pressede os ned i eget zone – det lyder helt skørt, men det gjorde AAB altså….i Parken.

Ved ikke om Høgli blev skadet eller Ståle bare ikke turde med ham mere, for han virker utrolig rusten. Ankersen må gerne komme tilbage og i form i en helvedes fart. Det vil løse et stort problem.

Lige nu ser det bare ikke godt ud. Angriberne ser egentlig ok ud, men når de hjemme mod AAB ikke får meget at arbejde med, er det altså helt galt længer et tilbage på banen.
Det er også chokerende at et hold med Kvist ikke kan sætte en mere effektiv gang luk kampen ned ind.
Lad os håbe at det Ståle laver i disse minutter på træningsbanen bærer hurtig frugt. Vi må forvente der er fokus på den defensive organisation og at det offensive bliver mere enkeltmandspræstationer i dette efterår. Sådan bygger Ståle sin hold op.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
"Nu skal vi ikke gå helt i panik efter 2 kampe, hvor vi endnu ikke har tabt."

Du har et eller andet sted ret. Jeg tror også, jeg har skrevet det samme tidligere.

Ikke desto mindre er det vigtigt at huske på, at vi jo ikke kun har set skidte ud i to kampe. Efter Thomas Delaney smuttede, har vi faktisk været ret triste at se på. Foråret var en spillemæssig ørkenvandring. Dengang undskyldte vi det med, at der var europæisk, og at ligaen var tæt på sikret. Det fortsætter dog nu. Intet offensivt koncept. Foråret blev vi redet af organisationen og Andreas Cornelius. Nu er der ikke nogle til at klare det, og vores mangler på midtbanen bliver udstillet i voldsomt grad. Og jeg er ked af at skrive det, men pilen peger på begge centrale.
København.
Skrevet af pyto
Og jeg er ked af at skrive det, men pilen peger på begge centrale

Jeg er desværre enig. Vi har 3 centrale midtbanespillere (5 med Toutouth og Thomsen, men dem udelader jeg lige af ligningen) Men jeg er ikke tryg ved nogle af dem pt. Kvist er ikke længere sikker defensivt, Gregus er jeg nervøs ved hver gang han har bolden og Matic spiller simpelthen alibi fodbold og for forudsigeligt.
Jeg har desværre ikke løsningen på problemet, for vi kan jo ikke bare "sprænge banken" - Det er for sent i vinduet til at 2 nye CM skal lære Ståles fastlåste system.

Kvist raus.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er så træt af, at mit sortsyn har vist sig rigtigt indtil videre. Samtidig ser de andre bedre ud end forventet. I det mindste er FCM stadig lort.

Gregus-Matic er milevidt fra amartey-delaney. Zanka og ludwig er bedre end Luftner og boilesen.
NJ og cornelius er bedre end Santander og pavlovic.

Det et sådan set ok - vi sælger vores bedste spillere pg erstatter dem med yngre modeller der kan udvikle sig endnu længere. Det ville være ok, hvis ikke Santander-pavlovic-Matic-Gregus-boilesen-Luftner var en række stort set færdig udviklede spillere på alder med de solgte.
Skrevet af Schelden
Jeg er enig, Pyto. William Kvist er ikke en dårlig spiller, men hans manglende dynamik er et problem, når makkeren ikke behersker otterrollen udover normalt niveau. Med andre ord kan det hurtigt blive et problem at have William Kvist på den centrale, når makkeren ikke hedder Thomas Delaney. Det går for langsomt og der kommer intet offensivt. Det overlader al initiativ til makkeren, og der er det ret tydeligt, at hverken Jan Gregus eller Uros Matic leverer det, vi gerne vil have. Lige præcis Uros Matic virker ikke til at kunne andet end løbe.

Det er svært at hakke vores angribere ned, når de ikke får noget at lave. Det er meget signede, når man ser på vores venner ude ved motorvejen, og ser hvordan de fodrer deres angribere med halve og hele chancer. Det er ret voldsomt. Man har fornemmelsen af, at de kan sætte hvad end de har derop, og de skal nok få to-tre åbne chancer hver i løbet af en kamp uanset.
København.
Skrevet af JakobFC
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/hjulmand-efter-spillersalg-andre-maa-traede-til/

Nu er FCK og FCN naturligvis to vidt forskellige klubber både hvad angår målsætninger og forventninger, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at Ståle kunne lære lidt af Hjulmand, når det kommer til at tro på sine unge talenter.

Vi har igennem de senere år haft og har også i øjeblikket nogle talenter som minimum er på højde med dem FCN skyder afsted år efter år, men de får bare ikke tilliden til at slå igennen.

Jeg vil ikke se et helt hold af talenter som i FCN, men man må da kunne presse en enkelt eller to ind i startopstillingen i ny og næ?

Hvorfor ser vi fx ikke Roerslev mod Aab, når Høgli alligevel er ved at være over the hill og også var én af de svageste i træningskampene og mod Zilina? I mine øjne burde Høgli agere backup for Roerslev og ikke omvendt. Viser det sig at Roerslev slet ikke er klar, så giv endelig Høgli noget spilletid, men hvorfor ikke i det mindste få prøvet Roerslev af?

Jeg har også før været ude med kritik af signingen af en skadet Nicolai Thomsen, når vi har spillere som Amankwaa og Røjkjær som burde ligge i periferien til startopstillingen og i øvrigt er meget stærkt besat på fløjene.

Han skal selvfølgelig lige igang efter den lange skade, men kampen mod Aab viser virkelig hvor langt han er fra at kunne præstere på et FCK hold. I mine øjne er det fuldstændig hul i hovedet at bruge en masse spilletid og ressourcer på at træne ham op og få ham sat ind i systemet, når man kunne have gjort det samme med Amankwaa eller Røjkjær på den halve tid.

Nicolai Thomsen kan sagtens vise sig at nå et fint niveau, men jeg tror jeg taler for mange, ja vel nok de fleste FCK fans, når jeg siger at glæden ved at se fx Danny Amankwaa slå igennem på pladsen istedet ville betyde så meget mere.

Der tales så meget om den FCK kultur som vi har mistet med afgangene af Delaney, Cornelius, Zanka og tildels Nicolai Jørgensen, men det virker ikke til at Ståle er forberedt på at han selv skal gøre en indsats og tage nogle chancer for at få bygget vores næste kulturbærere op. I stedet satser han febrilsk på en aldrende Kvist, hvis niveau fortsat er nedadgående. I mine øjne er Kvist en vigtig spiller i truppen, men han bør aldrig være første mand på holdkortet og hans lederevner kan også udnyttes selvom han ikke spiller hver gang.

Umiddelbart ser det ud som om at vi går en hård sæson i møde og det kan godt gå hen og blive en udfordring at genvinde mesterskabet, men jeg vil sgu hellere se os bruge en sæson på at træne de næste stjerner op fremfor at køre i tomgang med gamle afdankede spillere og alligevel ende på 2. pladsen.
Skrevet af repos
Vi skal aldrig sætte os i en position, hvor vi skal bruge en sæson til at spille folk ind. Hvis de unge spillere er gode nok, så skal de også have chancen, og det har Ståle tidligere vist sig i stand til.

Problemet er nemlig ikke isoleret til to kampe her i den nye sæson, men til hele foråret, hvor midtbanen hostede og hakkede sig igennem kampene. Det har den korte sommerferie ikke ændret på, og jeg har ikke forhåbninger om ændringer her, medmindre man er villig til at åbne den store pengepung og hente kvalitet.

Det kan blive et langt og besværligt efterår, hvis vi ikke hurtigt finder den rette kadence. Næste Suppekamp er i Randers, og det kan kun blive grimt.
Heldigvis blev vi hjulpet på vej af et rødt kort i Slovakiet, hvor vi ellers var gevaldigt på hælene, og så kan vi jo krydse fingre for at Malmø dummer sig i Skopje.

Men grænseløst irriterende, at det er de samme problemer, der til stadighed hjemsøger os.

Og ja, det ser sgu en anelse skræmmende ud, hvad de har gang i ude i Brøndby. Zornigers system er åbenbart ikke så vanskeligt at implementere som Ståles.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JakobFC
Repos, dit argument holder jo bare ikke rigtigt når vi i stedet netop er ved at bruge en sæson på at få spillet folk som Nicolai Thomsen ind... Det samme kan vel siges om folk som Matic, Gregus og Boilesen der heller ikke er blevet spillet ordentligt ind endnu.

Og hvis alternativet er at bruge en sæson på at få bekræftet at Høgli og Kvist er blevet for gamle, er det så ikke bedre at tage nogle chancer med fx Roerslev?

Og når du siger at Ståle har vist sig i stand til at satse på vores unge talenter, hvilke spillere er det så du hentyder til?

Udover Zanka, kan jeg ikke huske at Ståle har turdet at satse på en af vores egne unge spillere, før de var halvgamle. Man kan måske argumentere for at Ludde og Verbic er unge talenter, men jeg taler primært om spillere fra vores egen talentafdeling. (hvilket Zanka jo faktisk heller ikke var)

Cornelius er Ariels fortjeneste og det samme var NJ. (ved godt at han ikke er et FCK talent, men gad vide om Ståle havde turdet at satse så meget på ham, som Ariel gjorde)

Delaney slog først igennem efter at han var blevet 23-24 år og selv da han var anfører ville Ståle hellere bruge TK og benyttede Delaney på kanten.

Kvist blev heller ikke anvendt på midtbanen, det var vel egentlig først i sæsonen inden han røg til Stuttgart. Inden da blev han smidt rundt på backen og på fløjen hvor han ikke hørte til.

Jeg glemmer måske nogen, men så må du jo lige hjælpe mig med at forstå, hvad du egentlig mener.
Skrevet af Bløde babser
Repos, dit argument holder jo bare ikke rigtigt når vi i stedet netop er ved at bruge en sæson på at få spillet folk som Nicolai Thomsen ind... Det samme kan vel siges om folk som Matic, Gregus og Boilesen der heller ikke er blevet spillet ordentligt ind endnu.


Boilesen, Gregus og Matic har været her henholdsvis en halv og en hel sæson allerede. Der er ingen undskyldninger for de ikke er spillet ind. Specielt da ikke ovenpå et forår hvor 90% af kampene var ligegyldigt og kunne bruges til at øve sig.

Jeg forstår godt at forsvaret har sine ting der skal justeres og på plads. Til en vis grænse.
Men midtbanen består alene af folk der har været her i minimum 6 måneder, men for hovedparten langt længere. Der er ingen undskyldninger andet end de lige skal i gang efter ferien. Desværre ligner det ikke at alt kan forklares med opstart. Det er selvfølgelig bekymrende
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Repos, dit argument holder jo bare ikke rigtigt når vi i stedet netop er ved at bruge en sæson på at få spillet folk som Nicolai Thomsen ind... Det samme kan vel siges om folk som Matic, Gregus og Boilesen der heller ikke er blevet spillet ordentligt ind endnu.

Jamen, det er ikke en del ar min argumentation, idet jeg er helt enig i, at indkøringsperioden er alt for lang. Det skal simpelthen gå langt hurtigere.

Og når du siger at Ståle har vist sig i stand til at satse på vores unge talenter, hvilke spillere er det så du hentyder til?

Zanka fik chancen i en ung alder, og Amartey blev hurtigt kastet i kamp. Jeg mener ikke, Ståle er aldersbetinget i sine valg, men derimod stiller med de spillere, han vurderer er bedst.
Men selvfølgelig er det ikke et væld af eksempler på det, du efterspørger. Jeg mener til gengæld heller ikke, at det bør være tilfældet, når ambitionen er DM og europæisk gruppespil hvert eneste år.

Jeg vil da elske den romantiske forestilling om, at vi sprøjter talenter ud år efter år, der vinder ligaen for os. Det er bare umuligt, medmindre man sænker ambitionsniveauet, og lader sig nøje med et mesterskab hvert femte år.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0