Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Men ryger vi ud onsdag, så må det blive en smule varmt.
København.
Skrevet af Schelden
Enig. Han kan og skal ikke føle sig truet. Men han må omvendt ikke misse europæisk, også samtidig fortsætte med at levere ad helvede til i ligaen.
København.
Skrevet af hammerhaj
Lad os få det ud af verdenen:

PIS, LORT, FUCK og HELVEDE.

Har været på ferie de sidste to uger, så det er maksimalt hvad jeg har set af vores elendigheder her i starten af sæsonen, og tænkte mest, at det nok bare var os der var blevet lidt forkælet.

Jeg havde derfor set frem til at se kampen idag, så jeg kunne komme med indspark til debatten og forstå hvad der er galt. Jeg havde dog ikke troet, at det stod så galt til. Jeg har lavet nogle iagttagelser som jeg ligger op til debat med jer andre omkring holdet.

Den nuværende fireback kæde er langt fra overbevisende. Man kan godt mærke at Erik og Lûftner ikke er spillet sammen, de går lidt på tværs af hinanden, men jeg synes dog at Lüftner ser god ud, og nok skal blive en solid FCK stopper på sigt, man kan diskuttere om han har en for stor rolle på holdet lige nu, i forhold til hvad han kan. Erik er jeg sgu skuffet over, han har aldrig slået mig som en der kan styre en forsvarskæde. der er ingen afstemning med vores back, bolde bliver slået for nemt ned i bagrummene og vi trækker vel ikke en eneste offside idag. Jeg kunne godt frygte Ståle har lavet en fejl i at gøre ham til "lederen" af forsvaret.
Tykke Pierre på venstrebacken er langt fra at være i en form der gør ham fortjent til at starte på en venstreback, han ser rigtig træt ud efter 60 minutter og ligner mest en der har spillet 120 i 40 graders varme.
Det er svært at klandre Boile for meget, en venstrebenet højreback er aldrig optimalt, han gør det han skal defensivt, men man kunne godt mærke at selv med Thomsen på højreback så skaber vi bare mere.

Så skulle man ellers tro at vores forsvar var blevet vores svageste led, men der skal jeg da lige love for at vores midtbane gerne vil være med. Verbic kæmper og spille for 2 mand, resten spiller og kæmper som 1. Centralt er den helt gal, Kvist er gammel og Matic er ringe. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med Matic idag, han er med længder vores dårligste spiller. vinder ligepræcist 0 dueller, taber to hovedstødsdueller til Antipas, kan ikke holde tempo i boldomgangen, og jeg får simpelthen decideret kvalme af at se en voksen mand kaste sig ned i så mange glidende taklinger uden nogen succes, SÅ BLIV DOG PÅ FØDDERNE (Det lærer man sgu da i serie 2). Meget af holdet succes ligger i midtbanens evne i at presse og generobre bolden, det er altså svære vilkår for Kvist når Matic løber rundt med hovedet op i røven i 45 minutter. efter 2. halvleg i dag så mener jeg, at Toutouh og Kvist burde spille centralt på midtbanen sammen, i hvert fald i vores hjemmekampe.

Angrebet ser sådan set spændende ud og farligt, de har svære betingelser idag eftersom at samtlige lange bolde blev slået op i hovedet på Mads Justesen. Santander virker stærk og sulten, Pavlo har scoret mål og virker skarp og med selvtillid.
Vores nye mand Pierros virker bevægelig og kynisk, min anke ved ham er at han måske er lidt for anonym i arbejdet uden bold. hvilket jeg ser som et stort succeskriterie for samtlige FCK angriber, men det kan også skyldes, at han skal spilles ind på holdet.

Jeg vil ikke sige at jeg er kæmpe optimist efter kampen idag, vi skal være lykkelige hvis vi kommer i Europa i år. Jeg håber inderligt at Ståle tager tykt pis på os, når han siger at truppen er komplet, for det er den bare ikke.
Jeg synes hovedsageligt at vi mangler en central midtbane der har noget fysisk tilstedeværelse, og i mine øjne kan vi godt allerede sælge Matic igen.

Så lige en sidste ting.
Dette blev også nævnt tidligere, men Kvist begynder at gå mig på nerverne, det kan godt være at det er fordi det går dårligt, og jeg er ekstra følsom, men når vi har spillet en lorte kamp og skal være glade for en 0-0 i parken mod Hobro.. Så skal William Kvist, vores anfører, ikke stå og have en hyggesnak med en Hobro spiller, bytte trøje og give ham en krammer, det synes jeg sender et helt underligt signal, men det er måske bare mig.

Undskyld for den lange post, men skulle bare lige af med lidt frustation.

God aften.Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Skrevet af Arsenal_love
fck & arsenal
Skrevet af Schelden
Dejligt. Så får vi forhåbentlig en højrebenet derud.
København.
Skrevet af cabra.
Medmindre... vi flytter Bengtsson til højre og sætter en højrebenet i venstresiden. Det kunne være lidt sjovt.

Sorry, men det er fandme humor, det der.

Kvist kunne også være en mulighed på højrebacken.
Skrevet af EverywhereWeGo
Hvis du spørger mig så har trænerteamet hovedsagligt Ståle lavet alt for mange fejl her i opstarten.. Vores hold er helt smadret og har ingen gnist bortset fra et par stykker. Derudover forstår jeg igen Idag ikke holdopstillingen.. Hvis Toutouh SKAL starte inde så skal det ihvertfald ikke være på kanten for så gider han ikke noget. Jeg håber lidt han stepper op og bliver vores nye offensive centrale midtbane men måske skal han bare væk. Matic har jeg næsten mistet troen på, det samme med Gregus og jeg synes sku jeg har været tålmodig med ham.

Holdopstillingen mod Vardar;

Olsen

Thomsen-Luftner-Erik-Bengtson (desværre)
Kusk-Toutouh-Kvist-Verbic
Pavlo-Pieros

Fuld offensivt, så må det bære eller briste.. Vi har ingen chance hvis vi griber kampen an på samme måde som Idag.
Skrevet af elendil
Dejligt at jeg ikke var i stand til at se forestillingen. Jeg havde godt på fornemmelsen det ville se sådan ud - det har jo ikke været til at spore fremgang i de andre kampe.

Jeg tror ikke et sekund på CHL Q4. I nuværende forfatning kan FCK på ingen måde vinde 2-0 eller 3-1 over det frygtindgydende makedonske guldhold.

Kan vi leje Cornelius og Zanka en kamps tid?
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Det kan sagtens være, at Mads Roerslev bare ikke er the shit, men er ganske dårlig.

Hvem ved.

Ikke desto mindre er succesraten på indkøb med Ståle Solbakken pisse elendig i øjeblikket. Vi står med to centrale midtbaner, der får en til at drømme om Christian Grindheim. William Kvist er også tæt på at ryge ind i den kategori. Uros Matic kostede endda næsten 20 mio. Det er altså absurd. Hvis ikke han opper sig, så må han ryge i kategorien af værste indkøb nogensinde. Så har man hentet en pensionsklar svensker til backen. Han er jo ikke engang rusten. Han er bare pisse dårlig. Michael Lüftner kan muligvis udvikle sig til noget, men det kræver også, at resten af organisationen er bare nogenlunde. Kort sagt så har Ståle Solbakken erstattet vores bedste spillere med røven af fjerde division. Tak for det, spasser.

Jeg fortryder allerede, jeg har købt billetter til kampen på onsdag. Brænder helt sammen.
København.
Skrevet af Hjaelmen
Kvist er i den kategori. Igen i dag sælger han holdet med nogle elendige pasninger og så er han underligt passiv i sine defensive opgaver.

Og selvom Matic ikke er alt det vi drømte om, er der stadig laaaangt op til PPD som dårligste indkøb. Men en anden plads er vel heller ikke helt skidt... eller...
SIGH! Det står ret skidt til, når selv en ret skidt spillende Toutouh er mit umiddelbare valg til at spille ved siden af Kvist lige nu.

Matic og Gregus er skuffende at se på. Mildt sagt!

Men hvad værre er, at dem man skulle forestille sig at holdet kunne læne sig op ad, Kvist, Johansson, Santander? ikke virker til at kunne samle holdet. De virker til at have nok at gøre med at finde deres eget spil. Selv Ståle virker ret handlingslammet og nærmest apatisk.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Steve Highway-61
Men det kan fanme ikke være rigtigt at vi uden Corner og Zanka går fra sublim til skod. Santander og Johansson må se nogle Clint Eastwood film og blive 10 år ældre på 3 måneder så vi kan redde sæsonen.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af hondacrx142
Ja nu kunne det være lækkert hvis Roerslev allerede havde fået en 6-7 kampe.
Skrevet af Johan Cruyff
Corner var FCKs offensiv. Ståle vildt overvurderet.
Skrevet af elendil
Det kan jeg sgu godt forstå, Scheiden. Der er INGEN antydning overhovedet af, at det skulle blive en seværdig kamp, ej heller er der nogen antydning af, at FCK får det ønskede resultat med.

Jeg overvejer om jeg overhovedet magter at se den på tv. Jeg er stadig pissesur over i tirsdags. Det fylder irriterende meget.
fck-medløber.
Skrevet af Rogosjin
Ja, og Rogosjin, hvis man ikke kan holde 30 minutter, så var Roerslev da et klogere valg?


45 minutter, og det havde nok været en klogere beslutning, men omvendt er der også et meget stort incitament til at få Ankersen i kampform så hurtigt så muligt og jeg kan sagtens følge en gambling og håber på at Ankersen kan få 15-25 minutters ind.

Igen, det er ikke lige her at jeg mener Ståle har fejlet, der er en række andre punkter hvor det ikke handler om forståelig satsning der gik galt, men hvor det hele sejler uden det burde.

Holdet er helt til rotterne, hverken Gregus eller Matic kan noget der bare minder om at udfylde hullet efter Delaney (og Kvist er også dårlig for tiden), Lüftner ligner en spiller man godt kan forstå at Randers og AGF vejede og fandt for let, og værst af alt er organisationen på holdet helt væk, vi kan ikke engang lave returløb og komme ned i de rigtige positioner.

Det er ikke bare at vi virker ideforladte i vores offensive spil, selve basen er væk.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Plankeværket
Vi er ikke i form. For første gang siden Christian Andersen, er FCK ikke et hold der er i god form. Samtidig er mange af vores spillere for tunge. Det er skidt opstartsarbejde. Iøvrigt for vi skader som aldrig før. Enten er vi meget uheldige eller også gør vi noget fundamentalt forkert.
Vores spillere er teknisk dårlige, og der er ingen plan for opspillet. Selv grundspillet mellem forsvar og midtbane er usikkert. Det har jeg aldrig set før i FCK. Problemer med at skabe chancer har vi tit haft, men de endeløse pasninger mellem de 6 bagerste har aldrig været usikre på den måde før.
Defensiven er ringere og mindre afstemt end siden dengang Martin Nielsen tonsede rundt dernede.
De sidste mange indkøb er:
Pieros - dommen er stadig ude, men det svært at se hvorfor hans type blev valgt, når vi manglen på rambuk (cornelius) eller teknisk type (NJ) er så stor.
Luftner - virker ikke klar til niveauet
Pierre - spillede mindre i Frankrig end Kian Hansen og det med god grund. Ser færdig ud. Han kan sikkert genrejses om et år.
Matic - 4 gode måneder i Østrig er tydeligvis ikke mere værd end en god sæson i Norge. Skandaløst ringe indkøb.
Thomsen - klog fodboldspiller og ligner han kan blive en fin breddespiller. Men det er svært at se ham blive kæmpe profil eller en type vi kan sælge
Okore - gigant fiasko og dårlig scouting
Boilesen - svær at bedømme, men kan nok godt blive en fin venstre back får han nogensinde spilletid der for Ståles luner og skader
Gregus - kedelig metervare og meget svært at se hvad det gjorde han blev købt til en 2 mands midtbane.
Pavlovic - det ligner det kan komme fra ham, og han virker sympatisk. Men han har tydeligvis ikke det der skal til for at bære et FCK angreb.

Det synes jeg simpelthen ikke er godt nok. Og alt for mange af de her tråde peger mod Ståle. Sikke noget pis.
Skrevet af Schelden
Fuldstændig enig, Plankeværket.

Specielt den med Pieros Sotiriou. Jeg har sgu svært ved at se, hvordan han skal bruges.

Han ville være helt perfekt til BIF. God presspiller og vist kynisk foran kassen. I.f.t vores stil, så virker han ikke som typen, der tager bolden ned, og spiller den videre. Generelt virker han som typen, der skal eksekvere noget fremadrettet, når han modtager bolden. Ikke være mellemled.
København.
Skrevet af repos
Jeg havde ikke mulighed for at se kampen i går, men det ser ud til, jeg blev sparet for en masse frustrationer.

Linket til beskrivelsen af Uros Matic er spot on. Det er fandme et sølle indkøb. 18,5 mio. kr. er jo helt vanvittigt for en spiller, der ikke har Superliganiveau. Han er 26 år og dermed en spiller, der skal præstere med det samme.

Vi er i lige så dårlig forfatning som frygtet, og alt falder denne gang tilbage på Ståle. Midtbaneproblemer blev adresseret i foråret. Det er frygteligt at se passiviteten på den front.
Jeg skrev inden sæsonen, at vi ville få store problemer med at fastholde grebet om kampene med den midtbane. Det holder i den grad stik.

Forsvaret er godt nok dalet enormt i niveau. EJ havde jeg ikke forestillet mig være så dårlig, medens Lüftner selvfølgelig skal have lidt tid til at finde sig til rette. Jeg tror, han bliver fin for os.

Vi har en af Danmarks bedste venstrebacks, men bruger ham i højre side. Det er ren idioti.
Toutouh er gået fra stabil god til stabil dårlig. Fjolleri og ugidelighed i lind strøm. Verbic har fint drive, men intet slutprodukt.

Vores angribere er undskyldt. De får intet brugbart at arbejde med, men når de, som Vardar, ikke kan tæmme de mest simple bolde, så bliver det sgu den rene elendighed.

I den nuværende tilstand skal Kusk bringes meget mere i spil. Han er holdets bedste boldspiller, og kan lave noget uventet i offensiven. Alle skabelonerne er til at lukke op og skide i, så lad os prøve noget andet.

Ståle er for stædig, hvilket er røvirriterende. Hvordan han kan svigte så meget, fatter jeg ikke. Hvis hans system tager 2-3 år at lære, så må han finde på noget lettere tilgængeligt, for uanset cyklusser og andet gøgl, så skal et FCK-hold til enhver tid levere meget meget bedre.

Og så lige et sidste opkast over Kvist. Tag dig dog sammen, mand!
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Sjovt med Erik, pludselig forstår man godt hvordan Lasse Nielsen kunne slå ham af...
Skrevet af EverywhereWeGo
Enig, Repos. Ståle har fejlet på mange parametre her i opstarten og hans indkøb er bare dårlig buisness.. Savner CV
annonce
0