Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts
og nu hvor Boilesen er ude i 4-6 uger, så står vi i den situation de fleste havde frygtet med en gammel og rusten Anton som 3 valg centralt, det er godt nok flot, har ikke noget mod Anton, men han har bare ikke niveau mere til FCK.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(072126190212)
Har vi nogensinde (i hvert fald under Ståle) haft en succesfuld central lederskikkelse (enten i det centrale forsvar eller på den centrale midtbane), som ikke har været skandinav? Min egen interesse for fodbold og FCK opstod omkring årtusindeskiftet, så de spillere, jeg husker som successer (i forhold til at gå forrest), er:

- Jacob Laursen, Bo Svensson, Michael Gravgaard, Brede Hangeland, Solvi Ottesen, Ragnar Sigurdsson, Zanka, Antonsson.

- Peter Nielsen, Erik Mykland, Tobias Linderoth, William Kvist, Hjalte Nørregaard, Thomas Kristensen, Thomas Delaney.

Der har selvfølgelig også været skandinaviske spillere, der var udset som ledertyper, men som ikke kunne leve op til det: Grindheim, Stadsgaard og Peter Larsson.

Det virker helt oplagt i et system som vores, at det er en nødvendighed, at de centrale spillere skal kunne et skandinavisk sprog eller som minimum være rigtig gode til engelsk. Ingen af Luftner, Gregus og Matic er gode til engelsk. Man kan se, de kæmper, når de bliver interviewet. Hvordan skal de kunne være ledere i et engelsksproget miljø? Derfor kunne man godt forestille sig, at en englænder eller amerikaner kunne blive en success hos os. Og derfor kunne det måske være markeder at kigge mod, når vi skal finde centrale spillere.

Omvendt har vi haft en masse success med ikke-skandinavere til de mere kreative positioner på holdet. Backs, kanter og angribere. Positioner, hvor der er lidt mere frihed og lidt mindre krav til lederskab - i hvert fald den verbale af slagsen.

----

Mod Vardar skal vi skabe kampen. Vi skal have minimum ét mål. Og med tanke på hvor svært vi har haft ved at skabe chancer, og med tanke på ovenstående, håber jeg at se følgende opstilling.

Robin Olsen

Nikolaj Thomsen - Michael Luftner - Erik Johansson - Pierre Bengtsson

William Kvist

Kasper Kusk - Benjamin Verbic

Youssef Toutouh

Andrija Pavlovic - Pieros Sotiriou

Altså en diamant på midtbanen (det har Ståle før opereret med).

Kvist og de to centrale forsvarere har udelukkende defensive opgaver. Resten af holdet må bidrage offensivt.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af GammelBitterMand
Kvist har tilsyneladende sin egen måde at vise positiv arrogance på. Desværre lader det til at stoppe enhver form for reflektion og selvkritik. Det er så deprimerende, og det gør helt sikkert ikke, at folk stepper op, hvis selvforståelsen er, at vi bare skal blive ved, så vinder vi nok. Det er ikke den vej, pilen peger lige pt.

Og jeg har det som flere andre - jeg overvejer at opsige kabelpakkerne, droppe streamingtjenesterne og bede politiet om et tilhold, så jeg ikke må komme i nærheden af Parken.
Batman Close. London W12.
Skrevet af BlueAndWhite
Midtbanen halter og det lider alle andre af.. vi skal simpelthen ud med pungen og finde en Linderoth type
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg tror det er ligegyldigt om ledertypen er i forsvars- eller midtbanekæden. Faktum er at der mangler en leder.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Def-monk
Jeg tror ikke kun det er pga. midten. Jeg tror også det er pga. backerne. Vi har ingen bredde i vores spil, i hvert fald ikke i store perioder af kampene. Vi har ingen idéer til hvordan vi skal sætte vores angreb op. Alting bliver for centralt og så bliver vi lette at lukke ned for, fordi vi ikke kan kombinerer i de små rum. Med de kanter vi har i truppen skal al bredde komme fra backerne og den er der bare ikke synes jeg. Og så bliver det sådan noget op i fødderne på vores angribere som ikke rigtig kan gøre noget ved den. Jeg har ikke statistisk belæg for det, men jeg vil også skyde på at mængden af indlæg fra baglinjen er dalet gevaldigt i denne sæson, ifht til sidste.
Skrevet af BlueAndWhite
Backerne har du helt ret i men dem har vi u truppen. Anker tilbage og boile på vb så er det løst
Skrevet af Schelden
Vi kan måske bare nøjes med David Nielsen......
København.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Lasse Vigen ligner umiddelbart alt det, vi mangler, til den centrale midtbane. Dynamisk, aggressiv, målfarlig, og en ledertype (må man formode som anfører for U21-landsholdet).

Og det må formodes, han har været en del billigere i transfersum end Gregus og Matic.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af repos
Tænkte det samme, men mon ikke, han alligevel var sat til aflevere på tværs.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Vi kan også prøve at bytte vores tre angribere for Kim Ojo. Han var en hel del bedre til at holde i de håbløse bolde.
fck-medløber.
Skrevet af Nik0
Vedr. Roerslev, utroligt med alle de kloge hoveder herinde der kender alt til hans niveau.

"Men hvis ikke han er god nok, hvorfor så overhovedet have ham i truppen"

Han er lige fyldt 18 år og er blevet flyttet op til at træne fast med førsteholdet, da Ståle ser et potentiale i ham. Men han har trods alt også haft mulighed for at se ham i halvanden måneds træning og vurderet at han ikke pt har niveauet til at spille.

Som 18-årig sker der en helvedes masse ting og hvis han har en dårlig periode (baseret på ståles ønske om at bruge ham og kommentaren fra u19 Chelsea, må det jo formodes at han har) er det muligt at det ville skade mere end det ville gavne at få ham ind på holdet nu, både for ham selv og resten af holdet.

Fra kampen i går synes jeg, at Robin er den eneste der virker aggressiv/utilfredsd med situationen og viser noget gejst i stedet for bare at slå ud med armene og brokke sig til en medspiller (eller dommeren, Santander)

Vi har brug for at William Kvist, Erik, Santander og hvem der ellers var med sidste år går ind og viser noget lederskab og tør at gå forrest. Kusk og Verbic gør det til dels gennem deres aktioner med bolden.

I gårsdagens kamp var Kvist klart den der skuffede mig mest, blandt banens dårligste og fra PARKENS røde plastiksæder set som en klar nedgradering af anførerbindet, når man har set hvordan Zanka og Delaney de sidste par år, har fyldt verbalt og holdt holdkammerater ansvarlige.

Kort og godt er det en skandale at superligaens dyreste truppe kan levere på så lavt et niveau, selv med salg af tre profiler.
Skrevet af Bwana
Så er Boile ude med skade!

Og spørgsmålet er hvad vi gør. Måske er Roerslev ikke helt klar endnu, men er han ikke mere klar en hogli til den højreback?
Vi får så mange problemer mod Varder, og selvom vi burde være det, så ser jeg os ikke som favoritter i vores nuværende forfatning.

Roerslev-Erik-Lutner-Bengtson

eller er det thomsen vi putter derind?
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af Huevon3
Det er jo trods alt lidt grotesk, at FCK er det hold, der har ladet faerrest maal gaa ind i Suppen! Det plejer jo at vaere en indikation for et godt forsvar....
Skrevet af Nik0
Thomsen bliver nok valget på HB.

Et frækt alternativ ville være at lade Ankersen starte og så spille til han ikke kan mere for derefter at skifte Thomsen derind - selvom det nok er usandsynligt og sjældent set - særligt med henblik på, at ståle ikke turde give ham anden halvleg mod Hobro.

Jeg håber på kusk og Verbic på kanterne og Thomsen der så får plads til overlap.


Og stærkt spottet med at vi har lukket færrest mål ind, når det er de bagerste der har været vores svageste led - eller hele holdet egentlig, minus angriberne (der får alt for lidt at arbejde med), Verbic og Robin
Skrevet af quaz
Ståle og trænerstaben må virkelig kunne se noget på træningsbanen, som ikke kommer til udtryk i kamp, siden man ikke vælger at handle. Jeg nægter at tro på at Ståle ikke kunne få en check på 30 mio, hvis det var det han mente, som var behov for.
København
Skrevet af elendil
De kan se at Danny Amankwaa er ved at være klar til at redde sæsonen.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Går vi videre i CL på onsdag tror jeg vi kan forvente en markant forsvarsforstærkning meget snart.
Måske allerede inden weekenden.

Alle kan jo se hvor meget vi er nede på antal. Hvis det bliver 100% der er gruppespil er det vel bare om at få ny mand i trøjen i en fart.
Midtbanen er jeg mere i tvivl om hvad man vil med.
Kan godt tro man ser mod nogle af sine kreative kanter centralt også - Toutouh og Thomsen.
For der er for mange derude i forvejen, så det vil give mening i forhold til spilletid til alle. Spørgsmålet er så bare om det vil være gavnligt for holdet.
Selvom vi virkelig er startet skidt, giver jeg stadig Ståle benefit of the doubt. Det har han trods alt rigeligt gjort sig fortjent til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Man må sgu efterhånden tvivle på, om Youssef Toutouh starter inde onsdag.

Eller. Det burde man i hvert fald gøre. Han er nok reddet af, at vi ingen HB har.

Jeg orker ikke flere eksperimenter med nogle kanter på den centrale. Hvis han holder fast i sit 4-4-2 med tonsermidtbane, så skal vi bare have en proven motor, der kan noget fremadrettet. Om han så koster 30 mio, det er jeg egentlig ligeglad med. De kan få Kasper Kusk, Youssef Toutouh, Uros Matic og Pierre Bengtsson med i bytte. Men de gider nok heller ikke have dem.

Alternativt bare købe en masse billigt også se, hvem der kan noget. Det virker sgu i BIF.
København.
Skrevet af Plankeværket
Lige nu er jeg ret glad for den slutspilsstruktur. Vi er med statsgaranti bedre efter jul, så de 2 kampe mod BIF der bliver gode.
Åh jeg håber på 2 mirakler nu. Så meget jeg har taget fan hatten helt ned over ørerne og tager min første tur til betonen på søndag.

annonce
0